SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond, irigylem a problémáidat! 😊)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
na megvolt a nagy túra van mostmár minden dögivel,holnap mehetek az asszonnyal is bevásárolni hurrá!
Punkerwork
na akkor melegítem úja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
én is ennék, ha qrva telefonok nem csörögnének.

Botond
fûnyírás volt,most tolom a kaját az arcomba,aztán irány a város,liszt kell a malomból,csirkefarhát a macskáknak,meg még vmit mondott nagyi,hogy létszükséglet,szal azonnal be kell szerezni :-o
Punkerwork
nagy a pörgés 😞

Punkerwork
és galytörõért rimánkodsz foylton 😊

Punkerwork
Hármaskúti Borhadjárattal nem tom mi lesz, mert az az idõpont ami "mindnekinek" jó lett volna már foglalt 😞

Punkerwork
nincs kedve valakinek leltározni helyettem? 😞

Botond
köztudottan öregurasan vezetek <#nyes>
Lol <#eplus2>
Azért szerintem Kage sem adja fel ilyen hamar a vadászatot. Bár, most, hogy belegondolok... amilyen csúf nõk élnek Amerikában... <#fejvakaras>
😊)

Opelbe semmit. Majd a sajátomba. Bár én nem fektetek nagy hangsúlyt az ilyen autóhifikre. Örülök, ha egyáltalán sikerül megvennem a verdát.
Japán kocsik rulez! <#wink>

Ej-ej... Neked nem ártana egy kerékbilincs. <#hehe>
Mondjuk a 8. kerületbõl én is villám gyorsan indultam volna... 😊

Hogy-hogy csak este 10-ig vannak nyitva a kocsmák? 😉

Botond
1000köbcentis dízelnek olyan 3-4litert kell ennie,na most 8-10-11 liter ennek a sokszorosa szerintem <#nyes>

saját rekordjaim még a régi astrámmal:

Budapest 8. kerületi garázstól ostorosi garázsig 45perc <#guluszem1>
siófoki M7es felhajtótól (akkor még csak autóút volt keneséig és onnan autópálya) 8. kerületi garázsig 35 perc <#nevetes1>

1.4es 90lovas astra,amit most classic 2nek árulnak,csak stabil 200al volt bejáratva így kicsit elcsúszott neki a nyomaték görbéje (padon 110 lovat mértek neki,jártam gyorsulási versenyekre a hungaroringre meg minden),szal ezek olyan 180as átlagot feltételeznek.Persze mind2 szombat éjjel volt.<#whatever>
Botond
mégiscsak bébiszitterkedni mentél ki,mert mûszaki végzettséged nem lehet,ha szerinted egy 300km-es mérés pontosabb értéket ad mint egy 36ezres <#hehe>

a "rozsdás lyukról" meg nem tudom eldönteni,hogy igazándiból illesztési hiba,vagy kivállóan megtervezett leeresztõ <#vigyor5>
Botond
reggelt,ismét itthon ^^
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kage Kage
Jönnek a káposztaszagra rendesen, mi? :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
A fenét. Nem. NEM. NEEEEEEM!!!! :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Hát ennek nem kéne feltétlenül azt jelenteni, hogy a szolgáltatás leáll. Fõleg ha linuxos a szerver.

(Balu, bejött a kép :-) )

Kage Kage
Mondjuk a képbõl nekem most hirtelen nem jött be semmi, de a lényeg hogy van dvd-s változat. Akárhol megtalálod, ide biztos meg lehet rendelni, ez nem lesz gond. Majd lehet hogy hétvégén én is rákeresek, hétköznap este 10-kor jövök, reggel 7-re megyek, gondolkodni sincs idõm... :-|

Punker
2 perc alatt megcsípkedtek a szúnyogok a kertben 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
végre itthon

Punkerwork
éhes vagyok, menni akarok haza.

Hû...télleg...most gondoltam bele, mit csinálhatott Kage azzal a macskával, hogy elfutott örökre...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Na ja: a második legjobb dolog, ami segít az álmatlanságon, az az amerikai autópálya. Az elsõ meg egy elõadás az egyetemen/fõiskolán.

Errõl szól az élet...vagy nem?

Szerintem csak a hangszórók teljesítménye volt kicsi...szereljetek be egy High-End autóhifit, és élvezet lesz pörgetni a kocsit.

Most akkor mit kezdjek el? Jégkorongozni vagy vízipólózni?? (vagy hokizni?)

Punkerwork

Lesszi
tényleg meg kell hajtani néha, hogy a lerakodott olaj/szennyezõdés kiégjen, és ezáltal megtisztúljon a motor

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Ez nem vicc, tényleg hazavágod az autót, ha olykor-olykor nem lépsz oda neki. A legrosszabb például az, ha egy helyben áll hetekig anélkül, hogy beindítanák a motort.
A macskát meg nem kell levinni a Népligetbe, mert otthon is elrohangál. Ösztönállat. Csak Kage-t ne engedd a közelébe, mert soha többet nem látod viszont... <#hehe>

Punkerwork
a f@szt az autó ellensége az h a akis sz@rt kiengedik a karámból 😊 macskát si leviszed futni a népligetbe?

