36663
  • Johnny23
    Totál egyetértek...jönnie kellene Teveznek+Montolivo+De Rossi+egy komolyabb balhátvéd+egy irányító (Ganso, Kaka pl.)

Igen ez pénzbe kerül, de így sosem fogunk visszakerülni arra a szintre,amire mindenki vár,de hidjétek sztem tudják ezt ott is.

Az öregeket pedig rég elpasszoltam volna(Gatta, Ambro, See, Pippo, helyettük Merkel, a kis fáraó, Didac Vila, Strasser ...

Taiwo-t is többet játszatnám, pl Robinhot lehet előbb adnám tovább

Illetőleg azt is észre kéne venni és ez Allegri számlája,hogy Urby marhára nem irányító!!!, hanem balszélső
  • szucsy89
    videót beszúrni nem értem miért nem tudok...

Fáraó tegnapi teljesítménye: http://www.youtube.com/watch?v=77xl9OWetOk
  • szucsy89
    Elvileg Pato megsérült...

Kopaszék egyik legrosszabb döntése volt, hogy nem adták oda és hoztuk helyette Tévezt...
  • szucsy89
    Nagy nehezen meglett a továbbjutás...
  • Davidke007
    vége van? meg nyertük? :D
  • forza milan
    Robinho minek erőlteti magát állandóan van üres ember mellette és baszik passzolni...
  • acm689
    most aztán figyelni, nem kapni még egyet... Pato most szépen csinálta.
  • forza milan
    akárhányszor szidom Patot és elküldöm a postot rá 1 percen belül gól:D:Drászokok erre:D:D:D
  • Davidke007
    nézem fain streamon, lefujják a meccset kiirja nekem:

your event is ended

mondom mia??
  • forza milan
    hosszabbítás van:D
  • Davidke007
    hol nézitek :D valaki adjon már valami linket? :D
  • Davidke007
    most vége a mecsnek? behalt a streamom.... sehol se látom.. most 1 meccsen dől el a továbbjutás?
  • forza milan
    annyira imádom ilyenkor a tippmix sereget facebookon:D:D:D
  • forza milan
    amúgysem vagyok még álmos, szóval jó hogy ráhúznak egy kicsit:D:DD de akkoris vicc Pato meg Robinho amit leművelt eddig megint
  • DeerHunter01
    legalább Shaarawy hátha lő még egyet
  • forza milan
    Robinho meg Pato bazdmeg kajak egy normális labdát nemtudnak adni beszarás egy egyeneset nemtudnak a labdába passzolni...kész nevetség
  • forza milan
    miafasz?:Omá megint hidegzuhany a végén?meghalt a stream csak lesek hogy villan az eredmenyek.com 1-1...nebassz...-,-
  • DeerHunter01
    1-1 hmm
  • forza milan
    Pato kit látott ott?:D
  • acm689
    sajna nem láttam az első félidőt, Pippo hogy játszott? Serifnek meg örülünk nagyon :)
  • forza milan
    Ámen!:D
  • DeerHunter01
    remélem Merkel is jó teljesítményt fog nyújtani!
    Pato meg összeszedhetné magát végre vagy Milánó Torrese lesz lassan :D
    Arsenal elleni meccsig formába kéne lendülnie Robinak meg Patonak is, ha már maradtak itt, meg amúgy is jó lenne továbbjutni
  • forza milan
    mekkora ötlet van ebbe a gyerekbe gyors technikás gólerős...ezse volt csúnya szóló...
  • forza milan
    hehe:Dhát kikelek néha magamból:DDD ezt hajtogattam az olaszfoci buzi osztálytársaimnak egész héten eddig...figyeljétek meg, Shaarawy a tuti:D:D:D beis jött eddig
  • Nuno88
    Sheriff!
  • DeerHunter01
    na ezen most jót nevettem :DDD
    persze nem a mondanivalódon, hanem, ahogy mondtad :D
    remélem én is, hogy Robika vagy Pato helyett ő fog játszani...azt a szintet amit a két brazil produkál mostanában azt nem nehéz hozni amúgy sem, szóval meg kell adni neki a lehetőséget
  • forza milan
    remélem meglátja az a fasz végre h ez a gyerkőc nem a padkoptatásra született!
  • szucsy89
    ENNNNYI BADZMEG!!! és ezt a gyereket mellőzzük, nagyon jól játszott eddig is és most lőtt is egy gólt!
  • DeerHunter01
    Shaarawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • szucsy89
    Végre egyszerre pályán a Pippo-Shaarawy páros, lelkesedésben nem lesz hiány az tuti.

Merkel tegnap lett hivatalos, máris kezdőben?
  • DeerHunter01
    loool gec...
    Merkelnek örülök, de ez Allegri faszsága, hogy a védekező játékosokat erőlteti elől....
    persze ez Boateng és Nocerino esetében jól bejött, de azért Emanuelson még csak nem is védekező kp, hanem egy balhátvéd
  • Nuno88
    Emanuelson megint irányító, hát beszaroook!!! Merkel máris kezdő, Antonini -.-
  • Redbull756
    MILAN: Amelia, Bonera, Nesta, Mexes, Antonini, Merkel, Ambrosini, Nocerino, Emanuelson, Inzaghi, El Shaarawy.

NOVARA: Fontana, Morganella, Dellafiore, Paci, Centurioni, Garcia, Marianini, Radovanovich, Pesce, Granoche, Morimoto.
  • DeerHunter01
    Ma legyen egy 2-0 nekünk :D
    gólszerzők: Pippo,Shaarawy

már csak azért is, mert 2-3 gólra tettem a meccset :DD
  • LasCar16
    Rino, Cassano sérüléséről nem tehet a MilanLab, Flamini szerencsétlen volt, a többieknek pedig jobbulást na itt lehet elővenni a Labot, Pato izomproblémái érdekesek, valamint Abate-Nesta-Seedorf sőt asszem még Ibra is kisebb sérüléssel küzd
  • LasCar16
    ja meg vót kemény alapozás Dubajban is :)
  • szucsy89
    Boateng megsérült az Arsenal ellen is kérdéses a játéka, kezdődik -.-

Gattuso, Flamini, Aquilani, Boateng, Cassano off

tavaly valahogy ugyanez volt a Spurs ellen, ott is Merkel meg Silva játszott a középpályán annyi volt a sérült... ilyenkor jut eszembe, hogy elvileg nekünk van a világon a legjobb orvosi stábunk MilanLab néven...
  • Redbull756
    -Merkel hivatalos, 37-es mezben játszik majd,
    -Boateng pedig 4 hétre kidőlt...
  • forza milan
    úgy megnézék egy olyan kezdőt,amiben Nocerino,Boateng,Merkel és Shaarawy egyszerre a pályán van...csak én tippelek úgy hogy látványosabb meg célravezetőbb játékunk lenne néha?:D
  • DeerHunter01
    Merkel visszatérésének örülök, végre egy fiatal,gyors kp.