9247
Kecskemét
-
Verseghy #6117 Ma délután, megyek egy haverommal vissza a mcdonaltsba, mert otthagyta a táskáját, a gyerek meg ismerte Yetit elvileg régen jó haverok voltak. Na meglátom Yetit egy csajjal és csak hangosan kinyögtem, hogy 'az nem Yeti?' mondja haverom hogy de az, késöbb gondolkodtunk el, hogy mind2en ismerjük, na mind1, odamegyünk. Mondom neki, hogy hallottam hogy nagy fasznak tartasz, erre csak annyit reagált hogy fejére tette a kezét és mosolygott.. jó hirnevem ám köztetek:DD -
Verseghy #6116 jaja
DT mondjuk fasza! -
praksi #6115 Dream Theaterben is, In Flames-ben is (de hogy abba minek.....) -
#6114 széép -
Verseghy #6113 Ööm.. ehh.. Van 4-5-6 és 9 de hallottam már 12röl is. A Rhapsody bassgitárosának is 6 húrosa van, -
#6112 van 6 húros bassgitár?nmem is tudtam :$ -
Verseghy #6111 Nem az. -
praksi #6110 az Örkény színházban voltunk, szal nem mentünk volna el oda :) -
#6109 Az Operaháztól nem messze van egy kiba' jó kocsma, az igazi régi szakadt alkoholista arcokkal, fagylaltospultból fröccsmérővel, imádom -
praksi #6108 az nem a 2004-es Fender katalógus? mert ha igen, akkor az megvan :D -
Verseghy #6107 Gitár tanáromtöl hoztam el egy Fender 50dik szülinapjára készült 250 oldalas Stratocaster magazin, és van benne egy ugyanolyan J-Bass mint neked. Meg egy 6 húros bass gitár is van, aminek a legalsó húrját max felülröl tudnám felfogni:D -
praksi #6106 tegnap voltam Katonás előadáson, tök jó volt :)
elvileg megyek ma is, gyakorlatban nem tom -
Verseghy #6105 Áá, csak unatkoztam:D -
#6104 kívánok!!
-
flashX #6103 Ennyire ijesztő nem lehet. -
#6102 Miért te mit használsz, icq? Én általában elégedett vok az msn-vel, meg a legtöbb ismerősöm ezt használja, szal mindnki 1 helyne ;) -
Gabyee #6101 és még ti akartatok rádumálni az msn-re -
#6100 Nekem még jó :) de csak 2en vannak fent a listámból... -
#6099 lol bazdmeg!!!!
bithumenre felmentem, és nem az én profilomat hozta be,hanem johnykáét vagy kiafaszomét :DDDDDDD -
#6098 most megint nem! -
#6097 Már jó -
#6096 akkor megnyugodtam, nem csak engem szopat! ;) -
#6095 helló! Nekem se megy! -
praksi #6094 még mindig nem jó.... -
#6093 nektek jó a msn???
nekem megint beszart :/ -
praksi #6092 cső mindenki, tegnap nem tanultam, voltam Pesten színházban! Csehov: Sirály darabját játszották, nagyon jó volt! bár egy haverral eltökéltük, h főváros ide vagy oda, mi előadás előtt iszunk egy sört :)
na, nekiindultunk egy itsztességes kocsmát keresni, asszem kettőt találtunk elfogadható távolságon belül, az egyiknél nézem az árlapot, legolcsóbb sör: Edelweiss - 480 Ft!!! mondom anyád...
a másodiknál a legolcsóbb a GoldFassl, az is 370 volt.... na mind1, bedobtunk egyet..
ma meg véradás votl a suliban, engem is megcsapoltak, aztán utánna meg adtak ilyen ajándék kajákat, és az enyémben volt egy doboz Arany Ászok :DDD -
Verseghy #6091 Sötét van... huh.. SAMARAAAAA... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
[bekapcsol a TV]
jézusom..
[kút a tvbe..]
...
...
[sistergés hallatszik a szobába, és rémület arra aki benéz..]
[kikapcs..] -
#6090 :)))
-
Verseghy #6089 az 1 pedig 1000x jobb:) nézd meg csajoddal, vagy leendő csajoddal.:) -
#6088 lál....én az 1et se láttam... -
Verseghy #6087 áááá Kör 2 kurvanaaagy, most értem haza, asszem ma lámpa mellett alszom -
#6086 lol....fel akarjuk robbantani a sulit:PP
holnap nem megyek suliba...kicsit beteg vok:( -
#6085 jóvan na... :(
kiderült,hogy egy kibaszott robotkurva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gec, olyan jól meg vannak csinálva,hogy észrevehetetlen a különbség!!!
korrekten válaszolnak minden üzenetre és kérdésre...
jól beszoptam vele :DDDDDDDdd -
#6084 Rólam is??? -
Verseghy #6083 Hülye vagy?
Ott iztos nem. Kb 50 kgvel több kilósok igen.. és ugyanolyan fehérneműbe -
Torry #6082 Szinte biztos.
Az ilyen csajok chat előtt ülnek:D -
#6081 looool
ez a csaj csetel velem yahoon: http://grin.dot7.org/members/veronica_gqzca
azt a kurvaaaaaaaaaaaaaaa
:DDDDDDDDDDDDDDd -
#6080 van itt valaki? -
#6079 tud valaki tapasztaltokat mondani Yahoo messengerről??
nem lenne érdemes áttérni arra,ígymhogy az msn ilyen sokszor szar? -
Gabyee #6078