SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Ezért kellene Ostoroson gyereket nevelni.És azt ne gondold,hogy például Csepel jobb,tekintve,hogy a szelek a Dunával egy irányba fújnak,szal ami dzsuva keletkezik Pesten az mind arra megy délnek... A belvárosban megvan az a luxus,hogy reggel/este 5perc alatt ott vagy bárhol,szal mondjuk fél 5ig dolgozol,ami 5ig van nyitva azt eléred,nem majd szombat délelõtt talán,és mivel hétközben is van idõd elintézni mindent hétvégén irány a vidéki fõhadiszállás.Én is így nõttem fel.A kisbabát,meg nem a körúton kell tologatni,hanem fel a 4-6osra és irány a Margitsziget.Persze van aki szeret reggel 2órát buszozni Pesten belül,meg este is,legalább felébred biztosan mire beér a melóba. :-D
eLviRA
érdemesebb talán budai kerületekben gondolkodni... megéri.

...what\'s for You, will not pass You by...

Botond
Infranview-el megnyittom a képeket és elmentem akkor leveszi a fájl méretet kb az 1/3adára(képpont ugyanannyi marad,meg a színek se változnak,csak a digi kamerák beépített tömörítõi nem az igaziak),csak még nem volt lelki erõm a 267 képet átfuttatni,és akkor úgy becsomagolom a 200megát,és fellapátolom.A hét végéig erõt gyûjtök,és akkor majd elkérem,köszi.
eLviRA
az lehet, hogy hamar ott vagy bárhol, de ha kinyitod az ablakot, büdös van, zaj van, és arról ne is beszéljünk, hogy ha gyereket akartok vállalni, szerencsétlen a kutyaszarban fog felnõni... (már bocsánat)

Punker
amúgy ha kell a B5 sorozat szólj és mondom az FTP címet kb 50 giga 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
ismerõs helyzet...

Punker
hát ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Most nézünk lakást Pesten,asszony vadul érvelt,hogy jó az a külvárosban is,mert a busz is tömegközlekedés,én meg hiába magyaráztam neki,hogy ami nem sínen megy az lóf@sz,mert beragad a dugóba.Egy hete jár be az új munkahelyére busszal,és nem amikor megyünk lakásépítõ cégekhez épp hogy csak a szemükbe nem röhög,amikor külvárosi lakást ajánlanak jó közlekedéssel. <#eplus2> Hozzánk ki a 16. kerületbe örsig metró,onnan busszal 3 megálló 45perc alatt fél 7-3/4re van otthon,hétfõn szüleimnél találkoztunk egyenesen oda jött (blaháig metró,onnan gyalog) ott volt 5.50re,azóta egy szó ellenvetést nem hallok,hogy csak és kizárólag a Blaha környéki lakásokban gondolkozok.<#hehe>
Punker
és akkor még a kiválló útviszonyokról stb nem is beszéltünk 😊

tökeiknél fogva kellene a vezetõket fellógatni a kandelláberekre akkor megéreznék, bár amilyen szinten minden el van b@szva 10 év alatt se hozzák egyenesbe a rendszert, és 1 generáció kell ahoz hogy megértsék a tömegközlekedés a legjobb megoldás persz eehez azt is ki kéne építeni.....

Botond
Ja,szerencsétlen hülyéje minden pirosnál megáll,amikor a lámpa csak tájékoztató jelleggel van,nem kötelezõ. :-D

Reggelt amúgy! ^.^
Loogan
Nem is az összessel van baj, hanem azzal aki a sor elején tököl.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Nekem is van olyan értékem, amire szivesen veszem ha buknak. <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Punker
ez tmost úgy mondod mintha te nem azért akarnál autót venni hogy egyedül autózz ki a munkahelyedre 😊 legalábbis eddig ezt mondtad 😊

Qrva életbe, reggel fél óra alatt ért ki a busz Csepelrõl a sok láma miatt, akik egyedül autóznak 200 métert a munkahelyükre.
"Puska kellett volna bazdmeg!..."

