36663
-
#33400 megint Xanaxot megkövetelő este lesz ez ha jól jövünk ki azért ha nem azért:Dfélek:Dde érzem az erő velünk van, remélem nem tévedek!3-1 lesz!:Dés így nyerjek a lottón ha bejön a tippem:D -
#33399 2 szél életveszély:SSS nembaj érzem a kraftot jólesz ez reméljük! -
#33398 MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Mexes, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho.
BARCELLONA: Valdes, Dani Alves, Piquè, Mascherano, Puyol, Xavi, Busquets, Keita, Messi, Iniesta, Sanchez. -
#33397 Ne éljétek bele magatokat semmibe. Ha esetleg pozitív eredményt érünk el akkor lehet örülni, előre senki ne kergessen hiú ábrándokat, szar csalódni...
...de akkor is FOOOORZAAAA MILAAAAAAAAAAN!!! GYERÜNK NYERJÜK MEG B....A MEEEG!!! -
#33396 Hát én személy szerint bizakodok mint szurkoló de a realitás más Bommel és Silva nélkül, egyéni hibáktól tartok pl Bonera/Antonini/Ambro triónál.. -
Hunor88 #33395 Ma nyerni kell kapott gól nélkül a Milannak! Hajrá! -
#33394 tetszik a párhuzam, remélem a vége is hasonló lesz :)
-
#33393 scudetto eleg lesz :D -
#33392 Jean Pierre Meersseman, a Milan egészségügyi vezetője arról számolt be, hogy Pato túl van első vizsgálatokon az Egyesült Államokban.
A szakembert a milannews.it idézi: “az első vizsgálatokon túl van a játékos, ezek elsősorban neurológiai jellegűek voltak. Az eredmények biztatóak.” -
#33391 Inter 2009-10
- bajnoki címvédő
- csoportkörben Barcelona ellen döntetlen, vereség
- csoportkörben 2. helyen továbbjutás
- Juve ellen Torinóban a hajrában vereség, Marchisio góljával
- 16 között kiütve egy angol csapat
- Barca előtt hazai rangadó, a hajrában megnyerve (Juve ellen 2-0, Milito 75. Etoo 90+)
- Barca ellen csodálatos továbbjutás
- bajnoki cím, BL-győzelem
Milan 2011-12
- bajnoki címvédő
- csoportkörben Barcelona ellen döntetlen, vereség
- csoportkörben 2. helyen továbbjutás
- Juve ellen Torinóban a hajrában vereség, Marchisio góljaival
- 16 között kiütve egy angol csapat
- Barca előtt hazai rangadó, a hajrában megnyerve (Roma ellen 2-1, Ibra 83.)
- jön a Barca.....
- ... ? -
#33390 -
#33389 Napoli-Palermo-Lazio trióban bízhatunk talán, meg abban, hogy 1-2 kiscsapat ellen leikszelnek jó szokásukhoz híven.
Nekünk amúgy már csak egy Inter elleni derby lesz az utolsó előtti fordulóban, a többi meccs könnyű. -
#33388 Az rendben de sztem nem nagyon fognak ezek bukni. -
#33387 Miénk lesz a bajnokság... érzem. Nekik amúgy is sokkal nehezebb meccseik lesznek még. -
#33386 A Juve behúzta 2:0-al... -
#33385 Na akkor most kellene egy Merda győzelem vagy egy X! -
#33384 Nem volt semmilyen csere. Lehet nálunk is kéne egy komplett MilanLab csere, a helyzet ennél csak jobb lehetne. -
#33383 Szerintem nem volt stáb csere, a múltban leváltottak vmi orvost ha jól emlékszem, de sztem kb ennyi. Rejtélyes hogy miért van évről évre ennyi sérült, hiába h 3 front, de akkor is, ennyi sérültnek nem kellene lenni. -
#33382 azért a Juvenél több szokott lenni, meglepett most ez az utolsó hely -
paj01 #33381 csángó Silva nélkül elég necces lesz egy barcat megfogni:)Támadni kell nincs mese. Remélem Ibra formában lesz. -
#33380 csak azt nem tudom, hogy egy év leforgása alatt hogy tud ennyit fordulni az egész, tavaly nem volt ennyi sérültetek. Nekünk meg pont fordítva, tehát tavaly meg tavalyelőtt volt sok sérült és most meg nincs. Mondjuk nálunk volt egy edzői stáb csere, meg ugye kiesett Európa. De nálatok, ha jól tudom nem volt orvosi stáb csere. Vagy volt? -
#33379 Vicc ez az egész... és ez megy minden évben szinte :( -
#33378 Oo.. -
#33377 És alátámasztva az állításom, sérülések idén a Serie A-ban:
-
#33376 Silva 1 hónap pihi? :( -
#33375 A sárga lapok száma pedig 4-6, ami azt jelenti, hogy durva szabálytalanságokban kb. egy szinten volt a 2 csapat. De főleg Silva kapta azok nagy részét is, erre írtam.
Egész egyszerűen elképesztő ez a sérülés sorozat ami súlytja a csapatot idén, egész évben 9-12 (!!!) sérült van, eddig 3-as terhelés mellett, heti 2 meccsel! Így arra a pár kiegészítő emberre, akiknek 20 percekre beállva kellene segíteni a csapatot (akár Shaarawy a 19 éve miatt, akár Seedorf vagy Ambrosini a 34 évével) hatalmas teher hárul. Megnéznék BÁRMELYIK más európai topcsapatot, akár a Barcát, Realt is, hogy ennyi sérülttel hol állnának. És igenis nagy szó a csapattól ez, mert mindezek dacára vezetjük a bajnokságot, méltó módon estünk ki a kupából, és még állunk a BL-ben (mellesleg 4x játszunk 1 év alatt a világ jelenlegi legjobb csapatával aki mellesleg a BL címvédője, és még a sorsolás sem nekünk kedvez, mi játszuk idegenben a visszavágót...)
Szóval én büszke vagyok a csapatra, akármi is lesz a Barca elleni meccs vége! -
#33374 Szerintem pont a Milan játszott favágó módon azon a meccsen, már nem azért. Itt egy statisztika, pontosan kétszer annyit szabálytalankodott a Milan mint a Juve.
Stat -
#33373 Remélem ma kiszopnak az intertől, valahogy érzem, hogy ma ki fognak kapni. -
#33372 Silva sérülését köszönjük meg annak a 2-3 torinói favágóknak, akik 120 percig faragták Thiagot... -
#33371 Allegri mondta közben h Silva nem lesz ott szerdán a Barca ellen... -
paj01 #33370 Ibrakadabra:) Mi ez az agymenés, hogy a Roma olyan mint a Barca?:D Max a létszám egyezik meg...:D -
#33369 jól van, behúztuk ezt is!! szép volt fiúk! remélem, Silva hamar felépül, nem nagy a baj! -
#33368 Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! -
#33367 IBRRRAAAAA FORDÍTTTT!!!! -
#33366 Ambrosini takarodj... első helyzetükből gólt lőnek, hihetetlen baszki -
paly90 #33365 Silva...:S
nem lesz ez így jó...mára se meg Barca ellen se..:S -
#33364 18.00 Milan-Roma
tv: Digisport hu
streamek itt: -
#33363 Hát én már nem fizetem :) -
virslyee #33362 Seria A már biztos! Bl be még le kell fizetni a bírokat Barca ellen... -
#33361 Prince visszatér a hétvégén, de lehet h Silva és Ibra is kihagyja a Roma elleni meccset :///