A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
nem rossz ez a Bologna, már egyenlítettek is :s 2-2

DeerHunter01
2-2

\"Erről van szó!\"

forza milan
hát ez bezony nagyon is az😄de gól gól😄ezért olyan szerelmetes az olasz futball😄de Isten nem ver bottal 2-2

acm689
ha máshogy nem, majd bírói segítséggel megnyerjük a meccset 😄 mondjuk ezt simán be lehetett fújni szerintem

limperatore
kamu11est most nézem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
tuti 😄 most meg kaptatok egy 11est 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forza milan
Mostmár biztosan az😄DD

forza milan
hát a ti esetetek után lehet Rocchi Milanos😄

limperatore
jól megúsztátok a 11est 😊))

szomferi
most ez a Gillet az a Gillet? vagy ezekbõl is kettõ van? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

forza milan
és megint amint elkezdtem szidni a csapatot gól😄😄mondomén hogy eztkell tennem😄mindig ígyvan

DeerHunter01
MONDTAM 😄DDDD
bazmeg milyet kaszáltam volna most bwin-en....
15 és 30. perc közötti gólra 8.50-es odds volt, még gondolkoztam is, hogy ha lenne bankkártyám 10 euróval megküldöm ...ááá 😄

\"Erről van szó!\"

acm689
na mi is tudunk azért szép gól lõni, nem csak Di Vaio! szép volt SEEEEE!!

DeerHunter01
Di Vaio szépen átemelte gec...
megfordítjuk még ezt 😄
most szépen megrakja mindenki a milan gyõzelmet, mert nagyobb az odds és jól járnak 😄

\"Erről van szó!\"

forza milan
Merda Allegri..tejóisten megint mi ez a kezdõ

DeerHunter01
Antonini.....beszarok

\"Erről van szó!\"

Redbull756
BOLOGNA: Gillet, Crespo, Raggi, Portanova, Morleo, Casarini, Mudignani, Kone, Ramirez, Diamanti, Di Vaio.

MILAN: Amelia, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic.

horpeti
Szerintem nagyon jól tolta. 😊

szomferi
van már possible kezdõ? tolnám a Milant, remélem nem tartalékkal akarnak felállni valami okból kifolyólag

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szucsy89
Én maximum ingyen kölcsön és opcióval 😄
DeerHunter01
nem játszott rosszul, meg Mourinhonál nincs benne az alapcsapatban, így nehéz formába lendülnie, de én szívesen látnám újra Milan mezben

\"Erről van szó!\"

szucsy89
A mai clásico után azért választ kaphattunk, hogy kell-e nekünk vissza Kaká...
forza milan
És vissza is nyalt a fagylalt amitõl féltem...:S

szucsy89
Manchester City: a klub visszautasította a Milan ajánlatát Tévezért
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Manchester City visszautasította az AC Milan ajánlatát Carlos Tévezért – erõsítette meg az olasz együttes alelnöke, Adriano Galliani. A piros-feketék azonban nem adják fel, mindent megtesznek az argentin csatár megszerzéséért.

Mint arról beszámoltunk, a Milan mindenben megegyezett Tévezzel, ám klubja, a Manchester City nemet mondott az olasz bajnok kölcsönvételi ajánlatára. Galliani elmondta, a Milan kölcsönvenné a rutinos csatárt nyári megvásárlási opcióval, ám az angol csapat errõl hallani sem akar.

Galliani hozzátette, hogy bár a PSG is beszállt a Tévezért folytatott harcba, nem adják fel, és mindent megmozgatnak, hogy megszerezzék a 27 esztendõs futballistát.
szucsy89
A Milan kerete a Bologna elleni bajnoki mérkõzésre:

Amelia, Roma, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, Desciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

10000000000000%, hogy Pippo megy télen 😞
szomferi
valószínûleg követem én is a példádat

tippmix945
<#eljen>

szucsy89
Én rakom most hendivel a csapatot, szvsz simán ütjük most õket, tegnap a Juve ellen játszottak kupameccset és hosszabbítás is volt, szal jól ki is fáradtak, nekünk meg a csapat nagy része pihent a BL-ben, 1 hete erre a meccsre készülünk mindenképp gyõzni kell.
tippmix945
Remélem a Bologna ellen menni fog a játék.<#hehe><#nezze>

forza milan
Leonardotol nagyobb áruló féregnyúlvány kevés van a futballban-.-

forza milan
a helyzetkihasználásra lehet h már most jobb😄amúgy igéretes😄

acm689
Robinho kisfia

hát, kicsit még tanulni kell 😄

Nuno88
Remélem nem a PSG-ben fog kikötni Tevez. Ha Leonardo elviszi elõlünk, megõrülök...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Én is reménykedek, mint mindig! Jöjjön bárki, kifújjuk az orrát bárkinek! 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Azért írtam hogy jobb lenne az Arsenal, egy nagyobb csapat ellen jobban fel lehet pörögni mint ilyen kiscsapatok ellen...

Nem azt mondom hogy mi vagyunk a BL favoritok, de azért had reménykedjünk már jó szurkoló módjára. 😊
Nuno88
Barca elleni játék oké, most nem vagyok pesszimista meg vészmadár, de a BATE meg a PLZEN ellen idegenben miért nem volt olyan mentalitás? 😊

Ebbõl kiindulva mondtam, h nem mondanék olyat h a Realon kívül bárkit kivernénk.

LasCar16
Barcelona elleni játékból és mentalitásból kiindulva és elnézve a lehetséges ellenfeleket, egyedül talán a Real jelenthetne komolyabb gondot

#acm

szucsy89
Ne légy pesszimista, a Barcának is vágtunk 4-et 2 meccsen más kérdés, hogy a védelem idén kritikán aluli... Én Real-Bayern duót akarom elkerülni, Chelsea-Arsenallal ki-ki meccset játszanánk, a Benfica-APOEL ellen meg elég nagy sanszunk lenne 😊 Én az Arsenalnak örülnék a legjobban, formában maradnánk mert szvsz nagy meccset vívnánk velük, de azért a továbbjutás is meglenne (nem lebecsülve õket).
Nuno88
miért ki van itt aki tavaly nem volt?

tavaly: Pato, Ibra, Robinho, Pippo
most: Pato, Ibra, Robinho

most több gólt lövünk tény és való, de én nem vennék rá mérget h a Chelseat kivernénk, sõt egyik csapatra sem vennék mérget h kivernénk.

szucsy89
tavalyi meg idei támadósorunkat azért ne hasonlítsd már össze 😊 Chelseat sztem kiverjük ha õket kapjuk
Nuno88
Nem, de nem is rosszabbak mint a tavalyi Tottenham, és mi lett a vége? Kiestünk, lõtt gól nélkül...

limperatore
hat a chelsea boassal kozel sem villog mostanaban

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forza milan
Inkább egy Chelsea mint egy Real😄

Nuno88
Tuti h a Chelsea-t kapjuk, megmondtam haveromnak is h megint nem leszünk szerencsések! 😄

forza milan
Remélem lesz egy csipetnyi szerencsénk és nem kapunk Blanco-t mert akkor jó eséllyel zúgunk kifelé bár semmi sem lehetetlen!Minimum cél hogy jussunk az elsõ körnél tovább mostmár!

limperatore
vagy egy real.. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Galy
egy Arsenal vagy APOEL jó lenne...
acm689
köszi! azt hittem, már most pénteken lesz!
remélem, jó kis párharcok alakulnak majd ki!

Galy
Sorsolás december 16-án délben a svájci Nyonban.
acm689
mikor lesz a sorsolás?