36663
  • acm689
    "A Juventus 1–1-es döntetlent játszott a Bologna otthonában az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A torinóiak ezzel elszalasztották az esélyt, hogy pontszámban beérjék a listavezető Milant. "

most már "de" szócska nélkül vezetjük a tabellát :) csak maradjon is így szezon végéig :)
  • Nuno88
    Vicc volt az első félidő, Urby meg Mesbah egyszerűen 10 perc után cserét kellett volna h kapjon mind a kettő.

Továbbmentünk de akkor is fájó ez a vereség...
  • paj01
    Nem azt mondom, hogy minden meccset megpiszkalnak:) De ha belegondolsz egy ilyen meccsre ki fogad?ki nézi? 4 gol elony BL szinten eselytelen. Az elso meccs ugy alakult ahogy, a masodikat meg szinesiteni kellett kicsit mert nem nézi es nem fogad ra a kutya se:) Felidoig 3at akasztott az arsenal naná h en is bekapcsoltam a TV-t:D Végignéztem a reklámblokkot, közben tudatt alatt rajottem h szárnyasbetétet kell vennem akciósan és gondolkodtam h lehet megkéne tenni a meccset bwinen satöbbi...:D Ez csak afféle elmélkedés persze...
  • horpeti
    Arsenal szemszögből meg a milánói meccs volt szánalmas.
    Ahogy látszik, az övék szánalmasabbra sikerült, 1 góllal. :)

Rosicky nagyot játszott, 32 évesen nem semmi. :D
  • forza milan
    csak engem idegesít amúgy, mikor 200Ftos tippmixes őslakosok még a csapatunk nevét sem tudják leírni normálisan, futballtudásuk lexikailag Messiig terjed, és így kezdenek el szidalmazni?"Milán"...továbbra is egy férfinév...nemde?:Distenkém:D
  • Oziris666
    Bezzeg a Milánoi meccsnél nem volt ilyen elméleted mi?!:)
  • szucsy89
    Ez szánalmas volt gyerekek... szerencsére csak a 60. perctől tudtam nézni, Ibra meg Nocerino hogy tudták azt kihagyni?

Remélem Allegri lebasz mindenkit ezután a meccs után, mert így kaphatunk egy APOEL-t is akár, az is szoros lesz.
  • paj01
    Manapság már nem lehet biztos az ember semmiben sem:D Az biztos, h mindig, mindenhol a penz szamit:) de nem akarok konspiracios elmeletekbe belefolyni:)
  • horpeti
    Ha olasz kupa lett volna, akkor 1értelmű. :DDD
  • paj01
    Nem hiszem el, hogy az ilyen meccseken nincs valami manipuláció...:D Sztem felidoben megrohanták a fogadooirodakat:DNagyon jot tett a gyors arsenal 3as a nezettsegnek is...gyanus az ilyen:)
  • horpeti
    Nem vagyok lenyűgözve a Milan teljesítményétől.
    De hát persze ennél tudnak jobban is. :)
  • forza milan
    szerintem életem leginfartusközelibb élménye...20 évesen nemrossz:D:D
  • shad0w
    pffuuuu... nc.
  • paly90
    huuuu
    öregedtem 5 évet minimum az biztos..
    köszönjük Abbiati!!!
  • forza milan
    úú gyerekek én rendesen rosszul vagyok...de komolyan...
  • acm689
    MEGVAAAAAAAAAAN, még ha gyengén is....
  • forza milan
    na egyik jobb mint a másik...Mesbah Bonera csere:Dvégülis változatosság hogy kicserélik a ....-t a szánkba:D:D
  • forza milan
    ilyen nyomás alatt még Bastenék is nehezen rúgnának gólt...
  • shad0w
    nem hiszem el...
  • LasCar16
    Nocerinoooooo áááhhhh :(((
  • forza milan
    előre és utólag is elnézést mindenkitől de az én idegeim felmondták a szolgálatot:D
  • forza milan
    BAZDMEG!!!!!!!!!!!!
  • forza milan
    hátha a sajátunkba személyesen karcolnám fejbe az tuti:D:D:D
  • shad0w
    gyenge volt ma Shaarawy is nagyon, én nem bánom ezt a cserét. Mesbah meg esik kel a saját lábában, de nembaj, majd a végén ver egy gólt. reméljük a jó kapuba :D
  • paly90
    még jó hogy nem mentem kocsmában...tuti rottyon lennék már mert nem bírnám idegekkel...mondjuk most sem,csak nincs piám...:D
  • forza milan
    mékell az egyetlen gyors játékost is lehozni ilyen hamar ráaádsul?vááá...nemtudom nálam már kattanás van gyerekek nembirom tovább:D
  • szomferi
    ez a csere minden, csak ésszerű nem :D
  • Oziris666
    Abbiatinak lassan állithatjátok a szobrot ha ez meglesz:)
  • forza milan
    Robinho is fasznak simogatja a labdát nem futsal...ezek az átadások félpályáról odaér rá az ellenfél...
  • shad0w
    uramistenbaszkiabbiati :O
  • forza milan
    miafaszt csinálunk hát Abbiati ha nemlenne bazki....ÁÁÁÁÁÁÁ felrobbanok...hát miez az ajándék már megint?
  • paly90
    Abbiati...
  • paly90
    annyival gyorsabbak az arsenalosok h rossz nézni...
  • horpeti
    Hát igen, így bexarva elég nehéz bírni a nyomást.
  • LasCar16
    remélem még Van Bommelt is kiállítják... az tudna még bebaszni
  • shad0w
    jézusom bazmeg, jön vissza Emanuelson és Mesbah is... az a szerencsétlen kétségbeesett fejjel tördeli az ujjait már a játékoskijáróban is...
  • forza milan
    1-2 pofon kijárna neki:D
  • shad0w
    Hát ilyen mentalitással mint Mesbah, ha lebasszák nem feltüzelve jön ki, hanem sírva kuporog a sarokban.
  • paly90
    az a baj h én is csak erre a két meccsre tudok gondolni...
    de csak lebassza őket Allegri...azt feltüzelve jönnek ki...
  • forza milan
    volt egy bizonyos Deportivos eset és egy bizonyos Isztambul...nekem úgy remegnek a lábaim mint a nyárfalevél...infartusközelben vokxDD