Adobe Encore DVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SIZE: 387 MB
http://rapidshare.de/files/14918640/Adobe_Encore_DVD_1.5.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/14918703/Adobe_Encore_DVD_1.5.part3.rar.html
http://rapidshare.de/files/14918779/Adobe_Encore_DVD_1.5.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/14918797/Adobe_Encore_DVD_1.5.part4.rar.html
http://rapidshare.de/files/14919401/Adobe_Encore_DVD_1.5.part5.rar.html
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Ha több rövid klippet (8-10 db.) teszek egy "playlist"-re, és csinálok egy menüt ahonnan a playlist-et indítom, akkor a lejátszás ugyan folyamatos, de a klippeknél nincs chapter.
Kérdés: hogyan lehet ezen a playlist-en chaptereket létrehozni??
Ha valakinek van ötlete légyszi segítsen!!
Köszi!
.:asChil:.
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
az újjabb 64 bites procik támogatják,kéveve a régebbi vinchester magosakat.
Letöltöttem a próbaverzióját, de nem akarja installálni, mondván, hogy a processzorom nem supported valami SSE2 instruction set-tel...
Lehet valamit tenni, vagy ezt én nem fogom használni?
(a procim AMD Athlon XP 3200+ Barton 400FSB 512kb L2cache)
Valaki tudja, hogy premiere, hogyan mûködik együtt az Encore-al?????
vhs-rõl átvettünk egy asztali felvevõvel egy filmet
a lemez tartalmát felmásoltam vinyóra és az encore-ban importáltam a video_ts.vob -t
látszólag tök jó megy is... 18'41" -ig ott megáll és nem tudok tovább menni
megnéztem eddig tarott a vts_01_1.vob, szóval a 01_2 -re nem lép át!
tudtok segíteni hogy ilyenkor mi van?
köszi
Sikerült rájönnöm, hogyan lehet ezt megoldani, ha valakit érdekel:
Kijelöljük az Encore-ban menüt amelyikkel ezt szeretnénk, majd a fenti legördülö menübe megkeressük "menu" ikont majd az "After effects composition" - ra kattintunk, ekkor behívja az After effectsbe a menü psd fájlunkat rétegekkel együtt. MJegcsináljuk a kívánt Kompoziciónkat, majd le rendereljük ekkor létre hoz egy avi fájlt.
Ekkor jött az amit nem értettem, hogy most az Encore-ban mit kezdjek az avi-mal.
A megoldás, szerintem: Kijelöltem a menüt ott pedig a jelenetk menüt és ahoz likeltem azt az avi-t amit after-el készíteettem és ennek az avi-nak meg beálítottam, hogy amikor ez az 5mp-es avi lemegy akkor jelenjen meg a jelenetek menü.
Tehát ez eddig úgy nézz ki, hogy a fõmenüben kiválasztom a jelenetek menü pontot akkor a fõmenüm elhomályosodik, s ezzel párhuzamosan leúszik feketébe. Majd megjelenik a jelenetek menü.
De ha ez így nem jó, azaz nekem nem tetszett az, hogy leúszik a fõmenü és utána jelenetek menü csak beesik, akkor azt tettem hogy ugyanezzel a teknikával behívtam a jelenetk menüt az afterbe és azzal meg azt csináltam, hogy felúszik feketébõl+a feliratok (layerek) egyesével jobbról fentrõl becsúsznak. Majd ezt is le rendereltem és ugy linkeltem össze õket, hogy:
Fõmenü.psd-fõmenü leúszik.avi-jelenetek menü felúszik.avi-jelenetek menü.psd
De ha valaki máshogy gondolja írja le nekem is.
Üdv
Van 3 video fájlom nem kellene szerkeszteni sem, csak egy menüt szeretnék hozzá úgy hogy nem keljen konvertálni, csak kijelülni melyik videót szeretném betenni a menübeés megcsinálja a menüt.
Milyen progival léehetséges ez?
Odáig eljutottam, hogy át tudtam küldeni az Afterbe, de onnan vissza úgy nem tudom, hogy a layerek megmaradjanak.
Valaki??????????
Tud ilyet az Encore????????????
Elõre is köszi!!
Arra jöttem rá nehezen, hogy egy vonalat kell húzni, és úgy linkelem össze.
Én mindenféleképen lenyitni akartam.
utána renderelni kell, hogy meg tudd nézni milyen lett.
afterre nem tok válaszolni.
Már régóta kerestem egy normális DVD készítõ szoftvert. Próbálkoztam a Sonic Reel DVD-vel, Ulead Movie Fac. 4.0-val...
A napokban raktam fel a Encore DVD 1.5 verzióját, sajna csak ez ment fel, mert AMD procim van. Végre ez egy normálisabb program.
Már pár dologra rájöttem magam, de van ami nem megy. Ebben kérném a segítségeteket.
Hogyan lehet mozgó videót a menübe rakni, illetve zenét????????????????
A másik ami nagyon érdekelne, olvastam hogy elég jól együtmüködik az After Effectsel és érdekelne, hogy ez mit jelent, mert nem találtam hivatkozást az Encore-ban. Esetleg lehet olyat, hogy a menüben lévõ feliratokat meganimálja az ember After Eff.-el??????????????????????
Elõre is kössz!!!!!!!!!
õõõ... akor most mi is a baja? kódolta a videót, meg a hangot, aztán utáa írtaki ki íráskor.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
már csak anagokat kell várni és csinálni egy faca kis dvd-t persze addiga ameglévõkkel próbálkozok, hogyis fog kinézni.
Gallériát sztetek hogy lehet csinálni? egyes filmenék ezt diavettítéseknke hívják, lehet idõre és manuálisan is nézni aképeket.
windownál beállítod, hogy mutassa a properties ablakot. a project fileok között kiválasztod a menü fileját, ekkor annak a "tulajdonságai" kell, hogy megjelenjenek a properties ablakba. ott van rész, hogy videó, és ott kiválasztod.
ahoz, hogy previewnál lássad a mozgó hátteret a fileban rá kell nyomni a render motion menust.
nem hiszem ,hogy érthetõ volt, de rmélem.
mind1, témát lezártam
oké, oldjátok meg a problémáitokat egyedül, nem kötelezõ válaszolnom majd a kérdésekre ...
amúgy meg "frenkizik" a ...
<#wave>#wave>
2 oldalas menü, oldalanként 6-6 mozgó menüpontokkal
mindegyik oldal alatt más mozgó háttér
oldalanként külön zene kb 2 percesek
kb 15 perc alatt összepakolva 😊
pedig nem bonyi a progri <#nevetes1>#nevetes1>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
jelenetválasztós menüt, ahol több gomb közül lehet választani, és ha rámegyek egy gomra, egy pici animáció mutasson belõle részleteket (akár ugyis jó, ha mindvégig az összes mozog)
2. a háttérben menjen valami ksi videó szerûség, de ne egy teljes videó, hanem félig kitakarva....
mint alegtöbb filmes menüknél szokott lenni 😊
vagyunk így többen is
pl. én sem
(remélem nem voltam túl zavaros)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]