SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lolita
mégsem😊

Lolita
uhhh. van egy olyna gyanu h mindjárt elmegy a net...

Lolita
pfff..azt többet nem😄 azota erösödtem😊) visszavágok<#eplus2>

Punkerwork
majd elõ kerítjük a vágódeszkát 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lolita
<#vigyor3><#puszi>

"izélgetésre" én nem emlékszem. <#zavart2>
de szeretünk, nyugi... <#ravasz1>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Lolita
naa....azt senki sme szereti😊a vallagamat meg nem lessük😊föleg nem haverok nem nézik😊

Ugyan már...biztos Te is szereted, ha "izélgetnek"... 😉

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Na jó, elég a vitából!!!! Majd én megtekintem az emlegetett valagat, és eldöntöm, nagy-e vagy se! Uff! <#beka2>

Lolita
😛
na jo van...nem is szerettek engem igazán..csak izélgetni😞<#rinya>

eLviRA
sziasztok 😊

...what\'s for You, will not pass You by...

Nem aggódj! Mingyá' megvan!

Punkerwork
HONLAPNAK MA KÉSZ KELL LENNIE!

...õ is csak addig mondja, amíg lover. Látod-látod az élettapasztalat még nincs meg...

lamer <#lama>

<#hehe><#banplz><#hehe>

Megpróbálom burkoltan szerte szórni kissé politika ízû információmorzsáimat, nehogy Punker elveszítse a fejét és kakaskodni kezdjen...
Sajnos ez a szõrszálhasogató, kicsinyes, ugyanakkor túlzó személyiségvédelemi cécó a buta amerikaiaktól ered és nálunk Péterfalvi Attila és kompániája asztalára tartozik. Kage rátapintott a lényegre - nem csak nálunk van ez így.
Egyébként én is indokolatlan marhaságnak tartom ezt aktualizálni a középiskolákban.

MB és hasonlóan alkalmatlan apparátusa pedig valóban égbekiáltó szakmai impotenciával van megáldva. Megértem a tanárok felháborodását.
A "módszerváltozás" még nem ért véget, kvázi el sem kezdõdött. Ugyanaz a bürokratikus ügymenet dívik, mint anno 20-40 éve. Csak idõnként más és más köntösbe öltöztetik.

Fábry kiválóan ecsetelte egy elrugaszkodott, ám annál frappánsabb meglátással a helyzetet:
"...hát mit várunk egy olyan országtól, ahol a metróban nem azt írják ki, hogy mikor jön a következõ szerelvény, hanem azt, mikor ment el az utolsó..." <#nemtudom>

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kage Kage
Loo, ez USA-ban, itt is, és még ki tudja hol, gyakorlat. Ezt nem nálunk vezetik be elõször. A gáz azzal van, hogy mi is következetesen belelépünk ugyanabba a szarba, amibe ezek.

És az eredmény nyilván az lesz, hogy otthon is ugyanolyan jóképességû fiatalok lesznek mint itt.

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Neem, Punker arra céloz, hogy Szofi a koleszban két legyet üthet egy csapásra. De szó szerint... :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Marha közel van a 4-es és az 5-ös gomb egymáshoz, én is számtalanszor elhibázom... ;-))

Kage Kage
Nem tudom miért jó ilyen komoly dolgokból viccet csinálni... :-) A pia igenis jó hatással van a szellemi teljesítõképességre. Legfeljebb nem aznap... :-)

Kage Kage

eLviRA
eddig sem terveztem. de már biztosan nem fogok... tanítani...

köszi LooGan Tanár Úr! 😊))))))))))

félemetesen szakértõk a minsztériumban...

...what\'s for You, will not pass You by...

Loogan
Valószínû Nálam is hasonló lesz a megoldás.
Amúgy ami itt megy, azt csak ebben az országban lehet megcsinálni. Birka nép vagyunk.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

maozedong
Nálunk a tanár aláíratott egy lapot h vállaljuk a jegy nyilvánosságra hozatalát.. és így minden úgyan úgy folyik mint eddig. De nagyon nagy sux ez az egész.. És még mindig nem mondott le a köcsög.

Resurrection!

Punker
eLviRA Bob Marley özvegyének a koncertjén lazul.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
eLviRA!

Ha jársz erre, csak szólok, mint leendõ tanárnéni, hogy készülj fel arra, hogy változott a közoktatási törvény: többek között a tanár is ugyanúgy heti 40 órát köteles munkahelyén tölteni ---> 8:00-tól 16:00-ig. Ez azt jelenti, hogy az összes helyettesítésednek, túlórádnak annyi. NEM LESZ OLYAN, HOGY TÚLÓRAPÉNZ!!! De legalább bent baszom a rezet, igaz hogy nincs hol, de a sulin belül.
A gyerek személyiségi jogait pl sérti az, hogy ha az osztály elõtt mondod meg neki, hogy hanyasra felelt, vagy írta a dolgozatot. Ezt is "titokban" kell kezelni, minden gyereknek szépen külön külön.
Akkor a szülõvel csak akkor beszélhetsz a gyerek tanulmányairól, stb, ha ezt a gyerek is tudja, és írásos beleegyezését adja.
Ha aznap nem írsz be egy jegyet a naplóba, és az kiderül, jegyenként 50 000 HUF-ra büntetnek. Sorolhatnám az egyéb nyalánkságokat, de nem teszem. Én felk*rtam rajta az agyam.

