A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tud adni egy streamet?

LasCar16
😄DDDDDDDDD AHA PERSZE 😄D<#nyes>

#acm

limperatore
haha, semmi köze az Interhez ennek. Bár elég szégyen hogy ezeket nem lelövik hanem szórakoztatják

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

muhaha 😄😄D
szucsy89
😄SADS😄ASAD😄SADSSda hatalmas lájkot nyomtam <#eljen> 😄
LasCar16
viszont itt egy jobb hír.

A jövõ Interének tehetségei, reagálva Mátyás állandó Ibrás szidásaira, amellyel lecigányozza .PP

http://index.hu/video/2011/10/23/szendroladi_roma_foci/

#acm

LasCar16
Gyógyulj meg Rino!

#acm

szucsy89
Miii? 😮
Palinko
<#shakehead><#rinya>
acm689
2 hónapja tanulok olaszt, és tegnap a facebookon láttam épp a hírt olaszul, de azt hittem, csak rosszul fordítom, hogy Allegri ezt nyilatkozza: "Gattuso nem játszhat többé"
sajnos ezek szerint jól értelmeztem 😞( nagyon sajnálnám, ha a Tank itt hagyna minket :S

Nem akarjuk elhinni, de veszélyben Gennaro Gattuso pályafutása. Kedvenc olasz rombolónk agyidegbénulás miatt már több mint egy hónapja nem lát rendesen a bal szemére. Mint a Milan orvosai elmondták, Gattusonak már nyáron is voltak problémái a látásával, edzések után rendszeresen gyötörte rosszullét, hányinger, ám az örök harcost nem tudták rávenni a pihenésre.

Szerencsétlenségére aztán az elsõ fordulóban rendezett Milan-Lazio-n összefejelt csapattárával, Nestával, azóta pedig gyakorlatilag félvak. A diagnózis szerint egyértelmûen a szemmozgató izmokat irányító hatodik agyideg bénulásáról van szó, de azt senki sem tudja megmondani, hogy a szörnyû állapot mikor múlik el. Bár vannak hangok, akik szerint soha, mi hiszünk a tanácstalanságukban is optimista orvosoknak, és legfõként bízunk a világbajnok és BL gyõztes középpályás határtalan küzdõszellemében. Csupaszív vicsorgásának eltûnése a gyeprõl örökre pótolhatatlan ûrt hagyna maga után, abba pedig egyszerûen nem vagyunk hajlandóak belegondolni, hogy a méltó búcsú mellett akár a teljes értékû civil élet is veszélybe kerülhet számára. Szívbõl reméljük, hogy hamarosan az egész rettenet ócska rémhírnek bizonyul, és mi megkönnyebülten pironkodhatunk szégyenünkben, hogy így lesre futottunk.

forrás: futballsznob
LasCar16
újabb Juve X, holnap zárkózunk!

#acm

szucsy89
A Facebook elsõ 10 sportklubja:

bakkerman
visszavonul úgyis

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
azt ugye tudod hogy DP elõbb vágná le a saját lábát minthogy elmenjen bárhová a Juvén kívül.

forza milan
Amauri Del Piero csatársort Januárban!!!!!xDDD

Palinko
célozgatni célozgathat csak el ne találja 😄
limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

acm689
ja így már ok, az away feliratot nem vettem észre 😊
de azért jó látni, hogy a Barca elõtt vagyunk 😊) (persze kérdés, meddig...)

szucsy89
A totalt nézd, ott van 😊

Az elsõ oszlop az otthoni mérleg, és mi idegenben x-eltünk
acm689
mióta van a Barcának egy döntetlenje, nekünk meg nincs? 😄

szucsy89
Silva és Ambrosini is visszatérnek a Lecce ellen.
acm689
szép volt, lényeg a 3 pont!

szucsy89
2-0 lett a vége, Boateng "kis" gólt vert 😄
limperatore
na del pierora lecsaphattok év végén 😄

Redbull756
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Taiwo; Aquilani, van Bommel, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.
A Disposizione: Amelia, Mexes, Antonini, Zambrotta, Yepes, Emanuelson, Robinho.