Ez a corsa csak Csepelen közlekedik naponta 6 kilométert. Az autó legnagyobb ellensége pedig az, ha nem hajtják meg hosszú távon havonta legalább egyszer.
Most megvolt a gyógytorna. 😊

Punkerwork
Corsa-ból annyit kihozni akkor is hülyeség szerintem de te tudod 😊

Mitõl lenne rövid? Ha valaki képben van, akkor max egy durr defekt vághatja haza örökre. Durr defekt viszont 120-nál is halálos. És kicsi az esélyed, hogy bekapod az autópályán.
Akik ottmaradnak a sztrádán, azok általában elalszanak vagy nem a közlekedési viszonyoknak megfelelõen hajtanak. Ebbõl sajnos sok van és rutintalanságuk okozza. Szomorú, de a jogosítvánnyal rendelkezõk 50%-a nem tud vezetni.

Lesszi
mindig csak a szex

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

eLviRA
tõlem akárhová bedughatod - akármelyik hálódugaszunkba, még mielõtt vkinek mocskos gondolatok fordulnak meg a férfi agyacskájában -, ha akarod... 😊))

és köszi, Sys, hogy a védelmemre keltél.. 😛

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
rövid élet a legszebb élet címszóval?

Punkerwork
Rendõr a részeget igazoltatja.
-Neve?
-Kis Herceg!
-Biztos benne?
-Persze, itt van a rókám a sarkon!

Máris elfelejtettem az 1000 köbcentis dieseleket, pick-upot fogok venni... <#alien>
Az a gond, hogy Pesten ezzel a bálnával nem tudsz "csak úgy" hirtelen leparkolni, mert összetöröd vele a járdát. 😊
Ellenben a kátyúkkal felveszi a csatát és a béjemvés, merdzsós, befelé nõtt hajú atlétagyerekeket is letúrhatod vele. Szal, van pozitív és negatív oldala is.

Most hétvégén a barátnõm édesanyjának a Corsájával mentünk Egerbe. 1.2 -es, benzines. Gondoltam meghajtom. 150-nél kezdett bõgni a motor - a 65 LE -höz képest nagyon style-os a menetteljesítménye. 170-nél viszont már úgy tûnt, hogy fröcsög a kipufogó, mert nincs ideje elégetni az üzemanyagot. <#vigyor3>
A zajokból egyértelmûen kitûnt, miszerint a corsa városi autó. 160 felett már max hangerõn sem hallottuk a rádiót a motorzajtól, azonban a dolog érdekessége, hogy a szántóföldön traktorozó gazdák mind felfigyeltek a különös jelenségre. Ezek szerint kívülrõl lehetett valamit hallani... nem tudom. 😊

13 litert evett, viszont 40 perc volt kb. a menetidõ az autobahnon.

Mikor itt volt Magyarországon Mónika, valami vízipólós csávóra kattant rá. Bár itt sokan hokiznak, de kevesen jégkorongoznak. 😊)
Egye fene, bízzuk ezt Sysre... 😉

Következõ a harci helyzet:

Itt egy link, ahol megtalálod a Witness to the Mob dvd formatát. Így néz ki a dvd-borító:

A fehér borító a VHS formátumé. Ezt el kell felejteni.

link - sajnos ez egy ausztrál site. Onnan gondolom, hogy kell lenni amerikai dvd-változatnak is, mert híres filmrõl van szó... (producer: Robert de Niro). Ráadásul a szutyok Polskáknál is megvan dvd-n. Persze amennyi eszük azoknak van - kizárólag lengyel nyelvû a weboldaluk...

A közelmúltban az Amazon.com volt elsõ portál, ahol hajkurásztam. A problémám az, hogy nem tudok külföldrõl rendelni az Erste Bankon keresztül. Pontosabban tudnék, de majdhogy nem jelzálogot kell tetetnem a házamra - ami ugye nincs.
Más banknál megoldható lenne ez, de sajna nincs idõm számlát nyitni. (készséges bankjaink is legkésõbb 17h-ig vannak nyitva).

A könyv valóban nem érné meg nekem önmagában a postaktg miatt. Nem adom föl, megpróbálok valami amerikai site-ot kikotorni, ahol kapható a dvd is. A könyv mindenképpen kell majd. Azért köszönöm szépen az erõlködést, ha lesz valami fejlemény - írok.

Punkerwork

Punker
reggelt

Punker
akkor van a szerver backup 😊

Kage Kage
Tök jó olvasni, ahogy már ketten nem értitek, hogy elvira azt nem érti, hogy miért értelmes dolog az, hogy egy számára értelmetlen kütyüt az õ szobájában tartson. Ezen mit nem értetek? :-)

Amit viszont én nem értek, az az, hogy mi a bánatos fenéért nem elérhetõ az sg rendszeresen olyan 4.30 magasságában??? Mocskosmód fáraszt...

Kage Kage
Ja, leeresztõ szisztem... Máshol egy rozsdás lyukmak hívják... :-)

Amúgy a fogyasztáshoz: amikor a kocsim megsértõdött, mert letértünk az autópályáról és nem akart tovább jönni, akkor kétszer is megjártam az utat Bécsig ugyanilyen platós csodákkal, egyik Mitsubishi volt, másik Ford. Hát stabilan benyalta mindkettõ a 12-13 litert, amit persze én fizettem, úgyhogy külön örültem a jóétvágynak.

A Ford mentségére legyen mondva, akkor sem fogyasztott egy decivel sem többet, mikor utánfutón követte az én kocsim... Mindkettõ olyan 2.5 literes dízel volt, neked nem véletlenül az 1.1-es eco változat van? :-))

Kage Kage
Hokizni, akarom mondani jégkorongozni, itt az dívik a suhancok között...