A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Redbull756
Milan - Palermo keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Valoti, Van Bommel, Carmona, Cassano, El-Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho.

forza milan
További összefüggést látok abban,hogy Benatia és Carvalho neve ott szerepel azok között akikért nagyon megyünk😄namost Benatia még nemis rossz,csak éppen a Barca nagyon szilvát akar enni,és nemsajnálja rá a pengõt😄szóval nemvéletlenül középhátvédezünk mi már megint,Berlu és Kopasz már lehet ránedvesedett a 30 milliós ajánlatra is-.-vegyünk egy Benatiát 12misiért,gondolják õk,amiért még az Udinese is kiröhögött magáért az ajánlatért,de egyszerûbbb megoldás végülis a legjobb játékosunktól megválni,és ingyen megszerezni a helyére egy 33 éves Carvalhot...naha ígylesz én tényleg tökönszúrom magam,de nelegyen igazam😄

forza milan
Zamparini nem olyan hülye,inkább csak humorosan realista,de azt nyilatkozta hogy szimplán fizetésemelést akarnak kicsikarni ezzel a viselkedéssel/nyilatkozatokkal😄tiszta vicc hogy Inzaghi 38 évesen is ifi hévvel akarna játszani,ezek meg 30 évesen csinálják a fesztivált,tegyük hozzá hogy Cassano meg amit a válogatotton kívül mutat az egy nulla,hamarabb kifullad mint nagyanyám dombon felfelé...😄szóval érdekesek ezek a dolgok,annyi pletyka van megint hogy hihetetlen,mindenesetre 2 demotivált játékosból áll a kezdõ csatársor,akik baromi szomorúak mert éhen fognak halni ettõl a fizetéstõl...srácok vmit mutatni kéne elõször😄😄

szucsy89
Mivan, mindenki vissza akar vonulni? 😄
forza milan
"Gazzetta.it reports that Ibrahimovic and Cassano, for whom “football has become a routine”, will lead Milan’s attack on Saturday against Palermo, but there could be changes in midfield. Alberto Aquilani has been tired in today’s training in both left-midfielder role – his natural position – and behind the strikers.

Moreover, the website of the Milan-based newspaper suggests that while Antonio Nocerino will continue to replace Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf could be used in the defensive mid role, in the place of Mark Van Bommel who suffers from fatigue. Philippe Mexes, according to the report, will start from the bench.

Christian Abbiati, despite recent howlers, will keep starting between the sticks. Alessandro Nesta and Thiago Silva should play together – unless Allegri decides to rest Silva – while Ignazio Abate is back too"(Rossoneriblog)

a cikk címét és elejét már besem mertem másolni😄Cassano is kijelentette hogy õ 2014 nyarán visszavonul,neki ugyanolyan rutin már csak a futball mint Ibrának,szóval õk most ketten totál agyonvannak elégedve magukkal,és közepébe szarnak a dolgoknak😄annyi a lényeg h ennek ellenére õk kezdenek,Aqua az eredeti posztján lesz kipróbálva,Seedorfot meg Bommel helyére védekezõ középpályásnak akarja Allegri berakni😄érdekes megoldások,meglátjuk mi sül ki belõle,mondjuk mivel Seedorf amúgyis állandóan hátra játszik és egy lassú szar,hátha védelmi haszna lesz😄

bakkerman
kis fasztöltény ez a neymar

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

acm689
jön Higu és Khedirea! én nagyon örülnék, fõleg az elõbbinek!

