81
Mégis
-
rita1230 #81 a penge 3 szerintem is oltári volt egyszerüen imádom föleg a fövámpirt birtam nagyon meglepett mikor megláttam huu de oltári volt nemtudom hogy lehet ezt nem szeretni.ezt a karaktert direkt vesley snipes ra irták -
#80 a 3. ott van a legszarabb filmek közt amikhez valaha "szerencsém" volt. a dvd lejátszomból nem a tokba ment hanem a kukába annyira tetszett.
az 1-2 nem rossz, sőt... -
#79 Nálam a sorrend: 2,1,3:) -
STANLY #78 nekem a 2. pl. jobban teccet mind az 1. -
#77 Szerintem meg szép csendben egy a legjobb a többi meg lassan ment a leesjtőnnn mutáns vámpírok.... phhhh.... -
STANLY #76 szevasztok
nagyon szeretem a Balde-eket.. az I. jó volt a II. már aztis felülmúlta:)
a III. meg egyenesen kurvajó lett:)
de nekem kellene a Blade 3 asnak a zenéje.. nemtud vaélaki linket adni?
mert eddigi blade zenék közül csak az elsőé nemteccett a többi kiraly volt.. -
#75 hivatalosan a bótokban aug vége biza. de hogy a szlovákoknál vagy környező országokban már megjelent és rajta van a magyar dub az úgy lehetséges. -
Roll #74 Kell lennie, mert nekem is megvan. -
#73 Van!Már megis néztem DTS 6.1-es hanggal is.
Nagyon jól szól amagyar szinkron is.
Rendezői változat,vagyis más a vége.stb.. -
#72 Úgy tudom h aug. 23án. -
#71 Már van szinkronos DVD-rip ,sőt rendezői is és mások mondták hogy már van.
Most akkor van vagy nincs?mindenki mást mond. -
#70 még nem adták ki :) -
#69 Mikor adták ki ezt nálunk DVD-n szinkronosan?
-
#68 Jah, és nekem már a feliratos DVD van meg. Elég régóta. -
#67 Már van magyar felirat hozzá! Juppii.. Nekem a film is megvan DVD-n. -
Braveheart #66 Hát az első 20 perc alatt nem jött elő az az érzés mint a 2-ben, de még meglátom... -
#65 az gáz :(
pedig külföldön már nyomják, én meg hetek óta várok, hátha nálunk is... -
#64 hát sztem csak később! amléxem az első részt is láttam 20xx májusában és a magyar mozik csak aug elején kezdték játszani :) -
NiGhTM4R3 #63 LOL, ez nagyonnagy:D -
NiGhTM4R3 #62 Sztem sem illett a fővámpír szerephez, inkább olyan tommyboy-stílusú a csávó :)
A filmtől meg nemvagyok elragadtatva, hisz ez a fővámpír dolog lerágott csont, tiszta unalmas...egyedül a csávó poénjai értek vmit, meg a csajok:) -
#61 hali!
mozik mikor játszák már? nálunk Szegeden még semmi... -
#60 Megnéztem, jó volt, de én többet vártam tőle.
SPOILER!
A főgonosz Drakan-t nagyon gagyi színész játszotta, abszolute nem illett a szerepre. De az egész fóvámpírosdit elb@szták, de nagyon, ezáltal az egész sztorit elcseszték vele.
Látványilag nagyon jó, Snipes cool, Jessica pedig nice volt.
Össz.: 6/10 -
#59 MUHAHAHA!!!! -
#58 Üdv na én most néztem meg!A filingje kb az mint az első kettőé zenék ismét jók,na meg Jessica!! -
Vlala #57 Nekem már megvan a Penge 3, kaptam karácsonyra, de nem az van ráírva, hogy Trinity, hanem valami Gilette :-) -
NiGhTM4R3 #56 Csajomról mikor csináltak posztert???:D -
#55 Nézz körül, és ha feliratot is találnál, kérlek írj! Akár ide, akár privibe. Csáo! -
#54 Hát ez nagyon jó! :DDDD
"Trivia: Jessica Biel inadvertently destroyed a $300,000 camera when she shot it with a bow and arrow during a scene (she was directed to "aim for the camera"). Director David S. Goyer intends to include it on the DVD release." -
#53 Már meg van a harmadik rész???? Nagyon kíváncsi vagyok, mert nekem úgy ez a Penge sztori bejövős, csak nem kéne, hogy elszúrják az egész sztorit. Az első az nagyon tetszett, jó zene akció, stb. A második az tele volt pumpálva vizuális effektekkel, meg nagy akciókkal, viszont a vámpír vért szívó vámpír tényleg gagyi ötlet, vmi mást is kitalálhattak volna :( De azért annyira nem volt rossz. Egyik kedvenc mellékszereplő színészem is játszott benne, a Ron Perlman. (Bár tudom, hogy a Hellboyban főszereplő, így mostmár nem lehet csak mellékszereplőnek nevezni.)
Mellesleg ez a Donnie Yen gyerek játszott a Hegylakó 4-ben is, ott is jól nyomta.
Na, megnézem, hogy hol találhatom meg a 3-at. Bízom benne, hogy tetszeni fog, ha megnéztem. -
#52 meseszerűnek találom ezt a részt, de naon bejövős lett ez is :D
a legűberebb az az 1. rész volt az ami az... a többi volt a folytatás ami lekötött de nem ragadott meg. -
#51 én is néztem de nekem sajna svcdben van meg screenerben és english too :( -
#50 A film megvan már, márcsak egy felirat kellene hozzá. A Supersubtitles-en még magyar nincs.
-
#49 Huh nagyon várom már a filmet mind a 2 rész tetszett eddig. -
#48 :D -
#47 nah akkor egyre több az infó
Abigail lesz Jesica Biel... :DDDDDD -
#46 HA nem cseszik el úgy mint a 2-t akkor még jó is lehet...
A poszter mindenesetre nem rossz:) NA meg azAbigail nevű Bige Blade mellett sem:)
Ime a Teaser Poster:
ÉS Abigail:
-
#45 thank you :D -
#44 OLDAL:http://www.bladetrinity.com -
#43 Szerintem nem szar, nekem mindkét rész tetszett, alig várom a 3-ikat -
#42 Na, már csak ez hiányzott. Minek a szart még tetézni????