36663
-
#33280 "A Juventus 1–1-es döntetlent játszott a Bologna otthonában az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A torinóiak ezzel elszalasztották az esélyt, hogy pontszámban beérjék a listavezető Milant. "
most már "de" szócska nélkül vezetjük a tabellát :) csak maradjon is így szezon végéig :) -
#33279 Vicc volt az első félidő, Urby meg Mesbah egyszerűen 10 perc után cserét kellett volna h kapjon mind a kettő.
Továbbmentünk de akkor is fájó ez a vereség... -
paj01 #33278 Nem azt mondom, hogy minden meccset megpiszkalnak:) De ha belegondolsz egy ilyen meccsre ki fogad?ki nézi? 4 gol elony BL szinten eselytelen. Az elso meccs ugy alakult ahogy, a masodikat meg szinesiteni kellett kicsit mert nem nézi es nem fogad ra a kutya se:) Felidoig 3at akasztott az arsenal naná h en is bekapcsoltam a TV-t:D Végignéztem a reklámblokkot, közben tudatt alatt rajottem h szárnyasbetétet kell vennem akciósan és gondolkodtam h lehet megkéne tenni a meccset bwinen satöbbi...:D Ez csak afféle elmélkedés persze... -
#33277 Arsenal szemszögből meg a milánói meccs volt szánalmas.
Ahogy látszik, az övék szánalmasabbra sikerült, 1 góllal. :)
Rosicky nagyot játszott, 32 évesen nem semmi. :D -
#33276 csak engem idegesít amúgy, mikor 200Ftos tippmixes őslakosok még a csapatunk nevét sem tudják leírni normálisan, futballtudásuk lexikailag Messiig terjed, és így kezdenek el szidalmazni?"Milán"...továbbra is egy férfinév...nemde?:Distenkém:D -
#33275 Bezzeg a Milánoi meccsnél nem volt ilyen elméleted mi?!:) -
#33274 Ez szánalmas volt gyerekek... szerencsére csak a 60. perctől tudtam nézni, Ibra meg Nocerino hogy tudták azt kihagyni?
Remélem Allegri lebasz mindenkit ezután a meccs után, mert így kaphatunk egy APOEL-t is akár, az is szoros lesz. -
paj01 #33273 Manapság már nem lehet biztos az ember semmiben sem:D Az biztos, h mindig, mindenhol a penz szamit:) de nem akarok konspiracios elmeletekbe belefolyni:) -
#33272 Ha olasz kupa lett volna, akkor 1értelmű. :DDD -
paj01 #33271 Nem hiszem el, hogy az ilyen meccseken nincs valami manipuláció...:D Sztem felidoben megrohanták a fogadooirodakat:DNagyon jot tett a gyors arsenal 3as a nezettsegnek is...gyanus az ilyen:) -
#33270 Nem vagyok lenyűgözve a Milan teljesítményétől.
De hát persze ennél tudnak jobban is. :)
-
#33269 szerintem életem leginfartusközelibb élménye...20 évesen nemrossz:D:D -
#33268 pffuuuu... nc. -
paly90 #33267 huuuu
öregedtem 5 évet minimum az biztos..
köszönjük Abbiati!!! -
#33266 úú gyerekek én rendesen rosszul vagyok...de komolyan... -
#33265 MEGVAAAAAAAAAAN, még ha gyengén is.... -
#33264 na egyik jobb mint a másik...Mesbah Bonera csere:Dvégülis változatosság hogy kicserélik a ....-t a szánkba:D:D -
#33263 ilyen nyomás alatt még Bastenék is nehezen rúgnának gólt... -
#33262 nem hiszem el... -
#33261 Nocerinoooooo áááhhhh :((( -
#33260 előre és utólag is elnézést mindenkitől de az én idegeim felmondták a szolgálatot:D -
#33259 BAZDMEG!!!!!!!!!!!! -
#33258 hátha a sajátunkba személyesen karcolnám fejbe az tuti:D:D:D -
#33257 gyenge volt ma Shaarawy is nagyon, én nem bánom ezt a cserét. Mesbah meg esik kel a saját lábában, de nembaj, majd a végén ver egy gólt. reméljük a jó kapuba :D -
paly90 #33256 még jó hogy nem mentem kocsmában...tuti rottyon lennék már mert nem bírnám idegekkel...mondjuk most sem,csak nincs piám...:D -
#33255 mékell az egyetlen gyors játékost is lehozni ilyen hamar ráaádsul?vááá...nemtudom nálam már kattanás van gyerekek nembirom tovább:D -
#33254 ez a csere minden, csak ésszerű nem :D -
#33253 Abbiatinak lassan állithatjátok a szobrot ha ez meglesz:) -
#33252 Robinho is fasznak simogatja a labdát nem futsal...ezek az átadások félpályáról odaér rá az ellenfél... -
#33251 uramistenbaszkiabbiati :O -
#33250 miafaszt csinálunk hát Abbiati ha nemlenne bazki....ÁÁÁÁÁÁÁ felrobbanok...hát miez az ajándék már megint? -
paly90 #33249 Abbiati...
-
paly90 #33248 annyival gyorsabbak az arsenalosok h rossz nézni... -
#33247 Hát igen, így bexarva elég nehéz bírni a nyomást. -
#33246 remélem még Van Bommelt is kiállítják... az tudna még bebaszni -
#33245 jézusom bazmeg, jön vissza Emanuelson és Mesbah is... az a szerencsétlen kétségbeesett fejjel tördeli az ujjait már a játékoskijáróban is... -
#33244 1-2 pofon kijárna neki:D -
#33243 Hát ilyen mentalitással mint Mesbah, ha lebasszák nem feltüzelve jön ki, hanem sírva kuporog a sarokban. -
paly90 #33242 az a baj h én is csak erre a két meccsre tudok gondolni...
de csak lebassza őket Allegri...azt feltüzelve jönnek ki... -
#33241 volt egy bizonyos Deportivos eset és egy bizonyos Isztambul...nekem úgy remegnek a lábaim mint a nyárfalevél...infartusközelben vokxDD