A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89

lassan indulás kocsmázni 😉 FORZA!
Nuno88
Bárcsak Pato nem lenne ilyen sérülékeny és észheztérne...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756

Nuno88
ANTONIO CASSANO!!! Taiwo király ahogy énekel a bicón 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nem vagyok Milános, de rohadt jó volt látni ezeket a képeket!

Redbull756
Cassano Milanelloban.<#worship>

forza milan
hát igen ez így van, ilyen WTF nézéssel olvastam hogy honnan hallotta ezeket a dolgokat mondom jó tudni és aztis hogy Ganz eszméletlenül komoly játékos. Sajna énmég pár percet láttam csak a pályán, ha rúg a Batének akkor aztmondom.

szucsy89
Több sebbõl is vérzik ez az írás
forza milan
"Még egy szerencsénk azért van, hogy a mesterünk nevezte a BL sorozatba Pippot, és a fáraót is!! :-)
Így legalább vannak normális cseréink elõl. (Ganz, eszméletlenül komoly játékos)"
Milan fórumban hangzott ez el, errõl csak én maradtam le?Tudtommal csak Januárban lesz új nevezés?!

forza milan
Amúgy minden egyes embertõl azt hallgatom(énis közéjük tartozom egyébként), hogy óóh a Milanon ment el a tippmixem...rohadt sokan beírhatták, lehet megérte lehuzatni egy Xre vkinek<#banplz>

limperatore
inter napoli kösz csá

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forza milan
hát na igen, lehet elfogultságnak hangzik meg persze mi mindig máshogy látjuk a dolgokat valamilyen szinten, de megint azt véltem felfedezni rajtunk mint jó 6-7 meccsel ezelõtt, alibi játékot, lehet énvok ilyen mániákus már megint, de lehet tényleg van ebben valami amit mondasz.

Elég bundaszagú meccs volt és elképesztõ, hogy Olasz elsõ osztályú meccsen ilyen rossz bírói vezetés legyen. Seedorf gólja tiszta és gyönyörû gól volt, a 11-es is igazságos lett volna. Ennek ellenére még mindig nem vagyok elégedett, hogy egy Milan szintû csapat, egy ilyen gyenge Fiorentinát önerõbõl nem tud még ilyen bírói vezetés ellenére sem a földbe döngölni!
DeerHunter01
+1

\"Erről van szó!\"

szucsy89
na jó, egy szabályos gól, és egy meg nem adott 11es... elmennek a faszomba
forza milan
vállalom érte a 3 büntipontot is akár,de a zsiráf román cigány szõröstalpú rohadék rabló számító ***** annyát b*ssz* teherbe ez a vak sz*rházi...nem egészséges számomra ez a fanatikus Milan drukkerség,újra az infartus közelében járok...

DeerHunter01
a mocskos kurva anyját a bírónak, erre nem tudok mást mondani...

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
kurva jó, hogy egy meg nem adott gól miatt lesz X...

\"Erről van szó!\"

forza milan
ez annyira volt les mint amennyire a nap nyugaton kel meg keleten nyugszik...

szucsy89
nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt, az inter meg egy lesgóllal nyert.. ez a különbség -.-
forza milan
Legyen úgy,ez az év úgyis a rekordok és a rossz sorozatok megszakításának éve,szóval meglesz a zsinórban 6.!FORZA ROSSONERI!😞H)😄😄😄😄😄

nyugi Nocerino helyettük is fut úgyhogy nem lesz gáz..😄

forza milan
ha a 2 Mr. Alibirõl kapunk ki nyílt levelet küldök Allegrinek komolyan mondom😄már a hideg is kiráz tõlük😄

Redbull756
FIORENTINA: Boruc; De Silvestri, Gamberini, Nastasic, Pasqual; Behrami, Montolivo, Munari; Lazzari; Gilardino, Cerci

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic

Redbull756
Fiorentina - Milan keret:

Abbiati, Piscitelli (51), Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho.

forza milan
Boriello-Bonera cserérõl pletykálnak a lapok,hivatkozva arra,hogy Burdisso kiesésével kell vmilyen védõmegoldás a Romanak.

forza milan
énis olvastam rossoneriblogon a cikket,amúgy így hogy Cassano kiesett,lehet hogy Tevezt el lehetne kölcsönbe csalogatni, bár nekem nem álmaim játékosa tudása ellenére sem, meglátjuk mi lesz ez a nagy fogás.

acm689
visszahozzuk Ronaldinhot? 😄 esetleg jön Adriano? 😄
viccet félretéve, remélem, Ganso vagy a másik fiatal Casemiro a kiszemelt...

szucsy89
"Tevez megszerzése nem lehetetlen, de jelenleg Brazíliában Braida úrral tartózkodok, hogy valami óriási transzfert üssünk nyélbe. Már közel 10 napja itt vagyunk, és rengeteg mérkõzést megtekintettünk. A játékos várhatólag aláír majd a Milanhoz." - mondta Raiola.
acm689
Milan: több mint két hónap után edzésbe állt a világbajnok fenegyerek

Több mint két hónap után hétfõn edzésbe állt Gennaro Gattuso, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Milan világbajnok labdarúgója, akit kettõs látással kezeltek az orvosok.

Hirdetés

„Egyelõre korai lenne megmondani, meddig tart a teljes felépülés, mindenesetre bíztató jel, hogy ott volt a pályán" – áll a klub hivatalos közleményében.

A 33 éves olasz középpályás szeptember 9-én, a Serie A nyitófordulójában csapattársával, Alessandro Nestával ütközött, azóta nem léphetett pályára. Gattuso – mint elmondta – akkor már „többet látott" a védõbõl is.

<#eljen><#taps>

szabii98
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I met God. She's black

szucsy89
Lemond Berlusconi!

Reméljük több ideje (és pénze) lesz így a Milanra 😄D
Nuno88
Szép volt! Folytatni kell ezt az utat! FORZA!!!

szucsy89

acm689
lesz helyette Barca, ne aggódj 😊

szucsy89
23 gólt rúgtunk, toronymagasan a legtöbbet a mezõnyben... igaz, több gólt kaptunk mint az utolsó Cesena 😄😄

Szép gyõzelem volt, lehetett volna ez 5-6 is... Pippo azt a 100%os ziccert kár, hogy kihagyta. Ibra ma nagyot játszott, olyan labdákat adott hogy öröm volt nézni. See is nagyot játszott, bár a 20. perc környékén már a seggén vette a levegõt 😄 Köv. meccsen visszatér a Boateng-Nocerino kettõs, még stabilabb lesz a középpálya, 5ös gyõzelmi szérián vagyunk túl, elég nehezen indultunk be, kár hogy nem most találkozunk a Juvéval 😛
acm689
Pippo a pályán, nem hiszek a szememnek!!

acm689
na már 4-0 olléééé 😄DD

acm689
Binho véééégre! 😄

DONGUBA
ya latom 15.20 van mindjrt😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DeerHunter01
15:15-kor kezdõdik a motogp miatt

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Ibra tizi 😊

DONGUBA
bazdmeg digin kene mennie a meccsnek 3-tol mifasz van?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

acm689
IBRAAAAA

acm689
ez kedves tõlük!
hajrá, lassan meccs!

szucsy89
Vajon miért nem meri Taiwot kezdetni? Ennyire nem bízik még benne? Mellesleg az Ambrosini-Seedorf középpályának látszólag elégnek kéne lennie a Catania ellen, de nagyon nehéz meccsre számítok...

Kell a 3 pont, és akkor vezetni fogjuk a tabellát mert a Juve meccsét elhalasztották!
Redbull756
MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Ambrosini, Seedorf, Emanuelson, Robinho, Ibrahimovic.

CATANIA: Andujar, Lanzafame, Bellusci, Legrottaglie, Spolli, Marchese, Almiron, Lodi, Ricchiuti, Gomez, Bergessio.

szucsy89
<#eljen>
Rockynhooo
<#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"