SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Azért szerintem Kage sem adja fel ilyen hamar a vadászatot. Bár, most, hogy belegondolok... amilyen csúf nõk élnek Amerikában... <#fejvakaras>#fejvakaras>
😊)
Japán kocsik rulez! <#wink>#wink>
Mondjuk a 8. kerületbõl én is villám gyorsan indultam volna... 😊
saját rekordjaim még a régi astrámmal:
Budapest 8. kerületi garázstól ostorosi garázsig 45perc <#guluszem1>#guluszem1>
siófoki M7es felhajtótól (akkor még csak autóút volt keneséig és onnan autópálya) 8. kerületi garázsig 35 perc <#nevetes1>#nevetes1>
1.4es 90lovas astra,amit most classic 2nek árulnak,csak stabil 200al volt bejáratva így kicsit elcsúszott neki a nyomaték görbéje (padon 110 lovat mértek neki,jártam gyorsulási versenyekre a hungaroringre meg minden),szal ezek olyan 180as átlagot feltételeznek.Persze mind2 szombat éjjel volt.<#whatever>#whatever>
a "rozsdás lyukról" meg nem tudom eldönteni,hogy igazándiból illesztési hiba,vagy kivállóan megtervezett leeresztõ <#vigyor5>#vigyor5>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
(Balu, bejött a kép :-) )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
A macskát meg nem kell levinni a Népligetbe, mert otthon is elrohangál. Ösztönállat. Csak Kage-t ne engedd a közelébe, mert soha többet nem látod viszont... <#hehe>#hehe>
Most megvolt a gyógytorna. 😊
Akik ottmaradnak a sztrádán, azok általában elalszanak vagy nem a közlekedési viszonyoknak megfelelõen hajtanak. Ebbõl sajnos sok van és rutintalanságuk okozza. Szomorú, de a jogosítvánnyal rendelkezõk 50%-a nem tud vezetni.
és köszi, Sys, hogy a védelmemre keltél.. 😛
...what\'s for You, will not pass You by...
-Neve?
-Kis Herceg!
-Biztos benne?
-Persze, itt van a rókám a sarkon!
Az a gond, hogy Pesten ezzel a bálnával nem tudsz "csak úgy" hirtelen leparkolni, mert összetöröd vele a járdát. 😊
Ellenben a kátyúkkal felveszi a csatát és a béjemvés, merdzsós, befelé nõtt hajú atlétagyerekeket is letúrhatod vele. Szal, van pozitív és negatív oldala is.
Most hétvégén a barátnõm édesanyjának a Corsájával mentünk Egerbe. 1.2 -es, benzines. Gondoltam meghajtom. 150-nél kezdett bõgni a motor - a 65 LE -höz képest nagyon style-os a menetteljesítménye. 170-nél viszont már úgy tûnt, hogy fröcsög a kipufogó, mert nincs ideje elégetni az üzemanyagot. <#vigyor3>#vigyor3>
A zajokból egyértelmûen kitûnt, miszerint a corsa városi autó. 160 felett már max hangerõn sem hallottuk a rádiót a motorzajtól, azonban a dolog érdekessége, hogy a szántóföldön traktorozó gazdák mind felfigyeltek a különös jelenségre. Ezek szerint kívülrõl lehetett valamit hallani... nem tudom. 😊
13 litert evett, viszont 40 perc volt kb. a menetidõ az autobahnon.
Egye fene, bízzuk ezt Sysre... 😉
Itt egy link, ahol megtalálod a Witness to the Mob dvd formatát. Így néz ki a dvd-borító:
A fehér borító a VHS formátumé. Ezt el kell felejteni.
link - sajnos ez egy ausztrál site. Onnan gondolom, hogy kell lenni amerikai dvd-változatnak is, mert híres filmrõl van szó... (producer: Robert de Niro). Ráadásul a szutyok Polskáknál is megvan dvd-n. Persze amennyi eszük azoknak van - kizárólag lengyel nyelvû a weboldaluk...
A közelmúltban az Amazon.com volt elsõ portál, ahol hajkurásztam. A problémám az, hogy nem tudok külföldrõl rendelni az Erste Bankon keresztül. Pontosabban tudnék, de majdhogy nem jelzálogot kell tetetnem a házamra - ami ugye nincs.
Más banknál megoldható lenne ez, de sajna nincs idõm számlát nyitni. (készséges bankjaink is legkésõbb 17h-ig vannak nyitva).
A könyv valóban nem érné meg nekem önmagában a postaktg miatt. Nem adom föl, megpróbálok valami amerikai site-ot kikotorni, ahol kapható a dvd is. A könyv mindenképpen kell majd. Azért köszönöm szépen az erõlködést, ha lesz valami fejlemény - írok.
Amit viszont én nem értek, az az, hogy mi a bánatos fenéért nem elérhetõ az sg rendszeresen olyan 4.30 magasságában??? Mocskosmód fáraszt...
Amúgy a fogyasztáshoz: amikor a kocsim megsértõdött, mert letértünk az autópályáról és nem akart tovább jönni, akkor kétszer is megjártam az utat Bécsig ugyanilyen platós csodákkal, egyik Mitsubishi volt, másik Ford. Hát stabilan benyalta mindkettõ a 12-13 litert, amit persze én fizettem, úgyhogy külön örültem a jóétvágynak.
A Ford mentségére legyen mondva, akkor sem fogyasztott egy decivel sem többet, mikor utánfutón követte az én kocsim... Mindkettõ olyan 2.5 literes dízel volt, neked nem véletlenül az 1.1-es eco változat van? :-))