A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
a Milan csak akkor kell két góllal ha a Bilbao behúzza, de még 1-1, szóval az alap gyõzelem is elég lesz 😄
szóval a 3 pont kell és kész
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"Erről van szó!\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
ARSENAL - MILAN, Tuesday 6 March 2012, at 20.45, at the Emirates Stadium.
acmilan.com
Arsenal:
Almunia; Senderos, Clichy, Gallas, Sagna; Diaby, Eboue, Fabregas; Flamini, Hleb; Adebayor
Milan:
Kalac; Maldini, Nesta, Oddo, Kaladze; Kaka, Ambrosini, Gattuso; Pirlo, Pato, Inzaghi
2 teljesen más csapat fog mérkõzni most, még sok van addig, a formákat nem lehet tudni hogy alakulnak, de sztem 60%-40% hogy továbbjutunk. Forza!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
erdekes mindig arra mentek ra akikre mi 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ezt a Juan Jesus gyereket meg remélem elhozzuk elõletek 😄
na errõl beszéltem, ilyen ember kell nekünk!!!
Napok óta csak a találgatások mennek Carlos Tevezzel kapcsolatban, így éppen ideje volt, hogy az érintett is megszólaljon: „ Milan? Csak a Boca Juniors érdekel. Belefáradtam abba, hogy ide-oda költözgessek Európában, abban pedig biztosak lehetnek, hogy Angliába vissza nem megyek. A Boca csapatában akarok játszani, és készen állok arra, hogy lemondjak a magasabb fizetésrõl.” – nyilatkozta az argentin csatár. Mindezek ellenére azon sem lepõdnénk meg, ha végül mégis a Rossonerinél kötne ki a játékos.
nem kell!!! ilyen játékos, aki nem akar egy Milanban játszani, nem kell! motiválatlan, kiégett, menjen haza! szerintem 😊
\"Erről van szó!\"
Nem akarom Antoninit szidni, mert azt becsülöm benne, hogy hajt folyamatosan és küzd, de egyszerûen nincsenek olyan képességei, hogy huzamosabb ideig jó teljesítményre legyen képes.
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Azért valaki egy rövid értékelést adna? Pato játékára vagyok nagyon kíváncsi.