SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb az a verda, ami keresztfaterodnak van: Infiniti FX45
2 évesen is 14 milla. Nagyon ádáz, tök fasza lehet kipróbálni.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Egyszerre tragikomédia, és szappanopera, vígjáték, és természetfilm. Tuti kasszasiker. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A rendõröket meg rázd le! És ne felejtsd: nem én voltam. :-DDDD
Örülök, hogy éppségben megérkeztél. És örömmel hallom, hogy hódítasz az asszonynép körében. Szó szerint asszonynép, mi? :-DDDDDDD
Kuvva jó volt a sztori, csak így tovább. Mondjuk, azt a 2 robotot nem kellett volna rögtön elb@sznod. :-DDDD
A sörrel meg csak csínján, mert majd nem tudunk itthon leitatni, ha minden nap így nyomod.
Na csá! Légy rossz! Jót ne halljunk felõled! És minden apró mocskos kis részletre kiváncsiak vagyunk szexuális életed darwini fejlõdésébõl. Ezer szem figyel, ne bénázz!!! :-DDDDD
ha nem zaklatnak a yardok akkor én megyek 😊
Hát, a fényképre vonatkozóan nálunk nem ilyen rózsás a helyzet... 😊)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Balu + Botond + Loogan, köszi a jókívánságokat, jókat röhögtem itt a hülyeségeiteken! :-) Külön csak azért fogok többet tankolni, hogy a kövér néger macákat elkerüljem!! :-)
Sorry, de már itt lassan 1 óra, holnap meg _meló_, úgyhogy berakom ide azt, amit a haveroknak írtam. Mivel ez az eddigi sztori, nektek is ezt írtam volna. Mostantól többé-kevésbé leszek, szal nyitott vagyok bármilyen flame-re!
--------------------------------------
Üdv Fíreg banda!!!
Na, kezdem akkor úgy, hogy kösz mindenkinek a névnapi köszöntést, hát igazából jól megleptetek vele, mert fogalmam sem volt, hogy ma van. Illetve már tegnap... :-)
No, hát igazából mocskosmód fáradt vagyok, mert kb. 10-kor jöttünk meg a melóból, dehát a szép alkalom kedvéért írok. (Érezze mindenki megtisztelve magát!!!!! :-) )
Szal igen Endi, hiába a remény, a repülõ megérkezett egyben és épségben, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Az úton semmi érdemleges nem volt, bevágódtam egy anyámnál is idõsebb öregasszony mellé, aztán jobb híján elcseverésztem vele az elsõ két órát. Aztán megnéztem 2 filmet kínomban, majd újra cseverésztünk, aztán mikor már a 8. órán is túl voltunk, elkezdtem feszengeni, hogy még van másfél óra. Hivatalos menetidõ 9 óra 40 perc, és mivel csak alig több mint fél órát késtünk az indulással, ezért direkt olyan 730 körüli sebességgel ment végig, hogy tartsa a menetidõt. Érdekes, hogy 2.5 óra késést is be tud hozni...
Na mindegy, megérkeztünk, lekászálódtam, és péntek éjjel 12-re már itt is voltunk. Puff, be az ágyba, gondoltam holnap délután kettõig fel sem kelek. Hát bazzeg, reggel 5-kor már nem tudtam aludni. Erre mondja keresztapám, hogy hüdejó, õt ilyen korán még sosem látták a cégnél, hogy meg fog mindenki lepõdni, menjünk.
Apró kitérõ, amit elfelejtettem: keresztapámék idõközben elváltak, csakhát az én orromra nem kötötte senki. Mivel Mónika, a lánya Los Angeles-ben tanul, ezért egyedül vagyunk a lakásban. Ezt csak azért mondom, mert külön örülök neki. Nem tudom valaha meg tudok-e szabadulni a legénylakás feelingtõl, de most mocskos jó, de mesélek tovább.
