Adobe Encore DVD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvan egy része. mozog, de nem 20. sectõl hanem az elsõtõl... az is megvan hogy filmmel kezd, utánna menü majd a menübõl bármi és ha vége a bárminek akkor vissza menübe (utóbbi korábban is megvolt <#vigyor4> )
másolásvédelmérõl tudol valamit mennyit ér? nero nem tudja másolni a lemezt ha beállítom a védelmet, de más progik? (nem mondok progit mert ...

Gladiator
hát, még várjunk egy picit. mert most volt szervízben a gép, és abban a dobozban, amelyikben van az xp, meg vírusirtó, emg driverek, meg minden szar, amit fel kell tenni, abban volt az is. szal lehet kivették, aztán "elfelejtették" visszarakni

lehet megvan a megoldás, de még nem kiabálom el 😊
lemásoljam az enyém? 😊 (eredeti ez is) <#vigyor2>

Gladiator
erre nem siekrült rájönnöm.

amúgy basszus, most vettem észre, hogy elhagytam az encore dvd-met. vazze, tökön bököm magam. Pedig eredeti volt. fongom sincs hova lett.

következõ problémára keresem a megoldást 😊
mozgó menü, de nem a háttér, hanem a kis ablakok...
hogy tudom megoldani hogy ne az elsõ kockától mutasson az adott menübõl pár sec-es elõzetest hanem pl a 20. sec-tõl?

Már megoldódott!<#crazya><#taps>
Megint volna egy kérdésem! Szeretném ha amikor egy menüpont selected-en van (felette van az ujjacska, stb.) akkor amellet, hogy besárgul a betü megjelenne egy kép is. Már nagyon sokat próbálkoztam vele, de nem megy. Próbáltam úgy, hogy a layert (=2)-nek neveztem el, de ez se jött be.
küld el emilen: [email protected] (msn cím is)

Ezt most nem teljesen értem!
sok elembõl áll a menü? le tudod fényképezni? (al+print..)

Gladiator
nem lehet, hogy a safe arean kívûl lévõ területet teljesen üresen hagytad, ez meg utána széthúzta teljesen? töltsd ki feketével, vagy vmivel a safe arean kívüli részt, aztán hátha

Az a fura, hogy így történt!
így csinálj tv méretet ps-ben: file, new, presetnél: PAL D1/DV, 720 x 576 (with guides)
a többi maradhat alapként... ott lesz a két képernyõkeret is

A safe arean is kilóg, de nem tudom megcsinálni, hogy ne lógjon ki. Hiába méretezem át photoshop-al.
az nem lóghat ki, ha a kissebbik kereten belülre rakod akkor jól kell viselkednie tv-n is. ha mégis kilóg, akkor máshol kell keresni a hibát.

A menü!
Gladiator
de most a menü lóg ki, vagy a film?

Ez világos és ki is lóg, de valamiért nem tudom összehúzni. Ha Pgotoshoppal mondjuk leveszem 700 p (az erdeti termszetesen 720 p )szélesre akkor is ugyan annyira kilóg.
Gladiator
van egy olyan, hogy safe zone. ha azt megnyomod, akkor megmutatja, hogy TV-n mi fog látszani. tesz két keretet. a külsõ kereten kívûl semmiképp se menj, de ha biztosra akarsz menni, akkor a 2.-on belülre tedd

Sziasztok! Volna egy óriási problémám! Ha kiírom a dvd-t és berakom aztali lejátszóba, akkor kilóg a kép legalább 20 pixel nem látszik. Hiába mondom neki, hogy edit photoshop és ott lejebb veszem a képméretet, nem történik semmi. Nem tudom mi lehet a megoldás, de sajnos nagyon sürgõs volna. Tegnap elõtre kellett volna a dvd. Help!
😄
azért csak óvatosan ... 😊)))))

Gladiator
ez majdnem tökéletes köszépen. egyre jobban kezdelek megszeretni😊

küldtem 1-et

Gladiator
már mindenfél térkép adatbázisban kerestem, de normálisat sehol sem találtram.

ill. volt talán egy kép, megkeresem, de lehet csak éjjel ...

3D S.maxhoz még nem 😞 😊, egyébként maya-ba bújtam bele, de most nincs idõm arra 😞
azt csak netrõl tudok, majd megnézem

Gladiator
meg ekllene nekem egy magyarorszg térkép, amelyen nincsenek települések, meg semmi kiírva, csak sima domborzati térkép

Gladiator
3D Studio maxhoz nem értessz?

kérdezzél még bátran, ha tudok segítek

Gladiator
már emgoldottam, körülbelül 3 perc alatt, amit hetek óta próbálok

ha nincs mögötte kép akkor fekete lesz mindig, a tv nem tud transparent-et

Gladiator
az a baj, hogy én minden gombot ilyen fekete háttérrel csináltam, mert úgyis fekete lesz maga a dvd menu is. hogy tudom megcsinálni, hogy ezek a fekete hátterek olyan átlátszó transparentek legyenek?

Gladiator
kösz mindent, bocs, hogy ilyen suta voltam

nem szóltam semmit 😄

Gladiator
vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

hogy a jó büdös kurva életbe lehetek ennyire suta, hogy én erre nem jöttem rá!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

nem is kell photoshopban szarakodni olyan mappákkal. csak egyszerûen megcsinálom a buttonokat szürkében és az a lényege, hogy transparent legyen a háttér. ezé nem tudtam, hogy mér kék négyzetet rak, mért nem csak a betû lesz kék. ááááá de egy balfasz vagyok. szégyen...

Gladiator
áhh, nem kell, megcsinálom én most már magamnak

érdekes, ha nem linkelem, nekem akkor is lila.
a (+)Menü play -nek, (+)Menü extras és a (+)Menü chapters-nak adjál valami filmet (pl chapter1)
nekem megy szépen, ha esetleg van valamilyen progi ami felveszi (mint a tutorial-okat) akkor felvehetem ...

hmm, nézem ...

Gladiator
társítottam, de nem lila lesz, hanem elsötétül

akkor nem jól linkeled be, nekem szuperul ment.
a lila szinhez társíts linket ...

Gladiator
hát, nem mûködik, de az elõzõ sémájára megcsinálom a többit is, emrt az mûködött

kész, jó így? 😊

Gladiator
köszi szépen

akkor elméletileg kész, régen elment mailba. ha valami nem jó, írd meg ...

Gladiator
jaa, nem több oldalas lesz. bocs, ha ezzel több munkát adok

egy oldalon van az összes link, vagy másodikra is átkerül-e valami.
Gombok: main menü, play, extras, options, next, back. ha 1 oldalas akkor nem kell a next, back és a main menü csak egyszinnel kell, mivel nem linkeled sehová, az csak mint "fõcím" szerepel a gombokhoz

Gladiator
nincs msnem . mijaz, hogy 1 vagy 2 oldalas?

van 1-2 dolog amit jó lenne megdumcsi (pl: egy oldal v. 2 oldalas....), ha van msn-ed akkor keressél meg. [email protected]

oké, megvan, kezdem ...

Gladiator
na, csatolva