Penge 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
elsõ fasza volt, második mégfaszább, harmadik meg reméljük mégjobb lesz 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

fifi
21 gramms

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Dog soldiers

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem értem miért a lopás szót használja mindenki. ihlet. a 'lopás'-nak negatív kicsengése van, mintha tilos lenne, amit csinálnak. mutasson valaki egy eredeti filmet mostanában - nem sok van😊
Punker
DarkCity-bõl is sokat loptak

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pupcika
a matrixot mondták errõl?
én az Equibilirium c. "eposz" 😄DDDDD filmet mondanám a mátrix jogos elõdjének. 😄DDDDDDD
és a 2 dübörgõn sztem is nagyon faszácsak 😄DDDDD

Szerintem jo porgos volt a ketto, kiraly zenevel.
Csak valami duborgos moziban kell megnezni, nem otthon a speakerrol...
DJ Skyline
tudom kire gondolsz...akinek neki esik a "Kalapács" vagy hogy hívták a filmben a kopasz nagy darab állatot...akit megharapott egy olyan mumus...

PetruZ
A kettõben a harci jelenetek szánalmasak voltak, a vége pedig inkább volt egy felturbózott WWF pankráció, mint igazán "pengés". Az új szörnytípus meg szvsz egyszerûen nevetséges volt, pláne, ahogy kinyírták az egész bandát egyetlen, a sötét dungeonban tökéletesen kanyarodó fénycsóvával. Hát az nagyon gáz volt... 😊
Az egyetlen érdekes karakter számomra olyasvalaki volt, akit sztem a többség észre sem vett: a szamurájkardos fickó. Õ bizony Donnie Yen volt, a híres (de errefelé tök ismeretlen) keleti akció- és karatesztár, aki - szerencsére? - nem adta el magát Hollywood-nak és csak kicsi szerepeket vállal (õ volt pl. a Jackie Chan-féle Londoni Csapás végén a hajón Jackie ellenfele is; amit ott mutatott, azt tényleg tudja...).
DJ Skyline
nem tom' mi a problémátok a kettõvel...nekem tetszett az is...megvolt a sztory, és jól is adták elõ a sztoryt...kinek mi a baja a kettõvel...vagy az egyel?

PetruZ
Aki még nem látta az elsõ részt, az jövõ vasárnap (júl. 18.) este 22.20-tól megteheti a csigakettõn. Szerintem ez a jobbik rész, a második számomra nagyon-nagy csalódás volt.
fm
balhé

fm
sztem fasza volt az 1-2 és a 3at is tuti meglesem. errõl koppintották anno a mátrixot..fú ebbõl mekkora alhé lesz itt 😊

sztem jó zene,pörgõs akció,érdekes sztori,vicces és érdekes harci jelenetek miatt jó "sorozat" .

Pupcika
mostanában én sem irogatok, csak elvétve, de naponta legalább 5xer átnézem az új topicokat és csak nagyon ritka hogy legyen hozzászólásom is 😄
minden hónapban 1xer van egetrengetõ topic a többi meg ismétlés általában amire minek írjak 😄

há' én még egyikõtöket se láttam 😄
pedig pár éve aktív látogató vagyok ott, bár mostanában elég riták szólok hozzzá

Pupcika
jó a csaj
az elsõ részben is a csajok domináns sexi csajok voltak a 2. részben elég vékonyka csajfelhozatal volt
a 3. már azért is érdemes lesz mert Jessica is szerepel benne 😄

Bandew
Hát én kb már fél éve tudok arról, hogy készül. Bár ettõl nem estem hasra.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DJ Skyline
már trailer is van???hol lehet leszedni?
azt hittem még nagyon progressbe van a film és csak egy kis hír szivárgott ki...

Decemberben jön a trailer szerint!

DJ Skyline
ehhh...lesz 3...valami hír hogy mikorra?jövõ nyár??

az elsõ cool volt, a másodikban csak a zene volt jó.
Bandew
Elsõ nevetségesen ratyi volt, második szánalmasan szar, a harmadik pedig világrengetõ önlejáratás lesz (már most az, hogy egyáltalán készítik).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

artschi
Istenem, de jó lesz, hogy lesz 3. rész!!!!!!!!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

BADE
Az elsõ jó volt,a második egyszerûen szar,de azért megnézem a 3-at😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Matthewpamer
elsõt nem láttam második király volt harmadik király lesz 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Pupcika
igen én 😄DDDDDDDDDD

Punkerwork
multkor néztem bordán hogy ismerõs a név, szal te avgy az 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Pupcika
az elsõ nagyonjó volt a második jó volt a harmadikat meg majd meglátjuk.

Pupcika
Most olvastam a Bordán hogy Jessica Biel (Trinity névvel) szerepel benne majd
ebbõl az jön hogy lesz folytatás 😄

wizy
az lesõ tetszett, a másodikat még nem láttam mert láma vagyok, a harmadik..............:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Punkerwork
az elsõ gagyi volt, a második nézhetetlen, a harmadik.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

← ElőzőOldal 2 / 2