SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
Botond plz töltsd ki ha van rá 2 perced 😊

5 éve frankón azt mondom erre hogy hülyeség, most meg azt hogy nagyon eltalálta jó kis téma.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lesszi
és körmöt sem kell vágni! 😄D

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Botond
mondom,ebben a projectben van fantázia,a munka már nagyon outdated :-D
Lesszi
ja! és akkor mehetek kéregetni is!

Botond
ez a jövõ hidd el,érdemes "belevágni" :-DDDDD
Lesszi
gondolkoztam rajta pár napig😄D

de már megint itt vagyok

Botond
veled mivan?lábujjas nyugdíjazásra rágyúrtál már?:-DDD
Lesszi
Reggelt!

Botond
akkor kedd
Punker
kedden van edzése a többieknek, LooGan mester is utó szülinapot megérdemli.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
kedd az jó :-) szerda jobb lenne mondjuk
Punker
Botond kedd este jó neked? biliárd/csocsó? találtunk 1 jó helyet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
reggelt
Punker
reggelt

Én is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked! 😊)

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
huhh,észre se vettem,sorry :-(

sok boldog szülinapot :-) az elsõ 100 év nehéz a második már könnyen tellik :-)
Köszönöm szépen!

Vazze, öregszünk! 😊)
Ahogy mondod, be fogjuk pótolni. 25 sör fejenként... <#hehe>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Szevasz Balu!
Sok boldog szülinapot kívánok Neked!!! Bazz kemény 25 év. :-)))
Bocs, hogy tegnap este nem mentem. A Szülinapi sörözésünket még bepótoljuk, valószínûleg majd csak a vizsgaidõszak lezárásával egybekötve.
Ja, jányodnak is most volt, úgyhogy Neki is sok fülhúzást!
Bikák rulz! :-DDD

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Botond
reggelt
Punker
reggelt

Punker
Botond ha van kedved biliárdozni szólj mi 9 körül megyünk Balu-val.

Loogan
Reggel ballagáson voltam felügyelõ tanár. Pfúúúúj :-(
Viszont utána a szomszéd srác ballagására voltam hivatalos a Dobóba. Most lett vége. Bezabáltam én is, meg kicsit be is basztam. Hazamegyek és sztem be is alszok. Hosszú volt a hét.

Punker
na ez jó volt Myth-éknél zabáltunk egy frankót, volt egykis barack is 😊

Botond
reggelt :-) ma elmulasztottam a reggelt mondjuk,már javában megy a nap :-)
Punker
reggelt

Botond
Nem nagyon voltam itthon,most menekültünk csak haza a zuhé elõl.Tesco parkolóban 20 centis víz áll,nem gyõzi nyelni a lefolyó a vizet,de a felüljárónál már nem is esett. <#zavart1>
Punker
hát nem volt itt ma se túl nagy élet 😞

Valószínûleg elkéstem és te már a repülõn ülsz a fogyatékosok kontinense felé, de én sem szeretnék lemaradni a nagy búcsú pillanatáról.

Szerintem egyébként csendben reménykedsz, hogy elõrelátó rokonod feladja a robottechnikát és nõgyógyászati klinikát, vagy modell iskolát nyit. 😊

Vigyázz magadra Gergõ és ne igyál annyit, mint idehaza! A kanadai szondák sokkal érzékenyebbek az itthoniaknál! Ettõl függetlenül, ha a CNN -en, illetve -rosszabb esetben- a Reality-n látunk egy bekómált, dûlöngõ egyént, amint a rendõr mérlegállást csináltat vele egy végtelennek tûnõ országút sárga felezõvonalán - nos, véletlenül sem fogunk rád gyanakodni... <#ravasz1>

Fogadd meg Loo tanácsát - a terebélyes, nagy tomporú néger babákat kerüld el! Simán hanyatt dumálnak. Kérdezd meg Jerry Springer-t! 😊

Légy rossz, várunk vissza a fórumra! <#eljen>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
hasonlóképpen
Punker
reggelt

Loogan
A külön bõrönd gumióvszert se felejtsd el bepakolni!!! Bármikor szükséged lehet rá. Pl. akkor is jól jöhet, mikor az Atlanti óceánban landoltok. :-D
Na, de viccet félretéve, jó utat, és vigyázz magadra!!! És ne vmi 150 kilós dagadt nigger csajjal állíts haza, mint a Cooltúrában a kissrác...
Csáó Csöppcsávó!

