9247
Kecskemét
-
#6197 jó logó...csak hiányolom az SG-t belőle -
praksi #6196 ööö....
mintha valami gond lenne.... -
Gabyee #6195 öööö...khmm Houston baj van -
Gabyee #6194 megvan mi lesz!
ez az egész rendszer fadodozos,elteszem télre ha jő a hideg jó lesz gyújtósnak -
Gabyee #6193 megvan mi lesz!
ez az egész rendszer fadodozos,elteszem télre ha jő a hideg jó lesz gyújtósnak -
Gabyee #6192 megvan mi lesz!
Gabyee #6191 megvan mi lesz!
praksi #6190 szomszédnál nem próbáltad? :D -
Gabyee #6189 igen kivittem a konyhába,de nem javult:D
amúgy csak a két első(front)hangszóró kap ilyen jelet az erősítő felől a többi nem,ez is fura -
praksi #6188 próbálkoztál olyasmivel, h a lakásban áthelyezed máshová? -
Verseghy #6187 -
Gabyee #6186 ennyit nem gépeltem mostanában -
Gabyee #6185 egen:(
mondom ezt úgy képzeld el hogy hol csinálja hol nem teljesen spontán sőt van hogy az intenzitása csökken nem olyan hangos utánna elkezd erősödni.amíg csinálja addig viszont folyamatos.
az a baj hogy nem nagyon ismerem az ilyen zajokat lehet hogy van aki rávágná egy ből mi a baja.eddig a rekord 3 és fél óra hogy kibírta sercegés nélkül.
nem kicsit idegesít a dolog mert így használhatatlan:( -
praksi #6184 hmm... periodikusan ismétlődik ez a recsegés? -
Gabyee #6183 nem a hangszóró a szar mert rákötöttem másikat is a subládára(központi egység)de azzal is...nevezhetjük recsegésnek de ez olyan mintha zavarná valami.
van rajta egy főkapcsoló bekapcsolom jó,fél óra múlva rákezd csinálja 5 percig aztán megint jó(viszonylag erős sercegés szerű valami ez)ja és teljesen független a hangerőtől is másik vezetékkel is próbáltam.az az idegesítő hogyha elviszem máshova akkor meg jó.
sajna nem tudom hogy éppen véletlen jó-e ott vagy tényleg jó és itthon kavar valami ezekre a kérdésekre kellene válaszolni egy szakinak esetleg megbontani hátha egyből látja mi a bibi.
amúgy felvettem mikrofonnal a hangot majd lehet hogy "házalok" vele:P -
praksi #6182 mmint recseg a hangszóró? -
Gabyee #6181 ja már próbáltam,de náluk nem produkálja a cucc magát csak itthon a szar
az a gond hogy hol csinálja(pörcög)hol nem tehát nem egy folyamatos dolog.
ők azt mondták hogy nálam van a gond mármint itthon de mi a szar tud bezavarni egy erősítőt szerintem csak egy atomvillanás:P
kellene egy másik szakvélemény mert ezek a faxok azt hiszik hogy az erősítő az valami szteroid hatású készítmény -
praksi #6180 jaa, én hangszer-erősítőre gondoltam :)
sztem próbáld meg azt, h felkeresed a boltod, ahol vetted, hátha van márkaszervizük
Buci: kikérem magamnak, én basszusgitározom!! :PP -
#6179 Simán át lehetne nevezni a topigot gitárosok klubjának.... -
Gabyee #6178 a Gere a Szilkópnál van?
de ez egy 5.1 rendszer subládája amiben benne van az erősítő,lehet hogy egy ic ment szét,lehet hogy forrasztani kellene,de lehet hogy itthon zavarja valami nemtom sajna:(
igy is foglalkoznak ezek a csókák vele vagy gityócuccra gondoltál azért mondtál gitáros helyeket(na ezt jól megmondtam megen:) -
#6177 aham....a gond csak az h a gitár a faterom zenekarvezetőjéé...és nemrég volt turné és most nincs itt a gitár... -
Verseghy #6176 Van erösitöd is? -
#6175 nekem les paul gibson alakú johnosnom van...szal licensz les paul:D -
praksi #6174 a Violinban ismernek vkit, meg szokták adni a címét
vagy elviszed a Geréhez, ő állandó szervízzel dolgozik -
Verseghy #6173 Nekem az ami a logomon van mert olyanom van:) (csak nem gibson hanem jonshon) -
#6172 ha már gitár akkor kedvenc gityóm:
-
Verseghy #6171 Nemtudok sajnos, de csütörtökön tudok mondani, csak addigre gondolom már megoldod:) -
Gabyee #6170 az enyémre is -
#6169 ibanez is jó.... -
Verseghy #6168 no comment.. -
Gabyee #6167 szasztok!
nem tud valaki mondani a városban egy helyet ahol erősítőt javítanak és értenek is hozzá?(mondjuk egy nem oda illő zajt felismer és tudja nagyjából hogy mi a hiba vagy hiba-e egyatalán)
amúgy egy aktív subládáról van szó,és szarakodik:( -
praksi #6166 én inkább a hangja alapján mondom meg, h sztem jó, nem pedig a neve alapján :) -
Verseghy #6165 Gibson, Ibanez, Fender, Jackson.. Mindegyik jó szvsz. -
#6164 lol.....1ébként a gibson a legjobb márka sztem...meg a fender:D -
Verseghy #6163 Ááá, csak egy szaros Gibson:D
Azt birtam amikor lecseréli szám közbe a gitárját egy másik SGre és elfelejtették rárakni a hevedert,és következett a solo Angus asse tudta mit csináljon aztán lehajolt és solozott és jött egy mukso és nagy nehezen rárakta a hevedert, ugyhogy nem baszta el..:D -
#6162 wow szuper gityó -
Verseghy #6161 Megnéztem egy 1979es AC/DC koncertet. Aaaahhh, Angus mit alakitott ezzel:
-
#6160 :DDD -
praksi #6159 ki tartja nektek az infót?
nekem anno Pigniczkiné tartotta, úgy ment egy óra, h megkérdezte a fiúkat, h tudják-e, mi az az arj? mivel tudtuk, lehetett netezni, a lányoknak meg elmagyarázta :) -
#6158 Nézzél magadba és gondolkozz el azon mit látsz