A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Tevezzel dúrván nagyot nyerhettek,ha lesz kedve focizni tavasszal,akkor lazán meglesz a bajnoki cím

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

acm689
örülök, h olyan rossz volt a stream, hogy nem bírtam végignézni. picit mérges lettem volna... sebaj, lényeg, h megvan a továbbjutás. amúgy pénteken lesz a sorsolás, tudtok errõl valamit?

szomferi
Ibra mellé? hát ezek összeverik egymást 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

forza milan
Jah:S...Mellesleg ha Fáraót sikerül elüldözni és 2 év múlva Matri lesz belõle, akkor meglehet majd Allegri buksiját veregetni amiért elüldözte, mert sanszos hogy megy, én sem maradnék a helyében. Matri szerintem eléggé jó példa erre az esetre.

DeerHunter01
Ez így van. Nekünk is fel kellett volna küldeni a Primaverát azt hagy szóljon. De ha már egy ilyen kezdõcsapatot küld fel Allegri amivel szinte kötelezõ lenne nyerni, akkor ne szarjanak már bele a meccsbe csupán azért, mert tét nélküli.
Inkább kapjunk ki, de legyen hajtás,harc,küzdelem a csapatban. (Hogy egy kis hazai párhuzamot vonjak, ezért fájt nekem mikor kikaptunk a Fraditól 3-2-re hazai pályán, mert kurvára nem volt semmilyen akaraterõ a csapatban.)

\"Erről van szó!\"

forza milan
hát szerintem olyan közepeset hozott egetverõ hibát nem láttam tõle (v épp akkor fagyott a stream😄DDDD), de isteni nagy szerencséd h nemláttad!Küldtük vna fel a primaverát oszt ha úgy égünk 2-0 mint tavaly akkor azt mondom hogy kit érdekel... de ilyen felfogással no comment. Akármennyire is lehet utálni az agyonsztárolt Barcát meg énsem rajongok érte, azért példát lehet venni.

szucsy89
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata mindenben megegyezett a Manchester Cityvel Carlos Tévez kölcsönvételével kapcsolatban. A hírt a Milan alelnöke, Adriano Galliani is megerõsített. Az argentin csatár a szezon végéig érkezne kölcsönbe.
szucsy89
Tavaly ugyanez volt, uccsó meccsen OTTHON égtünk 2-0ra az Ajax ellen, aki akkor váltott edzõt... én ma mondtam havernak hogy 1-1 lesz, az x jött is volna, de a faszom kivan ezzel a felfogással, a szurkolókat is kéne nézni, a Barca tudott 4 gólt rúgni ifi csapattal? amúgy nem láttam a meccset, Mexés hogy játszott?
forza milan
Eléggé gyanús lesz ha a City elpicsázza a Bayernt, a Villareal meg megfogja 5 vesztett meccs után a Nápolyt, kiváncsi leszek a holnapi körre😄

forza milan
és még mi lesz holnap, vannak érdekes szituációk a City tökén is szorul a hurok elég szépen meg a város pirosabbik oldalán se rózsás a helyzet😄de itt már csak a Nápoly baltázhatja el az esélyét!

DeerHunter01
😄
nekem múltkor a drágalátos Fio-Roma meccsen ment el a szelvényem... 21 ezer jött volna ha nyer a Roma...
amúgy elég furcsa eredmények születtek ma. Porto is ennyi kapura lövéssel képes le X-elni, ellenünk az utolsó percekben egyenlítettek ki, a Marseille is pár perc alatt fordított és nyerte meg a mérkõzését...."utolsó csoportmeccsek, bundázzuk le a picsába", vagy mi történt?

\"Erről van szó!\"

forza milan
Különösen tökönszúrt érzés mikor a Milanon bukom a mixem😄múltkor 40ezer jött vna de Mazzoleni megoldotta a Fiorentina ellen hogy integessen😄

DeerHunter01
1 perc alatt ment el 2 mecsem mixen, az egyik ez volt... a másik meg az Olimpiakosz-Arsenal volt (2-3gólra tettem) ... 😄
ilyen nincs.. -2k

Valahogy ráéreztem, mikor megkaptuk az elsõ gólt, hogy ki fognak egyenlíteni, fõleg hazai pályán..., szégyen.

\"Erről van szó!\"

forza milan
gyerekek ez felért egy rossz hidegzuhannyal....

Nuno88
2 perc alatt kaptunk a végén 2 gólt? Ha ez nem bunda akkor semmi...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

forza milan
jézus úr isten

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

forza milan
Persze én sem mert megint megszokni egy új edzõt az eléggé nagy tortúra, csak leszokhatna ezekrõl a hülyeségekrõl, amúgy nekem teljesen ugyanezen problémáim vannak vele amiket te is felvonultattál. Ambrosini - Antonini duótól a hideg ráz.

