36663
-
#33320 "A mai napon Boateng, Nesta, Merkel és Seedorf is a csapat többi tagjával edzettek."
acm.hu/fórum -
#33319 Urby enyhe góóólt pöccintett:D -
#33318 énis ezért mondom, hogy bekellett vna rúgni, megne bosszulja magát! -
#33317 Jah, csak vissza ne üssön. Durván ki van nyílva a Parma, millió kontralehetőség. -
#33316 vezethetnénk vagy 3mal már! -
#33315 18.00 Parma-Milan
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
#33314 ja és igen, magyar! -
#33313 én is itt nézem már jóideje a meccseinket, valaki nem rég linkelte be ide, azóta használom. nagyon jó, folyamatos a kép, nagyjából félóránként áll meg, akkor kell nyomni egy F5-öt és fél óráig megint minden ok. -
#33312 Képminőség milyen? Szaggat? Ez a magyar DigiSport lenne? -
Davidke007 #33311 Aki hasonló cipőben jár, mint én, hogy nincs otthon DigiSport Plus csatornája, azoknak itt van a link:
http://onlinetvkeresre.eu/
Csak regisztrálni kell és szavazni a kéréseknél a Parma-Milan meccsre és adni fogják. Már próbáltam, nagyon jó kis oldal. De ahogy néztem a mai programot, tutira adni fogják a meccsünket. -
#33310 Van Bommel kisárgázta magát az első meccsről, Abate pedig valszeg nem játszik sérülése miatt -
#33309 Zlatan? VÉGEM! :D
-
#33308 Gatyát felkötni! Kemény lesz! FORZAAA! :) -
#33307 nem nagyon szabadna gólt kapnunk otthon :D, bár ez lehetetlen, nagyon nagyot kellene alkotnunk hazai pályán, aztán Barcelonában is tökéleteset játszani... -
#33306 Nem hiszem el, csak egy kis szerencse kellett volna :( Rohaggyon meg az UEFA :D -
#33305 Hát, ha 0-ra sikerül lehozni a hazai meccset, akkor jó. De mindenképpen baromi nehéz lesz, az tuti.
De remélem már kezdik összedrótozni a sérülteket, és beléjük nyomni minden cuccot, amitől erre a két meccsre legalább pörögnek, mint állat. :D -
#33304 Sok sikert! Remélem kiütitek a Barcát :) -
#33303 érdekes, én ezt inkább pozitívan értékelem. egy idegenbeli utolsó percekben szerzett gól sokkal többet érhet, mintha itthon lőnénk. én mindig annak örülök, ha itthon kezdünk. -
#33302 Barcelona - Chelsea - Real Madrid :D Kihívás elfogadva! :D
egy problémám van, második meccs Barcelonában lesz -
#33301 hát ez nem lesz sétagalopp :S -
#33300 ki kell ejteni a köcsögöket :D képesek vagyunk rá! -
#33299 na srácok, megkapjuk a barcát figyeljétek meg -
#33298 itt van magyarul is:
Sneijder érkezhet
én nagyon örülnék neki! nagyszerű játékos, mindig tőle tartok legjobban a derbyken :) -
#33297 Marseille elsősorban vagy Benfica.
Megmondom őszintén az APOEL az para lenne :DD
Chelsea meg új erőre kapott az "új" edző miatt. -
#33296 acm.hu fórumról:
http://www.calciomercato.com/rassegna-stampa/sneijder-vuole-il-milan-307343
http://www.calciomercato.it/news/150062/Calciomercato-Inter-il-Milan-nel-futuro-di-Sneijder.html
Sneijder csapatot vált,várost viszont nem? -
#33295 Kit szeretnétek ellenfélnek? :) -
#33294 elméletileg Robinho és Abate is megsérült edzésen...milyen edzéseink lehetnek, hogy állandóan a fél csapat lesérül?mármost felettébb érdekelne a dolog mert ezmár vicc:D -
#33293 Holnap BL sorsolás, nem elfelejteni! 11:45 EuroSport! -
#33292 http://www.fourfourtwo.hu/hirek/olaszorszag/ac-milan/a-milan-19-rozsaval-engesztelte-ki-a-csinos-riporternot -
#33291 -
#33290 Hihetetlen milyen helyzeteket hagytak ki ma (is) a FLEGMASÁG miatt Ibráék... a Juventusnak meg azt hiszem lassan hátrafelé kell majd tekintgetnie, és az idény végén a 3. helyért fognak küzdeni. -
#33289 még szebb győzelem :)) -
#33288 szép győzelem! -
#33287 A Juventus 0:0-t játszott :) -
#33286 Ibra és Nocerino góljával eddig 2:0, még negyedóra van hátra. -
#33285 köszi!
jól kezdődik a meccs... :) 1-0! "vissza kell térni a leccerélt útra"! :) -
#33284 15.00 Milan-Lecce
streamek: -
#33283 A Lecce elleni keret:
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho
(acmilan.com) -
#33282 "Sokat szenvedtünk az Arsenal ellen." mondta Barbara a Gazzetta dello Sportnak a 3-0-s vereséget követően. „Ugyanakkor az Emirates Stadion atmoszférája egyszerűen varázslatos volt.”
„2015-ben modernizációra kerül sor a San Siroban, de a szurkolók így sem lesznek elkényeztetve. Szükségünk lenne egy saját stadionra.”
A Bajnokok Ligájában az Arsenal ellen 4-3-as összesítéssel tovább jutó Milan jelenleg az Interrrel osztozik az önkormányzati tulajdonban lévő Stadio Giuseppe Meazzán.
-
#33281 most nem kaptak lesgólt