Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor még beleférek<#vigyor3>#vigyor3>Boldog szülinapot- te is biüntethetõ vagy<#bohoc>#bohoc>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Sok boldogságot és szerencsét a felnõttkorban is(mondjuk nekem nem sok jót hozott eddig😊
Bódog szülinapot,18 nappal születtél késõbb mint én(persze ez senkit nem érdekel,csak gondoltam mint tényt leírom<#zavart1>#zavart1>)
Bódog szülinapot,18 nappal születtél késõbb mint én(persze ez senkit nem érdekel,csak gondoltam mint tényt leírom<#zavart1>#zavart1>)
Nekünk jófej a biosz tanár, ha kérdezünk valamit dogánál elmondja😊
túúúróóóót, akkora karó lesz mind2 doga, mint a ház 😄DD
najó, bioszt délelõtt elolvastam....
najó, bioszt délelõtt elolvastam....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Sok szerencsét a dogához, akkor a szülinapod tanulással telt?😊
húz a fene, tisztességesen zúg a fejem a tegnap este után 😊
holnap biosz+matek doga, szal nesze neked nagykorúság 😊
holnap biosz+matek doga, szal nesze neked nagykorúság 😊
Hát akkor, gratuálok a felnöttéválásodhoz mégkétszer😛 11:59 perckor is irok😛 (ahogy ismerem egyböl huz nájt klubbokba a kölök..)
még ma van, tehát éjfélig fogadom a gratulációkat 😛PPP
Fáziskésés rulz.
Köszi mindenkinek <#wave>#wave>

Praks sok boldog szülinapot!😊
Új info szegény lányrol, nem öngyilkos lett. Ebbe vesztette életét:
Szombat délelõtt öt fiatal halt meg egy közúti balesetben, amikor egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 54-es úton. A keceli diszkóból hazafelé igyekvõ fiatalok autója Bócsa térségében 100 fölötti sebességgel áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a kamionnak, ami több mint 30 méteren keresztül tolta maga elõtt a roncsot (index.hu)
Új info szegény lányrol, nem öngyilkos lett. Ebbe vesztette életét:
Szombat délelõtt öt fiatal halt meg egy közúti balesetben, amikor egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 54-es úton. A keceli diszkóból hazafelé igyekvõ fiatalok autója Bócsa térségében 100 fölötti sebességgel áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a kamionnak, ami több mint 30 méteren keresztül tolta maga elõtt a roncsot (index.hu)
Boldog szülinapot praksi!<#smile>#smile>
Gyászol a Kecsói topic.<#sir>#sir>
<#sir>#sir>
19 és kibaszott jol nézett ki.😞
Hány éves volt?<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Egyik osztálytársam.
Bazdmeg, meghalt a fizikatanárunk lánya, öngyilkos lett. Pedig jofej tanár.
Bazdmeg, meghalt a fizikatanárunk lánya, öngyilkos lett. Pedig jofej tanár.
Erre Ladánybene felé sok az áramszünet hogy basszná meg..
Asszép.<#vigyor>#vigyor>
Bazdmeg, fél perces áramszünet volt, és kikapcsolt a gépem😞 De az a poén hogy van ilyen szarom ami áramszünetbe kb 15-20 percig birja.. És a legnagyobb poén hogy csak a gépem, mert erre a szarra a monitor és a gép van ráköttve és a monitor nem kapcsolt ki. Mért ver engem az isten? Kezdhetem elöröl ezt a szart ááááááááá.. És most megnézem, kihuzom a dugobol és bazdmeg nem kapcsol ki..
egyszer leégett a háza és vele együtt az összes gityó(volt pár darab)
ez a rossz idõszakában volt(többször is túllõtte a hernyót,majdnem odavaszett szegény)de azóta újra a régi
ez a rossz idõszakában volt(többször is túllõtte a hernyót,majdnem odavaszett szegény)de azóta újra a régi
Meg ám.
Aszittem már 5-6 sologitárt. Az még szép lenne..
Red Hot szólógityósa,az utóbbi fél évben kidobott hirtelen felindulásból 5-6 szólólemezt(azért írom így mert már követni sem tudom)
szerintem egy zseni a fickó(szellemekkel is tárgyal😊
John Frusciante😄(vajon ki lehet áz😊
húszmillás kérdés<#zavart1>#zavart1>
húszmillás kérdés<#zavart1>#zavart1>
JF?
RHCP-t meg JF-et kell hallgatni,ha már valami egyedit akartok😄
elsõre kissé furcsa a hangzás(fõleg Jonny mesternél)de megéri meghallgatni<#eljen>#eljen>
mondjuk aki nagyon Metallicás meg ilyen "zúzósos" az a JF-et szerintem hanyagolhatja<#idiota>#idiota>
játszani sem túl nehezek(egyik-másik😊
elsõre kissé furcsa a hangzás(fõleg Jonny mesternél)de megéri meghallgatni<#eljen>#eljen>
mondjuk aki nagyon Metallicás meg ilyen "zúzósos" az a JF-et szerintem hanyagolhatja<#idiota>#idiota>
játszani sem túl nehezek(egyik-másik😊
Hát mindenfélét Metallicat mert az könnyû, Maident, mondjuk az nehéz😛 de inkább improvizálok.
ne mondd nekem h a SOAD és a Judas Priest divat😊)))
egyébként mikkel szoktál jáccani?
egyébként mikkel szoktál jáccani?
Kuss!-magyarázta.
<#vigyor>#vigyor>
Najo, gamélek valamivel, majd jövök.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
A divat mondjuk ez az arvil lavigne megezek a punk izék, mint a green day stb. A true az Akela és az Ossian, tesommal nyáron elégettünk egy akela cdt😛

Sorolj mind a kettõhöz egy párat, csak, hogy tisztán lássunk.
2 dolgot nem szeretek, a divatot és a true-t. A divat az akik a sikertöl nem a rockzenére koncentrálnak hanem hogy bejöjjön a sok embernek(beleértve a discosokat és a reppereket is). A true pedig az, akik magukat éltetik hogy öök mekkora rockerek, de attol még jó zenéjük van elismerem, csak a szöveggel nem értek egyett.
True?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Edguy kibaszott jó.
McGray azok true-k, nem szeretem. Kivéve a Judas és a SoaD😛
McGray azok true-k, nem szeretem. Kivéve a Judas és a SoaD😛
Engem nem fogott meg.
pedig a Maiden jóak 😊
ja, Edguy-t hallgattál már? tisztára Bruce Dickinson hangja van a fickónak 😊
ja, Edguy-t hallgattál már? tisztára Bruce Dickinson hangja van a fickónak 😊