Érdemes meggondolni, hogy menjen-e tanárnak az ember. Ismételten csak gratulálni tudok Magyar Bálint félelmetesen jóképességû miniszterúrnak!!! Csak így tovább!!!

Loogan
Kedves Vizsgázós Sorstársaim! Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már kib****ttul, de k****ra únom ezt a s***r, g**i f*s vizsgaidõszakot, hogy az ember csak ül otthon, és odakint meg tombolna a nyár, lehetne sétálni, sörözni, meg egyebek, de neeeem mert itthon kell ülni lesni magad elé. Ááááááááááá....
Már 7. éve minden május, júniusom el van ezzel cseszve.
<#falbav><#falbav><#gonosz3><#action><#gun><#boxer><#violent><#mf3><#gunyos1><#falbav>

Lolita
pfffffff....na szép...a bátyám vagy..te csak ne lesd az én vallagamat😛 hüp...
és amugy is...nem érdekel kinek hogy teccik,egy valakinek bejön, az nekem böven elég😊

Loogan
Mire neveltelek én, mi???
Háááá szex, drog, rákendróóól

ps: a valagadra meg tényleg figyelj oda, mert most még elmegy, de ha ... <#hehe>

Lolita
kis piszkok😛nem szeressük a sört...sem a rózsaszin cuccokat...és öszintén..mikor volt nekem szööke hajam?ne égessetek már...tisztára megsértödöm😛és nem is terebélyesedtem<#rinya>a saját bátyám bántalmaz...há mindjá megyek a rendörségre😞ugyis picike vok még egy darabig...kihazsnálom már..<#action>

Loogan
Hát na! Hát na! Csak néha öntöttem sört a cumisüvegébe, tej helyett. Teljesen véletlenül. A rózsaszínhez való vonzódást meg egyszerûen nem lehetett belõle kinevelni. Ez volt a kedvence:

"Nem hinném, hogy Lol-nak valaha is gravitációs problémái lennének..." hááát azért, mert közel van a földhöz, még lehet... Amúgy is mióta nem jár edzésre csak terebélyesedik. <#vigyor3><#hehe>

Már csak nosztalgiával gondolok vissza még ezekre az idõkre: <#hehe><#hehe><#hehe>

Ja...akkor még egész jó állapotban van... <#vigyor1>

Loo a bátyja. Õt kérdezd! Elképzelhetõ, hogy félrenevelte. 😊)

Hát ebbõl az arcból nekem sem az jön le, hogy a kiccsaj élvezi a létezés nagyszerûségét...

Punkerwork
ilyen bamba fejjel a töményt is <#eplus2>

Tudod, hogy az õszinteséget szeretem. Itt van, elõkerestem az egyik fényképedet még karonülõ korodból (néhány évvel ezelõttrõl). Csak bizonyításképpen, hogy igen is imádtad a rózsaszínû göncöket...

Punkerwork
lassan megint megtelik a dobozom apróval a kártyázáshoz.

Néha azért belefér...mondjuk 1 pakli kártya mellett...
Olyan ez, mint a nudi bár..havonta egyszer el lehet passzolni néhány 10-est, hogy élvezd a nagy dudákat... <#beka2>

Te áruló!!! Aszittem, velem vagy!!!
Elvira meg úgysem tudja hol lakok...UGYE??? <#help>

Punkerwork
hozzá egy jó szivar.....és 1 óra alatt ugrott a heti fizum 😞

Lehet, hogy igazad van....És szerinted mennyi 7 csillagos Metaxát fog odakint inni? Mert a lebuj krimókban nemigen lehet kapni....
Ejj...de buta vagyok...miért gondolom, hogy Szofi lebujba járna, mint én... biztos gazdag pasik fogják a legmenõbb helyekre furikázni.
Mindenesetre, ha már borpárlatról van szó, akkor én maradok a jó öreg Hennessy-nél...

Punkerwork
1 koleszban csövezik eLviRA-val, szal könynen megtalálod és akkor édes lesz a bosszú <#banplz>

Punkerwork
a 7 csillagos, mert az 5-ös az gagyi.

Azért a Metaxát így nem hordanám le... Az egyik legjobb borpárlat, nem sokkal van lemaradva a francia konyak minõségétõl. <#duma>
A szutyok nációk is érthetnek valamihez... 😊

Sose mondd azt, hogy leszek, mert bármi közbejöhet...
Mindig menj biztosra, és mondd büszkén: 17 éves múltam.
Na jó...ha nagyon optimista akarsz lenni, mondhatod azt is, hogy: Szilveszterkor mán beb@szok veletek, skacok!

Elküldöm SMS-ben 😉

neröhögj!!!! <#ravasz1> <#duhos2>

<#szomoru1>

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

A.I. <#eplus2>

Lolita
sosem volt rozsaszin tipegöm.....ne is sérts meg azzal h én rozsaszín cuccokat hordok v hordtam😊éééés idén leszek 18😛 ha nem tudnátok számolni...3 éve 15 voltam😛