forza milan
sok hülyeség egybeesik ebben a kavarásban meg cikkezésben lehet hogy csak énvok ilyen CSI agy hogy mindenben az összefüggést keresem,de vagy nagyon nagy vándorlás lesz itt télen,v csak unatkoznak az újságírók és lófasz sem fog történni...a nyári mercato után édesjó Istenünk sem tudja még szerintem megjósolni,melyik variáció lép életbe😄

forza milan
"A spanyol és az olasz sajtó közben arról cikkezett, hogy a Milan élénken érdeklõdik a Real középpályása, a német Khedira iránt. A milánóiak tízmillió eurót fizetnének a német válogatott középpályásért, akinek küzdenie kell a kezdõbe kerülésért Madridban. Azt több forrás is megemlíti, hogy a királyi gárda Ibrahimovicért kész áldozatot hozni. Akár a Higuain, Khedira párost is, de felmerült még Kaká és Carvallho neve is cserealapként."forrás:acmilan.hu

namost ebben a Higu Khedira páros csere még tetszetõs,Carvalho meg minek?😄ebbõl arra is lehet következtetni h má Silvától is elbúcsúztak lélekben és akkor hoznak megint egy öregurat középre,semmi értelme ennek...nade aza része h Khediráért 10 milliót fizetünk,hát kiröhögnek az biztos😄nagyonnagy a kavarás megint,de ha Ibra megunta a focit akkor tõlem mehet vissza a Malmöbe is csak az árát adják meg v 2 embert a középpályára😄

limperatore
D:SAD:AS😄SA:SA:SA😄SA😄

köcsög neymar megkapta 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Oziris666
Most kell eladni a Mahacskalának😄

Redbull756
😄

DeerHunter01
csak januárig kell kihúznunk...és jön Amauri 😄DDDDDDD

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Ezt már mondtuk szeptemberben is 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
Reméljük jót tesz ez a kis szünet a csapatnak.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Nagy dicsõség.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
legalább õket el tudják verni 😄
szucsy89
Milan-Primavera 6-0
Gsz: Boateng 5’ 35’, Inzaghi 32’, Seedorf 40’, El-Shaarawy 46’.
forza milan
pedig lehet abban van az ereje😄amúgy Khedireáról szólnak a legújabb pletykák😄Van der Vaart,Khedira,Montolivo...na ha õk eljönnének télen,mernék meccset nézni😄😄😄

szucsy89
Berlusconi "parancsba adta" Ibrának, hogy vágja le a haját <#idiota> Mekkora arc 😄
Nuno88
Az egész keretet le lehetne formázni a f...zba 😄

forza milan
"ZLATAN IBRAHIMOVIC says he has lost motivation and is not enjoying the game as he used to.

Celebrating his 30th birthday two days ago, Zlatan Ibrahimovic admitted his career is close to its end and the Milan striker now gives more hints that he would retire in the near future and won’t play to his 40′s."

kb. 6. oldal ahol olvasom😄😄Rossoneriblogon is ez virít😄

Palinko
😄D
forza milan
Kabaré ez akár kacsa akár nem,amit Ibra nyilatkozott,mondjuk igazságalapja az elmúlt idõben van...nemtudom ki olvasta ezeket a dolgokat,hogy nemsoká vissza akar vonulni,megmár nem motiválja a futball,stb. 😄ez vmi bogár,hogy megvan a 3. x és akkor már öregnek érzi magát,ottvannak a gyerekek,meg a kertben is megerõlteti magát ha játszik velük😄😄😄hát ez nagyonnagy...ezkell még nekünk...mégegy motiválatlan öregúr😄😄

Redbull756
Robinho, Mexes, Abate a Palermo ellen már játszhatnak,
Pato pedig az azt követõ BL meccsen a BATE ellen.

bakkerman
szerintem meg pont az az erõssége az olasz focinak,hogy jópár vereséggel is mehet egy csapat a bajnoki címért,a körbeverések miatt,azaz több egyenlõ erõsségû együttes van(Inter,Napoli,Juve,Milan),ezek közül akárki lehet bajnok,még 7-8 vereséggel is. a spanyolban aki 4szer kikap,az már nem lesz bajnok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
ez van Mátyás ha fosul kezd a milánói duó, ha rendesen formában van mindkét csapat akkor nem nagyon hullajtunk pontot a kisebb csapatok ellen, ebben vagyunk jobbak "elvileg" ha minden fasza

