A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
hát ez bezony nagyon is az😄de gól gól😄ezért olyan szerelmetes az olasz futball😄de Isten nem ver bottal 2-2

acm689
ha máshogy nem, majd bírói segítséggel megnyerjük a meccset 😄 mondjuk ezt simán be lehetett fújni szerintem

limperatore
kamu11est most nézem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
tuti 😄 most meg kaptatok egy 11est 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forza milan
Mostmár biztosan az😄DD

forza milan
hát a ti esetetek után lehet Rocchi Milanos😄

limperatore
jól megúsztátok a 11est 😊))

szomferi
most ez a Gillet az a Gillet? vagy ezekbõl is kettõ van? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

forza milan
és megint amint elkezdtem szidni a csapatot gól😄😄mondomén hogy eztkell tennem😄mindig ígyvan

DeerHunter01
MONDTAM 😄DDDD
bazmeg milyet kaszáltam volna most bwin-en....
15 és 30. perc közötti gólra 8.50-es odds volt, még gondolkoztam is, hogy ha lenne bankkártyám 10 euróval megküldöm ...ááá 😄

\"Erről van szó!\"

acm689
na mi is tudunk azért szép gól lõni, nem csak Di Vaio! szép volt SEEEEE!!

DeerHunter01
Di Vaio szépen átemelte gec...
megfordítjuk még ezt 😄
most szépen megrakja mindenki a milan gyõzelmet, mert nagyobb az odds és jól járnak 😄

\"Erről van szó!\"

forza milan
Merda Allegri..tejóisten megint mi ez a kezdõ

DeerHunter01
Antonini.....beszarok

\"Erről van szó!\"

Redbull756
BOLOGNA: Gillet, Crespo, Raggi, Portanova, Morleo, Casarini, Mudignani, Kone, Ramirez, Diamanti, Di Vaio.

MILAN: Amelia, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic.

horpeti
Szerintem nagyon jól tolta. 😊

szomferi
van már possible kezdõ? tolnám a Milant, remélem nem tartalékkal akarnak felállni valami okból kifolyólag

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szucsy89
Én maximum ingyen kölcsön és opcióval 😄
DeerHunter01
nem játszott rosszul, meg Mourinhonál nincs benne az alapcsapatban, így nehéz formába lendülnie, de én szívesen látnám újra Milan mezben

\"Erről van szó!\"

szucsy89
A mai clásico után azért választ kaphattunk, hogy kell-e nekünk vissza Kaká...
forza milan
És vissza is nyalt a fagylalt amitõl féltem...:S

szucsy89
Manchester City: a klub visszautasította a Milan ajánlatát Tévezért
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Manchester City visszautasította az AC Milan ajánlatát Carlos Tévezért – erõsítette meg az olasz együttes alelnöke, Adriano Galliani. A piros-feketék azonban nem adják fel, mindent megtesznek az argentin csatár megszerzéséért.

Mint arról beszámoltunk, a Milan mindenben megegyezett Tévezzel, ám klubja, a Manchester City nemet mondott az olasz bajnok kölcsönvételi ajánlatára. Galliani elmondta, a Milan kölcsönvenné a rutinos csatárt nyári megvásárlási opcióval, ám az angol csapat errõl hallani sem akar.

Galliani hozzátette, hogy bár a PSG is beszállt a Tévezért folytatott harcba, nem adják fel, és mindent megmozgatnak, hogy megszerezzék a 27 esztendõs futballistát.
szucsy89
A Milan kerete a Bologna elleni bajnoki mérkõzésre:

Amelia, Roma, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, Desciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

