36663
  • Nuno88
    Ha most jött volna örültem volna neki, nyáron vmi fiatal ambiciózus irányítót vegyenek.
  • DeerHunter01
    Kaká nyáron jön szerintem
  • Nuno88
    Irányítóba kellene már egy klasszis, mert Seedorf meg Urby nem megoldás már :(
  • szucsy89
    Bocs, nem pipa, kapufa mellé volt helyezve nagyon.

közben NoceRino 2-0, ki hitte volna hogy ő lesz a góllövőlistánk 2. helyén ilyenkor? :D
  • Nuno88
    NOCERINOOO!!!

2:0
  • Nuno88
    Nem volt az azért akkora pipa de szép volt, első szabi gólja nálunk.
  • szucsy89
    Ennél jobban nem lehetett volna odatenni a pipába :D
  • Nuno88
    Ibrahimovic szabi góóól!!!

1:0
  • szucsy89
    Tetszik most ez a kezdő, a fáraóra nem szabad nagy terhet rakni, már a legutóbbi 2 meccset is végigjátszotta, most jó hogy csereként fog csak jönni.
  • banok
    20.45 20.45 Milan-Cagliari
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Nuno88
    Emanuelsonon nem tudok eligazodni sosem...
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Mexes, Mesbah; Seedorf, Van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Ibrahimovic, Robinho

CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Dessena, Ekdal, Nainggolan; Cossu; Pinilla, Ibarbo
  • Nuno88
    2x éltem bele magam Tevezbe, harmadszorra már nem...
  • szucsy89
    Megelőztél, de lényeg hogy egyre jár az agyunk :d
  • szucsy89
    A 6 csatárból Ibra OK, Robinho OK, Pato sérült, Cassano sérült, Inzaghival kijelentette Allegri hogy nem számol, idén 10 percet ha kapott összesen, El Shaarawy meg 19 éves, rá nem lehet alapozni... tehát legyen 2 (!) csatár, mikor most jön egy ilyen sorozat, hogy Lazio-Udinese-Napoli-Juve-Arsenal (+Juve a kupában is). Nem is kerül pénzbe, mert kölcsönbe jött opcióval, ha szar formát fog mutatni nem vesszük meg, játszhat a BL-ben is, saját elmondása szerint nagyon motivált stbstb.

(+ a hírek szerint Berlusconi maga vette kézbe a Tevez-ügyet és még egy utolsó rohamot indít ellene, de én már nem hiszek semmiben:D)
  • Nuno88
    Hát én így tudom levezetni:

-Ibra (Ő egyedül aki megbizható hozza amit kell, meccset tud eldönteni)
    -Robinho (Igaz h rúgott 2 gólt az elmúlt két meccsen, de amiket kihagyott már idén az mesébe illő, nem igazán ez élete szezonja)
    -Pato (sérülékeny, nagyon gyenge forma, bármikor megsérül 2 hónapra is akár)
    -Cassano (tudjuk mi van vele)
    -Shaarawy (19 éves Allegri még nem tesz rá nagy nyomást)
    -Pippo (Allegri nem számol vele)
  • gabber_saviola
    ezt az igazolást sosem fogom megérteni
  • szomferi
    játszik már ma?
  • Nuno88
    Maxi Lopez #21

• Redbull756
    Milan - Cagliari keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho.
  • szucsy89
    visszatérők:

Cassano, Gattuso - még nem tudni
    Aquilani, Pato - 24. ford.
    Boateng, Flamini - 25. ford.
    Yepes - 27. ford.
    Merkel - a hírek szerint 5 hétig nem bevethető
  • LasCar16
    most nem erről volt szó, Tévez is érkezett volna Maxival karöltve ha a City nem tesz be egy záradékot, kopár lenyilatkozta, hogy viszonyt sikeresen feljavítottuk a Cityvel, és nyáron visszatérünk a biznisszre
  • DeerHunter01
    Én már napokkal ezelőtt is tudtam, hogy Maxi Lopez lesz a befutó. bár még jöhet Tevez is, de nem sok esélyt adok neki...
    Remélem be fog válni, de azért nem egy kategória a két játékos...
  • Nuno88
    Nem hiszem el ezt az utolsó pillanatban látott kitételt... Altattak mint nyáron.
  • LasCar16
    nincs ennek még vége ha nem most, akkor nyáron tuti elhozzuk :)
  • Redbull756
    1 hónap, csak elirtam.
  • szucsy89
    Ezt még csak most látom :O

Fasza, visszahoztunk, játszott egy meccset és lesérült 2 hónapra jee
  • DeerHunter01
    ha sóher faszok vagyunk, akkor hagyjuk is :D
    nagy üzletembernek tartom Gallianit és lehet (remélem), hogy végül neki lesz igaza, de azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy szarért-húgyért elhozunk majd egy klasszist :D
  • szucsy89
    “18:30-kor biztos voltam benne, hogy Tevez csatlakozik hozzánk. Nagyon közel voltunk. Tevez készen állt, hogy Olaszországba repüljön. Sajnálom, hogy nem sikerült. Nyilvánosan is szeretném megköszönni neki, hogy eddig várt ránk.“Tartom a szavam, mert megígértem Lopeznek, hogy hozzánk igazolhat. Most csak őt fogjuk szerződtetni. Nagyon elszánt. Marad-e Tevez a City játékosa? Nem tudom mi történik még az átigazolás időszak alatt. Júniusban újra tárgyalunk a City képviselőivel.”

Szegény Tevez... Ő megtartotta a szavát, várt ránk, visszautasította az Intert, PSG-t mi meg kibaszunk vele...
  • szucsy89
    Most úgy néz ki, hogy nem jön.

Galliani tárgyalt még egy utolsót ma a City vezetőivel, elmondása szerint fél7 körül Tévez már a Milané volt... aztán kiderült, hogy lenne még valami záradék a szerződésében, amitől a kopasz bepöccent :D
  • Nuno88
    Tevez nem jön :(
  • Redbull756
  • Voyager5
    Allitolag holnap jon hozzatok Tevez.
  • Redbull756
    Merkel 2 hónapra off...
  • Nuno88
    Be van halva a Milan.hu, remélem mire bejön olvashatom h Tevez is érkezik :)
  • Nuno88
    Maxi Lopez hivatalosan is a miénk!
  • bakkerman
    jónagyot koppan így a City,ha tavasszal se játszatják,nagyon lemegy az értéke,és nyáron meg 10 misiért elmegy
  • Nuno88
    Ügynöke szerint Tevez marad Júniusig a Cityben...
  • Nuno88
    Maxi biztos hogy jön, nem azért mutatkozott tegnap a meccsen, hogy aztán visszamenjen a Catániához. Viszont Tevez sztem csak parasztvakítás volt, mint a nyári Mr. X, bár ne legyen igazam.
  • szucsy89

Maxi tegnap ott volt a lelátón... nem hiszem hogy azért ült ott mert nem ő fog érkezni :P