9247
Kecskemét
-
#8846 me rallyzol összevissza -
Verseghy #8845 Nekem meg kilyukadt az olajteknőm..:ccc -
#8844 nebáncs :Dddddd
ma biztos nem jo meg még mindig nincs kész a kocsim, most egy avensissel nyomulok de az enyimmel akarok jelenni :D -
#8843 jajó,akkor fussunk össze ma :c -
#8842 he csak szivatlak vedd má észre :D de csinálok :D -
#8841 ok, majd ezen a kurva logon fogok két napot dolgozni, omg.
csinálj már egyet, htx. -
#8840 attol meg nem design mer egyszeru :D -
#8839 nem valami bonyolult = minimalistic design -
#8838 SZJUPÖMEN :DDD omg -
#8837 vol. 3, most lépek motorozni egyet.
-
#8836 ez a font olyan mintha recsreméti humánrözépisrola leenne... amugy meg nem valami bonyolult ilyet anyam is csinal :D -
Verseghy #8835 Add be valamelyiket. -
#8834 vol. 2
-
#8833 amekkora sznobok, úgyse tetszik majd nekik az én ötleteim :c
-
#8832 Kecskeméti Humán Középiskolának keresnek logókat (mint a mostani KKK-s piros logo) -
#8831 miről beszélsz? -
#8830 jah...
jut eszembe, kéne csinálni annak a ráknak logót PSbe, mert azt mondták várják az ötleteket, lehet unalmamba csinálok :c -
Verseghy #8829 Tök szar, hogy mostmár a Kecskeméti Humán Középiskola, Szakiskola és Kollégium Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskolájába járok.. -
#8828 Ez mekkora lol :D -
#8827 ehhh... ott nem tudsz olyat h bemegyek es akarok nyomtatni 1 peldanyt... ha 100ezer peldany t akarsz talan mar szobaallnak veled :) amugy meg tul nagy ok dobozokat csinalnak nem 2meteres kepeket -
#8826 petőfi nyomda? olyan van? :D -
Verseghy #8825 Talán az alföldibe. Ott azt hiszem csinálnak nagy méretben, de hogy ekkorában-e, azt nem tudom.:) -
#8824 Sry, 2m * 1,1 m kb :DD -
#8823 Ismertek helyet, ahol jónagy képet lehet nyomtattatni? 1 m x 0,5 m -es dologról lenne szó, és hamargyorsan kéne, mert holnap aktuális a nyomtatás :) -
#8822 Baszod , ezdedurva :DDD -
Verseghy #8821 Ezt a kutyát már láttam, nagyon durva!!:D:D:D -
#8820 cifraa palotaaa... WTF EGY RÓZSASZÍN KUTYA!!!44 :o -
#8819 bazeg rozsaszin kutya dikkkk :D -
#8818 nem ismerős a környék srácok? :DDDDDDDDDd
-
praksi #8817 "motorosokkal hogy álltok, szerettek-nem szerettek?"
az ilyen harley-davidson és tsai. motorosokat bírom, azok általában normálisan közlekednek, meg el is engedik a gyorsabb autósokat.
a kis b.zi robógosok többségét nem bírom elviselni, a pirosban nekiállnak előre furakodni, kétszer le is verték a céges autó tükrét; és mivel nincsa rajtuk rendszám, nem is lehet behajtani rajtuk. arról nem beszélve, hogy szerintem qrva szánalmas, hogy 14-15 éves gyerekek 50 cc-s kismotorral nekiállnak a központban gizdulni.
a nagymotorosok meg mennek mint az állatok. -
#8816 hat majd jovoheten valamiko lesz kesz talan a kocsim akko majd csattanunk me most egy szurke yarissal rohangalok, azzal ugyse ismernel meg.
verzsi a golfodrol egy kepet má me én még le vok ragadva annal a takonyszínű ice-odnál :D -
#8815 ha látsz, akkor üss el, vagy vmi :D -
#8814 elém hétfőn kanyarodtak ki (kada mellékutca, én kiskörúton, meg akart állni a kada parkolóba, hát olyan jól sikerült hogy én is beálltam mellé, szebb lesz a motorom mint uj korába :D ) -
#8813 en nem nagyon szoktam bandazni a rallymatyikkal ismerek joparat de nem vagyok az centrum meg sztk elé állós. domus parkoloban szoktunk megallni ha megallunk -
#8812 úgy összeroncsolódok hogy asse :o)
amúgy multkorjaban volt egy kis pity-puttyom egy srac ramkanyarodott szinten carinaval mikor eloztem (rendorok megallapitottak h o volt a hibas), aztan most ugynezki kocsim telibe lesz fényezve, patent lesz nagyon ^^ -
#8811 cement merre szoktatok állni? centrum vagy könyvtár? meg mikor? hétvégén ütközhetnénk -
#8810 ismerős a helyzet :D -
Verseghy #8809 Szervdonor..:D -
#8808 az a terv ^^ gihi -
Verseghy #8807 Meg fogsz halni.. -.-