A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Palinko
mi is szeretjük a lakerst 😊
szucsy89

ez nem volt szar... 😄
limperatore
11esbõl aztakurva 😄AS😄 zingarooooooo

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Ibra végre visszatért, 2 meccs 2 gól 😊

És zsinórban a 2. meccs, ahol nem kapunk gólt, azért kezd helyreállni a rend, a Juvét jó lenne megfogni még idegenben is, elvileg visszatér Prince ellenük
forza milan
2. félidõ mérföldkövekkel jobb mint az elsõ😄végre van elképzelés...mostmár nemvagyok csalódott!

acm689
na 2-0!

acm689
köszi az összefoglalót!
ahogy látom, 11-esbõl vezetünk. háát... jobb, mint a semmi!

forza milan
ha õszinte akarok lenni,egy rakás szar mindenki...máramennyit láttam belõle...Antonini folyamatosan felfut a szélén,és 16os elõtt lepasszolja a Plzen védõknek a labdát,v kiíveli kirúgásra...bukereznek a csehek,nagyon bekkelnek,mimeg iszonyatosan rosszul játszuk a szélt ahonnan betudnánk törni,és szokásosan borzalmas helyzetkihasználás,volt pár ajtó ablak helyzetünk...szóval ideges vagyok😄röviden tömören:S

acm689
én sajna nem tudom nézni, mert most mobilnetem van és nagyon szaggat. bwinen követem, meséljetek, Ibra milyen?

forza milan
igen,de nagyonrosszak most...továbbra is :Itt

DeerHunter01
streamen nézed?

\"Erről van szó!\"

forza milan
eddig nemnyûgöz le amit mûvelünk megintcsak:S:S

valaki stream?
acm689
Ibra a kezdõben, olléééé!! 😄 forza!

Redbull756
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic.

VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos.

Nuno88
Jó képek! Várom már h Mexés pályára lépjen.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756

Redbull756
Milan - Viktoria Plzen keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Ganz (56).

forza milan
Márcsak azért is mert kb. õksem fognak egy kibaszott percet se játszani,pedig lehet elkéne rajta gondolkodni inkább egy gyors és fejlõdõképes fiatal rotációval,mint h See és hasonló 34-35 éves emberek legyenek alappillérek heti 3ban...

forza milan
Már kezdtem örülni h Palacio lesz😄😄

forza milan
különben lennének fasza kis Primaverások,csak épp sok nemfelel meg a kritériumnak...így sanszos h fõleg h szerintem kezdõcsatárokon kívül a padra is kell vki,látunk olyan embert majd akirõl még életünkben nem hallottunk😄Kingsley Boateng sem lenne rossz de basszus,õsincs 2 éve itt...Verdi meg most Torinoban van...stb. stb... hát kiafaszom fog itt pályára lépni,Air Sándor?😄😄

forza milan
én 5,szóval ebben egyetérthetünk😄

szucsy89
8 éves voltam kb. akkor, nem csoda, hogy nem rémlik. 😄
forza milan
De például ahogy nézem tényleg ígylesz mert az okos olasz kommentelõk írják,hogy Comi pl. hiába ifista,õsem játszhat,mert Torinóból lett hozva ésmég nincsitt 2 éve😄szóval aza vicc h még a "legjobb" ifistáink közül se alkalmas mindeki😄😄ez baromi jó buli lesz,fogadni sztem ne fogadjon senki a meccsre😄

forza milan
Maurizio Ganz fia😄😄97ben Scudetto nyertes csapatunk tagja vt 😄

forza milan
továbbra is kétségek merülnek fel mindenkiben,egyik cikk ezt,másik cikk azt írja,szóval ez mostmár csak Szerda este fog kiderülni!

szucsy89
Akkor már csak 1 kérdés maradt... ki a f.szom az a Ganz? <#idiota>
forza milan
"Ganz was included in Milan’s B list which is for home-grown, young players. El Shaarawy, for instance, wasn’t able to be part of this list as the rules say that any player on the B list has to be at the club for at least 2 years. “He has an eye for beautiful goals, he is modern striker, can maneuver. He is not “planted” in the penalty box like I was. Every now and then I give him some advice,” Ganz added." Akkor mégiscsak kurvanagy gázvan...ugyebár annyit tesz az egész,h Shaarawy hiába 21,nem lehet B listás mert 2 éve nem a csapat tagja...szóval Ganz fog kezdeni Cassano mellett😄😄hurrá

forza milan
Shaarawy mintha mégis játszhatna ha nem csalnak az ismereteim mert énis ezen izgultam de utána néztem,21 alattiak B listásak és automatice nevezve vannak!??!😄😄

szucsy89
Plzen elleni meccsen ugye sérülés miatt nem lesz Pato, Binho, Ibra, nem lett nevezve Pippo és Shaarawy, magyarul 1 szem Cassanonk van, aki zsinórban a 4. meccsét fogja végigjátszani, és kurvára nem fogja bírni... gyönyörû.
hát sztem esélytelen...ha Modricot nem engedték el 30 millióért a Chelseahez akk valószinû h majd mi annyit ajánlunk h elengedjék... VdV-t..
a Realbol kellett volna elhozni potom pénzért annak idején

szucsy89
Januárban ajánlatot készül tenni a vezetõség Rafael van der Vaartért!
szucsy89
Elég sok a sérült ez tény, elõl nagyon hiányzik az Ibra-Boa-Binho-Pato négyes, ha másért nem, azért hogy a Cassano-See duó pihenjen már végre, mert Cassano konkrétan a 2. félidõben leguggolt(!) mert nem bírt futni -.- nem sok ilyet láttam még
Ugyan srácok hát nincs támado😄 pato robi ibra boa nelkul nem rossz ez. Cassa, See nem birja mar ugy a tempot Pippo rol nem is beszélve. Döglödik a fel csapat sajnos, majd beindul a szekér.

acm689
hát nem volt egy nagy gyõzelem, de a lényeg a 3 pont.

szucsy89
Egy CESENA ellen nagyon gáz volt amit mûveltünk 1-0nál adtunk hátra minden labdát, semmi ötlet elõl... nagyon Ibra függõk vagyunk :S

3 ponton kívül más pozitívumot nem tudok
forza milan
naigen,ez a hátrajáték engem teljesen kicsinál idegileg pl.,nemártanak a gólok mert eléggé sokat beszoptunk mostanság és a különbségen lehetne csiszolgatni...

forza milan
megint kezd a meccs kissé fekete humorba torkollni

szucsy89
amit csak ki lehet hagyni kihagyunk elõl... mellesleg ne legyen igazam de rá fogunk megint baszni erre az öreguras focira vezetés után
forza milan
www.fromsport.com itt találsz jót!

LasCar16
streamet pls 😊

#acm

limperatore
még lecsúszik a lábáról :ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PAPÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MEKKORA GÓÓL
szucsy89
Most, hogy nyert a fiók, nekünk is kötelezõ a gyõzelem! (nem mintha amúgy nem lenne 😄)

Érzem, hogy a kis fáraó megint gólt fog lõni 😊 !!
forza milan
na ezmár rögtön jobban néz ki😄

Redbull756
MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Taiwo, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson, Cassano, El Shaarawy.

CESENA: Ravaglia, Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Marco Rossi, Martinez, Parolo, Guana, Martinho, Candreva, Mutu.