SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szeretünk, nyugi... <#ravasz1>#ravasz1>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
lamer <#lama>#lama>
<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Sajnos ez a szõrszálhasogató, kicsinyes, ugyanakkor túlzó személyiségvédelemi cécó a buta amerikaiaktól ered és nálunk Péterfalvi Attila és kompániája asztalára tartozik. Kage rátapintott a lényegre - nem csak nálunk van ez így.
Egyébként én is indokolatlan marhaságnak tartom ezt aktualizálni a középiskolákban.
MB és hasonlóan alkalmatlan apparátusa pedig valóban égbekiáltó szakmai impotenciával van megáldva. Megértem a tanárok felháborodását.
A "módszerváltozás" még nem ért véget, kvázi el sem kezdõdött. Ugyanaz a bürokratikus ügymenet dívik, mint anno 20-40 éve. Csak idõnként más és más köntösbe öltöztetik.
Fábry kiválóan ecsetelte egy elrugaszkodott, ám annál frappánsabb meglátással a helyzetet:
"...hát mit várunk egy olyan országtól, ahol a metróban nem azt írják ki, hogy mikor jön a következõ szerelvény, hanem azt, mikor ment el az utolsó..." <#nemtudom>#nemtudom>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És az eredmény nyilván az lesz, hogy otthon is ugyanolyan jóképességû fiatalok lesznek mint itt.
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
köszi LooGan Tanár Úr! 😊))))))))))
félemetesen szakértõk a minsztériumban...
...what\'s for You, will not pass You by...
Amúgy ami itt megy, azt csak ebben az országban lehet megcsinálni. Birka nép vagyunk.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Resurrection!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha jársz erre, csak szólok, mint leendõ tanárnéni, hogy készülj fel arra, hogy változott a közoktatási törvény: többek között a tanár is ugyanúgy heti 40 órát köteles munkahelyén tölteni ---> 8:00-tól 16:00-ig. Ez azt jelenti, hogy az összes helyettesítésednek, túlórádnak annyi. NEM LESZ OLYAN, HOGY TÚLÓRAPÉNZ!!! De legalább bent baszom a rezet, igaz hogy nincs hol, de a sulin belül.
A gyerek személyiségi jogait pl sérti az, hogy ha az osztály elõtt mondod meg neki, hogy hanyasra felelt, vagy írta a dolgozatot. Ezt is "titokban" kell kezelni, minden gyereknek szépen külön külön.
Akkor a szülõvel csak akkor beszélhetsz a gyerek tanulmányairól, stb, ha ezt a gyerek is tudja, és írásos beleegyezését adja.
Ha aznap nem írsz be egy jegyet a naplóba, és az kiderül, jegyenként 50 000 HUF-ra büntetnek. Sorolhatnám az egyéb nyalánkságokat, de nem teszem. Én felk*rtam rajta az agyam.
Érdemes meggondolni, hogy menjen-e tanárnak az ember. Ismételten csak gratulálni tudok Magyar Bálint félelmetesen jóképességû miniszterúrnak!!! Csak így tovább!!!
Már 7. éve minden május, júniusom el van ezzel cseszve.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#gonosz3>#gonosz3><#action>#action><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#falbav>#falbav>
és amugy is...nem érdekel kinek hogy teccik,egy valakinek bejön, az nekem böven elég😊
Háááá szex, drog, rákendróóól
ps: a valagadra meg tényleg figyelj oda, mert most még elmegy, de ha ... <#hehe>#hehe>
"Nem hinném, hogy Lol-nak valaha is gravitációs problémái lennének..." hááát azért, mert közel van a földhöz, még lehet... Amúgy is mióta nem jár edzésre csak terebélyesedik. <#vigyor3>#vigyor3><#hehe>#hehe>
Már csak nosztalgiával gondolok vissza még ezekre az idõkre:
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Olyan ez, mint a nudi bár..havonta egyszer el lehet passzolni néhány 10-est, hogy élvezd a nagy dudákat... <#beka2>#beka2>
Elvira meg úgysem tudja hol lakok...UGYE??? <#help>#help>
Ejj...de buta vagyok...miért gondolom, hogy Szofi lebujba járna, mint én... biztos gazdag pasik fogják a legmenõbb helyekre furikázni.
Mindenesetre, ha már borpárlatról van szó, akkor én maradok a jó öreg Hennessy-nél...
A szutyok nációk is érthetnek valamihez... 😊
Mindig menj biztosra, és mondd büszkén: 17 éves múltam.
Na jó...ha nagyon optimista akarsz lenni, mondhatod azt is, hogy: Szilveszterkor mán beb@szok veletek, skacok!
<#szomoru1>#szomoru1>
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász