SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLviRA
mi van Veletek?

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
háj 😄

Punkerwork
láttam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
karakószörcsög konnection topikba beköszöntem Taranovnak :-D
Punkerwork
A fõszerkesztõ úr volt, nekem nem volt hozzá türelmem tegnap este.

Botond
ja,most nézem,hogy szépen le is pontozta a népeket :-D
Punkerwork
valakinek volt türelme és kipucolta, majd átrakta ide 😊

Lesszi
Reggelt!<#hehe>

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

eLviRA
a rutin meg az évek... 😛

Punker
mindenhol kell 1 dühöngõ.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
és gumi mikor lesz ledózerolva?vagy már elültek az ez irányú törekvések?
Punker
gumiba raktam át

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
tegnap azt a színésznõs topikot te törölted végül?:-D elég gumiszoba feelingje volt :-D
Punker
reggelt

Botond
hajnali 5kor kötekszünk?az felétek hány óra is ?10-11 este? :-D
Botond
reggelt
Kage Kage
Ja és ezt a tökéletes kifogásalibit (ami 3 sorban majd' 2 napot kimagyaráz) másoltad valahonnan, vagy egyedül találtad ki? :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Ej-ej, legközelebb mondjátok meg nekik, hogy várjanak egy kicsit (egy évet), majd jól ellátjuk a bajukat!!! :-)) Addigra felkészítem magam... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Hát ez tényleg rossz. Dolgoznom kell... Most megkapom az élettõl azokat a pofonokat, amik elõl eddig oly sikeresen el tudtam hajolni, dehát elõbb-utóbb túl kell esni rajta...

Majd megszokom. És az én magánéleti dolgaim sem érdekelnek valszeg sokakat, viszont ha sikerül valakit egy másodpercre megnevettetni vele, már megérte. Hisz a káröröm is öröm... :-))

Kage Kage
Bázz, ez volt akkor, mikor a néptáncoscsajok ott voltak, mi? Ú, én meg elmentem aludni... Soxor el se hiszem milyen hülye tudtam anno lenni... :-|

Botond
azért 9-1 a szokásos 10-0 helyett ^.^

:-P
eLviRA
persze, mert nem voltam ott... 😛

Botond
egészen addig amíg az anti-mosolygós 10-0ás brigád ki nem hívott minket :-DDDD
eLviRA
vasárnap valszleg elrontottam a gyomrom - vagy vírus volt, nem tudom - és hétfõn elég kutyául éreztem magam... belázasodtam, stb. aztán kedden már sokkal jobban voltam, de szerettem volna még egy jó nagyot aludni. meg szemináriumi dolgozatot kell írnom még ma... és ehhez meg kellett néznem egy filmet tegnap. délelõtt más dolgom van.

azért remélem, jól éreztétek magatokat. 😄

Botond
Punker azt mondta tegnap azé nem jöttél,mert beteg vagy,most meg kiderül,hogy jól vagy <#confused> összeesküvést szimatolok <#lookaround>
eLviRA
amúgy jóreggelt 😊)))))

eLviRA
köszönöm az érdeklõdést, sok minden történt és igazán semmi különös... jól vagyok. ahogy látom, Te is 😊)))))))) majd belerázódsz a "rossz" életbe... 😛 tényleg nem sokat írok ide, fõleg a pár hónappal ezelõtti állapothoz képest. azóta többet csetelek és többet találkozom az itt jelenlévõkkel. ezalól Te már kivételt képezel... : /

a magánéletem és a dolgaim amúgy sem foglalnak le sok embert, úgyhogy senkit nem akarok untatni vele. a címem tudod. :-*

Botond
Nem akartam mondani elõttük,és mire leültünk már el is felejtettem,de most hogy mondod,szerintem legalább 3 ilyen gólt kaptunk ahol bement visszapattant,és mivel a visszapattanóba se ért bele senki a középpálya magasságáig,így elsikkadt a dolog. :-DDD
Botond
akkor 11-0 >.<
Loogan
Tavaly nyáron Misivel (Kage haverja) 10-1 -re (!!!) kaptunk ki. Nyomultunk Abádszalókon, és tényleg tök belerázódtunk a csocsóba. Odajött egy vékonyka srác, meg a haverja, akinek mankója volt, és erõsen sántított. Kihívták a gyõztest. Gondoltuk, hogy mi most itt alázunk. Az elsõ gólt nem láttam. Olyan erõvel lõtte meg a kiscsákó, hogy visszajött a kapuból. Megbeszéltük, hogy a golyó marad, és 1-0 oda. De a többi öregem, ha már láttatok golyót fénysebesség fölött közlekedni... Csúnya volt.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Lesszi
lettem volna...

Lesszi
bezzeg ha én ott letem volna...

Botond
de most nem hasaltunk el sima 10-0ra,hanem megszorítottuk õket 9-1re!!!
Punker
amúgy reggelt, tegnap a HK-ban csocsóztunk aztán elõkerült a 2 kedvenc kihívótok 😞

Punker
érettségi balhé miatt kivették mert a szerver nem bírja a 3x-os leterhelést.

Kage Kage
Elvira, mostanában csak vigyorogsz itt meg max bedobsz egy hellót, mi van? Anno tele volt a fórum pirossal, mostmeg már csak fakó fehér... :-))

Kage Kage
Öööö, honnan tudtad hogy én b*sztam el a robotokat?? :-))

Amúgy gondolkoztam is utána (amikor kell...), hogyha valaki nem ismer, akkor gondolhatja hogy ez mekkora balfék és még büszke is rá... Dehát elég baj az neki, ha nem ismer, szal nem zavar.

Most kérdeztem, az egyik pedál dummy, csak lábtartó az Infiniti-ben. A másik meg a ``kézifék''. Ugyan nem próbáltam még, de tudod hogy anno a BMW is nagy csalódás volt, ezek az automata váltóval a vezetés élményét ki is iktatják sikeresen. Inkább az extrákra mennek rá, minden high-end benne. De az meg engem nem hat meg. Azér' majd lepadlózom ha ideadja, csak 320 lóerõ... :-)

Amúgy jó éles szemed van, hogy kiszúrtad a 4 pedált benne, én nem láttam a fényképen... :-))

Kage Kage
Ja télleg Balu, el is feljetettem hogy neked is szülinapod volt, boldogot így utólag is! Nemsokára én is csatlakozom... :-)

Azt hittem, hogy csak én nem látom... (vírus miatt...)

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

eLviRA
hová tûnt a csetablak? :´´´/

Botond
aham,k fél 9 :-)
Punkerwork
a bejárattal szembe 😊

Botond
hol van az uszodánál szökõkút?ott van mellette parkoló a híd és az uszoda között,de szökõkút?
Punkerwork
akkor fél 9-kor az uszoda és a szökõkút melletti parkoló ok? LooGan úgy se kerül elõ 9 elött.

Loogan
De durva ez az érettségi botrány.
Csak poénból DC-n rákerestem, és láss csodát: 10 perc alatt már meg is volt a holnapi töri tételsor 70-80%-a.
Úgy tudom, hogy holnapra újat készítenek. De szerintem ezzel is jól fognak járni a vizsgázók, mert nem hiszem, hogy ezek után mernek nehéz tételsort csinálni. Abból már "polgárháború" lenne...

Botond
hozhatod is akár :-)
Punkerwork
Botond este vigyem a filmet?

eLviRA
😊))

Punkerwork

Loogan
Mi lehet benne az a sok pedál? Tudtommal automata váltós autóknál 2 pedál van csak. Ebben meg 4, ha jól látom.