A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tud adni egy streamet?
haha, semmi köze az Interhez ennek. Bár elég szégyen hogy ezeket nem lelövik hanem szórakoztatják
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
muhaha 😄😄D
viszont itt egy jobb hír.
A jövõ Interének tehetségei, reagálva Mátyás állandó Ibrás szidásaira, amellyel lecigányozza .PP
http://index.hu/video/2011/10/23/szendroladi_roma_foci/
A jövõ Interének tehetségei, reagálva Mátyás állandó Ibrás szidásaira, amellyel lecigányozza .PP
http://index.hu/video/2011/10/23/szendroladi_roma_foci/
#acm
2 hónapja tanulok olaszt, és tegnap a facebookon láttam épp a hírt olaszul, de azt hittem, csak rosszul fordítom, hogy Allegri ezt nyilatkozza: "Gattuso nem játszhat többé"
sajnos ezek szerint jól értelmeztem 😞( nagyon sajnálnám, ha a Tank itt hagyna minket :S
sajnos ezek szerint jól értelmeztem 😞( nagyon sajnálnám, ha a Tank itt hagyna minket :S
Nem akarjuk elhinni, de veszélyben Gennaro Gattuso pályafutása. Kedvenc olasz rombolónk agyidegbénulás miatt már több mint egy hónapja nem lát rendesen a bal szemére. Mint a Milan orvosai elmondták, Gattusonak már nyáron is voltak problémái a látásával, edzések után rendszeresen gyötörte rosszullét, hányinger, ám az örök harcost nem tudták rávenni a pihenésre.
Szerencsétlenségére aztán az elsõ fordulóban rendezett Milan-Lazio-n összefejelt csapattárával, Nestával, azóta pedig gyakorlatilag félvak. A diagnózis szerint egyértelmûen a szemmozgató izmokat irányító hatodik agyideg bénulásáról van szó, de azt senki sem tudja megmondani, hogy a szörnyû állapot mikor múlik el. Bár vannak hangok, akik szerint soha, mi hiszünk a tanácstalanságukban is optimista orvosoknak, és legfõként bízunk a világbajnok és BL gyõztes középpályás határtalan küzdõszellemében. Csupaszív vicsorgásának eltûnése a gyeprõl örökre pótolhatatlan ûrt hagyna maga után, abba pedig egyszerûen nem vagyunk hajlandóak belegondolni, hogy a méltó búcsú mellett akár a teljes értékû civil élet is veszélybe kerülhet számára. Szívbõl reméljük, hogy hamarosan az egész rettenet ócska rémhírnek bizonyul, és mi megkönnyebülten pironkodhatunk szégyenünkben, hogy így lesre futottunk.
forrás: futballsznob
Szerencsétlenségére aztán az elsõ fordulóban rendezett Milan-Lazio-n összefejelt csapattárával, Nestával, azóta pedig gyakorlatilag félvak. A diagnózis szerint egyértelmûen a szemmozgató izmokat irányító hatodik agyideg bénulásáról van szó, de azt senki sem tudja megmondani, hogy a szörnyû állapot mikor múlik el. Bár vannak hangok, akik szerint soha, mi hiszünk a tanácstalanságukban is optimista orvosoknak, és legfõként bízunk a világbajnok és BL gyõztes középpályás határtalan küzdõszellemében. Csupaszív vicsorgásának eltûnése a gyeprõl örökre pótolhatatlan ûrt hagyna maga után, abba pedig egyszerûen nem vagyunk hajlandóak belegondolni, hogy a méltó búcsú mellett akár a teljes értékû civil élet is veszélybe kerülhet számára. Szívbõl reméljük, hogy hamarosan az egész rettenet ócska rémhírnek bizonyul, és mi megkönnyebülten pironkodhatunk szégyenünkben, hogy így lesre futottunk.
forrás: futballsznob
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ja így már ok, az away feliratot nem vettem észre 😊
de azért jó látni, hogy a Barca elõtt vagyunk 😊) (persze kérdés, meddig...)
de azért jó látni, hogy a Barca elõtt vagyunk 😊) (persze kérdés, meddig...)
na del pierora lecsaphattok év végén 😄
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Taiwo; Aquilani, van Bommel, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.
A Disposizione: Amelia, Mexes, Antonini, Zambrotta, Yepes, Emanuelson, Robinho.
BATE : Gutor, Yurevich, Radkov, Bordachev, Simic, Likhtarovich, Kontsevoi, A. Volodko, Renan Bressan, Baga, Kezman.
A disposizione: Chesmovski, Gordeychuk, Pavlov, Aleksyan, Oleckhnovich, Rudic, Skavysh.
