9247
Kecskemét
-
#8806 en mindig elengedem a motorosokat ketsavos uton pl izsakin is lehuzodok h elferjenek ha jonnek szembe akkor is. nem bunkozok mert en is 3 evig robogoztam orult modjara persze, meg jovore veszek nagymotort is majd ugyhogy egyutt tudok erezni veluk -
Verseghy #8805 Én utáltam az autósokat, állandóan le akartak gyorsulni a lámpánál, ha eléjük bementem addig nem nyugodtak, amíg meg nem előznek akárhogy is. Most, hogy autózom, meg megértem a motorosokat és próbálok segíteni nekik.:D -
#8804 vágom.
motorosokkal hogy álltok, szerettek-nem szerettek?
én birom a kocsis cimborákat, gyorsulgatnak, elvannak, nem szivatnak, ma el is engedett egy astra, pedig 2 fiatal srác ült benne, meg is köszöntem, nem sűrűn van ilyen.
van egy két síkparaszt, de azokat nem is látom gyakran bent a "pályán" -
#8803 de a galeriamban is van kep rola -
#8802 ohh
én egy fehér carina vagyok piros peremes fekete felnivel biztos láttál :P -
#8801 kiskörúton 40el, alföldi előtt 20al, tudom én, többel nem is szoktam menni :D -
#8800 TÉÉÉÉK kecsenéti zsiványok :| -
praksi #8799 de minek? városban csak 50-el lehet menni :P -
Verseghy #8798 Hát például, mert esőbe kellett futni vagy másfél km-t. Meg egykét olyan dolgot tudtam meg, amiről inkább nem akartam volna tudni..
Mint ugye tudjuk, amiről nem tudunk az nem fáj... -
#8797 :D
miért volt rossz napod? nekem mai nap még tetszett is, nem tudom miért :o :D -
Verseghy #8796 Rossz napom van... -.-
Kispesti meg tanulja meg tisztelni az idősebbet:D -
#8795 ennek csak 140 :c
de majd 2 év múlva :]
-
#8794 Mennyi az ilyen repedtfazékhangú seggrakéták végsebessége? :) -
#8793 az lennék én :D
minek vszeg két helyen is lekaptak tegnap, faszooom.
Verseghy te ma kecikemény voltál öltözőbe :D -
Verseghy #8792 Én a vízmün szoptam be 80 annal..:( -
#8791 dehogyisnem szoktam. jovan mostmá rajottem melyik ez a cbr125ös, valami kurvahangos kipuff van rajta azt durrogtatja allandoan
tegnap este is volt trafi a jokain azt idoben eszrevettem, delelott meg a budai uton abba lehet h bele is mentem bar nemhiszem nem mentem gyorsan -
#8790 akkor te nem is szoktál bent lenni kiskörúton sűrűn :c
tegnap meg ma totál kész volt a kiskörút, tegnap tele rendőrrel, ma meg trafival is meg rendőrrel is. -
#8789 he? nem -
#8788 nem ismerős ez a motor? :D -
#8787 hol szoktatok állni?
-
praksi #8786 gázriasztóval + 3 póttárral simán :D -
#8785 lol....faja gyerek lehet, aki ezt meg meri tenni annak RESPEKT! -
praksi #8784 túlélőtúra? :D -
Verseghy #8783 :DDDDDDDDDD
-
#8782 Korház utca, kiabálás, pusztuljatok büdös SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aztán uzsgyi :)))cigányok -
#8781 körútrészing -
Verseghy #8780 Falmászás lánchídba, hétfő, szerda, péntek 7-9, én oda jártam régen:)
Vagy menj ki a Domb mellé Wakeboardozni. -
praksi #8779 mi számít extrém sportnak?
falmászás biztosan van. -
#8778 üdv.
van vmi extrém sport lehetőség kecskeméten, tudtok vmit? -
Verseghy #8777 Nekem mondták, hogy nem szabad oda beállni..:( -
#8776 osztályba beszéltük hogy kikéne használni mint ingyenparkoló a suliudvart :DD úgyse tűnne fel senkineksem :)))) -
#8775 kajak állj már be oda geci!!4444 :DDDDDDDdddddddddd
ha tényleg beállsz, sírni fogok a röhögéstől sztem :D -
#8774 ami volt elmúlt, ugyanúgy szopattak :D -
praksi #8773 nem kell mindent elhinni :)
a 13 - 16 éves lányok 60-70% -a csak megjátssza magát, mert valamiért náluk az a menő dolog, ha ribancnak néznek ki. aztán meg 17 éves korában lehet sírni, hogy "az egész suli egy K-nak tart" :) -
Verseghy #8772 Tavaly még te is gólya voltál:D -
Verseghy #8771 Hát jah. Mondjuk kiváncsi lennék, hogy gondolnak vissza erre az ilyeneket amikor csak kicsit idősebbek lesznek.(16-18) -
#8770 Ezen csak nevetni tudok, ez azért színvonal, mind2 féltől :DDD
Bár a mai 14 éves lányok már nemkicsit többnek néznek ki...nyilván én vagyok túl földhözragadt, de egy 30+ éves ember neígy élje már ki magát...
-
Verseghy #8769 Én már hallottam olyat is, hogy általános iskolásokat úgy engedtek be a red coltba, hogy leszopták a beengedő biztonságiakat. -
Verseghy #8768 Holnap bemegyek oda kocsival és az egészet elfoglalom
MUHAHAHAAAAAAA
Azt nem rakájtok odébb:D:D:D
-
#8767 Némelyik kis kurva már egész városrészeket tudhat magáénak, akár pénzért is csinálják. Lehet ennél lentebb csúszni...? :/