SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loogan
Kb annyi, hogy nem tudtuk hova üljünk be, kóvályogtunk 1 órát, aztán megállapodtunk a Gyros-ban. Ott kicsit politizáltunk, szidtunk mindent ami lehetséges, majd elegánsan távoztunk. Ja és kemény 1,5 sört bevertünk.
És Veled? Haverok, buli, kanna? Csajok????????!!!!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Na Hugi!
Azért akad. Hmmmm, csak hogy ne mutogassak magamra...

Botond
na lassan irány vissza pestre ebben a szép idõben
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Nyertünk 3-2re :-o
Kage Kage
Na mi volt, meséljetek!

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker
most miért? a vilmos jó volt és nem is volt felvizezve.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én pedig alkoholizálás helyett kidühöngtem magam, hogy egyetlen korrekt kricsmi sincs ebben a porfészekben. Turisztikai központ! Szégyenteljes... <#wilting>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Lolita
😛most kössééé belém...könnyen menne ilyen messze😊iy nem kell félned tölem😊hmm...ha már eccer egerben szál normális pasi sincs😊

Kage Kage
Ja, jó. Mert te képes lennél úgy csetelni, hogy ott lakik a szomszédban. Azért fura. Téged nem úgy ismerlek, mint aki képes órákig utazgatni, hogy néha-néha találkozzon a barátjával.

Dehát a love már csak ilyen. Valszeg... :-)))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Lolita
hihihihi😊))szivacs😊de olyan édesek😊Btom ûkomlói..Pécs mellettt lakik😊

Kage Kage
Semmi, jól vagyok. Néha-néha még mindig elindul egy irányba a monitor, de mindig elkapom. Van itt egy bevásárlóközpont, a Stone Road Mall, ott tekeregtem egy órát meló helyett.

Aztán ma takarítás lesz, mert jön haza Móni. Na neki meg én vagyok a bátyója. Tényleg te még nem is láttad. Itt egy pici link róla. Õ van felül, és láthatod hogy az egész életem egy merõ stressz lesz... :-)

Btod egri?

Lolita
köszi h megengeded😊Épp btommal csetelek😊az nekem tökéletes szorakozás.És te?nálatok mivan?

Kage Kage
Tökjómiboldogemberekvagyunk. :-)

Amúgy nálatok szombat este van, mit keresel otthon?? Attól mert én nem vagyok otthon, nyugodtan elmehetsz szórakozni... :-)

Lolita
örülökénishörülkagehogyeztmondom😊

Kage Kage

:-)

Lolita
höhö😊te annál rosszabb vagy édes Kage😊<#taps> de azér tén igy szeretlek ahogy vagy..tod ugye?😊<#beka3>

Kage Kage
Hááát, kedv még csak-csak akad, de... :-)

Tegnap olymód sikerült bebasznom, hogy egész reggel takarítottam. Sosem iszom többet, fõleg whiskey-t nem, úgy nézhetek ki, mint akin átment az úthenger. Persze én alapban úgy nézek ki. Mindegy. Ráadásul dolgozni is menni kellett volna... :-)

Azér' csak egészségetekre!!

Lolita
öööö nyemtom😊passz talán cseppet komolyodtam jah😊 elvégre is 18 éves leszek idén nyáron😊

Loogan
Emberek!
Este sörözés a Mélyvízben. Akinek kedve tartja jöjjön!

Punker
2. félidõ jó volt, legalábbis az a 2 perc amire figyeltünk 😊

Botond
Néztem a francia meccse elsõ félidejét,rég láttam már ilyen harmatgyengeszar magyar vállogatottat,szal én ma ezt a meccset tuti kihagyom.
Punker
Balu elméletileg itthon van de tegnap se jelentkezett, Loogan eltünt, Bagír nem veszi föl a telefont.

Botond
családi körben zajlik a ma este,egész héten nem voltam itthon
eLviRA

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
nem nézzük meg a meccset 1-2 pohárka mellett?

