SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
nekem 1 bor Bagír 2 sör Sanya 1 sör.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loogan
Volt vmi tegnap este? Partiba vágtátok, vagy hasonlovak? <#vigyor><#vigyor>

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Áhhh örök hála. <#worship> Valami hasonlóra gondoltam én is.
JAh, jányomék LATEX-eznek, és le kellett fordítani jópár oldalt. Csak Õ meg németes, szal rám hárult a dolog. Amúgy nem rossz kis progi, csak mondjuk megtanulni kb annyi ideig tart, mint egy vadidegen programozási nyelvet(fél év).
Bár én jobban örülnék, ha inkább hordaná a LATEX-et... <#hehe><#hehe><#hehe>

eLviRA
kukurikú! 😊))

...what\'s for You, will not pass You by...

Thx, de megtaláltam még szombat éjjel. Most folyamatosan figyelem - jókat lehet röhögni rajta.
Borg rendesen gyomlál a GTA SA topicban... <#hehe>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kage Kage
Ki vagy készülve, mi? :-)) Hehe, lesz ez még rosszabb is. Én már csak tudom... ;-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Na, beleszólok, látom vért izzadtok... :-)))

A gyerek arról beszél, hogy a texpower csomagban van elejtve némi info a sorok között (mint komment), de a kód túlságosan változó valami (mivel fejlesztik), hogy a texpowernek ez legyen egy épkézláb, kerek doksija. Ezért mondja utána, hogy ha majd megérik a dolog egy béta kiadásra, akkor kiírja egy dtx fájlba az egészet.

Szó szerint fordítva úgysem jön ki normálisan, úgyhogy nem próbálkozok vele... Amúgy mi az, csak nem TeX-re adod a fejed? :-)))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
as the code is too much of a moving target to make rigorous documentation a sensible endeavour.

MIVEL A KÓD "TÚL MOZGÓ CÉLPONT", HOGY A PRECÍZ DOKUMENTÁCIÓ JELETÉKENY PRÓBÁLKOZÁSSÁ VÁLJON.

passz.

Loogan
Ja se füle se farka.

Eddig eljutottam:
Ideáig, a texpower csomag önmagában tartalmazott némi beépített dokumentációt...

De innen:
...mint a kód mozgó célpontnak is sok, hogy csináljon precíz dokumentációt egy ésszerû erõfeszítésenk Szóval MIAF@SZVAN????!!!! Na erre varrjon az ember gombot.

Azzé köszmár, hogy próbálsz segíteni, értékelem. <#eljen><#worship><#alien2>

eLviRA
elkezdem fordítani még délután, amikor kérted, és ennél a mondatnál döntöttem úgy, hogy inkább a szakértõkre bízom... 😊))

Loogan
Már csak ez kell, ez kifog rajtam 😊

So far, the texpower package itself contains only scarce
inline documentation, as the code is too much of a
moving target to make rigorous documentation a
sensible endeavour.

Loogan
MAjd holnap.

Punker
Loogan a bambával megyünk megiszunk valamit, gyere te is!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lolita
<#taps>

Loogan
Akkor én ezért is hálás vagyok Neked. :-D

eLviRA
+ hálás vkinek

😄

eLviRA
sry LooGan, de én ezt passzolom. tényleg nem vágom az informatikai szakangolt. még ha tudom vagy megtalálom a jelentését, akkor sem értem. úgy meg elég nehéz fordítani. 😊))

to be indepted to sb = lekötelezettje, adósa vkinek

Loogan
Akkor annyit, hogy az INDEPT mit jelent?

Loogan
A nagy részét már lefordítottam, már csak ezek vannak.

eLviRA
ez vmi vicc, ugye...? 😛PP

várjuk meg vele KaGet, õ vágja a szakangolt. én csak egy bölcsész vagyok... 😛

Loogan
HELP!!! Angolosok figyelem!!! <#help><#heureka>

Kéne némi help. Van egy-két bekezdésem, amit le kéne fordítani magyarra. Én képtelen vagyok ilyen nyakatekert mondatokban gondolkodni. Értem, hogy mit akar, mi van odaírva, csak a "magyaros" fordítással/elvonatkoztatással van problémám. Meg ha le is fordítom ,akkor sem illeszkedik szakmai szempontból a szövegkörnyezetbe. Fucking inglis! 😊
Na ezek azok:
------------------------------------------------------------------------
During the subsequent error correction and extension
of the functionality, the syntax and implementation of
the macros described here are liable to change.

So far, the texpower package itself contains only scarce
inline documentation, as the code is too much of a
moving target to make rigorous documentation a
sensible endeavour. As soon as the texpower package is
ready for beta release, it will be made into a fully
documented dtx file.

I am indepted to Klaus Guntermann. (Itt az indept szóra nem találtam jelentést. Gondolom az "indeep" 3. alakja, de ilyen szót sem ismer a szótár. <#nemtudom>)

Further thanks go to Marc van Dongen for allowing me
to include his code for page transitions and to Martin
Schr¨oder for permission to use his everyshi code.

