36663
  • horpeti
    Jaj, Henry. :D
  • Grove4
    a 0-0 már végeredmény -.-'
  • acm689
    na még egy jó hír! :)
    remélem, megmarad az előny a meccs végére is!
  • LasCar16
    Parma-Juventus 0-0!!

1. Milan 23 meccs 47 pont
    2. Juventus 22 meccs 46 pont
    3. Lazio 23 meccs 42 pont
    4. Udinese 23 meccs 41 pont
  • forza milan
    egyetértek eddig minden stimmel, reméljük nem nyugszunk meg a szünetben:D:D:D:D:D
  • horpeti
    Eddig jó a meccs, a múltkori bajnokihoz képest tök jól játszik a Milan, már kezdtem aggódni a lassú játékot illetően múlt héten, de ez most 2 fokozattal gyorsabb és pontosabb :)
  • paly90
    Ibra fejberúgta Robikát, így nagy nehezen sikerült neki:D
  • acm689
    'Binho a legjobbkor talál be, végre!!!!
  • forza milan
    szééép<3
  • paly90
    Boateng a legnagyobb király(herceg) a földön:D
  • acm689
    eddig szuper, meg kell tartani, vagy növelni az előnyt! hajrá hajrá!!!
  • virslyee
    Magyar bírók ^^
  • forza milan
    fölidegesít ez a fogalmatlan ember...pont a gyorsaság kéne főleg az Arsenal ellen, és ilyenkor még értelme is lenne Emanuelsont erőltetni a középpályán, Shaarawy is a levesbe, Robika majd puskázza a lehetőségeket, Maxi keretbe se...szép!gratulálok megint!ezenkívül Forza Milan, behúzzuk<3 :D
  • forza milan
    AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
    Christian Abbiati; Ignazio Abate, Philippe Mexes, Thiago SIlva, Luca Antonini; Clarence Seedorf, Mark Van Bommel, Antonio Nocerino; Kevin-Prince Boateng; Zlatan Ibrahimovic, Robinho.
    Bench: Amelia (GK), Nesta, Bonera (DEF), Ambrosini, Emanuelson (MID), Pato, El Shaarawy (ATT).

Arsenal (4-4-2) – Arsene Wenger
    Wojciech Szczêsny; Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs; Tomá¹ Rosický, Mikel Arteta, Aaron Ramsey, Alex Song; Robin van Persie, Theo Walcott.
    Bench: Fabiañski (GK), Djourou (DEF), Benayoun, Coquelin (MID), Henry, Chamberlain , Arshavin (ATT).
    MIÉÉÉÉÉÉÉRT?-.-
  • horpeti
    jól sikerült :)
  • szucsy89
    Prince twitter: "I´m ready for the game tonight and I will give my best...forza Milan!!"
  • Hunor88
    Hajrá Milan! (ma:))
  • asthmajt0
    sziasztok! készítettem egy kis szösszenetet pár milanos gólból, remélhetőleg megfelel "bemelegítésként" az esti meccs előtt :)
  • forza milan
    én mindenképp kezdetném Shaarawyt vagy valakit, Binho pihenjen csak, bár ha még irányítóba barakja Allegri ott még talán a fürgesége miatt lehet belőle hasznon de én infartust fogok kapni ha csatárként kezd!
  • Redbull756
    Milan - Arsenal keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.

+ hétvégén már úgy néz ki lesz Aquilani és Muntari is.
  • DeerHunter01
    De nem értem, hogy mire fel. Van egy játékos aki régóta szar formában van, 1 méterről nem bír gólt lőni, akkor mégis mi alapon játszik? Egy edzőnek nem azt kell nézni, hogy kicsoda-micsoda a játékos, hanem azt , hogy milyen formában...
    Ez alapján pedig a fáraónak kéne játszania, majd ha az edzésen meg mindenhol faszául odateszi magát Binho, akkor kapjon helyet a kezdőben. Pont azt kéne, hogy cserélgetni a kezdőcsapat játékosait elég gyakran, hogy meglegyen a motiváció mindig.
  • Nuno88
    Én is osztom a véleményed, de látod h Allegri őt játszatja általában...
  • DeerHunter01
    Binho elmehet már a faszban, nagyon unom a szerencsétlenkedését, játsszon helyette fáraó vagy maxi lopez
  • Nuno88
    Se Mesbah se Sharaawy nem lesz kezdő, Zambrottát és Binhot tippelem oda.
  • szucsy89
    Én is! Esetleg Nesta Silva mellé...
  • LasCar16
    Nesta, Pato, Flamini és Prince tegnap már a csapattal együtt edzett.
  • LasCar16
    Amelia-Abate-Méxes-Silva-Mesbah-Emanuelson-Van Bommel-Nocerino-Boateng-Ibra-El Sharaawy kezdőt szeretnék látni, de Max mester úgyse teszi be a kis fáraót, pedig jobban megy neki mostanában mint Robinhonak...
  • forza milan
    reméljük meg leszünk vele elégedve, ahogy a csapattal is:D
  • szucsy89
    Kassai Viktor vezeti a meccsünket.
  • Hunor88
    Szerintem már nem kell Paloschi. Ott van Maxi...
    Ugye?:)
  • szucsy89
    Egyetértek.
  • forza milan
    HEHEHEHEH:DDDD
  • szucsy89
  • Grove4
    Azt mondom, hogy ha a Juve hozza a két elmaradt meccsét (az ugye négy előny nekünk), akkor nagyon meghatározó lesz a Milan Juventus a bajnokság kimenetelére nézve (akár döntő is lehet) most a Cataniat meg neketek a közbeeső meccseteket (nem tudom kivel játszotok) nem említem.
  • forza milan
    Elfogultság kérdésköre vagy nem, én az Arsenal ellen elfelejteném, és eléggé felfog menni a vérnyomásom ha Shaarawy nem kap lehetőséget...
  • acm689
    én is nagyon örültem, végre egy nagy győzelem! az Udine mindig kemény ellenfél! ezért is mondom mindig, hogy nekem ezért érdekesebb az olasz bajnokság, mint a spanyol, mert ott van egy Real-Barca párharc, esetleg a 1-2 csapattal kiegészül néha a küzdelem, de itt esélyes a Milan, Juve, Inter, Roma, Napoli, Palermo, Lazio, Udine. És esetleg még lehet jó szezonja egy Genoának is például, vagy egy másik kisebb csapatnak. Szóval itt irtó nagy a harc, végig!
  • szucsy89
    Ja, és ettől függetlenül a Robinhoról és a Seedorfról mondottakat tartom :)
  • Davidke007
    Annyira ordítottam a góloknál, hogy az valami hihetetlen. A csapatnak a legeslegjobbkor jött csodás győzelme, végre megmutattuk, hogy akarunk győzni!!!!!

FORZA MILAN!!!
  • virslyee
    Gyenge ez a Milan, de remélem vannak még csodák s nyerünk majd,... valamit...
  • szucsy89
    Nagyon fontos 3 pont volt.

És ami még fontosabb, hogy a legjobbkor jött ez a győzelem egy rangadón, hiszen a csapat következő 2 meccse egyben az év 2 legfontosabb meccse is lesz (Arsenal, Juve), ha mindkettőt elbukjuk, akkor elbukjuk a BL-t és (lehet) a bajnokságot is.

De az Arsenal ellen már lesz Ibra, Bommel, Pato, Aqua, Boa, Nesta!