SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kage Kage
Haha, hát lehet inkább nem feszegetem ezt a nõstényes dolgot, de a vígasztalással adtál egy ötletet... :-)

Egyébként figyelj csak, baleset történt... Voltunk benn könyvesboltban, mondtam keresztapámnak, hogy érdekelne ez a Wiseguy könyv, ha látja szóljon. Na, nem telik bele 5 perc sem, jön nagy lendülettel hogy ne is keressem, nincs meg nekik, de megrendelte, pár napon belül itt lesz. Mondom neki, hogy miért nem szólt, erre: ``Úgyis megvetted volna, nem?'' Én meg: A-ha...

Persze nem akartam megvenni, mert késõbb beigazolódott a sejtésem, egyik filmet sem lehetett kapni. A Witness to the mob-nak biztos, hogy van DVD változata? Meg se találták...

Namost én utánanéztem, az amazon.com-on megvan mindkét film, de csak VHS-en. A gáz az, hogy gondolom neked nem érné meg, ha a könyvet postán leküldöm egyedül. Egyébként 28.5 körül van kanadai dollárban, ez olyan 20 körül lehet amerikaiban. Meg lehetne rendelni a filmeket az amazon.com-ról, de az amerikai, úgyhogy ide is postaköltséget számítanak fel, akár egybõl küldhetnék is Mo.-ra. Az amazon.ca-ról ingyen megküldenék ide, persze mondanom se kell, hogy nekik meg egyik sincs meg...

Szal mit gondolsz?

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Ha megmondom neki hogy kérdezted, soha... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Neeem kell a duma Punker, bûnös vagy és kész! :-)

Punker
kicsit kiképeztük milyen az ha 3 It-s leül iszogatni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Naaaa!!!! Én kérek elnézést! Ne égessétek már szegényt! Hát honnan tudná ezeket? Õ nem informatikus, hanem bölcsész... <#vigyor1>

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Hát...jöhetsz Te is, ha akarsz, de senkit mást nem ismerek a C épület azon oldalán....de végül is...az egész C épületben nem ismerek senki mást 😊
De hát, ha fáj, ha beteszek 1 8cmx15cmx2cm-es dobozt az egyik hálódugaszotokra idõnként (és az áramot is fizetném), akkor persze megértem...

most láttam a baumaxban 25-ért gurulós klímát

ÖÖÖÖÖ.....akkor inkább leitatom... 😉

Punker
na irány a Görög Kávézó (remélem nem ázunk szét)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
talán ha kiírnád,hogy minek a rövidítése a Wi-Fi angoltanárnõ pajtás is megvilágosodna ^.^
Punker
pedig egyszer már elmagyaráztam a Wi-Fi lényegét, X méteres körzetben átmegy a falakon stb és van hálózat.

eLviRA
mindegy, nekem ez magas. örülök, ha Te érted.

de nekem nem jön össze a szobám Sys gépével...

😛

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
a kis kék doboz kábel nélkül megosztja a netet az õ laptopjával 😊

eLviRA
akkor nem megyek holnap

eLviRA
azért hogy õ netezhessen?

hogy jön a kettõ össze? 😊))

Punker
be akar rakni egy olyan ketyerét hozzátok, mint ami nekünk van a nyomtató alatt (igen az a kis kék doboz😊

Punker
ma? nem tudni Bagír mester 8 körül nyilatkozik, könyvvel tuti nem végzek holnapra, mert el vagyunk csúszva és 8-tól már meló 😞

eLviRA
lesz este vmi?

eLviRA
azt értem, csak azt nem, hogy sys miért akarja az ÉN koliszobámba beszerelni az a ketyerét...? hogy Õ sörözhessen netezés közben a büfében...?

Punker
Wi-Fi, tudod mint az a note-book amirõl multkor neteztél a boltban.

eLviRA
kutyázom 😊)))))))))

a mi szobánkba, hogy Te tudjál...? :S

Punkerwork
Egy repülõn utazik az angol, a francia, a német és a cigány.
Egyszer csak elromlik a bal egyes hajtómû. A pilóta hátraszól: Baj van, valakinek fel kell áldoznia magát és kiugrani, különben lezuhanunk! Túl nagy a súly!
Gondol egyet az angol, és megszólal:
- Éljen Anglia! - majd kiugrik.
Kis idõ múlva a jobb egyes hajtómû is leáll. A pilóta megint szól, ismét valakinek ki kell ugrania, különben mind meghalunk!
Gondol egyet a francia, majd megszólal:
- Éljen Franciaország! - majd kiugrik.
További 5 perc utazás után a maradék hajtómûvek is felmondják a szolgálatot. A pilóta ismét szól, hogy valakinek ugrani kell.
Gondol egyet a német, majd megszólal:
- Éljen Németország! - És kidobja a cigányt...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
valahogy nem lep meg :-D
Punkerwork
zsilike megkapta a 2 büntit.