DeerHunter01
Amúgy nekem sem olyan szimpatikus edzõ Allegri, de eddig az eredmények õt igazolták. Ami nem tetszik a felfogásában, azok a cserélések meg a kezdõcsapatok. Miért kell mindig Antoninire bízni a védelem egyik szélét, amikor ott van egy Taiwonk, akit játszatni kéne és formába jöhetne végre, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújtana, mint Antonini. A másik meg Ambrosini kezdõcsapatba való rakása. Játszassuk helyette Aquat, Van Bommelt vagy hozzunk fel valakit a Primaveraból, de ami nem megy, azt nem kell erõltetni. Amit még nehezen viseltem el, az Ronaldinho elûzése volt... egy ilyen játékost nem kellett volna megalázni azzal, hogy 5 perceket kap mindig a meccsek végén... elment a Flamengoba és megint bombaformában van. Szóval elég érdekes döntései vannak Allegrinek, de amíg hozzuk a meccseket, én nem fogom azt mondani, hogy más kéne a helyére.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Robinho

\"Erről van szó!\"

Nuno88
0:2 Robinho 😊

DeerHunter01
Kellett nekem lebaszni a csapatot 😄 0-2

\"Erről van szó!\"

forza milan
Titok volt eddig, de rájöttem, hogyha rákezdek panaszkodni mire befejezem mindig vezetünk és mostis így történt!😄Forza Patinho!😄

Nuno88
Nyugi már! Vezetünk! 😊

Nuno88
0:1 PATO 😊

DeerHunter01
Pato

\"Erről van szó!\"

forza milan
halálos itéletét, már ökörségeket fogalmazok itt meg az idegtõl😄😄😄sorry az offért😄

forza milan
Minek erõltetni Silvát meg ezeket fõleg egy ilyen buta cserével?Küldtük vna fel Taiwot Mexest az elõbbi eléggé kegyvesztett utóbbi meg belerázódik kicsit eddig oké is...meg a Primaverából a tehetségesebbjikét oszt kalap kabát!Inkább a halálos szerzõdését írhatta vna alá mint velünk az új szerzõdést...de én még sosem tudtam kedvelni Allegrit állandóan kirázott a hideg a lépéseitõl.

Nuno88
Értetlenül állok a statisztika elõtt 😞

forza milan
Rajtunk kívül az összes csapat akinek már nincs tétje ifistákkal állt ki javarészt ahogy elnézem egyébként...Egyszerûen nemtudom megérteni!!!

forza milan
teljesen egyet értek én Allegrit úgy utállom mint a szart akár bajnokságot ünnepelhettünk vele akár nem...olyan döntései vannak hogy a szõr feláll a hátamon...akkor legalább már felküldte vna a Primaverát meg a kegyvesztetteket de ne lássunk egy totálisan szarjunk bele meccset...a Barca is a csikókkal állt ki...ha már ennyire nemteljesenmind1? felfogást követünk követnénk legalább normális módon

DeerHunter01
Nem tudom, de amúgy ezt a felfogást mindig is kurvára rühelltem, hogy ha nincs tétje egy mérkõzésnek, akkor szarjon bele a csapat. Ha már sportemberek, ezért kapják a - szerintem- kurva nagy túlzásba vitt fizetésüket, akkor legalább hajtsanak és törekedjenek a gyõzelemre.
Az elsõ félidõt nem néztem, de remélem azért behúzzuk.

\"Erről van szó!\"

ja azt hittem mexes jött le... nekem is full fos a stream, és sehol sopcast :S
forza milan
Nocerino Silva csere mire volt alapozva mert a streamem befagyottt pont 39nél és nemláttam?!

forza milan
Plzen-Milan
Kapuralövés 8-3
azt eltaláló 2-0
el nem találó 6-3
szöglet 6-2...
a labdabirtoklás az egyetlen bíztató adat de baromi nullák vagyunk eddig sajnos megint ha van tétje ha nincs...

Mexessel mi történt? Nagyon szarok vagyunk eddig...
DeerHunter01
Elvileg Maxi Lopez is már a miénk...kíváncsi leszek...szerintem e két támadó érkezésével vagy Pato vagy Robinho megy, ha választanom kéne, inkább az utóbbit engedném el, Patoba még hatalmas lehetõségek vannak szerintem.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
NSO Sajtóhír - Tevez a miénk?

forza milan
Veszélyesen vérszegények vagyunk eddig...

Viktoria Plzen(4-2-3-1): Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Lymbersky; Horvath, Jiracek; Petrzela, Kolar, Pilar; Bakos.

Milan (4-3-1-2): Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Ambrosini, Emanuelson, Nocerino; Seedorf; Pato, Robinho.
nincs nevezve 😞
acm689
és hol van a Fáraó? megnézném a BL-ben!

DeerHunter01
meg kell nyerni ezt a meccset is.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Allegri a sajtótájékoztatón említette a kezdõt:

Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho.

szucsy89
Közben Ibra üzent Mátyásnak:

"Nincs szükségem Aranylabdára, én vagyok a legjobb"

<#idiota><#mf1>
szucsy89
Mexés, Taiwo jeeeeeeeeee <#hawaii>
Nuno88
Tökéletes kezdõ erre a meccsre, Silvának Ibrának Princenek nem kell játszani, és Nocerinot se erõltesse teljesen.

Redbull756
Várható kezdõ:

Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho.

szucsy89
Napi hápi:

Olasz lapértesülés szerint elképzelhetõ, hogy Kaká, aki jelenleg a Real Madrid labdarúgója, visszatér korábbi sikereinek színhelyére, Milánóba.

Az Il Corriere dello Sport címû sportlap úgy tudja, hogy a brazil légiós nyáron igazol újra az AC Milan együtteséhez.

A 29 éves brazil aranylabdás 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezalatt 193 mérkõzésen 70 gólt szerzett. A játékost 2009 nyarán 70 millió euróért vették meg a Milantól, amellyel gyakorlatilag mindent (bajnokság, Bajnokok Ligája) megnyert.

acm.hu
Redbull756
Viktoria Plzen - Milan keret:

Amelia, Roma, Piscitelli (51); Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Ambrosini, Boateng, Cristante (34), Emanuleson, Innocenti (35), Nocerino, Seedorf; Ibrahimovic, Pato e Robinho.