36663
-
#32840 Nekem Nesta a kedvenc játékosom, azt hittem nem fogok látni tőle nagyobb tanárt focipályán... hát tévedtem :) -
#32839 Életem védője Maldini mellett! -
#32838 Thiago Silva - bajnokság 18 mérkőzés, 1 gól, 11 szabálytalanság 0 lap, BL: 4 meccs, 1 gól, 0 lap
A 2010/2011-es szezonban 40 tétmérkőzésen szintén 1 sárga. Az utolsó 70 tétmeccsén 2 azaz 2 sárgát kapott belső védőként!
(csak viszonyításképp: Piqué 31 mérkőzés, 1 gól, 17 szabálytalanság, 9 sárga... csak míg a spanyol szarrá van sztárolva, Silva nem...)
Remélem innen vonul vissza... -
#32837 Állítólag ma bejelenthetik Maxi Lopez érkezését.
Tévez: "A sorsom a Rossoneri, csak a Milant akarom. Köszönöm, de nem kérek a PSG-ből."
Allegrinek Montolivo kell.
Na szóval van itt minden, mindenki jönni akar de senki sem jön. Ha idehozzák Maxit és az a Fáraó mellőzését válltja ki akkor pipa leszek. -
#32836 Még nem csendesedett le teljesen a Tevez körüli vihar, meg Maxi Lopez neve is fel-fel merül még. -
#32835 Shaarawyt mindenképp kell. -
#32834 Allegri is kezd rájönni, hogy jól tolja, meg is lepődtem mikor a 2. félidőre Antonini helyett behozta :D
BL-re jó lenne ha Pippoval együtt neveznénk őt... -
#32833 Bárcsak a kezdőben kapna helyet bajnokikon is végre... -
#32832 Egy félidőt, de adott 2 gólpasszt, majdnem lőtt egy gólt, és nagyon jól játszott... -
#32831 Antonini nagyon kell ebbe a csapatba. Serif látom gólpasszt adott, Ibra két góljának örülök és végre Binho is betalált. -
#32830 Fáraó mennyit játszott? -
#32829 osztom! -
#32828 Ezt al El Sári gyereket a kezdőbe követelem. Gecijól nyomja... -
#32827 Binho először maga sem hitte el mit tett:D:D:Dcsak így tovább:DForza!! -
#32826 10 centiről lábra műtött labdával már csak ment:DD -
#32825 IBRAAAA -
#32824 nem is vártam más kezdőt...Robinho ha ma nem vág kettőt akkor ugyanazon a szar véleményen fogok maradni...Fáraó 4 life! -
#32823 thx! -
#32822 15.00 Novara-Milan
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
#32821 NOVARA: Ujkani, Morganella, Rinaudo, Centurioni, Gemiti, Radovanovic, Porcari, Pesce, Rigoni, Mascara, Caracciolo
MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho -
#32820 Bombaerős keret -.- -
#32819 Pippooo :) -
#32818 keret holnapra:
Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Ely, Ambrosini, Emanuelson, Merkel, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho. -
#32817 szerintem a Real Madrid - Man. City - PSG hármas és esetleg még a Chelsea lehet a reális kérő, a többieknek nem kell, vagy túl drága.
Az a bajom, hogy ennyi sérülés az árát is nyomja szépen lefelé, szóval a kezdeti 60 milliós árhoz képest már csak 35 millióról szólnak a hírek, most jött egy újabb 1 hónapos sérülés, megint pár milla mínusz, lassan már azt a 22 millás árat sem érjük majd el, amennyiért vettük :S egy szó, mint száz: az én ítéletem is az, hogy Pato, menned kell. :( -
#32816 menjen a pi....psg-be! :D
tényleg jó játékos meg minden, de szerintem itt a tehetségről már nem kell beszélni hogy várjuk meg míg beér,stb., 22 éves, már hoznia kéne egy stabil szintet...
csak hogy egy vele egy korú játékost említsek: a chelseaből Sturridge lövi a gólokat elég rendszeresen és ugyanennyi idős, tehát nem hiszem, hogy nagy javulás fog Paton látszódni....
de ne legyen igazam! -
#32815 Most írta a milannews, hogy mióta itt van 9-szer (!) szenvedett már izomsérülést. -
#32814 ezért kéne őt eladni a picsába,és nem kiégett Tevez félékkel pótolni,hanem 22-24 éves ambiciózus,sokoldalú csatárral -
#32813 Március felé leghamarabb... -
#32812 Milan: sérülés miatt Pato is több hétre harcképtelenné vált
A Milan labdarúgócsapatának közlése szerint Pato legalább 3-4 hétig nem játszhat izomsérülés miatt.
megint az a kurva IZOMSÉRÜLÉS..... -
#32811 hétvégén játszhat már az öreg? -
#32810 -
#32809 -
#32808 -
#32807 -
#32806 Pato 3-4 hét off... remélem Sheriff kapja a lehetőséget! -
#32805 Patonak a szokásos 1 hónap kihagyás...:D
Taiwot meg jobb lett volna vmi olasz csapatnak kölcsönadni sztem. -
#32804 szia Taiwo... -
paly90 #32803 Taiwo kölcsönbe a QPR-hez kerül fél évre -
#32802 komolyan mondom ezmá botrányosan nevetséges:D35 milliót soha többé nem fognak érte ajánlani sztem, egy Ftot nemér...beáll rúg 1 v 2 gólt és lesérül...ezt tudja már jóideje... -
#32801 Maldini: Nem kellek a Milannak
„A Milanért dobog a szívem és szeretnék visszafizetni mindent a klubnak. Erős és feltétel nélküli szeretet érzek a Rossoneri mez iránt.”
Visszafizetni?? A klubnak kéne felajánlani neki valami állást a csapaton belül, tett Ő már eleget a klubért...