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eLviRA
átlag magyar helyzet...

ilyen, ha másnak csicskázol. 😊)))

Botond
ruhaiparitéma
Punkerwork
rabold le és mondj föl 😊 mivel foglalkoznak?

Botond
Felvettek,hogy betartassam a rendet,összefogjam a dolgokat,meg ugye,hogy a fõnök el tudjon menni szabira addig vigyem a boltot.Na most eleve nincs semmi rend,ha vkinek eszébe jut vmi akkor azt csinálják,ha nem nem.3napja vagyok ott,és ebbõl 2 nap is volt olyan,hogy na ma jön egy nagyobb vevõ,kész a cucc amit 2hónapja rendelt,és ááá dehogy,felvették a rendelést,leiktatták manuálisan a papírt valahova és itt megállt a mutatvány.Egy alapanyagot sikerült beszereznem amit nekik 4 hónap alatt nem sikerült,meg ilyenek.Számítógépen nicns semmi,papíron megy minden,azt meg vagy ide teszik vagy oda.Selejtezés az úgy néz ki,hogy amit úgy érzünk szemét azt karton dobozba,és ráírni,hogy "kuka?" és a fõnök átselejtezi,na most ilyen dobozt találtam 50et a 3 nap alatt.100milliós nyereséges cég,vicc...
Punkerwork
igazad van <#szomoru1>

Botond
beálltam egy céghez cégvezetõhelyettesnek,de annyira nevetséges viszonyok vannak jövõhéten lehet otthagyom õket a francba,mert annyira nem akarok dolgozni,hogy más hülyeségei miatt én kapjak agyvérzést :-o
Punkerwork
minek cuccoltál fel?

Botond
reggelt,ismét itthon :-)

felcuccoltam Pestre,és se net se gép,szal most ritkábban vagyok :-)
Punker
reggelt

Én már olyan régen láttalak, meg akkor is részegen, hogy szerintem az újdonság erejével hatna ha látótávolságba kerülnél 😉
Na jó...csak vicceltem.
Milyen irányban változtál belsõleg? Komolyodtál? 😊

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

A szobarend az jó ötlet...igazából most csak neki van barátnõje 4-ünk közül, szóval az idõpontválasztásban elõnye lenne 😊 De szerintem elég lenne, ha elõre szólna, hogy ti hülyék, ti marhák, hozom a csajt, itt van 3 mozijegy a SW3-ra... Errõl jut eszembe (nem tom, hogy ismeritek-e):

