SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLviRA
szia! 😄

...what\'s for You, will not pass You by...

Botond
najó,de én péntek déltõl mostanra értem haza >.<
Punkerwork
én is haza akartam érni idõben <#szomoru1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
ismét itthon \o/
Punkerwork
"Dehát õt is rászoktatta valaki a piára, csak tudnám ki volt az... ;-)" csak az elsõ pohárra, utána ivott magától sõt... 😛

Kage Kage
Óóóó, pedig pont miattad tettem be. :-) Hogy lássátok hogy szenvedünk miattatok... :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Örülök, hogy ilyen pozitívan látod a dolgokat... :-)) Egyszer eldurran az agyam és kiheréltetem magam, minden ilyen hülye problémám megoldódik... :-)

Móni most fog jönni hétvégén, hangyányit para vagyok. Nem mondtam még, de van egy macskája. Raven-nek hívják, és imádja. Ilyeneket ír az MSN-jébe, hogy õ az egyetlen férfi az életében (merthogy hím), meg hasonlók.

Namost a gond az, hogy már csak volt egy macskája... :-) Ugyanis én, mint ahogy rivális hímtõl ez elvárható, már kb. a harmadik napon elimináltam. Hasonló macska volt mint Baluéké, csak nem annyira márkás, szimpla házimacska lehetett. Aznap megyek ki a garázsba kajálni, fene se a macskát lesi, mikor kaja van a kezemben, az a hülye meg meglógott. Azóta sem láttuk.

Pénteken sétáltam egyet, mondom ismerkedek a hellyel. Esküszöm slattyogtam annyit mint Eger keresztbe. Közben nézegettem üzleteket meg ilyeneket, látom a jampecokat, a pick-up truck a menõ. Gondoltam is, Botond mekkora májer lenne itt a Mazdájával, mi meg otthon kiröhögjük ha teherautóval jön bulizni, nem? ;-)))

A lényeg hogy mikor megnézem térképen, hogy merre jártam, látom hogy kb. a hatodáig jutottam el Guelph-nek, mi a szélén lakunk. Úgyhogy ha megyünk majd valahova, akkor Móni visz kocsival, eldöntöttem. Dehát õt is rászoktatta valaki a piára, csak tudnám ki volt az... ;-)

Tegnap barbecue partin voltam, ha duplaennyi idõs lettem volna, akkor is én lettem volna a legfiatalabb. Steak-be folytottam bánatom.

Ma még mindig hétvége van, ezeknél minden hónapban van egy hosszú hétvége, tényleg csak azért, hogy egy nappal több legyen, nem ünnep miatt. Ma benézünk vásárolni, amúgy semmi extra tervem nincs.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
ez nem kisasszonyoknak való...

nem is szólok bele 😛

eLviRA
változó. most éppen itthon vagyok. vége a szorgalmi idõszaknak, úgyhogy el kell lassan kezdenem tanulni az államvizsgára... 😊))

de még nem vesztem el, minden oké 😄

remélem, Veled / Veletek is 😊

Loogan
:-))))) (Ja és el ne mondd neki, honnan tudod hogy tollasozik... :-) )
Ezzel fogom kezdeni. :-DDDDDDD

De amíg legalább meló van, addig nem gondolsz a pinára. Nekem meg már úgyis elegem van a sok hülye kis picsából... :-DDDDD (bocs)
Amúgy voltál most a hvg-n valahol? Mesélj! Mónika bírja még a kiképzést a 2 matróz között?

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
Hahaha, hát tudom hogy nem etikus és amellett szánalmas a magánlevelezésembõl csak így publicba egy részletet kiteregetni, de fetrengek a röhögéstõl... :-)

Barátom ugyanabban a cipõben rohangál, mint én, csak õ Németországban. Néha írogatunk egymásnak mi a helyzet, néha ``véletlenül'' a csajokra is terelõdik a szó...

Loo, téged meg esetleg érdekelhet is hogy van Misi, hát így:

-----

Ugy latom Fireg raaltunk mindeketten ugyan arra a palyara, keringunk a pina
korul.
Biztos emlitettem mar Neked, hogy beleptem egy Badminton (tollaslabda)
Verein-ba. Ez onmagaban nem rejteget semmi szivdogleszto dolgot, de a
hetvegen
volt egy badminton verseny a varosban, ahova en is elmentem, persze csak
nezokent, mert gondolhatod milyen tehetseges forgatom a kezemben az utot...
Apa, lattal Te mar sport szoknyat? A teniszezo nok szoktak ilyat visleni.
Ismerteto jele, hogy mocskos dogos es szemtelenul rovid, kiemeli a formas
picsat. En a tribun tetejen ultem, de a palyaig spriccelt a nyalam!
Muszaj volt penteken es szombaton is mennem. 😊 Ez a sprot elkapraztat! 😉
Ezen a hetvegen Münsterben lesz egy harom napos bajnoksag, ahol az osszes
sport kepviselteti magat. Tobb tizezer ember. 😊 Münsterben amugy is jo
csajok
vannak. Megint allo vitorlaarboccal fogok kozlekedni es torottel
hazajonni...