Tehát bemegyünk a céghez, pacsizok a melósokkal. Elmegyünk arra a helyre, ahol most dolgoznak. Bámulok, kurvára szerencsétlennek érzem magam, mindenki tudja mit csinál, csak kb. én nem. Néha valamelyik magyaráz, de nem mondom meg neki, hogy egy büdös szavát sem értem, csak elvettem volna a kedvét szegénynek. Még szerencse, hogy olyan 1 óra körül keresztapám megunja a dolgot, menjünk bevásárolni. Kérdi, mit fõzök ma? :-)
Én: - Ööö, izé, ööö, hát igazából nem számítottam rá, hogy ennyire látszik, hogy fõzni akarok így 5 óra alvás meg tikkasztó munka után, dehát ha már így lebuktam, akkor legyen krumplistészta.
Jó, veszünk egy rakás kaját, de minden szart nagy mennyiségben, mondván nem jövünk minden nap. Mondom magamban, ennek örülök. Megérkezünk haza, jön a kellemes meglepetés. Pia van minden mennyiségben, márkás whiskey (Balu, rögtön eszembe jutottál), sör több kartonnal. Megjegyzem nagyon erõsnek kell majd lennem, itt vagy leszokok a piáról, vagy végleg alkoholista leszek.
Lényeg, hogy keresztapám máris tölt whiskey-t, de nem annyit, amit nekem minimum 3 héten keresztül kéne innom, hanem sokkal többet. Úgysem megyünk ma sehová, mondja. Na jó, üsse kavics, bontom is mellé a sört. Hû, vagy 20 perc üldögélés után a garázsban érzem, hogy gyorsan meg kell kezdeni a krumplistésztát, mert nem fogom tudni befejezni...
Megcsináljuk, ez már rutinból megy, ráadásul még sosem fõztem olyan konyhában, ahova ketten is beférnek egyszerre (kivéve a bográcsozást), gyerekjáték. Na, kiszedjük az adagot, be a TV elé, sört hozzá... Erre csöngetnek.
Keresztapám egyik haverja az, mondja buli lesz a ``magyar házban'', menjünk, visszajön fél óra múlva és elvisz. Mivel már volt bennem, nem kellett kétszer mondani, menjünk, úgyis akartam bulizni is, épp ideje elkezdeni.
Bemegyünk, azonnal be a pult mögé, sört! Tudjátok, ha én megittam két üveg sört, akkor utána addig iszom, míg van rá lehetõségem és képes vagyok rá. De nemtom, biztos öregszem, de egyre többször van úgy, hogy a tizedik üveg sör után is jól vagyok, csak tompulok ezerrel. Na most is így történt. Normális esetben ennyi alvás után és evés nélkül az ötödik sör elõtt padlót fogok. Ez nemtom min múlik, érdemes lenne rájönnöm.
Na mindegy, miután megkaparintottam a nedût, körbenéztem és lám! Nem véletlenül vagyunk a magyar házban, egy viszonylag távoli asztalnál meglátok két 18-20 éves csajt. Na mondom, Gergõ bazzeg, a srácok úgyis addig ütnének most ha itt lennének, míg oda nem mész, indulj. Odamentem.
Hát nem hazudok, abszolút nem érdekeltem õket, nem telt bele 5 perc sem és már ott sem voltam. Há' fogok én könyörögni? De mocskos boldog voltam, mert oda mertem menni, tudjátok milyen ostoba módon vagyok szerencsétlen ilyen téren. Szóval nagy peckesen otthagyom õket, és ha már lendületben voltam, úgy döntöttem nem fogok én itt egész este bambulni, elvágódtam egy nõ mellé, aki olyan cetliket árult, amin piát lehetett venni a bárban. Itt az elvágódást most úgy értem, hogy vittem egy széket és leültem mellé, mondom a körülményekhez képest nagyon jól voltam, egész jól emlékezek.
Azt már láttam az elején, hogy nem 20 éves a csaj, de nem volt vele semmi baj. Tudjátok milyen finnyás vagyok, szal elhihetitek hogy jól nézett ki.
