36663
-
paly90 #33240 az a baj hogy ha kiesünk, akkor nagyon nagy bajban leszünk a bajnokságban is...
de ne is gondoljunk ilyenre, nem lehet h kiesünk 4-0 után -
#33239 Ugyan ezt a változtatást várom én is a szünetben, remélem így lesz. Zambro Mesbah csere lenne a minimum, de már 10-20 perc után meg kellett volna lépni. -
Davidke007 #33238 Ez 1 kicsit Lecce feelingű meccs.
csak most nincs boateng a második félidőre. nagyon remélem, hogy a mister lehozza a faszba emanuelsont, felmegy aqualini, nocerino átjön a másik oldalra, és stabilizáljuk a védelmünket egy zambrotta mesbah cserével.
ez így cső, így pápá legjobb 8. -
#33237 igen, egy Milan gól nagyon sokat jelentene... -
#33236 Nagyon komoly a meccs. De még így is simán meg lehet a továbbjutás. De azért most elég nagy a kavar. Pont mint Milánóban, csak fordítva. 1 gól biztosítja. -
#33235 ennek már nem lesz szép vége, még ha lövünk 3-at, akkor sem... nem szabad ilyet csinálni srácok :SSS hajrá a 2. félidőre!!!! -
#33234 FÁRAÓÓÓÓÓ :((( -
#33233 fáraóóóó basszameg -
#33232 hogy készültek fejben erre a meccsre??? faszom kivan 4-0 előnyt majdnem leadunk 42 perc alatt... -
#33231 Isten kurva faszát bazdmeg...micsinálunk hát nemhiszem el...beszarás...Isztambul feeling.... -
#33230 Mesbahn már az első 10 percben látszott, nem tudom miért nem hozta le Allegri... -
#33229 Mesbah és Emanuelson szörnyű gyenge, szünetben mehetnének is le (ha lenne helyettük valaki :P) -
#33228 11-es , befogjuk szopni -
#33227 infartust kapok ezektől az ajándék labdáktól a 16osnál... -
#33226 pulzus 250!!!! -
#33225 jókor... -
paly90 #33224 amúgy én Silvátol ekkora hibát talán még nem is láttam... -
paly90 #33223 jéézus....
ez kemény lesz... -
#33222 Silva basszameg ilyen nincs, segítsünk már nekik ennél jobban -
#33221 de mi ez az ajándék labda megint??? -
#33220 na most kell összeszedni magunkat, mert, hogy az arsenal most kurvanagy erőre fog kapni az biztos -
#33219 ÚÚÚRISTEN bazdmeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#33218 gólnál is nagyot hibáztunk, aztán még egy ajándék laszti.. ezeket hanyagolni kellene -
#33217 úristen bazki ez az eladott labda szívinfartus.... -
#33216 szedjük össze magunkat eddig elég gyenge... -
#33215 ARSENAL: Szczesny; Sagna, Konscelny, Vermalen, Gibbs; Rosicky, Song; Walcott, Chamberlain, Gervinho; van Persie.
A disposizone: Fabiansky, Djourou, Jackinson, Miquel, Ozyakup, Park, Chamak.
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, van Bommel, Nocerino; Robinho; El Shaarawy, Ibrahimovic.
A disposizione: Amelia, Bonera, Yepes, Zambrotta, Calvano, Aquilani, Ganz. -
#33214 Prince ma 25 éves boldogat!! -
#33213 5 gólt ez a csapat nem hiszem, hogy tud kapni. A Barca lőtt 5öt nekünk de 2 meccs alatt... :D -
#33212 Ha ki is kapunk ne kapjunk már ötöt. Kell ez a továbbjutás mint egy falat kenyér! -
#33211 Cassano már labdás edzéseket végez! Aquilani pedig visszatért.
Holnapi meccshez annyit, hogy az Arsenal a 4-0 óta megverte a Spurst 5-2re és a Poolt 2-1re. Annyira nincsenek rossz formában, jó lenne nem izgulni a meccsen. :D -
#33210 ez jó :DDD remélem, akkor a jövő héten meg Palermora verjük az Arsenalt :DDD -
#33209 "Arsenalra vertük a Palermot" :DDD -
#33208 semmi olyan szándékom nem volt vele nekem speciel, csak betettem a linket, de hogy kinek mi a véleménye azt majd eldönti -
#33207 Már ne haragudj, de ilyet bármelyik csapatról össze lehet vágni. De persze megértem, nyilván megint az a cél, hogy a Juvét be lehessen mocskolni, hiszen úristen vagy öt év után megint dobogóesélyes a csapat. -
#33206 JUVE -
#33205 Először úgy olvastam: "már csak kis csapatok jönnek (Roma, Inter"
:DDD -
#33204 Szerintem Ibra gólkirály lesz. Tulajdonképpen nekünk vége a bajnokságnak, már csak kis csapatok jönnek (Roma, Inter lesz még), és ezek ellen Ibrának nagyon szokott menni, ha nem sérül le, vagy szed össze valami hosszabb eltiltást, akkor behúzza a címet. Más kérdés, hogy ha nem leszünk bajnokok, akkor ez mit sem fog érni. :) -
#33203 jó kis meccs volt ez! Ibra hatalmas formában volt, Silva is szép gólt fejelt. remélem, marad a forma az Arsenal ellen is!
most pedig hajrá Chievo :) -
#33202 széép:D -
#33201 Buzibrahimovic megszorta palermot:DDDDD