------

:-))))) (Ja és el ne mondd neki, honnan tudod hogy tollasozik... :-) )

Kage Kage
Ejjj, Balu, persze hogy nem ment a játék mikor rossz dákóval próbálkoztatok... :-))

Kage Kage
Mármint 4 automatika vizsgád lett, vagy 4-es lett? :-)) Azért csak abáljad õket!!! Hány van még?

Belegondolok, hogy neked június végére vége a munkának is meg a sulinak is egyszerre, máris sárga vagyok az irigységtõl...

Lesszi
Reggelt 😄D

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Aha, végül jól érezte magát! Amúgy nehogy megrémüljetek, nem miattatok volt nyomott, csak marha sokat dolgozik õ is és hulla fáradt volt.
De baszki' tényleg elmostak bennünket.. 😊)) Ott csapkodtunk, mint a szociopaták! 😄
Hááát, a biliárd az észjáték! <#vigyor3>
Legközelebb viszek valami vaskosabb támasztékot az asztal alá...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Akit érint:
ADSL olcsón

Loogan
Köszmár.
Amúgy el vagy veszve. A nagy BP-n tengeted napjaid?

Loogan
Bazz Balu, akárhányszor ránézek a logódra, mindig megszomjazom. :-D
Remélem jányod azért jól érezte Magát este. Hagytuk Õket nyerni címszóval úgy elseggeltek minket, hogy kitört belõlünk a szociopata hajlam. :-)))

Punkerwork
jó kritikákat olvashattál 😊

Olvasgattam róla néhány kritikát, állítólag hasonló gyerekmese, mint két elõdje. Ennek ellenére én is megnézem majd, bár nem fûzök hozzá nagy reményeket...

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
grat, király csávó! 😊))

Loogan
Levizsgáztam automatikából. 4 lett. Király csávó vagyok. <#hawaii><#vigyor3>
Most jöhet a következõ... <#sir> <és mérges>
Holnap megyünk jányommal megnézni a STAR WARS 3-at. Remélem tényleg megéri. Apropó látta már vki?

Amse
<#integet2>

eLviRA
sziasztok! 😊))

Elõre is köszi Gergõ.

Mondjátok meg a Fordnak, ha akadékoskodnak, térjenek vissza az élõ munkaerõhöz. Magyarországról van kiket exportálni... <#hehe>
Bár azok tudtommal Kanadában már lebõgtek...

Punker
második 14-én jön ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most voltunk a bolhapiacon (Teszkóba) és láttam valami multipack-kos Rém Rendest 8 000 HUF-ért. Gondolom az elsõ évad...

Punker
ezt te még csak sötétben és részegen láttad 😊

Whoaaa, télleg...hol van ez? 😉

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

BADE

Fentrõl tök jól néz ki.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
reggelt

Kage Kage
Most nézem csak elvira... Mi az, tüskés hangulatban vagyunk? :-)

Kage Kage
Ha nekem ezt a 8000 km-t elnézik... :-)

Kage Kage
Áh, majd ha a magyar TV sugározza... :-)

Kage Kage
Megnézem Balázs, lehet hogy ma vagy hétfõn. Addig vagyok szabad, de már kiérdemeltem. Csütörtökön 3 mûszakot nyomtam folyamatosan, reggel 7-kor mentem be és péntek reggel fél 7-re jöttem haza... Szaggattam vagy 40-el hazafelé, reakcióidõm olyan 2-3 mp körül mozgott... :-)

Ugyan semmi közöm hozzá ( :-)) ), de buktunk a Ford elõtt ennek ellenére... :-))

Punker
már elõrendelhetõ 😊

Punker
reggelt

Punkerwork

Botond
így is,csak így alkoholmérgezésben :-D
eLviRA
mirõlbeszélsz?

ha én nem vagyok, már rég kihalt volna a topik...

Punkerwork
amúgy meg már te is csak tiszteletbeli vagy, még Botond is többet van itt mint te szal.....<#banplz>

eLviRA
szerintem nem kellene kétszer hívni...

Punkerwork
elöbb lássuk hogy bírja a piát.

eLviRA
nem. õ tiszteletbeli egri lakos. 😊

Punkerwork
rosszabb 😊

Botond
ez olyasmi mint az újreg?:-D
eLviRA
szia újegri! <#integet2>

<#puszis>

Amse
napot

Lesszi
reggelt!

\'több milliárd légy nem tévedhet\'