Botond
nem is tudtam,hogy van tesód :-D
Punkerwork
tesómnak névnapja van, jó tudni.

Punkerwork
kéne már nagyon a légkondi ide a boltba is, mert megpusztulok olyan meleg van

Botond
Teljesen változó.Amikor csak itt Eger-Ostoros-Szõlõ háromszögben prüntyögök 80al is csak nagy ritkán,akkor 8at eszik.Amikor megyek Pestre autópályán beleszaladok 130-160ba,akkor már 10-11lityó,amikor Brüsszelbõl jövök haza télen az Alpokon át 4kerékhajtással szakadó hóesésben 500kiló édességgel megpakolva akkor azé magába rántotta a 16litert simán.Mentségemre szóljon,hogy ez utóbbi esetnél az 500kiló édesség mellé pakoltam 250liter gázolajat is a platóra,mert az Brüsszelben diplomatáknak 40forint/lityi volt. <#zavart1>

Magyarul 8-10liter hajszolástól függõen.Mikor kicsit sárosabb téma van a szõlõben és 4 kerékhajtással tengelyig érõ sárban próbálom a gumifüstöltetési technikám tökéletesíteni akkor se megy 12 fölé,de ilyesmi max szüretben fordul elõ,különben ha sár van a garázsból se állok ki. <#vigyor3>
Punkerwork
ez akkor volt mikor kiestem a kocsiból este szal nem 100%-ék 😊

Punkerwork
félrészegen valami 15 litert magyarázott meg kannás diplomata naftát 😊

Amúgy mennyit eszik a Mazda? (Õszintén!)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
leeresztõ szisztem is van :-( ha beesne az esõ,kiömlene az olaj meg ilyesmi akkor folyik is ki egybõl :-(
Loogan
Hát na! 😊

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punkerwork

Teflonos??? F*asznak mennénk a Völgybe bográcsozni. Beöntünk egy vödör olajat a platóra és sütünk egy étteremre való húst! Mit szólsz, Botond? 😊

Botond
Csak azért mert nem tudtok nagyban gondolkozni!Tudjátok mennyi sör elfér a platón?És azt tudjátok mennyivel kényelmesebb szétterülni a platón és hazafurikáztatni magad tajt részegen semmit ott aludni a padon?:-DDDD Ráadásul teflon betét van a platón,szal ha kicsit folyik itt ott az ember alkoholos állapotban arra is megoldás egy jó messzirõl nekieresztett slagozás! :-DDDDD
Loogan
Ésssss? Nem értem mi köze ennek a filmhez? Otthon meccsnézés közben sem zavar, ha közben sznak... :-DDDDDD Õ meg amúgy is csak unatkozott. :-))))))

Kezdj el vízilabdázni Sys, ha Mónikával hetyegni akarsz magyar honban! 😊)

Valószínûleg nem a történet pörgött gyorsan, hanem sokkal inkább te voltál túl elfoglalt Enikõvel a hátsó sorban, nem? <#hehe> Valld be nekünk öszintén - gõzöd sincs róla, mirõl szólt a film... 😊))

Ha kérdezi Mónika, mi történt a macskájával, szerintem mondd meg neki nyugodtan, hogy elhagyta õt egy másik nõstényért. Elvégre elõbb-utóbb Mónikának is szembesülnie kell egy szerelmi csalódással... 😊
Te pedig lecsapsz az alkalomra és megvígasztalod! 😉
Óvatosan ám a vígasztalással - ha elkapkodod, azonnal lekapcsolnak vagy 20 évre. Na és persze a kanadai bírók sem veszik be a "nyoma veszett macska meséjét"... 😊)

Punker
reggelt

Botond
Hát, ha neked is akkora szõröd lenne... 😉

Télleg...errõl jut eszembe: Móni mikor jön Egerbe legközelebb? (Végül is õ a lényeg, nem te 😛 )

B*szki, Elvira, mit csinálsz Egerben csütörtökig???? Fel szeretnék szerelni a szobátokba egy wirelesssss routert, hogy a büfében is tudjak sör mellett netezni... 😉

Lehet, hogy kicsit lekéstem a dolgot, de a szobatársaim 40 perc után inkább áttértek a South Parkra, mert állítólag addig semmi nem történt benne...

Hehe, nekem megvan mind...igaz, nem DVD minõség (kicsit sem vagyok Al Bundy fan...)

Hát...sok ilyen hely van a világon 😉

Loogan
Gyerekek! Nagyon jó a SW3. Bár küszködik azért gyerekbetegségekkel, de jól össze lett hozva. A mondanivaló rengeteg benne, és sajna emiatt nagyon pörög a történet.
Az effektek pedig 1st class. Gratula Lucas bá.

Punker
kib@szott millió szútyog van, a kutyát nem zavarják de engem megcsipkedtek 😞