36663
-
#33360 Pippo megsérült a változatosság kedvéért izomproblémák:D -
#33359 Pato hétfőn Atlantába repül remélem végre közelebb kerülnek a megoldáshoz, aggasztóak ezek az izomsérülések -
#33358 „Nagyon ritkán adódik olyan lehetőség, mint amilyen nekünk januárban volt. Láttam Carlos Tévezt a Chelsea ellen játszani, és mondhatom, lenyűgöző volt – mondta Galliani az argentin csatárról. – Hat hónap kihagyás után beállt, és egyedül megfordította a mérkőzést. Persze Maxi Lópezzel is elégedettek vagyunk, de Carlos különleges szerelmem, sajnálom, hogy a sors másképp döntött." -
#33357 hát nem győzött meg így elsőre, már ha ez lesz... hátulról is kellene egy kép számozás meg design miatt.. sőt még az adidas jel és a címer is pont átmeneten van rajta nem valamelyik csíkban.. Scudetto címerrel azért szebb lenne :D -
ez most komoly? -
#33355 #33310 -
#33354 Jó hírek: Bommel, Prince és Nesta is, Silvának kutya baja.
Abate valószínűleg kihagyja a hétvégi meccset, de aggasztóbb az, hogy lehet a Barca ellen sem lesz :/ -
#33353 De lehet, ilyenkor a hosszabbítás utáni eredmény számít hivatalosan, ezt nem tudom... de a rendes játékidőre vonatkozó állításom akkor is igaz. :) -
#33352 Rendes játékidőben a Juventus idén először szenvedett vereséget...
Amelia is nagyokat védett, de érzésem szerint Vucinic gólját Abbiati kitolta volna, ő az ilyen lövéseket "szereti" bravúrral védeni. :D
Remélem a Roma ellen teljesen más csapat fog pályra lépni, mert ez egy felforgatott csapat volt. Visszatér Bommel középre, Muntari-Nocerino szél, Boateng pedig végre a csatárok mögé, talán Robinhonak is jót tett ez a kis pihenő. -
wright #33351 Én 2-2 láttam az eredményjelzőn...Vagy nálatok más szabály játszik.Ja bocs nálatok más -
paj01 #33350 Ameliat kihagytad... mellesleg az első gól az Mexesé volt. Ugy dolt el mint a rohadt nád alessandro mellett:D talán arra szamitott, hogy befujja a biro... -
#33349 Ha most köcsög akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy 2 meccsen sikerült a Milan B-t 1 góllal megverniük :D
Mesbah, Antonini, Emmanuelson, Inzaghi, Seedorf ezen a meccsen kritikán alul teljesítettek, ezért (is) estünk ki.
Mexes kurva jól tolta!
Bajnokságot be kell húzni, meg a BL-ben valahogy megpróbálni továbbjutni (vagy ha már kiesünk szép halált halni:D), ezt a fos kupát amit a csapat évek óta leszar nem kell sajnálni. -
#33348 Ki is esünk... amit ma Silvával csináltak, az undorító volt, tudom a Milanból is rászolgált pár ember (pl. Mexes)... -
#33347 Persze ettől még kieshetünk a kupából, de ez a sorozat most megszakadt. -
#33346 Kikapott a Juve! -
#33345 mit mondtam :DDD
na gyerünk be kell vágni egy gólt legalább -
paly90 #33344 mekkora gól!:)
szép volt Maxi! -
#33343 meglesz a hosszabbítás!!!!! MAXI!!!! -
#33342 Ja, Grove4, most a Milan lőtt gólt a semmiből... :D -
#33341 Mostantól minden meccsen szidni fogom Mesbaht!!!!!! :D:D:D:D:D -
#33340 bár úgy látom amúgy a kutya se fizeti már a VIP-et sg-n :D
ugye a színvonal évről évre nő :D -
#33339 oszt Mesbah-nak 30.06.2016.ig van szerződése ő lesz majd az új Antonini :) -
#33338 Antonini érdeme :D -
#33337 Most veszem észre én is :D:D:D:D -
#33336 Tényleg, elrontott egy Super Thiago Silva téket :DDDD -
#33335 Őt azért nem írtam, mert ő ennél szarabb szokott lenni, most egész jól játszik :DS:SDD:
Summa summarum, a 2 szélső védő helyén sebezhető ez a csapat nagyon, félek a barca könyörtelenül ki is fogja használni... -
#33334 milyen téket basztál el :DD
én csak a meccs után nyilatkozok :)
még bármi megtörténhet -
#33333 Antonini szerintem igen szar ezen a meccsen, Vuci rendre megveri. -
#33332 Persze, 2 gólos előnyből már könnyű nyugodtan játszani meg kontrázgatni :)
Én nem is vagyok annyira bosszús a kupa miatt, szerintem pihentetni kellett volna a kulcsembereket... a bajnokság meglesz, viszont az az 1 dolog fájó, hogy a Juvét nem sikerült megverni idén pedig volt rá lehetőség bőven.
Amúgy hihetetlen, hogy Berlu nem bír letenni az asztalra 20 millát egy normális balvédőért... Mesbah színvonal alatt játszik (gyengébb mint Antonini bal oldalon), de Emanuelson se ért sokszor labdába. Nagyon hiányzik Bommel és Nocerino középről, vagy lehet a visszatérő See és Aqua nem tudtak felpörögni, nem tudni. -
#33331 jó nektek :D -
#33330 Én is így láttam. A gólig a Milán volt jobb, azóta viszont nem találják a helyüket, és már játsszuk a saját játékunkat :) -
#33329 Hát a meccs első felében tényleg a Milan volt veszélyesebb, aztán a Juve kezdett éledezni, meg is lőtték a gólt, aztán több veszélyes támadást is vezetett a Juve, abban az időszakban a Milan meg kb. el is tűnt. -
#33328 Gondoltam, hogy valaki át fog jönni :D Legaább nem vagyok egyedül itt... én tényleg próbáltam semleges szemmel nézni, az első gólig kb. azt kellett néznie a közönségeteknek, ahogy a Milan támad, Ti meg védekeztek. Miért te mit láttál? :D -
#33327 Közünk nincs a meccshez... ja :D:D:D -
#33326 Egyszerűen hihetetlen ez a Juventus. Közük nincs a meccshez, persze hogy találnak egy gólt a semmiből. :D -
#33325 Elvileg Maxi lesz, mert Ibra "belázasodott"... :D -
#33324 Jó de most szerintem +1 meccs nem menne a bl vagy a bajnokság rovására, extra motiváció lenne a játékosokban ha a döntőbe jutnának :D
heti 2 meccset ki kell h bírjon egy focista, főleg ha már ennyit kapnak :D
kezdőbe mehetne Inzaghi ha már úgy is leszarja Allegri a meccset, akkor kaphatna lehetőséget, szerintem feltudná tüzelni a csapatot, mint anno a RMadrid ellen -
#33323 Nem tudom, hiába mondja Allegri, hogy tovább akarunk jutni, sokkal fontosabb a BL és a bajnokság, márpedig ezután 2 nagyon fontos meccs jön nekünk. A Juvénak meg év meccse, egyik esélyük, hogy nyerjenek idén valamit...
Persze ettől még benne van, hogy győzünk, majd a kezdőből és a pályán nyújtottakból meglátjuk, hogy akartak-e a fiúk. :D -
#33322 Majd játszik Mexés meg Sharaawy :D
hozni fogjuk! -
#33321 Elvileg nem lesz ma a pályán Ibra és Thiago Silva sem, de hát ez várható volt, hogy telibefossuk a kupát :D