81
Mégis
-
#41 20004-ben penge 3 a hazai mozikban!jeah!nem todják mikor de az biztos hogy 2004-ben! -
#40 minden súgás jól jön :D -
#39 A hardwired-en már rég van róla trailer,csak súgok..... -
#38 akár a vezettjócsajba is rakhattam volna :D
-
winnie #37 tudom. -
#36 Lugosi Béla a nagymester -
#35 Vámpírosat is :) -
#34 NEKEM az egész légköre, történetvitele, emberábrázolása az volt. Nem is tudnék most hasonló filmet mondani. Talán egyet, lehet kiröhögsz : Pillangó. -
winnie #33 ?? mi volt a 21 grammban eredeti. amellett, hogy szerintem jó és nagyon hatásos, a sztori az teljesen sablonos, a mozaikos építkezés pedig a rendező előző filmjében is megvolt már (korcs szerelmek/amores perros), de persze azelőtt is sok más filmben -
winnie #32 farkasemberes filmet már a 30-as években is csináltak -
#31 első fasza volt, második mégfaszább, harmadik meg reméljük mégjobb lesz :) -
#30 21 gramms -
#29 Dog soldiers -
winnie #28 nem értem miért a lopás szót használja mindenki. ihlet. a 'lopás'-nak negatív kicsengése van, mintha tilos lenne, amit csinálnak. mutasson valaki egy eredeti filmet mostanában - nem sok van:) -
#27 DarkCity-ből is sokat loptak -
#26 a matrixot mondták erről?
én az Equibilirium c. "eposz" :DDDDDD filmet mondanám a mátrix jogos elődjének. :DDDDDDDD
és a 2 dübörgőn sztem is nagyon faszácsak :DDDDDD -
asdasdasd #25 Szerintem jo porgos volt a ketto, kiraly zenevel.
Csak valami duborgos moziban kell megnezni, nem otthon a speakerrol... -
#24 tudom kire gondolsz...akinek neki esik a "Kalapács" vagy hogy hívták a filmben a kopasz nagy darab állatot...akit megharapott egy olyan mumus... -
#23 A kettőben a harci jelenetek szánalmasak voltak, a vége pedig inkább volt egy felturbózott WWF pankráció, mint igazán "pengés". Az új szörnytípus meg szvsz egyszerűen nevetséges volt, pláne, ahogy kinyírták az egész bandát egyetlen, a sötét dungeonban tökéletesen kanyarodó fénycsóvával. Hát az nagyon gáz volt... :)
Az egyetlen érdekes karakter számomra olyasvalaki volt, akit sztem a többség észre sem vett: a szamurájkardos fickó. Ő bizony Donnie Yen volt, a híres (de errefelé tök ismeretlen) keleti akció- és karatesztár, aki - szerencsére? - nem adta el magát Hollywood-nak és csak kicsi szerepeket vállal (ő volt pl. a Jackie Chan-féle Londoni Csapás végén a hajón Jackie ellenfele is; amit ott mutatott, azt tényleg tudja...).
-
#22 nem tom' mi a problémátok a kettővel...nekem tetszett az is...megvolt a sztory, és jól is adták elő a sztoryt...kinek mi a baja a kettővel...vagy az egyel? -
#21 Aki még nem látta az első részt, az jövő vasárnap (júl. 18.) este 22.20-tól megteheti a csigakettőn. Szerintem ez a jobbik rész, a második számomra nagyon-nagy csalódás volt.
-
#20 balhé -
#19 sztem fasza volt az 1-2 és a 3at is tuti meglesem. erről koppintották anno a mátrixot..fú ebből mekkora alhé lesz itt :)
sztem jó zene,pörgős akció,érdekes sztori,vicces és érdekes harci jelenetek miatt jó "sorozat" . -
#18 mostanában én sem irogatok, csak elvétve, de naponta legalább 5xer átnézem az új topicokat és csak nagyon ritka hogy legyen hozzászólásom is :D
minden hónapban 1xer van egetrengető topic a többi meg ismétlés általában amire minek írjak :D -
OPM #17 há' én még egyikőtöket se láttam :D
pedig pár éve aktív látogató vagyok ott, bár mostanában elég riták szólok hozzzá -
#16 jó a csaj
az első részben is a csajok domináns sexi csajok voltak a 2. részben elég vékonyka csajfelhozatal volt
a 3. már azért is érdemes lesz mert Jessica is szerepel benne :D -
#15 Hát én kb már fél éve tudok arról, hogy készül. Bár ettől nem estem hasra. -
#14 már trailer is van???hol lehet leszedni?
azt hittem még nagyon progressbe van a film és csak egy kis hír szivárgott ki... -
Augustus Gigo #13 Decemberben jön a trailer szerint! -
#12 ehhh...lesz 3...valami hír hogy mikorra?jövő nyár??
-
winnie #11 az első cool volt, a másodikban csak a zene volt jó. -
#10 Első nevetségesen ratyi volt, második szánalmasan szar, a harmadik pedig világrengető önlejáratás lesz (már most az, hogy egyáltalán készítik). -
#9 Istenem, de jó lesz, hogy lesz 3. rész!!!!!!!!!
-
#8 Az első jó volt,a második egyszerűen szar,de azért megnézem a 3-at:) -
#7 elsőt nem láttam második király volt harmadik király lesz :P -
#6 igen én :DDDDDDDDDDD -
#5 multkor néztem bordán hogy ismerős a név, szal te avgy az :) -
#4 az első nagyonjó volt a második jó volt a harmadikat meg majd meglátjuk. -
#3 Most olvastam a Bordán hogy Jessica Biel (Trinity névvel) szerepel benne majd
ebből az jön hogy lesz folytatás :D
-
#2 az leső tetszett, a másodikat még nem láttam mert láma vagyok, a harmadik..............:-))