10000000000000%, hogy Pippo megy télen 😞
szomferi
valószínûleg követem én is a példádat

tippmix945
<#eljen>

szucsy89
Én rakom most hendivel a csapatot, szvsz simán ütjük most õket, tegnap a Juve ellen játszottak kupameccset és hosszabbítás is volt, szal jól ki is fáradtak, nekünk meg a csapat nagy része pihent a BL-ben, 1 hete erre a meccsre készülünk mindenképp gyõzni kell.
tippmix945
Remélem a Bologna ellen menni fog a játék.<#hehe><#nezze>

forza milan
Leonardotol nagyobb áruló féregnyúlvány kevés van a futballban-.-

forza milan
a helyzetkihasználásra lehet h már most jobb😄amúgy igéretes😄

acm689
Robinho kisfia

hát, kicsit még tanulni kell 😄

Nuno88
Remélem nem a PSG-ben fog kikötni Tevez. Ha Leonardo elviszi elõlünk, megõrülök...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Én is reménykedek, mint mindig! Jöjjön bárki, kifújjuk az orrát bárkinek! 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Azért írtam hogy jobb lenne az Arsenal, egy nagyobb csapat ellen jobban fel lehet pörögni mint ilyen kiscsapatok ellen...

Nem azt mondom hogy mi vagyunk a BL favoritok, de azért had reménykedjünk már jó szurkoló módjára. 😊
Nuno88
Barca elleni játék oké, most nem vagyok pesszimista meg vészmadár, de a BATE meg a PLZEN ellen idegenben miért nem volt olyan mentalitás? 😊

Ebbõl kiindulva mondtam, h nem mondanék olyat h a Realon kívül bárkit kivernénk.

LasCar16
Barcelona elleni játékból és mentalitásból kiindulva és elnézve a lehetséges ellenfeleket, egyedül talán a Real jelenthetne komolyabb gondot

#acm

szucsy89
Ne légy pesszimista, a Barcának is vágtunk 4-et 2 meccsen más kérdés, hogy a védelem idén kritikán aluli... Én Real-Bayern duót akarom elkerülni, Chelsea-Arsenallal ki-ki meccset játszanánk, a Benfica-APOEL ellen meg elég nagy sanszunk lenne 😊 Én az Arsenalnak örülnék a legjobban, formában maradnánk mert szvsz nagy meccset vívnánk velük, de azért a továbbjutás is meglenne (nem lebecsülve õket).
Nuno88
miért ki van itt aki tavaly nem volt?

tavaly: Pato, Ibra, Robinho, Pippo
most: Pato, Ibra, Robinho

most több gólt lövünk tény és való, de én nem vennék rá mérget h a Chelseat kivernénk, sõt egyik csapatra sem vennék mérget h kivernénk.

szucsy89
tavalyi meg idei támadósorunkat azért ne hasonlítsd már össze 😊 Chelseat sztem kiverjük ha õket kapjuk
Nuno88
Nem, de nem is rosszabbak mint a tavalyi Tottenham, és mi lett a vége? Kiestünk, lõtt gól nélkül...

limperatore
hat a chelsea boassal kozel sem villog mostanaban

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forza milan
Inkább egy Chelsea mint egy Real😄

Nuno88
Tuti h a Chelsea-t kapjuk, megmondtam haveromnak is h megint nem leszünk szerencsések! 😄

forza milan
Remélem lesz egy csipetnyi szerencsénk és nem kapunk Blanco-t mert akkor jó eséllyel zúgunk kifelé bár semmi sem lehetetlen!Minimum cél hogy jussunk az elsõ körnél tovább mostmár!

limperatore
vagy egy real.. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Galy
egy Arsenal vagy APOEL jó lenne...
acm689
köszi! azt hittem, már most pénteken lesz!
remélem, jó kis párharcok alakulnak majd ki!

Galy
Sorsolás december 16-án délben a svájci Nyonban.
acm689
mikor lesz a sorsolás?

forza milan
Énis örülök neki csak én amíg nem hivatalos nem keresgélném a mezszámát mert még visszanyalhat a fagylalt😄

szucsy89
Én is így vagyok vele, kopasz megint nagyot alkotott, egy ilyen szintû világklasszisért ez aprópénz... kérdés hogy mennyire akar majd bizonyítani. De szerintem nem lesz vele gond, Manchestert már utálta, kis környezetváltozás jót fog tenni neki. 😊 A Milanban amúgy is mindenki lenyugszik...