3 fiútestvér lakik egy lakásban. A legidõsebb egy nap hazaállít, hogy este hozna fel egy csajt, és vett 2 mozijegyet a Csillagok háborújára a többieknek. Azok örömmel elfogadják, hiszen a Csillagok háborúja híresen jó film, fõleg ez a digitálisan felújított újrafeldolgozás.
Na, így is lesz, elmennek a skacok moziba, hazajönnek, és meglepõdve tapasztalják, hogy az ágy szanaszét van túrva, a lepedõ lucskos és a szobában a szõnyeg ragacsos a g3citõl.
Kijön a nagytesó, kérdi: Na, öcsik, milyen volt a film?
Azok meg mondják, hogy király, volt benne pif-paf, dzsû-dzsû, meg csit-csat. Látnod kell, tesó. Na, és milyen volt a csaj?
Hát a csaj az nagyon ott van, szõke hosszú haj, kék szemek, ilyen csöcsök, olyan punc!....stb.
Egy hét múlva, jön haza a középsõ tesó 2 mozijegyet lobogtat vidáman, és szól:
Na, skacok, ma este jönne fel hozzám egy lány, mi lenne, ha megnéznétek a Birodalom visszavágot? Tudjátok, ez a Csillagok háborújának a folytatása. Állítólag nagyon ott van.
Ó, persze, tesó. Már mi is gondolkodtunk rajta, hogy megnézzük, úgyhogy örömmel elfogadjuk a jegyet.
Igy is lesz, megnézik a filmet, hazamennek, benyitnak az ajtón, és elkerekedett szemekkel nézik az eléjük táruló látványt: az egész lakásban 1 cm vastagon áll az ondó, a falak is össze vannak fröcskölõdve, nagyon nagy kefélés lehetett... Elõvánszorog a középsõ tesó, kérdi fáradtan, hogy:
Na, milyen volt a film, fiúk?
Ó, naggyon f@sza volt, volt benne pif-puf, csirr-csörr, tap-tap, zirr-zörr, meg persze dzsú-dzsú is. Hát a csaj milyen volt?
Hohohó, a csaj basszus, eszméletlen volt, teljesen kifacsart, ha láttátok volna azt a vörös, göndör hajat, a zöld macskaszemekkel, és az a mozgás, és az a vadság, ami belõle árad...ellenállhatatlan.
Eltelik egy hét, jön haza a legkisebb öccs viruló fejjel, lobogtat két mozijegyet, és mondja a többieknek:
Sziasztok, képzeljétek, én is becsajoztam. Volna kedvetek megnézni a Jedi visszatért? Ez a Birodalom visszavágnak a folytatása, állítólag ultrabrutáljó.
Ok, öcsi, persze, szívesen megnézzük, és majd elmeséljük, milyen volt.
Igy is lesz, elmennek moziba, öcsi otthon marad. X óra múlva jönnek haza a testvérek, már a folyosón terjeng a szexszag, amint kinyitják a bejárati ajtót, a küszöbön kidõl a hímivarszerv életet adó váladéka, ami addig legalább 5 centi vastagon borította a padlót. A kisöcsi kivonszolja magát a szobából hullafáradtan, és kérdi:
Na, milyen volt a film?
Hú vazeg, a film naggyon ott volt, volt benne jedi, meg csillagromboló meg Luke, meg Jabba meg halálcsillag, meg kismackó, meg lépegetõ meg csihi-puhi. Na és a csaj milyen volt?
Ja....a csaj nem jött el...

Lolita
3.os vok még indig egy gimiben...😊semmi kül nem változott velem kapcsban..sztem külsöleg sem változtam sokat...max belsõleg😛 kérdezd meg bátyót...õ lát néha...szal sztem még megismersz😊és veled mizu?

eLviRA
nem volt rossz, de annyira nem nagy durranás... nagyobb volt a füstje. tudod, hogy megy ez... 😊))

kellene csinálnotok egy szobarendet. ki hánykor kivel...

önfeláldozóan megittál öt sört. dícséretes 😛P

Na! Akkor itt van: mi van veled mostanában? Dolgozol? Tanulsz? Hova mész tovább?...stb. Érted. Olyan régen találkoztunk már, hogy tán meg sem ismernélek...

Ehh...ja...a Cilában kempeltem este 9-ig, aztán jött másik szobatársam, és a végén éjfél után jutottam fel. Addigra a kiccsaj már elment. De benyomtam 5 sört, és marhára jól éreztem magam. Neked hogy tetszett a koncert?

eLviRA
beengedtek a szobádba...? 😛PP

Lolita
pussz Balu

Na emberek tépek haza Egerbe! Mindenkinek jó hétvégét (aki nem lesz már hétfõig a fórumon). 😊

Lolita
😊nem is sunnyogunk😊 most egy két privi?😊 kérdezz és válaszolok😊

Hát ezért nem megy a fórum, mert mindenki sunnyog, meg privátkodik...Azt hiszed, Lol, hogy minket nem érdekel, mi a vektor veled?

Lolita
parancs teljesitve😊

Ne keseregj! Inkább számolj be privátban, hogy mi újság veled mostanában! Régen csevegtünk már...<#vigyor3>

Lolita
ennyire ne örüljetek....miota visszajöttem...alig irtok😊