9247
Kecskemét
-
#9206 3 gúnár mellett president vagy mi (ezer éve nem voltam arra, lehet hogy már nincs is)
black cat, fordan? -
#9205 Valaki tud valami helyet kecsón ahol lehet kulturált barátnővel kulturált helyen csocsózni vagy biliárdozni? :D -
Verseghy #9204 :DD -
#9203 csak a bénák nem tudnak gépelni :D -
#9202 A billentyuzet hibaja volt, muszaj belem kotni? -
#9201 csak a faszkalapok nem tudnak helyesen írni -.- -
Verseghy #9200 pedig kéne:D péceli megláthatja:o: :D -
#9199 azért ezen a javításon el ne sírjam magam :'( -
#9198 kocsiban
szegény vagyok, nincs kocsim :( -
#9197 használjatok jittit a kocsiba!
jól jön néha, nekem reggel bejött, páran használják már kecskeméten, nekem már folyton be van kapcsolva! -
Ch1llDr3n #9196 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a Hunyadivárosban mikor lesz elérhető a Digi? Vagy hogy a Fibernet hogy áll a DOCSIS3 fejlesztéssel?
Már rohadt unalmas, hogy a kertvárosi részekben egy épkézláb net csomagra nem lehet előfizetni. Csak szivatják az embert orrba-szájba a 10 megával 8-10 ezerért, mikor a panelesek fele ennyiért már 40-80 megát kapnak... -
piamania #9195 Hi!
A könyvtár közelében van valahol egy Kebabos pizzéria.Nem tudjátok ennek a nevét véletlenül vagy az internetes elérhetőségét?Volt kettő szórólapunk is, de mindkettőt kidobták.Nagyon finom pizzákat adnak meg a kebab is jó.Köszi szépen a segítséget, -
Verseghy #9194 Színvonalas válasz..:D -
#9193 menő vaty. asszed mi nem tudunk? -
#9192 épp indulok kakálni -
Verseghy #9191 Mizujs veletek? -
#9190 fibernet:
-tegnap kibaszott lassú net
-ma se tévé, se net, ügyintéző kislány azt mondja hogy ő pedig látja a kábelmodemet, és töltünk is le
-most az előbb jött egy ismerős, akinek van a szekrényhez kulcsa, és visszakötötte a kábelt, ugyanis értesítés nélkül lekötöttek, valszeg ma reggel
-most van net, de kikúrt lassú
Ha valakit lekötnek, akkor az azért szokott lenni mert tartozik. A mi netünket faterom cége fizeti, megbízásos átutalással. Valakinek itt bizony a kurvaannyát. Ha mégis valami gebasz van, akkor csak kellett volna értesíteni nem?
-
#9189 Szevasztok nincs itt valaki ki soltszentimrén lakik ? -
#9188 Ja, négyen monopolyztunk, és ketten söröztünk, mert a lányok nem ittak, azt el is felejtettem. Amúgy meg nem vagyunk már fiatalok, nehezebben bírjuk. :P -
#9187 az egyatalan nem sok 18 ora alatt, fejenkent picit tobb mint 4 liter,
8 doboz. az tobb mint 2 orankent egy doboz, egyatalan nem sok :) -
#9186 Tegnaptól máig összesen 18 órát monopolyztunk Kelenföldön, és megittunk 13 liter sört. Négyen. :D -
#9185 buék -
Verseghy #9184 Akkor BUÉK mindenkinek! -
extramagascsaj #9183 a saját züllödében -
#9182 5 percre innen. ELÉG KONKRÉT?:D -
#9181 Joe bácsi, 20 főre van asztalunk, bólé, pizza. -
Verseghy #9180 hol szilvesztereztek? -
#9179 a fene tudja, nem hiszem hogy azt találtuk meg, szóval mondjuk azt hogy nem... -
#9178 mer te kapnál ki, csak mer cimbik vagyunk, nem. -
#9177 Sikerült megtalálni a lejáratot? -
#9176 kamu -
#9175 Hát nemtom, nekem abszolút nyugisnak tűnik a Gyenes tér. Mondjuk laktam Pesten a Szigony utca és a Práter utca sarkán egy fél évig, meg két évig a Tavaszmező utcán, szemben a roma parlamenttel. Azóta minden nyugis. :P -
#9174 Lmizsén Boleroban volt sittesekbe belekötni, akik cigóverés miatt ültek.... -.-' -
#9173 kikapnak a sorból gyorsan elvileg. -
#9172 osztán mé? -
#9171 látom halott a téma, csináljunk vmit: írjuk össze hová/mikor nem ajánlatos menni gyalog.
Gyenes tér pl elég gáz sötétedés után. -
Verseghy #9170 Nemtom, városba csak a kápolnán mentem be, aztán 5ösön vissza, petőfibe meg hátul az arborétum mellett és csak a la verdéig, mert arra lakik barátnőm. -
#9169 ma láthattalak városba menet petőfiváros felől aranyszínű golfban? :) -
Verseghy #9168 Ne pazarolj! -
#9167 sörrel mossuk le a kocsit