SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lolita
😛PPPPPPP niiiincs fagyimaffiaaa😛 felszámoltam😊))

Punker
ha minden kötél szakad átveszed a hatalmat a fagyi maffiában 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lolita
vazze:Ssose irja be elsöre..ha rákattintok a mehet-re:S

Lolita
hmm..most erre mit mondjak?én sose értettem azokat akik úgy vállaltak gyereket h nem "tellett rá".Ha nekem nem lesz rendes melom...meg a páromnak se...én nem akarok gyereket, pont ezek miatt amiket leirtál.De amúgy, ha abból indulok ki h anyámék se milliomosok, és fel tudtak nevelni 2 gyereket...de amúgy meg,akik a pénzre hajtanak,csajok,azokon meg is látszik...sztem..

eLviRA
nem rosszból írtam, hogy fiatal vagy még ahhoz, hogy errõl kategorikusan véleményt mondj. talán én is fiatal vagyok még hozzá...

majd akkor jössz rá, ha melózol, mondjuk albérletet fizetsz, és nem lesz lehetõséged egy saját lakást venni önerõbõl. pont annyi pénzt keresel a pároddal együtt, hogy kényelmesen elvagytok, de nincs lehetõségetek továbblépni. és akkor, mikor eljuttok oda, hogy gyereket szeretnétek felelõsséggel vállalni és nevelni, és közben dolgozol, vásárolsz, fõzöl és mosol, és nem tudod átpasszolni senkinek a kölyköt, és a pároddal marjátok egymást, mert nincs pénz a gázszámlára...

egyszóval akkor, ha elkezdõdik a legmocskosabb sûrûje, aminek a színvonalán a pénz sokat javíthat. persze arra nincs garancia, hogy boldog is leszel - sem így, sem úgy.

...what\'s for You, will not pass You by...

Lolita
hogy van pénze?

Lolita
kage😊)remélem nem is lessz😊))

Lolita
értem én mire gondolnak a srácok, és nemrég pont a pénz szerepérõl a mai világban,emberi kapcsolatokban írtam egy 5ösfogalmazást...szal tudom mi a lényeg...csak nálam ez nem számit...se a bnöimnél...hogy is mondjam...mi nem vagyunk "olyan" lányok😊

eLviRA
hát elég rég. várom a leveledet. :-)))

Haha.... mit jelent az, hogy pénzes pasi számodra?

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Kage Kage
Haha, hát nemtom, erre a kanadai fogorvosmegoldásra még alszok egy párat... :-)

Mindenesetre ha rakoncátlankodik a fogad, akkor ne sokat várj vele. Én már 2 hónapja tudtam, hogy gáz lesz, csakhát minden fontosabb volt. Akkor kb. 100 dollárból megúsztam volna...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Amúgy szia elvira, rég beszéltünk...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Ezt a saját bõrömön tapasztalom. Pont most amikor voltam fogorvosnál, volt a plafonon egy lista, ami a boldogságról szólt 21 pontban.

Rögtön az elsõ pont szerint: házasodj a megfelelõ személlyel, ez 90 %-ban határozza meg a késõbbi boldogságod vagy misery-det. Mondjuk ezt a 90-et sokallom, de lehet benne valami.

Aztán a sokadik pontban volt, hogy az hogy mid van (mit birtokolsz) nem fog segíteni. Ezt nehéz elhinni amíg az embernek nincs semmije, de akik tele vannak lóvéval, azok tudják.

Kage Kage
Eh-eh, nem érted Lol. Loo arra céloz, hogy nem volt még olyan pénzes pasid mint én... :-)))

Kage Kage
Vagy legalábbis te nem tudsz róla... :-))

Botond
ott nem fotóztunk :-D szerencsére :-D
Loogan
Ide a topikba a szaftosabbakat (legénybúcsú)!!! :-DDD

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Botond
a lakodalmas :-D jobbulást!
Botond
500mega :-D
eLviRA
én is szeretnék képeket nézni! nem küldesz át egy párat mélben? :-)))

Punker
milyen képek? most még beteg vagyok, de ahéten suliba le kell mennem, aztán lassan a segélyemet is el kéne intézznem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
a héten meg jövõhéten itthon vagyok,kész vannak a képek,ha van idõd átugorhatsz megnézni :-D
Botond
Van egy internet elérésed,ami egy login+password,és e mellett még a t-com bekapcsolná az adsl elérhetõséget a vonalra,de nem.
Punker
igen 😞

eLviRA
de vonalunk van. akkor is így megy?

