21
  • Wharyoo
    Véletlenül nem ez az a szonda, amit úgy terveztek, hogy folyadékra landol és pár pillanat alatt el is süllyed majd? Mert ha mégis kemény a felszín és sehol egy metánóceán, akkor nem merülés lesz, hanem csak nagy koppanás... Remélem kibírják a müszerek valamilyen szinten...
  • DozR
    Azért én részletesebb képeket vártam föld-hold távolságból infravörös tartományban, bár valószínüleg elég sűrű a légkör és nehéz átlátni rajta, de látható fénytartományban is többet vártam volna.
    Szerintem lesz még itt meglepetés amikor leszáll a huygens... remélem leszáll. Alig várom.
  • MaDFoX
    WOW Csupa szenhidrogen... ...probaljatok elkepzelni milyen szag lehet ott... =DDDD
  • _Vegeta_
    Ember a marsra se fog eljutni a kozeljovoben. :))
    Ez a leszalloegyseg viszont jolhangzik! Kivancsi lennek a kepekre!
  • Gabest
    Ott viszont nem sok oxigén lenne hozzá.
  • bandia
    Majd a következő életeim egyikében ellátogatok ide a kis űrhajómon :) Azért szeretnék egy olyan korban élni, mikor oda megyek a galaxisban, ahova csak akarok, és a galaxis széléig sem lenne hosszabb az utazás mondjuk 2 napnál :D
  • Zsoldos
    mit szamit milyen nehez felvezetjuk a kabelt
  • RocketyATwork
    hun vannak az őslakosok?
  • kukacos
    Várjvárj, a Földön ezeket a szénhidrogéneket elégetik a légkör oxigénjével, amit az élővilág gyártott le évmilliárdok alatt...
  • Inquisitor
    Vagy csak simán kajagyártásra állnak, tudjátok: C-H-O-N :)
    Amúgy ez vicces, még kiderül, hogy az 1000 éves sci-fi regényeknek van igazuk és tényleg mesterséges ;)
  • kicsy
    Nem napelemre gondoltam, CH van bőven HA igazak a feltételezések..
    "a Titán légköre szerves, azaz szén alapú összetevőket tartalmaz"
    "a lineáris alak pedig [lehet] egy szénhidrogén folyó"
  • kukacos
    Hát nem túl jó ötlet kiszúrni az egyik legnehezebb holdat ilyen célra :D Mivel mennének azok az erőművek? Napelemmel nem, az hétszentség...
  • kicsy
    Ez tök jó lesz, sok év múlva majd erőműveket lehet rá telepíteni ha télleg nincs élet, és a naprendszerünket elhagyó hajók majd fel tudnak tankolni energiával :) És közben vizet is csinálunk.
  • Cat #8
    én speciel biztos vagyok benne
  • BlueGold
    Hát a 2001-es Űrodisszeáról már lemaradtunk, de a következőre még lehet esélyűnk.
  • [NST]Cifu
    Tartok tőle hogy a mi életünkbe mégcsak ember sem fog oda eljutni...
  • Punkerwork
    azért kár hogy én már nem élem meg hogy ilyen helyekre utazhassak
  • Punkerwork
    lol
  • Anteris
    na ez az alsó kép olyan mint Janet Jackson csöcse!
  • kukacos
    Dehogyis, a világos terület egy nagyváros fényei, csak nézzetek a felvételre :D
  • Punkerwork
    mókás hely lehet