A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erről van szó!\"
<#worship>#worship> inkább nézem õt 40 évesen mint akár idehoztuk volna Maxi Lopezt...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
😄😄 ezmi
így nekem általában 7 millió euró a max, amivel "megajándékoz" a vezetõség, hogy igazolásokra költhetem. azt hiszem így már érthetõ, hogy miért alkudozik a Milan. ha lenne 300 millió, simán, szó nélkül kipengetnék azt a 25 misit Tevezért.
Én már akkor is mondtam, hogy tényleg nem hülyeség, érdemes figyelni a cikkben a számokat: pl. 1000 játékosfigyelõ jegyzetei alapján állították össze a hatalmas adatbázisukat.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mindenki kölcsönvesz mindenkit, majd fizet ennyit ha teljesül az, persze ez csak akkor, ha amaz, meg emez, meg kitör az Etna és a réz ára jól fog állni 😄DD
Mondjuk így nagy melléfogás meg nem történhet meg...😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egy hsz a milan.hu fórumáról amivel nagyon egyetértek:
"Úgy néz ki errõl van szó, hogy kölcsönvétel, kiegészítve, hogy megvesszük ha X% meccsen pályára lép, továbbá Galliani emelte az ajánlatot,hogy ha Tevez mégse felel meg, akkor hajlandó még egy évre kölcsön venni és végén megvásárolni persze olcsóbban..
A City így be lenne biztosítva, hogy Carlitos nem kerül vissza hozzájuk, illetve a fizetését megtakarítanák..
Nem semmi üzleti érzék..
Ha ezt így elfogadja a City akkor Galliani-é az újabb legjobbnak járó manager díj."
😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Itt pedig azt írják hogy Tevezék nem rúgják fel a szóbeli megállapodásukat a Milannal, így Brancáék nem sok mindent tehetnek.Mindeközben Tevez már készül Milánóba és várja a jó híreket.
forrás: acmilan.hu - fórum
Na jó örülnék ha csak az egyik jönne, bár Ganso sehol sincs attól aminek kikiáltották, de hát ha beválna.
PSG: Sirigu, Ceara, Bisevac, Sakho, Tiènè, Jallet, Bodmer, Sissoko, Nene, Pastore, Hoarau.
A merda is Tévez-t akarja, Branca már repült is tárgyalni Manchesterbe és vitte magával az Inter egyik ikonját Materazzit hogy gyõzze meg a sejket a transzferrõl, állítólag a kék-feketék ajánlata 25 millió Euró + Marco Materazzi, az újságok véleménye szerint ez egy komoly ajánlat és már kész is van Materazzi szállása az Emirátusokban!!
#acm
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Másik hír: Tévez vételárát már januárban hajlandóak lennénk kifizetni, plusz a "Pato pénzbõl" a nyáron érkezne Balotelli, tehát a sajtó már szépen elköltötte a pénzt. Raiola jan. 4-5re ígért egy nagy bejelentést, meglepetést, mindezek után kíváncsi vagyok, h h alakul a január.
#acm
még egy hír: az Inter is ráröpül Tevezre, és készek 25 milliót kiadni rá.
\"Erről van szó!\"