Punker
nem, a T- cégek egymás között még lassabban dolgoznak mint anno, az egyik az ADSL-t adja a másik meg a vonalat hozzá 😞

eLviRA
mi köze ehhez a t-comhoz?

õk kapcsolják be az adsl elérést a vonalra...? nem a t-online intézi az egészet?

Punker
t-offline -t akartál mondani igaz? 😞

Punker
hidd el nem mindnehol adnak, legalábbis a kedves vevõ ezt mondta nekünk hogy nem kapott modemet.

Botond
ja,csak tegnap ért haza külföldrõl :-D és mint említettem a t-online-os rész hibátlan,a t-com késlekedik
eLviRA
ezért jó, ha az embernek van egy régi jó ismerõse a t-online-nál

Botond
Ez akkor mûködik,ha a matáv központban bekapcsolják az adsl elérést a vonalra.Nekem is van élõ adsl elõfizetésem,amivel bárhol be tudok lépni a netre,ahol van adsl,csak az én vonalamra basznak bekapcsolni az adslt,mert arra 30napos idõ van z iszonyat apró betûs részben...
Botond
Üdv!

Rosszul tudod,mert van benne.Én is a múlthéten vettem adslt pestre+szereld magad csomagot (ami a modem+szûrõ+3kábel+pár jótanács),de basznak bekapcsolni az adslt a vonalra azóta is,már éppen matávos kapcsolataim élesítem,hogy a 30napos átfutást azé nem kéne ennyire komolyan venni,jó lesz az tegnapra is.
eLviRA
fiatal vagy még. majd késõbb megérted.

Lolita
namármost....volt pénzes pasim...aztán jött lopez😊aztán pedig egy 17 éves gimis srác...egyéb kérdés?😊

Lolita
nemis😛az én környezetem alatt kb 3csajt értek😊és náluk nem ez a téma😊

Pontosan erre gondoltam! :]

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

eLviRA
ez szerintem is így mûködik azoknál, akiknek a pénz átmosta az értékrendjét. a pénz és a boldogság elég ritkán jár együtt.

Loogan
Csak azért mondod, mert még nem volt pénzes pasid. Ha egyszer lesz, és netán szakítotok, akkor nem fogsz csóró palikban gondolkodni, akármilyen jó fejek is, hidd el. A jót könnyû megszokni, visszábbadni nem szeret az ember. - SZVSZ

Loogan
A pénz szagánál már csak egy vadiúj BMW bõrülésének illata jobb parfüm...

eLviRA
Ti már tudtok valamit...

eLviRA
lol

Ezek szerint tényleg.... nem tudtam . Akkor egész nap otthon vagy ?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Punker
ja hogy le vagy maradva 1,5 hete eljöttem nincs munkám.

A boltra gondoltam

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Punker
<#fejvakaras>

van már nyitás ?

Punker
reggelt

Nem? Majd az lesz, türelem... <#ravasz1>

A cég nem felelõs az ilyesmiért.
Amúgy 4 hete hasonló cipõben járok. Fáj az egyik fogam és gyógyszerekkel próbálom kísérteni a sorsot. A fogorvos 30 eHuf körüli árat mondott - igaz, ebben benne van egy teljes körû professzionális polírozás, homokfúvás meg a problémás fog kezelése. De kvázi kénytelen leszek kicsengetni a lóvét, ugyanis az SZTK-kat elkerülöm. Amúgy sem árt, ha az embernek van egy profi fogorvosa.
Gondolj bele Kage! Ha most kiépítesz egy jó kapcsolatot egy kanadai fogorvossal, akkor soha nem lesz problémád. Ha hazajössz és netán ismét fájni kezd a fogad, csak felülsz a repülõre és egy-kettõre megoldódik minden. 😊)