BATE : Gutor, Yurevich, Radkov, Bordachev, Simic, Likhtarovich, Kontsevoi, A. Volodko, Renan Bressan, Baga, Kezman.
A disposizione: Chesmovski, Gordeychuk, Pavlov, Aleksyan, Oleckhnovich, Rudic, Skavysh.

szucsy89
Egyetértek <#eljen>

Egyébként nagyon remélem, hogy ma nem kap gólt a csapat, menne a jó kis mixem <#rolleyes>
LasCar16
hát ha Taiwo ma sem játszik, akkor lehet nem számol vele Allegri... mert elvileg meggyógyult már, viszont voltak olyan pletykák h januárban dobbant mert Allegri nem komálja, remélem hogy a védekezését tökéletesítik és az erõnlétét, nem pedig távozóban van, acm.hu-n többen írták hogy nem volt meggyõzõ legutóbb pl a Cesena ellen, hát akkor Antonini-Bonera duóra mit mondjunk? 😄 Hányszor hibáztak már és még mindig itt vannak, miközben Taiwonak nem ment annyira de kapitálisat nem bakizott

#acm

szucsy89
Kicsit lehetne tökösebb gyerek Allegri, nehogy már egy BATE ellen ne merje kezdõként játszatni Mexést...

Taiwo viszont nagyon remélem hogy kezdõ lesz!
forza milan
Mondjuk ha aztvesszük h a Neazzurik is 32éves csatárt igazoltak akkor lehet arra hivatkozni h nemcsak mivagyunk nyugdíjasok,sõt lassan egyátalán nemlehet ránkfogni hogy azok lennénk😄

forza milan
ezeket a híreket már megsem nyitom,max néha legördítem a kommentekig és kacarászok a reakciókon😄😄

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

forza milan
Elsõdleges hírek szerint Bonera lesz a belsõ Nesta mellett,remélem Mexést befogja állítani Allegri...

acm689
köszönöm, ez nagyon jó hír! 😊)

szucsy89
"Bár nézettségi okok miatt lekerült a csatorna mûsoráról a BL, és a TV2 lepasszolta a közvetítést a PRO4-nek, visszatérnek a meccsek az országos kereskedelmi csatornára. Az információi szerint az UEFA nem egyezett bele, hogy kis lefedettségû csatornán menjenek a keddi találkozók."

forrás

Silva tudom, hogy sérült, de jót tesz majd neki ez a pihenõ, meg így Mexés bemutatkozhat végre. Viszont Gattusoról van valami info, hogy mikor térhet vissza?
acm689
köszönöm az infót! van errõl valami bõvebb tudnivaló? miért gondolta meg magát a TV2?
én nagyon örülök neki 😊)

Redbull756
Milan - BATE keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Nesta, Taiwo, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Robinho, Ganz.

szucsy89
Rendszeres lesz!
acm689
tudtok valamit arról, meddig marad jólelkû a TV2? mert ugye ma éppen adnak BL-t, de hogy ez rendszeres lesz-e...?

szucsy89
CAS CAS CAS ANO ANO ANO

😄DDDDDDDDDDDDDD ez kész 😄

szerk.: bocs, a vége még most jött az mégnagyobb 😄
LasCar16
jó volt, szép volt, kellett, úgy tûnik hogy tényleg a frissességgel voltak problémáink, na meg kellett egy kis lendület Robinho személyében

#acm

Redbull756
na, úgy látszik jót tett a szünet, kellett már egy ilyen sima meccs,
Silva sérülése meg nem komoly, már a szerdai meccsen is játszhat.

DeerHunter01
szép volt!!!

\"Erről van szó!\"

acm689
én is néztem, nagy gyõzelem volt, de sajnos vezéráldozattal :s remélem, Silva nem dõl ki hosszú idõre, nagy szükségünk van rá!
szép volt fiúúúúúk!!!!!

szucsy89
Végre egy sima gyõzelem...
én nézem 😄 a golunk szép volt, csak így tovább, csak kár h Silva megsérült :S
szucsy89
Sokakat érdekel a meccs látom 😄 félidõ 1-0 ide
banok
20.45 Milan-Palermo
tv: Digisport Plus
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Aquilani, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.

PALERMO: Tzorvas, Pisano, Silvestre, Migliaccio, Mantovani, Bertolo, Barreto, Della Rocca, Ilicic, Hernandez, Miccoli.