Meglepetéseket okoz a Titán a tudósoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenül nem ez az a szonda, amit úgy terveztek, hogy folyadékra landol és pár pillanat alatt el is süllyed majd? Mert ha mégis kemény a felszín és sehol egy metánóceán, akkor nem merülés lesz, hanem csak nagy koppanás... Remélem kibírják a müszerek valamilyen szinten...
Azért én részletesebb képeket vártam föld-hold távolságból infravörös tartományban, bár valószínüleg elég sûrû a légkör és nehéz átlátni rajta, de látható fénytartományban is többet vártam volna.
Szerintem lesz még itt meglepetés amikor leszáll a huygens... remélem leszáll. Alig várom.
Szerintem lesz még itt meglepetés amikor leszáll a huygens... remélem leszáll. Alig várom.
WOW Csupa szenhidrogen... ...probaljatok elkepzelni milyen szag lehet ott... =DDDD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Ember a marsra se fog eljutni a kozeljovoben. 😊)
Ez a leszalloegyseg viszont jolhangzik! Kivancsi lennek a kepekre!
Ez a leszalloegyseg viszont jolhangzik! Kivancsi lennek a kepekre!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ott viszont nem sok oxigén lenne hozzá.
Majd a következõ életeim egyikében ellátogatok ide a kis ûrhajómon 😊 Azért szeretnék egy olyan korban élni, mikor oda megyek a galaxisban, ahova csak akarok, és a galaxis széléig sem lenne hosszabb az utazás mondjuk 2 napnál 😄
mit szamit milyen nehez felvezetjuk a kabelt

hun vannak az õslakosok?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Várjvárj, a Földön ezeket a szénhidrogéneket elégetik a légkör oxigénjével, amit az élõvilág gyártott le évmilliárdok alatt...
Vagy csak simán kajagyártásra állnak, tudjátok: C-H-O-N 😊
Amúgy ez vicces, még kiderül, hogy az 1000 éves sci-fi regényeknek van igazuk és tényleg mesterséges 😉
Amúgy ez vicces, még kiderül, hogy az 1000 éves sci-fi regényeknek van igazuk és tényleg mesterséges 😉
Nem napelemre gondoltam, CH van bõven HA igazak a feltételezések..
"a Titán légköre szerves, azaz szén alapú összetevõket tartalmaz"
"a lineáris alak pedig egy szénhidrogén folyó"
"a Titán légköre szerves, azaz szén alapú összetevõket tartalmaz"
"a lineáris alak pedig egy szénhidrogén folyó"
Hát nem túl jó ötlet kiszúrni az egyik legnehezebb holdat ilyen célra 😄 Mivel mennének azok az erõmûvek? Napelemmel nem, az hétszentség...
Ez tök jó lesz, sok év múlva majd erõmûveket lehet rá telepíteni ha télleg nincs élet, és a naprendszerünket elhagyó hajók majd fel tudnak tankolni energiával 😊 És közben vizet is csinálunk.
én speciel biztos vagyok benne 

Hát a 2001-es Ûrodisszeáról már lemaradtunk, de a következõre még lehet esélyûnk.
Tartok tõle hogy a mi életünkbe mégcsak ember sem fog oda eljutni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
azért kár hogy én már nem élem meg hogy ilyen helyekre utazhassak
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
na ez az alsó kép olyan mint Janet Jackson csöcse!
Dehogyis, a világos terület egy nagyváros fényei, csak nézzetek a felvételre 😄