36663
-
#32800 Totál egyetértek...jönnie kellene Teveznek+Montolivo+De Rossi+egy komolyabb balhátvéd+egy irányító (Ganso, Kaka pl.)
Igen ez pénzbe kerül, de így sosem fogunk visszakerülni arra a szintre,amire mindenki vár,de hidjétek sztem tudják ezt ott is.
Az öregeket pedig rég elpasszoltam volna(Gatta, Ambro, See, Pippo, helyettük Merkel, a kis fáraó, Didac Vila, Strasser ...
Taiwo-t is többet játszatnám, pl Robinhot lehet előbb adnám tovább
Illetőleg azt is észre kéne venni és ez Allegri számlája,hogy Urby marhára nem irányító!!!, hanem balszélső -
#32799 videót beszúrni nem értem miért nem tudok...
Fáraó tegnapi teljesítménye: http://www.youtube.com/watch?v=77xl9OWetOk -
#32798 Elvileg Pato megsérült...
Kopaszék egyik legrosszabb döntése volt, hogy nem adták oda és hoztuk helyette Tévezt... -
#32797 Nagy nehezen meglett a továbbjutás... -
Davidke007 #32796 vége van? meg nyertük? :D -
#32795 Robinho minek erőlteti magát állandóan van üres ember mellette és baszik passzolni... -
#32794 most aztán figyelni, nem kapni még egyet... Pato most szépen csinálta. -
#32793 akárhányszor szidom Patot és elküldöm a postot rá 1 percen belül gól:D:Drászokok erre:D:D:D -
Davidke007 #32792 nézem fain streamon, lefujják a meccset kiirja nekem:
your event is ended
mondom mia?? -
#32791 hosszabbítás van:D -
Davidke007 #32790 hol nézitek :D valaki adjon már valami linket? :D -
Davidke007 #32789 most vége a mecsnek? behalt a streamom.... sehol se látom.. most 1 meccsen dől el a továbbjutás? -
#32788 annyira imádom ilyenkor a tippmix sereget facebookon:D:D:D -
#32787 amúgysem vagyok még álmos, szóval jó hogy ráhúznak egy kicsit:D:DD de akkoris vicc Pato meg Robinho amit leművelt eddig megint -
#32786 legalább Shaarawy hátha lő még egyet -
#32785 Robinho meg Pato bazdmeg kajak egy normális labdát nemtudnak adni beszarás egy egyeneset nemtudnak a labdába passzolni...kész nevetség -
#32784 miafasz?:Omá megint hidegzuhany a végén?meghalt a stream csak lesek hogy villan az eredmenyek.com 1-1...nebassz...-,- -
#32783 1-1 hmm -
#32782 Pato kit látott ott?:D -
#32781 sajna nem láttam az első félidőt, Pippo hogy játszott? Serifnek meg örülünk nagyon :) -
#32780 Ámen!:D -
#32779 remélem Merkel is jó teljesítményt fog nyújtani!
Pato meg összeszedhetné magát végre vagy Milánó Torrese lesz lassan :D
Arsenal elleni meccsig formába kéne lendülnie Robinak meg Patonak is, ha már maradtak itt, meg amúgy is jó lenne továbbjutni -
#32778 mekkora ötlet van ebbe a gyerekbe gyors technikás gólerős...ezse volt csúnya szóló... -
#32777 hehe:Dhát kikelek néha magamból:DDD ezt hajtogattam az olaszfoci buzi osztálytársaimnak egész héten eddig...figyeljétek meg, Shaarawy a tuti:D:D:D beis jött eddig -
#32776 Sheriff! -
#32775 na ezen most jót nevettem :DDD
persze nem a mondanivalódon, hanem, ahogy mondtad :D
remélem én is, hogy Robika vagy Pato helyett ő fog játszani...azt a szintet amit a két brazil produkál mostanában azt nem nehéz hozni amúgy sem, szóval meg kell adni neki a lehetőséget -
#32774 remélem meglátja az a fasz végre h ez a gyerkőc nem a padkoptatásra született! -
#32773 ENNNNYI BADZMEG!!! és ezt a gyereket mellőzzük, nagyon jól játszott eddig is és most lőtt is egy gólt! -
#32772 Shaarawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#32771 Végre egyszerre pályán a Pippo-Shaarawy páros, lelkesedésben nem lesz hiány az tuti.
Merkel tegnap lett hivatalos, máris kezdőben? -
#32770 loool gec...
Merkelnek örülök, de ez Allegri faszsága, hogy a védekező játékosokat erőlteti elől....
persze ez Boateng és Nocerino esetében jól bejött, de azért Emanuelson még csak nem is védekező kp, hanem egy balhátvéd -
#32769 Emanuelson megint irányító, hát beszaroook!!! Merkel máris kezdő, Antonini -.- -
#32768 MILAN: Amelia, Bonera, Nesta, Mexes, Antonini, Merkel, Ambrosini, Nocerino, Emanuelson, Inzaghi, El Shaarawy.
NOVARA: Fontana, Morganella, Dellafiore, Paci, Centurioni, Garcia, Marianini, Radovanovich, Pesce, Granoche, Morimoto. -
#32767 Ma legyen egy 2-0 nekünk :D
gólszerzők: Pippo,Shaarawy
már csak azért is, mert 2-3 gólra tettem a meccset :DD -
#32766 Rino, Cassano sérüléséről nem tehet a MilanLab, Flamini szerencsétlen volt, a többieknek pedig jobbulást na itt lehet elővenni a Labot, Pato izomproblémái érdekesek, valamint Abate-Nesta-Seedorf sőt asszem még Ibra is kisebb sérüléssel küzd -
#32765 ja meg vót kemény alapozás Dubajban is :) -
#32764 Boateng megsérült az Arsenal ellen is kérdéses a játéka, kezdődik -.-
Gattuso, Flamini, Aquilani, Boateng, Cassano off
tavaly valahogy ugyanez volt a Spurs ellen, ott is Merkel meg Silva játszott a középpályán annyi volt a sérült... ilyenkor jut eszembe, hogy elvileg nekünk van a világon a legjobb orvosi stábunk MilanLab néven... -
#32763 -Merkel hivatalos, 37-es mezben játszik majd,
-Boateng pedig 4 hétre kidőlt... -
#32762 úgy megnézék egy olyan kezdőt,amiben Nocerino,Boateng,Merkel és Shaarawy egyszerre a pályán van...csak én tippelek úgy hogy látványosabb meg célravezetőbb játékunk lenne néha?:D -
#32761 Merkel visszatérésének örülök, végre egy fiatal,gyors kp.