Béna vagyok. Elõre is THX <#worship><#email>

Lesszi
Reggelt

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punkerwork
sõt ha 4 év után végre a nevét is sikerülne megjegyezni akkro mégjobban szeretne, bár ez szerintem már kivitelezhetetlen, hétvégén lent volt sensei-ed felesége is de az õ nevére se emlékeztem, valamit ki kellene erre már találnom.

Punkerwork
amúgy meg ez alap, engem mindenki szeret <#mf1>

Punkerwork
dvd-t kéne fénymásolni nekik.

Loogan
Õ is Téged akar? Népszerû vagy ma. :-)

Punkerwork
lustaság fél egészség 😊

Loogan
Sys!!! Nemhogy már csinálnál vmi logót magadnak. Hááá milyen grafikus vagy Te?
Már állandó vendégnek számítasz itt.

Punkerwork
bazzzeeee most hívott Sanya barátnõje, mondja hogy kicsoda de lövésem nem volt kivel beszélek amíg nem kezdte Sanyát emlegetni <#falbav><#help>

Na, akkor ti zülljetek, nekem meg adjatok 1 csajt. 😉

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Köszi, KaGe. Tudtam, hogy rád mindig számíthatok 😊

Hét végén megy Egerbe, ott találkozhatsz vele, ha van kedved. Bár szerintem látásból már ismered...meg hallomásból is. Talán már beszéltél is vele. Meg leveleztél 😉

Punkerwork

Punkerwork
<#wave>

eLviRA
sziasztok legények! 😛

Punkerwork
zülleni is akarok <#eplus2><#pias>

Loogan
Hát bazz, akkor engem minek hívsz? Csajozzál! <#love11>

Punkerwork
Réka ma van még itthon.

Loogan
Ma nem jó. De holnap, edzés után OK.

Punkerwork
este 1 sör-bor-pálinka?

Loogan
Bazzzzzzzzzzzz, nem is Te lettél volna.<#shakehead>
Azért csak kapd el azt a kis szukát!!!!<#hehe>

Punker
reggelt

Kage Kage
És még te mondod, hogy én vagyok a válogatós...

Kage Kage
Azért tettem be a képet, mert tudtam, hogy legalább az egyik szemeddel sírni fogsz... :-))

Kage Kage
Ejj, bazz, ez nem hangzik valami jól... Miért kóvályogtatok, mi nem volt jó? A tüzes víz általában normális, nem? Fõleg a kinti rész miatt most.

Mindig hülye helyzetbe hozol ezzel a csajkérdéssel... :-) Marha rossz bárhova is úgy elindulni, hogy fogalmam sincs hová megyek, kb. képzeld el a dolgot úgy, hogy elindulsz Egerbe tök egyedül úgy szórakozni, hogy senkit és semmit nem ismersz. És a magyarod sem tökéletes... :-)) Talán majd Mónival el tudok menni valahova, ennyi kb. az esélyem. Nem megnyugtató...

Ezt még nem is mondtam, van 2 csaj, mint munkatárs. Az egyik a recepciós csaj, Christina Kasza. Biztos magyar vér csörgedezik benne, mert magyar a neve, ráadásul mocskos jól néz ki, 28 éves. Magyarul nem tud persze. Nagyon bírom a fejét, iszonyat laza a csaj. Néha van, hogy nekiáll énekelgetni úgy spontán, meg beszél összevissza. És persze szivat ahogy tud. Egyszer kértem egy tollat tõle, mondom Christina. Odajön, elõrelép az egyik lábával, elkezdi húzni felfelé rajta a lenge szoknyáját és ezt mondja: ``What do you need, Greg?'' :-))

Gregnek szólítanak, mert a Gergõt nem tudják kiejteni. De mondanom sem kell, hogy azt is elfelejtettem hogy van a toll angolul... :-))

Máskor odajön valamivel matatni, mondja hogy ``Hi!''. Mondom én is neki kérdõ tekintettel, hisz már reggel óta százszor találkoztunk. Megkérdezi, hogy én azt gondolom hogy õ õrült? Mondom, ``something like that'' a that-et jól meghúzva. Erre mondja, hogy õrültnek lenni jó. Mondom szerintem is. Aztán kérdezi, hogy hagytam otthon barátnõt? Én persze vérbeli balfék módjára mondom, hogy igen. Nem hazudtam, csak az már 2 éve volt. Erre mondja, hogy õ ezt nem tudná megtenni, sarkon fordul és otthagy...

A másik Alison, õ tervez, õ is olyan 28 lehet. Dél-amerikai, félvér csaj, nincs vele baj. Beszélgettünk, rendes, de õ normális... Én viszont szeretem az egzotikus dolgokat... :-)

Hát kb. egyenlõre ezt eszem, mert ez van. És többet ilyet ne kérdezz... :-)))

Lolita
aham..ha te mondod😊mutass már be nekem egyet😊)pls

Lolita
jobban is teszed ha nem mutogacc😊te a bátyám vagy...te alapbol kiestél mitn lehetöség😊

Kage barátom, egyik szemem sír, másik nevet, amikor ezt a képet nézegetem... Azért nevet, mert érzem, hogy szenvedhetsz ott uncsitesód mellett <#eplus2>
És azért sír, mert nem én vagyok alul...<#rinya>

Hát igen...mert a jobbak felmásztak Pestre ELTE fizikus szakra tanulni 😉