És tök jó volt. Érdekeltem, tök jól eldumáltunk. Persze õ mondta, hogy már 37 éves, meg két gyereke van, de bennem már volt annyi pia, hogy nem érdekelt. Mondtam neki, hogy tetszik, persze õ erre ki volt akadva, de látszott hogy tetszik neki a dolog. Ez kinek nem tetszene? Én meg olyan voltam, amilyen soha. Iszonyat közvetlen, hozzábújtam meg átkaroltam, éppen csak nem taperoltam.
Ellenkezett, de közben nem zavart el. Olyanokkal próbált lekezelni, hogy neki inkább keresztapám tetszik. Õ amúgy olyan 45 körül van, cége van, meg pénze is jócskán, úgyhogy ez nem lepett meg túlságosan. De azért ez jelent valamit, hogy csak így kibök nekem egy ilyet, akit nem is ismer. Persze nekem ekkor már mondhatta volna azt is, hogy szíve mélyébõl gyûlöl, az sem fogott volna rajtam.
Kb. mindent elmond egy rövid részlet, ami akkor hangzott el, mikor vitt haza:
Én: - Dögös Toyotád van. (Toyota Celica-hoz hasonló spoiler-es piros sportkocsija volt, tényleg jól nézett ki.)
Õ: - Hyundai, nem Toyota.
Én: - Neem, engem nem zavar hogy Toyotád van.
Õ: - De mondom hogy Hyundai.
Én: - Mi bajod a Toyotákkal?
Õ: - Nincs semmi bajom velük, de ez Hyundai.
Én: - Jó, hát ha ez neked olyan fontos, akkor legyen Hyundai.
Itt kb. 3 másodperc szünet, majd:
Én: - Ahhoz képest hogy sportkocsi, elég csendes. A Toyoták mind csendesek. (Itt egyébként japán kocsikat akartam mondani, csakhát ez már a hazaúton volt...)
Õ: - (sóhajt) Jó, legyen akkor Toyota...
Én: - (vigyorogva átnézek rá) Látom könnyû téged befolyásolni, tudod ez nem jó...
:-) Kb. ez ment egész este, szerintem a töke ki volt velem a végére, de rohadt kedves volt velem, úgyhogy valamiért csípte a búrám. Most persze tudom, hogy normális ember nem dicsekedne egy olyan estével, ahol tulajdonképpen mindenhol elküldték, de én itt kb. jobb voltam, mint bármikor máskor, úgyhogy tökre örülök. Ha ezt mondjuk egy láda sör alatt is meg tudnám csinálni, akkor egyenesen boldog lennék... :-) A 19 évesek meg felõlem moroghattak egész éjjel... :-)
Na kb. ennyi, vasárnap szerintem ágyúval se lehetett volna ébreszteni. Ma a melót úgy kezdtük, hogy kiderült, hogy vasárnap összetört két robot, összeütköztek. Délután pedig egy beakasztotta a saját pneumatikus és elektromos vezetékeit és leszaggatta magáról, de ezt nem részletezem mert úgysem érdekelne senkit.
Végül csatolom a képet arról, hogy hol lakunk és milyen autói vannak a két ``legénynek''. A Jetta annyit jelent, hogy nagyon meg kell küzdenem azért, hogy hétvégén az Infiniti-vel menjek csajozni... :-)) (Amúgy Mónié a Jetta, de az is zsíros új, 2 lityós motorral.)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
Szal ilyet: LG 793S
Csak 1 árat mondj, mert azt nem találtam!
- ...a szex vajon mi???
- Nem tudom, vajon még nem próbáltam. <#hehe>#hehe> bocs
LG T710B 17" EZ-Flat CRT 33 500,- Ft
Ezen az áron? Tudtok hozni, ha kell? Tesómék akarnak a héten venni occsó moncsit SEX-re.
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Ramis dolgokat meg látod úgyis nem? 😊