A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

acm689
errõl van itt szó, ilyen emberek kellenek a Milanba!! minden tiszteletem Pippóé! <#worship><#worship><#worship>

szucsy89
”Túlságosan is szeretem ezt a mezt ahhoz, hogy elhagyjam Milánót. Nincs szükségem olyan ígéretre, hogy többet játszhatok majd, mert tudom, hogy mit kell tennem. Keményen dolgozom, hogy a csapatba kerüljek. Jól vagyok, és a Milanban akarok játszani.” – nyilatkozta a 38 éves gólvágó a Corriere dello Sportnak.

<#worship> inkább nézem õt 40 évesen mint akár idehoztuk volna Maxi Lopezt...
horpeti
Pedig pont nem is oltotta. Hanem azért lesz nehezebb, mert az Atalanta majd "bunkerfocit" nyom. 😊

limperatore
látszik h buta nigger, táncolni meg butaságot beszélni tud 😄😄😄😄 pont ráillik

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Takarodjon mááár! 😄😄😄😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
😄DDDDDDDDDDDD ASd?aSd?AS?dADS
mekkora fazon 😄DDD

\"Erről van szó!\"

szucsy89
"Néhány hónappal ezelõtt kapta fel a hírt a sajtó, hogy Ronaldinho a házával szemközt megvett egy diszkót, majd szeretett volna alagutat fúratni a két épület között, de az ötletet az önkormányzat megfúrta."

😄😄 ezmi
acm689
épp akartam linkelni 😊

Redbull756

acm689
bocs, erre rosszul emlékeztem, sajnos 2031-ig tart, és pontosan 314 millió euró visszafizetésére kötelez a kölcsön. a játék szerint 2.06 milliót fizetünk minden hóban.
így nekem általában 7 millió euró a max, amivel "megajándékoz" a vezetõség, hogy igazolásokra költhetem. azt hiszem így már érthetõ, hogy miért alkudozik a Milan. ha lenne 300 millió, simán, szó nélkül kipengetnék azt a 25 misit Tevezért.

Steve Downie
Ez valóban így van, és nem is annyira kicsi, az Európa Liga szintû Everton kötött megállapodást még 2008-ban a SI-al.
Én már akkor is mondtam, hogy tényleg nem hülyeség, érdemes figyelni a cikkben a számokat: pl. 1000 játékosfigyelõ jegyzetei alapján állították össze a hatalmas adatbázisukat.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

acm689
így igaz. amúgy is ott van az a 300 millió eurós tartozás, amit kb 2016-ig fizetünk :s amúgy ezek mennyire nyilvános adatok? mert pl ezt az adatot FM-bõl szedtem, és most lehet vele piszkálni, meg kinevetni, de az FM elég pontos adatokat ad... (ld.: volt róla korábban cikk, hogy az egyik kisebb angol csapat a játék alapján igazolt!)

bakkerman
szerintem ez egy remek szisztéma,amit a Milan folytat,tényleg csak addig nyújtózkodik Galliani ameddig az a bizonyos takaró ér,és azért csak bajnokok lettek tavaly,és most is ott vannak legelöl,valamit tud a kiskopasz 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Sajnos ilyen gazdasági helyzetben ezt kell csinálni, a német foci ennyivel stabilabb gazdaságilag, hogy nem kell így trükközgetni, épp most nyilatkozott errõl Hoeness is amúgy.
Mor3llo
Hát, üzleti érzék, ja, de egyébként vicc ami olaszhonban megy, abszolút nem bántásképpen 😄
Mindenki kölcsönvesz mindenkit, majd fizet ennyit ha teljesül az, persze ez csak akkor, ha amaz, meg emez, meg kitör az Etna és a réz ára jól fog állni 😄DD
Mondjuk így nagy melléfogás meg nem történhet meg...😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Nagyon úgy néz ki, hogy miénk Tévez.

Egy hsz a milan.hu fórumáról amivel nagyon egyetértek:

"Úgy néz ki errõl van szó, hogy kölcsönvétel, kiegészítve, hogy megvesszük ha X% meccsen pályára lép, továbbá Galliani emelte az ajánlatot,hogy ha Tevez mégse felel meg, akkor hajlandó még egy évre kölcsön venni és végén megvásárolni persze olcsóbban..

A City így be lenne biztosítva, hogy Carlitos nem kerül vissza hozzájuk, illetve a fizetését megtakarítanák..

Nem semmi üzleti érzék..

Ha ezt így elfogadja a City akkor Galliani-é az újabb legjobbnak járó manager díj."

😄
szucsy89
No, lehet mégis lesz valami? Tevez csatlakozott Gallianihoz, meg elvileg elutasították az Inter ajánlatát... közben már házat néz Milánóban... mondjuk nem akarom hogy ebbõl is Ganso-féle szappanopera legyen, elég volt az is már unalmas volt 😄
szucsy89
DURR 😄
Nuno88
Bízzunk benne hogy ide jön és nyer is valamit 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Szóbeli megállapodás nélkül is minket választana, mert nyerni is akar valamit 😄
Nuno88
Tevez és a Milan

Itt pedig azt írják hogy Tevezék nem rúgják fel a szóbeli megállapodásukat a Milannal, így Brancáék nem sok mindent tehetnek.Mindeközben Tevez már készül Milánóba és várja a jó híreket.

