9247
Kecskemét
-
#6157 Hi allz, akkora punnyadás van ebben a topigban
Nekem meg info orán legláis netezni
Csak nemtom h mit nézzek... -
#6156 lol
-
Verseghy #6155 -
#6154 óje....gyorsan írtam:DDD -
#6153 hja...sztem nem kell elítélni....meg 1általán senki se tudja h mi aott a helyzet akokr semmi joga fikázni -
flashX #6152 Próbáld meg te kiénekelni azt a számot Mansontól.
Egyet elárulok, nem fog menni.
És most jönnek majd a vagánycsávók gyalázni mansont, de nem kérek belőle, szedd le a számot hallgasd meg és igazam lesz. Én se nézem amúgy, csak a végét szoktam. Torresnek nincs akkora hangterjedelme, mint mansonnak. -
Verseghy #6151 Ja meg amikor benyomtam 4/4be 1 akkordot (magyarul egész hangot) akkor a csávó kurvagyorsan próbált pengetni..:DD -
Gabyee #6150 nem is csodálom hogy néha elbaszták,a két pengetős tag folyamatosan dumált a zene alatt egymással -
szando #6149 amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek vúááá
amúgy a leggázabb néhány esetben a zenekar volt. a sweet dreamst egyenesen szarul játszották, viszont torres se volt a helyzet magaslatán. a legjobb énekes sztem egyértelműen Caramel -
Torry #6148 Tényleg borzalmas volt.
Amit a Toth gabi nyomott anyád azt hittem kiugrom az ablakon. -
#6147 Basszus én pont ezek a szarok miatt nem nézek tévét. Ez kb olyan színvonal, mint a valóságsók (pfhúj) -
Gabyee #6146 Mijaza rock -
praksi #6145 haverokkal voltam inni, szal jobb h nem láttam :) -
Verseghy #6144 Én se szoktam, de tegnap a rock az annyira szánalmas volt, hogy szétröhögtem magam kár, hogy kihagytad.. -
praksi #6143 én egyáltalán nme nézem a Megasztárt, nekem nagyon műanyag az egész..... -
Verseghy #6142 Tisztázzunk valamit, ezek britney számokkal jobban jártak volna mint rockal, egész szar volt. -
#6141 szerintem Torres Daninak nem volt énekhangja...
nem azt mondom, hogy nem tud énekelni, mert volt olyan szám, amit nagyon jól énekelt, de összességében szerintem nem változatos az énekhangja...
én speciel Caramellnek, vagy Palcsó Tominak szurkolok, nekik télleg változatos, jó hangjuk van... -
flashX #6140 Ejjbazdmeg, most, hogy kiesett a Dani, hát szóval inkább nézz be a megasztár topikba és az #1401-et és az #1402-t keresd, ott a véleményem. -
Verseghy #6139 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, szétröhögtem magam ezen a szar megasztáron ááááá:DDDDDDDDDDD -
#6138 lol...el van nézve;))) -
praksi #6137 mondhatni, de én érettségire készülök, szal nekem tessék elnézni :) -
#6136 Jól jönne most megint 1 napkitörés :D -
Verseghy #6135 elég rendesen:( -
Gabyee #6134 sűllyedünk -
praksi #6133 :)
én meg megyek tűzzománcozni :)))))) -
flashX #6132 Hi! Számtechóra. lol -
#6131 jah....akkor lemarattam.....monnyuk ha úszásról van szó akkor csak Kovács Ágit és GYurta Danit ismerem:$$ -
praksi #6130 Hajós Alfréd az első magyar olimpiai bajnok úszó
amúgy ő tervezte a szintén olimpiai aranyérmes margit-szigeti uszodát :P -
#6129 Hajós Alfréd? nem az a neve a barátokköztbe a rendőrnek?:DDD -
#6128 hajós alfrédt keresünk yahúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúún
baszki
ez annyira LOL -
#6127 faszom...
tanulunk netezni
most éppen a yahoo-n keresünk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL -
Verseghy #6126 Lécci, ne mondd hogy ezt a hozzászólást komolyan gondoltad.. -
praksi #6125 most így fél 10 felé? hülye vagy??? -
Verseghy #6124 Amelyikötök meglát a fötéren rugdosson meg! Thx! -
Verseghy #6123 Tudom..#6117 esre no comment?:) -
praksi #6122 volt, mostanra már nincs
amúgy oszt tsam -
#6121 hja, már láttam 1 párszor a nevét feltünni, de lehet h csak info ora, vagy az ex ()-net-teremből írt -
Verseghy #6120 Ide? Annak van/volt nete?:) -
#6119 Yeti egy derék bányais rokker, csak má nem sürün jár ide -
#6118 kiaza Yeti?vagy a himalájába van mekdonáldsz?:DDDD