Penge 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én az Equibilirium c. "eposz" 😄DDDDD filmet mondanám a mátrix jogos elõdjének. 😄DDDDDDD
és a 2 dübörgõn sztem is nagyon faszácsak 😄DDDDD
Csak valami duborgos moziban kell megnezni, nem otthon a speakerrol...
Az egyetlen érdekes karakter számomra olyasvalaki volt, akit sztem a többség észre sem vett: a szamurájkardos fickó. Õ bizony Donnie Yen volt, a híres (de errefelé tök ismeretlen) keleti akció- és karatesztár, aki - szerencsére? - nem adta el magát Hollywood-nak és csak kicsi szerepeket vállal (õ volt pl. a Jackie Chan-féle Londoni Csapás végén a hajón Jackie ellenfele is; amit ott mutatott, azt tényleg tudja...).
sztem jó zene,pörgõs akció,érdekes sztori,vicces és érdekes harci jelenetek miatt jó "sorozat" .
minden hónapban 1xer van egetrengetõ topic a többi meg ismétlés általában amire minek írjak 😄
pedig pár éve aktív látogató vagyok ott, bár mostanában elég riták szólok hozzzá
az elsõ részben is a csajok domináns sexi csajok voltak a 2. részben elég vékonyka csajfelhozatal volt
a 3. már azért is érdemes lesz mert Jessica is szerepel benne 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
azt hittem még nagyon progressbe van a film és csak egy kis hír szivárgott ki...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ebbõl az jön hogy lesz folytatás 😄
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"