forrás: acmilan.hu - fórum

forza milan
Patinho szép gólt vert megint összevart hogy maradnia kéne v nem és aztmondom maradjon😄

Nuno88
Remélem lesz valami. Én már beleéltem magam Tevezbe, de ha mellé jönne Ganso is 😄

Na jó örülnék ha csak az egyik jönne, bár Ganso sehol sincs attól aminek kikiáltották, de hát ha beválna.

szucsy89
Raiola 4 vagy 5 re ígért egy "nagy durranást"... lehet a PSG meccsre gondolt <#idiota> amúgy ha lófasz nem lesz holnap se, akkor én januárban nem fogok nyilatkozatokat olvasni, mert bekamuznak mindent a semmiért... inkább nem is baszom fel az agyam 😄
acm689
január 4 van, eddig semmi nagy hír nem látott napvilágot. vagy lemaradtam valamirõl? örülnék egy Gansonak, vagy Lucasnak...

szucsy89
nagyon gyenge csapat ez a PSG... 50%-on pörgünk és momentumuk sincs 😄 Ibra kb. 20%on van 😄DD
acm689
mikor játszunk? lesz stream?

Redbull756
MILAN: Amelia, De Sciglio, Mexes, Thiago Silva, Taiwo, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, Pato.

PSG: Sirigu, Ceara, Bisevac, Sakho, Tiènè, Jallet, Bodmer, Sissoko, Nene, Pastore, Hoarau.

szucsy89
LasCar16

A merda is Tévez-t akarja, Branca már repült is tárgyalni Manchesterbe és vitte magával az Inter egyik ikonját Materazzit hogy gyõzze meg a sejket a transzferrõl, állítólag a kék-feketék ajánlata 25 millió Euró + Marco Materazzi, az újságok véleménye szerint ez egy komoly ajánlat és már kész is van Materazzi szállása az Emirátusokban!!

#acm

szucsy89
az lehet Ibra volt, hogy végleg kifizettük <#idiota>
Mor3llo
tényleg, nektek tavaly is volt valami hasonló...Mr. X, vagy mi, nem?😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Én már a nyilatkozatoknak sem hiszek Kaká után... van egy olyan érzésem, hogy menni fog megint a parasztvakítás január 31 éjfélig, de hát ezt már megszokhattuk 😄DDD
LasCar16
közben meg van olyan is a sajtóban h a kopasz 45 Milla alatt nem engedné el a kacsát, Carlo már januárban számítana rá, 5 évre szóló szerzõdést ajánlanának neki a franciák 7 millás fizuval, plusz elengednék az olimpiára, amirõl Milánóban másképp vélekednek, na most ezek után igazodjunk ki, mondjuk én a nyilatkozatoknak jobban hiszek de ha már Dubajban tárgyalni fognak Pato ügyében akkor már hitelét veszti az egész bullshit amit beleköpnek a mikrofonokba.

Másik hír: Tévez vételárát már januárban hajlandóak lennénk kifizetni, plusz a "Pato pénzbõl" a nyáron érkezne Balotelli, tehát a sajtó már szépen elköltötte a pénzt. Raiola jan. 4-5re ígért egy nagy bejelentést, meglepetést, mindezek után kíváncsi vagyok, h h alakul a január.

#acm

szucsy89
– Pato maradni akar, és én magam is ugyanezt szeretném. Nagyon remélem és hiszem, hogy velünk marad még sok-sok éven keresztül. Egyébként sincsen vele semmi problémám. Az, hogy kicsit méltatlankodott a kevés játéklehetõség miatt, egy pillanatnyi fellángolás volt. Nem lehet egy játékos mindig kezdõ, semmilyen komoly probléma nincsen. Azóta is keményen edz, és semmi jelét nem adja annak, hogy boldogtalan lenne – fogalmazott a tréner
acm689
és a sztory úgy folytatódik, hogy visszautasította mindkét ajánlatot...

még egy hír: az Inter is ráröpül Tevezre, és készek 25 milliót kiadni rá.

forza milan
érdekes😄amúgy az csak nekem új hogy Ganso jön télen és erre kigéretett tett kopasz?😄

szucsy89
Mario Balotelli, a Manchester City olasz válogatott csatára a People magazinnak megerõsítette, hogy kapcsolatban áll korábbi munkaadójával, az Interrel, és annak városi riválisával, a Milannal is. Mindezt az átigazolási idõszak nyitányakor árulta el...
forza milan
nálunk vicces kívül egy Interes lõtte le a bulit, halál komolyan mondom😄DD de azért késõbb mint éjfél, szívinfartust is kaptam volna😄

DeerHunter01
bár az lett volna "csak" a baj 😄

\"Erről van szó!\"

LasCar16
bejött egy Interes?

#acm

DeerHunter01
Viszont. áá baszki valahol részegen kéne fetrengenem, erre meg csõdbe ment éjfélkor az egész buli ahol voltam 😄

\"Erről van szó!\"

acm689
BUÉK! 😊

DeerHunter01
azért ilyenkor kurva irigy vagyok a focistákra 😄DDD
mi jó dolguk van áááá

\"Erről van szó!\"

szucsy89
utolsó kép 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Redbull756

forza milan
Boldog új évet így elõljáróban mindenki számára, holnap esélytelen hogy géphez kerülök de ezzel nem vagyok szerintem egyedül😄

limperatore
😄DDD
vieri pirlo ronaldo ibra favalli seedorf simic mancini meg a többiek 😄 failed

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco