36663
  • paly90
    az a baj hogy ha kiesünk, akkor nagyon nagy bajban leszünk a bajnokságban is...
    de ne is gondoljunk ilyenre, nem lehet h kiesünk 4-0 után
  • shad0w
    Ugyan ezt a változtatást várom én is a szünetben, remélem így lesz. Zambro Mesbah csere lenne a minimum, de már 10-20 perc után meg kellett volna lépni.
  • Davidke007
    Ez 1 kicsit Lecce feelingű meccs.

csak most nincs boateng a második félidőre. nagyon remélem, hogy a mister lehozza a faszba emanuelsont, felmegy aqualini, nocerino átjön a másik oldalra, és stabilizáljuk a védelmünket egy zambrotta mesbah cserével.

ez így cső, így pápá legjobb 8.
  • acm689
    igen, egy Milan gól nagyon sokat jelentene...
  • horpeti
    Nagyon komoly a meccs. De még így is simán meg lehet a továbbjutás. De azért most elég nagy a kavar. Pont mint Milánóban, csak fordítva. 1 gól biztosítja.
  • acm689
    ennek már nem lesz szép vége, még ha lövünk 3-at, akkor sem... nem szabad ilyet csinálni srácok :SSS hajrá a 2. félidőre!!!!
  • LasCar16
    FÁRAÓÓÓÓÓ :(((
  • DeerHunter01
    fáraóóóó basszameg
  • LasCar16
    hogy készültek fejben erre a meccsre??? faszom kivan 4-0 előnyt majdnem leadunk 42 perc alatt...
  • forza milan
    Isten kurva faszát bazdmeg...micsinálunk hát nemhiszem el...beszarás...Isztambul feeling....
  • shad0w
    Mesbahn már az első 10 percben látszott, nem tudom miért nem hozta le Allegri...
  • shad0w
    Mesbah és Emanuelson szörnyű gyenge, szünetben mehetnének is le (ha lenne helyettük valaki :P)
  • DeerHunter01
    11-es , befogjuk szopni
  • forza milan
    infartust kapok ezektől az ajándék labdáktól a 16osnál...
  • forza milan
    pulzus 250!!!!
  • forza milan
    jókor...
  • paly90
    amúgy én Silvátol ekkora hibát talán még nem is láttam...
  • paly90
    jéézus....
    ez kemény lesz...
  • LasCar16
    Silva basszameg ilyen nincs, segítsünk már nekik ennél jobban
  • forza milan
    de mi ez az ajándék labda megint???
  • DeerHunter01
    na most kell összeszedni magunkat, mert, hogy az arsenal most kurvanagy erőre fog kapni az biztos
  • forza milan
    ÚÚÚRISTEN bazdmeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LasCar16
    gólnál is nagyot hibáztunk, aztán még egy ajándék laszti.. ezeket hanyagolni kellene
  • forza milan
    úristen bazki ez az eladott labda szívinfartus....
  • forza milan
    szedjük össze magunkat eddig elég gyenge...
  • Redbull756
    ARSENAL: Szczesny; Sagna, Konscelny, Vermalen, Gibbs; Rosicky, Song; Walcott, Chamberlain, Gervinho; van Persie.
    A disposizone: Fabiansky, Djourou, Jackinson, Miquel, Ozyakup, Park, Chamak.

MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, van Bommel, Nocerino; Robinho; El Shaarawy, Ibrahimovic.
    A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Zambrotta, Calvano, Aquilani, Ganz.
  • LasCar16
    Prince ma 25 éves boldogat!!
  • szucsy89
    5 gólt ez a csapat nem hiszem, hogy tud kapni. A Barca lőtt 5öt nekünk de 2 meccs alatt... :D
  • Nuno88
    Ha ki is kapunk ne kapjunk már ötöt. Kell ez a továbbjutás mint egy falat kenyér!
  • szucsy89
    Cassano már labdás edzéseket végez! Aquilani pedig visszatért.

Holnapi meccshez annyit, hogy az Arsenal a 4-0 óta megverte a Spurst 5-2re és a Poolt 2-1re. Annyira nincsenek rossz formában, jó lenne nem izgulni a meccsen. :D
  • acm689
    ez jó :DDD remélem, akkor a jövő héten meg Palermora verjük az Arsenalt :DDD
  • szucsy89
    "Arsenalra vertük a Palermot" :DDD
  • LasCar16
    semmi olyan szándékom nem volt vele nekem speciel, csak betettem a linket, de hogy kinek mi a véleménye azt majd eldönti
  • Fabio Capello
    Már ne haragudj, de ilyet bármelyik csapatról össze lehet vágni. De persze megértem, nyilván megint az a cél, hogy a Juvét be lehessen mocskolni, hiszen úristen vagy öt év után megint dobogóesélyes a csapat.
  • LasCar16
    JUVE
  • horpeti
    Először úgy olvastam: "már csak kis csapatok jönnek (Roma, Inter"

:DDD
  • szucsy89
    Szerintem Ibra gólkirály lesz. Tulajdonképpen nekünk vége a bajnokságnak, már csak kis csapatok jönnek (Roma, Inter lesz még), és ezek ellen Ibrának nagyon szokott menni, ha nem sérül le, vagy szed össze valami hosszabb eltiltást, akkor behúzza a címet. Más kérdés, hogy ha nem leszünk bajnokok, akkor ez mit sem fog érni. :)
  • acm689
    jó kis meccs volt ez! Ibra hatalmas formában volt, Silva is szép gólt fejelt. remélem, marad a forma az Arsenal ellen is!
    most pedig hajrá Chievo :)
  • forza milan
    széép:D
  • DONGUBA
    Buzibrahimovic megszorta palermot:DDDDD