#acm

limperatore
Inter simán elõttük fog végezni, ez tök egyértlemû. Mióta Ranieri az edzõ újra jól játszunk, és ha nincs rocchi a napolit is vertük volna. Bár az h 3 vereséggel még scudettóról lehet beszélni az olasz bajnokság gyengeségét jelzi...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
nem gondoltam,hogy lenéznéd a Juvét(szép is lenne,ha lenéznél egy csapatot amelyik ellen 2 kapuralövést sikerült összehozni)

csak jeleztem,ha lenne erre egy kis pénzed akkor én állnám a fogadást😊

a keretek erõssége meg egy dolog,emellett még nagyon sok dolog dönt egy bajnoki cím sorsáról.nem autóskártyáról van szó😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
és tényleg <#mf1><#beka3>
Nuno88
Nálunk nem csak fejekben kellene rendet tenni hanem középpályán is 😊

szucsy89
Napoli oda-vissza volt, Juve ellen 1 vereség, Udinese ellen egy 4-4 a másik meccs is x volt asszem, hirtelen a Lazio nem ugrik be de mintha az egyik meccs x lett volna...

szerk: sõõõt, a Cesena ellen kikaptunk 2-0ra, most meg megvertük õket 😄 persze attól még egy fos ez a szezonkezdet, nem azt mondom csak kemény csapatokat kaptunk az elején nagyon most jön a könyebb része

csöves: Nézd, én nem a Juvét nézem le, de azért az Inter és a Milan kerete is van olyan jó mint a tiétek, ha nem jobb... fejekben van gond mind2 csapatnál ha elkapják a fonalat akkor sztem helyreáll a tabella és év végén a Milan-Inter-Napoli-Juve versenyfutás lesz a scudettóért
Nuno88
Bocs tényleg 2 éve volt mikor két 3:0 volt ide ha jól tudom. Torinóban tavaly mi nyertünk 1:0-ra Gattuso góljával.

9csöves9
mi lenne az a kisebb összeg?aminek amúgy örül mindenki az nem is a gyõzelem ténye vagy a játékunk.hanem,hogy olyan mentalitással játszott a csapat,amit akkor mutatott amikor beleszerettünk.és ez kibaszottul jó.

#31905:tavaly a Juve nyert õsszel a San Siroban 2-1-re.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nuno88
ezek ellen botlottunk? A Napolit oda-vissza vertük, a Juvét is oda-vissza, Barcával 2:2 bár az nem tétmeccs volt. Az Udinese se vert meg minket ha jól tudom, a Lazio sem ott is X volt oda-vissza.

banok
Én nem hiszem, hogy az Inter elõttük végez.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Más fórumokat olvasva a Juvésok úgy örülnek, mintha BL-t nyertek volna... azért lenne rá egy kisebb összegem, hogy év végén mindkét milánói csapat elõttük végez 😄

Meccshez még annyit, nem is baj hogy jön egy kis szünet, fejekben rendet kell rakni és ha a sérültek felépülnek lehet javítani, azért egy Lazio-Barca-Udinese-Napoli-Juve sorozaton vagyunk túl, tavaly ezek ellen szintén botlottunk, most könnyû meccsek jönnek szóval lehet zárkózni (csak látnám már végre)...
LasCar16
Mindenki ideges ez jogos, sikerült kicsit lehiggadnom és rájöttem arra hogy tegnap az erõnlétünk egy nagy nulla volt, sok olyan palink van aki nem bírja a sorozatterhelést, akinek pedig kéne az annyit tud amennyit láttunk. See öreg, Cassano kifullad, Ibra egyedül kevés elõre, Boateng is elfáradt hamar aztán jöttek a hibái, Van Bommel nagyjából hozta magát, Silva az akit ki tudok emelni, Abbiatinak a végén nem kellett volna az a bõrös.. plusz Nesta is megsérült.. Bonera,Antonini,Zambrotta nekik sem a kezdõben kellene rohangálniuk, ilyen kondival meg összedrótozott játékosoktól nem lehet többet várni sorozatterhelésnél...