A Disposizione: Amelia, Mexes, Antonini, Zambrotta, Yepes, Emanuelson, Robinho.
BATE : Gutor, Yurevich, Radkov, Bordachev, Simic, Likhtarovich, Kontsevoi, A. Volodko, Renan Bressan, Baga, Kezman.
A disposizione: Chesmovski, Gordeychuk, Pavlov, Aleksyan, Oleckhnovich, Rudic, Skavysh.
Egyetértek <#eljen>#eljen>
Egyébként nagyon remélem, hogy ma nem kap gólt a csapat, menne a jó kis mixem <#rolleyes>#rolleyes>
Egyébként nagyon remélem, hogy ma nem kap gólt a csapat, menne a jó kis mixem <#rolleyes>#rolleyes>
hát ha Taiwo ma sem játszik, akkor lehet nem számol vele Allegri... mert elvileg meggyógyult már, viszont voltak olyan pletykák h januárban dobbant mert Allegri nem komálja, remélem hogy a védekezését tökéletesítik és az erõnlétét, nem pedig távozóban van, acm.hu-n többen írták hogy nem volt meggyõzõ legutóbb pl a Cesena ellen, hát akkor Antonini-Bonera duóra mit mondjunk? 😄 Hányszor hibáztak már és még mindig itt vannak, miközben Taiwonak nem ment annyira de kapitálisat nem bakizott
#acm
Kicsit lehetne tökösebb gyerek Allegri, nehogy már egy BATE ellen ne merje kezdõként játszatni Mexést...
Taiwo viszont nagyon remélem hogy kezdõ lesz!
Taiwo viszont nagyon remélem hogy kezdõ lesz!
Mondjuk ha aztvesszük h a Neazzurik is 32éves csatárt igazoltak akkor lehet arra hivatkozni h nemcsak mivagyunk nyugdíjasok,sõt lassan egyátalán nemlehet ránkfogni hogy azok lennénk😄
ezeket a híreket már megsem nyitom,max néha legördítem a kommentekig és kacarászok a reakciókon😄😄
\"Erről van szó!\"
Elsõdleges hírek szerint Bonera lesz a belsõ Nesta mellett,remélem Mexést befogja állítani Allegri...
"Bár nézettségi okok miatt lekerült a csatorna mûsoráról a BL, és a TV2 lepasszolta a közvetítést a PRO4-nek, visszatérnek a meccsek az országos kereskedelmi csatornára. Az információi szerint az UEFA nem egyezett bele, hogy kis lefedettségû csatornán menjenek a keddi találkozók."
forrás
Silva tudom, hogy sérült, de jót tesz majd neki ez a pihenõ, meg így Mexés bemutatkozhat végre. Viszont Gattusoról van valami info, hogy mikor térhet vissza?
forrás
Silva tudom, hogy sérült, de jót tesz majd neki ez a pihenõ, meg így Mexés bemutatkozhat végre. Viszont Gattusoról van valami info, hogy mikor térhet vissza?
köszönöm az infót! van errõl valami bõvebb tudnivaló? miért gondolta meg magát a TV2?
én nagyon örülök neki 😊)
én nagyon örülök neki 😊)
Milan - BATE keret:
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Nesta, Taiwo, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Robinho, Ganz.
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Nesta, Taiwo, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Robinho, Ganz.
tudtok valamit arról, meddig marad jólelkû a TV2? mert ugye ma éppen adnak BL-t, de hogy ez rendszeres lesz-e...?
CAS CAS CAS ANO ANO ANO
😄DDDDDDDDDDDDDD ez kész 😄
szerk.: bocs, a vége még most jött az mégnagyobb 😄
😄DDDDDDDDDDDDDD ez kész 😄
szerk.: bocs, a vége még most jött az mégnagyobb 😄
jó volt, szép volt, kellett, úgy tûnik hogy tényleg a frissességgel voltak problémáink, na meg kellett egy kis lendület Robinho személyében
#acm
na, úgy látszik jót tett a szünet, kellett már egy ilyen sima meccs,
Silva sérülése meg nem komoly, már a szerdai meccsen is játszhat.
Silva sérülése meg nem komoly, már a szerdai meccsen is játszhat.
én is néztem, nagy gyõzelem volt, de sajnos vezéráldozattal :s remélem, Silva nem dõl ki hosszú idõre, nagy szükségünk van rá!
szép volt fiúúúúúk!!!!!
szép volt fiúúúúúk!!!!!
én nézem 😄 a golunk szép volt, csak így tovább, csak kár h Silva megsérült :S
20.45 Milan-Palermo
tv: Digisport Plus
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
tv: Digisport Plus
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/