Kecske? Mé?(Tm)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rossz napom van... -.-
Kispesti meg tanulja meg tisztelni az idõsebbet😄
Énvagyokazapád
ennek csak 140 :c
de majd 2 év múlva :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

GAthersw
Mennyi az ilyen repedtfazékhangú seggrakéták végsebessége? 😊

01110000 01110010 00110000

Énvagyokazapád
az lennék én 😄
minek vszeg két helyen is lekaptak tegnap, faszooom.

Verseghy te ma kecikemény voltál öltözõbe 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Én a vízmün szoptam be 80 annal..😞
cement
dehogyisnem szoktam. jovan mostmá rajottem melyik ez a cbr125ös, valami kurvahangos kipuff van rajta azt durrogtatja allandoan

tegnap este is volt trafi a jokain azt idoben eszrevettem, delelott meg a budai uton abba lehet h bele is mentem bar nemhiszem nem mentem gyorsan

respect to the man in the ice cream van

Énvagyokazapád
akkor te nem is szoktál bent lenni kiskörúton sûrûn :c

tegnap meg ma totál kész volt a kiskörút, tegnap tele rendõrrel, ma meg trafival is meg rendõrrel is.

cement
he? nem

Énvagyokazapád
nem ismerõs ez a motor? 😄

Énvagyokazapád
hol szoktatok állni?

gázriasztóval + 3 póttárral simán 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Netgear
lol....faja gyerek lehet, aki ezt meg meri tenni <#vigyor> annak RESPEKT!

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

túlélõtúra? 😄

😄DDDDDDDDD
<#banplz>
zolo
Korház utca, kiabálás, pusztuljatok büdös
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cigányok
aztán uzsgyi 😊))

http://flickr.com/photos/zolika90/

cement
körútrészing <#nemtudom>

Falmászás lánchídba, hétfõ, szerda, péntek 7-9, én oda jártam régen😊
Vagy menj ki a Domb mellé Wakeboardozni.
mi számít extrém sportnak?
falmászás biztosan van.

Énvagyokazapád
üdv.
van vmi extrém sport lehetõség kecskeméten, tudtok vmit?

Nekem mondták, hogy nem szabad oda beállni..😞
zolo
osztályba beszéltük hogy kikéne használni mint ingyenparkoló a suliudvart 😄D úgyse tûnne fel senkineksem 😊)))

Énvagyokazapád
kajak állj már be oda geci!!4444 😄DDDDDDdddddddddd
ha tényleg beállsz, sírni fogok a röhögéstõl sztem 😄

Énvagyokazapád
ami volt elmúlt, ugyanúgy szopattak 😄

nem kell mindent elhinni 😊
a 13 - 16 éves lányok 60-70% -a csak megjátssza magát, mert valamiért náluk az a menõ dolog, ha ribancnak néznek ki. aztán meg 17 éves korában lehet sírni, hogy "az egész suli egy K-nak tart" 😊

Tavaly még te is gólya voltál😄
Hát jah. Mondjuk kiváncsi lennék, hogy gondolnak vissza erre az ilyeneket amikor csak kicsit idõsebbek lesznek.(16-18)
zolo
Ezen csak nevetni tudok, ez azért színvonal, mind2 féltõl 😄DD
Bár a mai 14 éves lányok már nemkicsit többnek néznek ki...nyilván én vagyok túl földhözragadt, de egy 30+ éves ember neígy élje már ki magát...

Én már hallottam olyat is, hogy általános iskolásokat úgy engedtek be a red coltba, hogy leszopták a beengedõ biztonságiakat.
Holnap bemegyek oda kocsival és az egészet elfoglalom
MUHAHAHAAAAAAA
Azt nem rakájtok odébb😄😄😄
<#mf1><#idiota>
zolo
Némelyik kis kurva már egész városrészeket tudhat magáénak, akár pénzért is csinálják. Lehet ennél lentebb csúszni...? :/

Hát sok ismerõsöm bûnhõdne akkor..<#szomoru1>
😄
vannak azért kivételek is 😊
(fõleg hogy azt még büntetik..)

Változik a világ.😊 A lányok már 13 évesen vesztik a szüzességüket:oo
Énvagyokazapád
annyira azért nem akarok odaállni 😄

zolo
Korábban kell beérni 😄D

Énvagyokazapád
nekem a motorom a legfontosabb, a hobbim, a kikapcsolódásom, az életem, és még sorolhatnám. Ez a motorral megyek suliba jó dolog, reggel egy kis szórakozás, suli, utánna megint szórakozás, és közben olcsóbb is mint a busz, ha már meg van véve a motor.

csak kérdeztem; anno amikor én voltam gimis, már az nagy dolog volt, ha valakinek volt egy teleszkópos bringája. pláne még a mobiltelefon 😊

Énvagyokazapád
ha vagánykodásra használnám a motort, nem mennék törött motorral suliba, ne kezdjük ezt. ja amúgy anyámék vették, ez is tisztázva.

Énvagyokazapád
tudtam rohatt 😄

whiskeyman
én raktam arrébb

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

nem azért, de busszal járni ma már cikinek számít?

Énvagyokazapád
nem tudom hogy ki tette arrébb, ha a büfés, akkor megértem, biztos kellett neki a hely, de ha valaki más, arról tudni akarok.

a ninja 1.250.000Ft

én azon gondolkoztam hogy Vikivel (ninja) beállunk keresztbe, ahol azok a kis gecik szoktak parkolni, ha valaki mégis odaállna, akkor arrébb raknánk a focipálya közepére.
nehogymár a kis csíra golyák robogói miatt nem férjünk oda, ez háború kérem! 😄

holnap mögen nem motorral megyek, megint szervízbe van, biztosító felveszi a maradék kárt. :|

zolo
A motorod meg az egyik robogót a büfés srác tette alrébb óra alatt ma? 😄D (a Ninjának mi az ára? 😮OO )

Nem látszik a motorodon, hogy nagy baja lenne. Az oldalelem a jobb oldalán kicsit levált, nem vészes..😊
Nagyszünetbe rakjuk el onnan a Kis robogókat!:-D 2en úgyis elbirjuk, van vagy 90 kilo 1!:-D
torque12
Majd holnap kamatostól visszafizetem <#vigyor>

Énvagyokazapád
okés

amúgy meg a farkamat a gólyákba, nincs egy szabad hely se ott ahol eddig álltunk... :@

vmit tenni kell >:3

MUHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAA!!!!! >.<

Én nem vettem észre. Majd holnap meglesem szünetben.
Énvagyokazapád
ne is mondd, tegnap ütöttek el, ma törött állapotba motoroztam, nem látszott a motoron? majd holnap megnézed, azzal megyek, bár annyira nem vészes, meg biztosító fizet...
kijött elém, hogy ott rohadna meg.

am szilcoopnál mindig ezt csinálom, ez alap trükk az elõre haladás érdekében 😄

hehe..😊
Sajátom a kocsi, csak céges.