#acm

forza milan
de ilyen suta ötlettelen tetûlassú Ftot nemérõ középpályát énmég nemláttam amióta a Milanért élek és felfogom magam körül a dolgokat

forza milan
hát errõl beszélek,ezt a Mister X mizériát és a mostani brutális teljesítményt + megoldásokat nézve lett ki most a nemi szervem az egésszel...ezekután higgyem is el h van Persie meg Montolivo majd jön télen...ja😄majd villantunk egy Amaurit akire lófasz szükség sincs oszt szevasz tavasz😄A fél világra épp ezt értettem má nagy idegembe hogy szóbahoztak ezeken a posztokon a fél világgal,ehhezképest mi 2,8 milliót v mennyit voltunk képesek kiadni,meg 3 részletbe 8 milliót,aztis opciósan Aquilaniért...lehet jóttenne má nekünk is egykét sejk látogatása komolyan😄

Nuno88
Leigazoljuk a fél világot? Nekünk Mexés-en és Taiwo-n kívül egy VKP és egy TKP kellett volna... erre kaptunk egy Nocerinot aki egy batyu fasz!

forza milan
Én nemtudom mit gondoljak,de én inkább a vezetõséget kezdem okolni,de még nem alapozom meg ezt a felvetést,majd a januári mercato után...mertha Amaurit idemerik hozni én biztoshogy idegösszeroppanást kapok azon nyomban!Nézzünk már körül,Roma,Juventus,Napoli...Roma nagyonszép vételeket csinált,Juve úgyszintén,Napoli kiegészült egy Inlerrel,Pandev szerintem inkább árt mint használ eddig,de öröm õket nézni,Udinese meg szétlett kapkodva és Natale nélkül is jelenleg hozták a mostani meccsüket is.A mi bajnokittas gárdánk meg beszopatja a népet hogy leigazoljuk a fél világot,erre ingyen(hozzáteszem azért hasznos játékosokat szereztünk)ezenfelül alul meg semmi...Allegri meg világi egy nagy fasz,énmá tavaly is folyamatosan szidtam csak rálehetett fogni h bajnokok lettünk akkor mirõl van szó?ezektõl a megoldásoktól szõr nõ a talpamra és feláll...

Nuno88
Gallianiék azt hitték h ezzel a kerettel is lehet kezdeni idén vmit. BL? Röhej... nem h a BL de a BL indulás is veszélyben lesz ha így haladunk.

Kezdem elhinni hogy tavaly nem mi voltunk jók, bár ettõl jobbak voltunk az biztos, ha nem a többiek voltak szarok...

forza milan
kivan a ****om a bajnokittas 35évesekkel,meg Allegrivel,meg így utólag mostmár a Mercatoval is...ha idemerik hozni Amaurit télen esküszöm bazki utolsó pénzembõl kiutazok a Tajgetoszhoz és leugrok...ez nem emberi😄

LasCar16
nekem azt sem tetszett ott sem láttam futballt a részünkrõl... egész szezonban eddig egy normális meccset, teljesítményt nem láttam, sok sérült ezzel lehet takarózni, meg nem lehet rotálni ezzel is de nem a szezon elején kellene elfáradni, alapozás is volt nem?? kalap szarok vagyunk ebben a szezonban és egy ponttal vagyunk elõrébb a válságban lévõ Internél... de nálunk nincs semmi gond

#acm

forza milan
Gyönyörû....2 +piros...ezaz(L)(L)

Nuno88
Abbiati... BEFOSOK!!!

forza milan
Taiwo Nesta Silva Urby Nocerino Aqua Seedorf Shaarawy Ibra Cassano...lehet énvok agybajos de ebbõl a keretbõl ami most van én ezt hoztam vna ki...v legalább becseréltem vna õket bazdmeg hát Ambrosini Antonini kettõst lassan fejbelõni lenne kedvem...de Bonera se kutya