SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
aha,én 11hónapra emlékeztem,te 1 hónapot mondtál,szal te közelebb jártál,de mostmár ha vki kérdezi adj pontos infót,mert 33nap a frankó <#zavart1>
Punker
azt te mondtad? 😊

viking barátaink azért tértek vissza mert az észak-amerikai õslakókkal ellen nem tudtak kalózkodni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
errõl nem hallottam még,érdekes elmélet :-D mellesleg utánaolvastam,és tévedtem elsõ János Pál pápa 33 napig volt pápa,nem 11 hónapig :-(
Punker
csak haza jöttek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
új fullandon,de nem nagy sikerrel,mert mire kolumbusz és bandája odaért addigra õk kihaltak onnan :-D
Punker
a vikingek anno termesztettek ott szõlõt.

Botond
kanadában nem is lennél nagyon sikeres a szõlõültetvényeddel :-D szerintem csúnyán kifagyna :-D
Botond
reggelt ^^
Punker
reggelt

Nem nagyon vagyok netközelben, de most rohannom kell !!! 😊)
Szeva, majd még jövök!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Loogan
Köszönöm.
De régen jártál erre.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Én is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Neked!!!!! 😊))

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Loogan
Valami oszló tetemnek néznek majd... :-))) Biztos szeretnek majd érte a lányok. :-DDD

Loogan
Nagyonköszönömszépen! :-D
Öcsééém amennyi jókívánságot eddig kaptam mááá addig élek, hogy csak húúúú. 😊

Loogan
Kösz pal! És még 1x bon vojázs!!!

eLviRA
Nagyonboldogszülinapot!

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
tudod valaki használni is szereti és nem akar 20-30k fizetni a sz@r lassú kapcsolatért 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kage Kage
Hogy titeket hogy átb_sztak... Nekem 33-56 kpbs, oszt mégis megy... :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Botond, gondoltam rád tegnap és ma... Miközben a szõlõsorok között rázta a rota-kapa az agyamat, minden centinél egyre biztosabb voltam benne, hogy mi nem leszünk egymás konkurrenciái soha az életben...

Persze lehet, hogy neked van annyi eszed hogy az ilyen melót nem te csinálod... :-)

(Mindamellett, hogy ropogósra sültem, Kanadában úgy fog dõlni rólam a bõröm, mint falról a vakolat... :-| )

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Hey Loo! Isten éltessen sokáig, p*csöd érjen bokáig!! :-)

Születésnapodra úgy tûnik megkapom a vízumot végre. :-)) Eddig azért nem írtam, mert valszeg törölni kellett volna a hozzászólásokat a hangnem miatt.

Aztán ma telefonáltak, hogy ``elküldjük postán''? A szélütés kerülgetett, mondtam neki, hogy ne nyúljon semmihez, míg ott nem vagyok holnap reggel. Kérdeztem, hogy megvan-e a vízum, azt mondta nem mondhatja meg, de remélem a nagykövet nem a levegõbe beszélt anno.

Ha mégse lenne meg, akkor valahol a SOTE intenzív osztályán keressetek... :-)

Loogan
Kösz baby! Az ajándékom mikor kapom meg? <#puszi><#papakacsint> ;-))))

Lolita
Looogan...Boldog szülinapot😊cupppp

Botond
nekem meló mára megvolt reggel,még fûnyírás lesz maximum,ha az esõ közbe nem lép,képeket nem látok sehol,az összes info ez a közlemény egyenlõre amit linkeltél,úgy nézem
Punkerwork
képeket találsz szólj, én most kicsit melózok

Botond
azé regisztráltam hír emailt tuti ami tuti :-) nagyon királyság lenne már megjáratni vmi szépen kidolgozott hajócskát az x800on :-) kicsit hanyattesõs látványvilág nem ártana :-D
Punkerwork
Pirates of the Caribbean Online

Botond aszem tudom mivel játszunk jövõre 😊

Loogan
Ismét kösz. Hát igen, az idõ vasfoga.

Loogan
Kösz. Meghatódtam. :-)

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LOO! <#vigyor5>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
lol,akkor megint változott a chellos "fix" IPm :-D
Punker

Botond
Sok boldog szülinapot! :-)
Punker
reggelt

Botond
sörözést én passzolom :-(
Punkerwork
túlórázok, de elméletielg jó

Loogan
Akkor este sör mindenkinek, ugye?

Botond
és semmi ahhoz képest mekkora móka lesz május 19én a sétáló utcában ülni egy fagyival és röhögni,ahogy az emberek ölik egymást jegyért :-D
Punkerwork

Punkerwork
új név új sebesség.

eLviRA
itt a koleszban 10 Mbps a sebesség, de nekünk nincs szerencsénk, mert egy másik porton (?) 100 Mbps... mi pont nem arra vagyunk kötve.

...what\'s for You, will not pass You by...

Loogan
Én nem is tudtam, hogy megint lesz duplázás, de tényleg 1M-n jön a lötty. :-))) Zsír...

Botond
kiváncsi vagyok chello átmegy-e ellencsapásba,de szerintem nem bírná a rendszerük
Lesszi
reggelt!

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punker
na meg "duplázták" a sávszélt, kár hogy a kábeleket nem cserélik le (30 évesek a matávos manusz szerint) így nem tartja stabilan az 1 Mbit-et 😞

Botond
reggelt
Punker
reggelt

Loogan
Áhhh ezt csak a mocskos Norbi féle propaganda próbálja Veled elhitetni. :-)
Mibõl épülne autópálya, football stadion meg egyebek, ha nem lenne adó az italból. :-)))))

Punker
Az alkohol öl, butít, és oxigén segítségével aldehideket képez!

Loogan
Kösz az ICQ-s képeslapot. THX.
Ja holnap este 1 sör Kage-val, feltétlenül. Edzés után, vmikor 9 után.
Akkor gyere, gyertek!