"Grrrr hörrrrr morrr, krrrrrr, áááárrghhhhh" - (Cannibal Corpse: Hörrrr) 😊))))

Botond
hát inkább akkor :-D
Punker
mint áldozat? 😊

Botond
én is túléltem a transzatlantit,neked is menni fog :-D jó bébiszitterkedést :-D
aztán nehogy a pedofil hírekben lássunk viszont :-D
Kage Kage
``Soon I will be here no more...'' (Nightwish: Creek Mary's blood)

Még az is lehet. De az biztos, hogy holnap egy jódarabig eltûnök, mer' megvan a worker visa május 4-ig.

Asszem megváltozok. Egyrészt mert meg akarok, másrészt meg meg fogok. 4 hónapnál még sosem voltam tovább mindentõl távol ``...and time can do so much.'' (U2: Unchained melody)

Majd meglátjuk, mondta a vak. Azér' most elköszönök. Valszeg két nap sem telik el és itt lesznek a kéretlen megjegyzéseim megint, de ki tudja, lehet hogy csak buga az egész és valami szexrabszolgahálózat ``áldozatává'' válok. Vagy szimplán hamarabb leszáll a repülõgép, mondjuk az Atlanti-óceánon, és apró halacskák gyorsan múló emléke leszek csak. Ha így is lesz, az vigasztal hogy jól nem laknak belõlem... :-))

Hm, kicsit elkalandoztam... De velem már nem egyszer robbant le kocsi, és mentem úgy falnak, hogy nem én vezettem... Azért az megnyugtat, hogy itt legalább lesz robotpilóta... :-)

A lényeg, hogy mindenkinek minden jót itthon, ha bármi érdekes történik veletek, ne felejtsétek megírni!

Csátok!

``...and if I get lost, I really don't mind, 'cos I'm me, doing just fine...'' (Mike Oldfield: To be free)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Szal otthonossá varázsolták a helyet, mi? :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Gondoltál már fejhallgatóra? Az asszony tudni fog úgy aludni, hogy bömböl a TV... Tapasztalatok szerint úgy 5 év házasság után erre minden párnak szüksége van, jobb mihamarabb hozzászokni... :-))

Kage Kage
Hmm, el tudom képzelni ahogy bemész, és tagbaszakadt 130 kilós hústornyok fejvesztve menekülnek a moziból... :-))

BADE
A fõsuli márcsak ilyen😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punkerwork
lol

BADE
Tegnap tesis szakest volt a HK-ban,képzelhetitek,hog néz ki a hely😊
Csocsóasztalokon áll a sör,ill. már a pálya is,minden ragad,valamint 1 km-rõl érezni a piaszagot😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Botond
lol

azt mondod olcsóbban kijövök?:-DDD
Loogan
Akkor már inkább a házimozi, mint az asszony. :-DDDDD

Botond
ezek komoly problémák ám! >.<
Punkerwork
lol

Botond
neked semmi se jó :-D

Normális minõségû kis teljesítményû olcsó erõsítõt hol lehet kapni?Vagy vki tud ajánlani vmit?Van egy dvd lejátszonk,de eléggé hangosítani kell,hogy halljuk a filmet,és akkor már az alapzaj is durva,kellene vmi egyszerû erõsítõ rákötném a 2 ezeréves videoton hangfalat,azt úgy jobb lenne.Rendes házimozi project megbukott,mert asszony a hálóba nem engedi,én meg nem mászok le a nappaliba mozizni,ha az ágyból is lehet. ^.^
Punker
mozi presszót is tönkreb@szták azzal a tetves palacsinta hülyeséggel, pedig oda szerettünk beülni. 😞

Botond
van az oldalában vmi palacsintázó is pedig,elég jó és olcsó a pestiekhez képest,és a mozi sem vészes,egyetlen gond akkor van,ha eladják a jegyeket a törzshelyünkre,mert akkor ütés van :-)
Punker
nem tom mi az, több mint 1 éve nem voltam moziban, ebbe a sz@r egri moziba én nem megyek inkább.

Botond
ma már adják a mennyei királyságot a moziba,lehet a 17.45öst bepróbáljuk