Penge 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 1-2 nem rossz, sõt...
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
www.edomaajka.try.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nagyon szeretem a Balde-eket.. az I. jó volt a II. már aztis felülmúlta😊
a III. meg egyenesen kurvajó lett😊
de nekem kellene a Blade 3 asnak a zenéje.. nemtud vaélaki linket adni?
mert eddigi blade zenék közül csak az elsõé nemteccett a többi kiraly volt..
www.edomaajka.try.hu

Nagyon jól szól amagyar szinkron is.
Rendezõi változat,vagyis más a vége.stb..
Go Jeff Go!!!!
Most akkor van vagy nincs?mindenki mást mond.
Next PC upgrade: 2022
War. War never changes.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A filmtõl meg nemvagyok elragadtatva, hisz ez a fõvámpír dolog lerágott csont, tiszta unalmas...egyedül a csávó poénjai értek vmit, meg a csajok😊
SPOILER!
A fõgonosz Drakan-t nagyon gagyi színész játszotta, abszolute nem illett a szerepre. De az egész fóvámpírosdit elb@szták, de nagyon, ezáltal az egész sztorit elcseszték vele.
Látványilag nagyon jó, Snipes cool, Jessica pedig nice volt.
Össz.: 6/10
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
"Trivia: Jessica Biel inadvertently destroyed a $300,000 camera when she shot it with a bow and arrow during a scene (she was directed to "aim for the camera"). Director David S. Goyer intends to include it on the DVD release."
mov ah,4ch int 21h end
Mellesleg ez a Donnie Yen gyerek játszott a Hegylakó 4-ben is, ott is jól nyomta.
Na, megnézem, hogy hol találhatom meg a 3-at. Bízom benne, hogy tetszeni fog, ha megnéztem.
mov ah,4ch int 21h end
a legûberebb az az 1. rész volt az ami az... a többi volt a folytatás ami lekötött de nem ragadott meg.

A poszter mindenesetre nem rossz😊 NA meg azAbigail nevû Bige Blade mellett sem😊
Ime a Teaser Poster:
ÉS Abigail:

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...