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

<#taps>

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Lolita
naja...ez így van..én is hányszor hallottam ezt😊

Lolita
az már más h vk megdolgozik a pénzéért és igy van sok.velük nincs baj,mert legtöbbször értékeik is vannak,amire leht bukni😊

Botond
A normálisabb szülõk már csak ilyenek,hogy majd mindenüket a gyerekbe ölik,hogy neki könyebb legyen,mint nekik volt.
Lolita
tuuuudtam h ezt fogod irniii😊))nos én ezt oylanokra értem,akik mitn loo is emlitette...mutiba készült kocsijuk van, elég bénán öltöznek..de sztük ez jó,kiba beképzeltek,pedig néha nicsn mire...és elég sok ppénzük van...mondjuk ezt leggtöbbször anyuci adta...

Lolita
atttól hogy én olyaan ügyi vagyok fogalmazástéren😊

Lolita
napunnnyaaadtok

Kage Kage
He...he... :-) Jön még kutyára úthenger... :-)

Amúgy mitõl lett 5-ös az a fogalmazás? ;-))))))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Igyexem mint midig, tudod... :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Mindenkinek van pénze...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
bekapcsnál megnézed mit ír ki 😊

Botond
vagyis?nem kell bios upgrade?
Punker
2004 novemberi az uccsó CPU frissítés a sempronok miatt barton-t is tudni fogja.

Botond
sima MX
Punker
MX vagy MX-SE van neked?

Punker
majd megyek le pecómhoz mert még szombat óta nem bontottam ki a hálószoba bútorom és nem tudom minden üveg egyben van e.

Botond
õõõõõõõ,ez nekem kínai,de ha így felajánlottad,hogy utánanézel nekem,akkor nem utasíthatlak vissza :-D
Lolita
no pihi?😊

Punker
azért nézd meg az asus honlapon melyik bios-t kell belerakni majd 😊

Botond
Gondolom,de nem akarok még egy alaplapot venni,szal ha Loogan mesternek kell szívesen lemondok a javára.
Lolita
aaazt láátom😊

Punker
hát azért az nforce2-es lap jobb mint a via400-as

Botond
Szerintem az nem érdekel engem annyira igazándiból,legalábbis úgy dezinformáltak Punkerék,hogy bírja amit adtak.Asus A7V400-MXes ami nekem van most,sztem csak abban különbözik,hogy 2 ram slot van nem 3-4. :-D De majd Punker kiokosít mingyá.Szóval alapvetõen jó ötlet amit mondassz. :-D
Punker
hatékonyan kommunikálunk 😊

Loogan
Engem érdekel az alaplap, szal ha Neked csak a proci kell, akkor szétdobjuk felesbe.
Vagy kell a deszka is?

Lolita
anyám..2 perc alattt ennyit irni...

Botond
akkor alkuszok belõle,hogy hûtõ nélkül 12k :-D
Punker
ha nem öntöd le az se rossz 😊

Punker
az a hûtõ amit adtunk neked elég a 2500-ösre is.

Botond
háát,max nem lesz ház akkor,csak egy csomó minden összedugdosva :-D
Botond
na akkor ha megvan a csávónak megveszem,ha procihûtés is van benne,az új hyperalaplapot és az 1.3as duront meg megpróbálom elsózni vagy 5-6ezerért :-D
Punker
bár akkor ténleg cseréld ki a házat mert nagyon nem elég az az 1-2 centi a táp és a proci venti között.

Lolita
neeeem😛 végeztem velük😊 szó szerint😛

Punker
melyikbe amit még együt faragtunk? persze hogy bele.

Botond
"Eladó egy ASUS A7N8X-X típusú alaplap, AMD Athlon XP 2500+ Barton magos processzorral együtt 15ezer pénz" ezt szerinted bele tudjuk heggeszteni a gépbe?^.^
Punker
eltávolodtál a családtól? 😊