A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megegyeztünk a Fioval Montolivoról? Emanuelson közös tulajdonba menne...
Valamint Boateng visszatér a Juve ellen <#eljen>#eljen>
Valamint Boateng visszatér a Juve ellen <#eljen>#eljen>
11esbõl aztakurva 😄AS😄 zingarooooooo
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ibra végre visszatért, 2 meccs 2 gól 😊
És zsinórban a 2. meccs, ahol nem kapunk gólt, azért kezd helyreállni a rend, a Juvét jó lenne megfogni még idegenben is, elvileg visszatér Prince ellenük
És zsinórban a 2. meccs, ahol nem kapunk gólt, azért kezd helyreállni a rend, a Juvét jó lenne megfogni még idegenben is, elvileg visszatér Prince ellenük
2. félidõ mérföldkövekkel jobb mint az elsõ😄végre van elképzelés...mostmár nemvagyok csalódott!
ha õszinte akarok lenni,egy rakás szar mindenki...máramennyit láttam belõle...Antonini folyamatosan felfut a szélén,és 16os elõtt lepasszolja a Plzen védõknek a labdát,v kiíveli kirúgásra...bukereznek a csehek,nagyon bekkelnek,mimeg iszonyatosan rosszul játszuk a szélt ahonnan betudnánk törni,és szokásosan borzalmas helyzetkihasználás,volt pár ajtó ablak helyzetünk...szóval ideges vagyok😄röviden tömören:S
én sajna nem tudom nézni, mert most mobilnetem van és nagyon szaggat. bwinen követem, meséljetek, Ibra milyen?
igen,de nagyonrosszak most...továbbra is :Itt
valaki stream?
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic.
VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos.
VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos.
Jó képek! Várom már h Mexés pályára lépjen.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Milan - Viktoria Plzen keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Ganz (56).
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Ganz (56).
Márcsak azért is mert kb. õksem fognak egy kibaszott percet se játszani,pedig lehet elkéne rajta gondolkodni inkább egy gyors és fejlõdõképes fiatal rotációval,mint h See és hasonló 34-35 éves emberek legyenek alappillérek heti 3ban...
különben lennének fasza kis Primaverások,csak épp sok nemfelel meg a kritériumnak...így sanszos h fõleg h szerintem kezdõcsatárokon kívül a padra is kell vki,látunk olyan embert majd akirõl még életünkben nem hallottunk😄Kingsley Boateng sem lenne rossz de basszus,õsincs 2 éve itt...Verdi meg most Torinoban van...stb. stb... hát kiafaszom fog itt pályára lépni,Air Sándor?😄😄
De például ahogy nézem tényleg ígylesz mert az okos olasz kommentelõk írják,hogy Comi pl. hiába ifista,õsem játszhat,mert Torinóból lett hozva ésmég nincsitt 2 éve😄szóval aza vicc h még a "legjobb" ifistáink közül se alkalmas mindeki😄😄ez baromi jó buli lesz,fogadni sztem ne fogadjon senki a meccsre😄
továbbra is kétségek merülnek fel mindenkiben,egyik cikk ezt,másik cikk azt írja,szóval ez mostmár csak Szerda este fog kiderülni!
"Ganz was included in Milan’s B list which is for home-grown, young players. El Shaarawy, for instance, wasn’t able to be part of this list as the rules say that any player on the B list has to be at the club for at least 2 years. “He has an eye for beautiful goals, he is modern striker, can maneuver. He is not “planted” in the penalty box like I was. Every now and then I give him some advice,” Ganz added." Akkor mégiscsak kurvanagy gázvan...ugyebár annyit tesz az egész,h Shaarawy hiába 21,nem lehet B listás mert 2 éve nem a csapat tagja...szóval Ganz fog kezdeni Cassano mellett😄😄hurrá
Shaarawy mintha mégis játszhatna ha nem csalnak az ismereteim mert énis ezen izgultam de utána néztem,21 alattiak B listásak és automatice nevezve vannak!??!😄😄
Plzen elleni meccsen ugye sérülés miatt nem lesz Pato, Binho, Ibra, nem lett nevezve Pippo és Shaarawy, magyarul 1 szem Cassanonk van, aki zsinórban a 4. meccsét fogja végigjátszani, és kurvára nem fogja bírni... gyönyörû.
hát sztem esélytelen...ha Modricot nem engedték el 30 millióért a Chelseahez akk valószinû h majd mi annyit ajánlunk h elengedjék... VdV-t..
a Realbol kellett volna elhozni potom pénzért annak idején
a Realbol kellett volna elhozni potom pénzért annak idején
Elég sok a sérült ez tény, elõl nagyon hiányzik az Ibra-Boa-Binho-Pato négyes, ha másért nem, azért hogy a Cassano-See duó pihenjen már végre, mert Cassano konkrétan a 2. félidõben leguggolt(!) mert nem bírt futni -.- nem sok ilyet láttam még
Ugyan srácok hát nincs támado😄 pato robi ibra boa nelkul nem rossz ez. Cassa, See nem birja mar ugy a tempot Pippo rol nem is beszélve. Döglödik a fel csapat sajnos, majd beindul a szekér.
Egy CESENA ellen nagyon gáz volt amit mûveltünk 1-0nál adtunk hátra minden labdát, semmi ötlet elõl... nagyon Ibra függõk vagyunk :S
3 ponton kívül más pozitívumot nem tudok
3 ponton kívül más pozitívumot nem tudok
naigen,ez a hátrajáték engem teljesen kicsinál idegileg pl.,nemártanak a gólok mert eléggé sokat beszoptunk mostanság és a különbségen lehetne csiszolgatni...
amit csak ki lehet hagyni kihagyunk elõl... mellesleg ne legyen igazam de rá fogunk megint baszni erre az öreguras focira vezetés után
még lecsúszik a lábáról :ASD
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Most, hogy nyert a fiók, nekünk is kötelezõ a gyõzelem! (nem mintha amúgy nem lenne 😄)
Érzem, hogy a kis fáraó megint gólt fog lõni 😊 !!
Érzem, hogy a kis fáraó megint gólt fog lõni 😊 !!