36663
-
#33440 Persze nem is neked akartam amúgy írni :D
Csak azt mondom, hogy van pár ember aki "pokolnak" állítja be a Barca stadionját :D
Szerintem pont ebből lehet majd hasznot húzni, egy 1-1 is jó lenne, nekünk sokkal többet ér majd ha rúgunk 1 gólt, mint a barcának! -
#33439 Ezt most nem értem. :)
Én csak drukkolok a Milannak. -
#33438 Amúgy nem értem mitől kell parázni a visszavágón. A barca "szurkolóktól" biztos nem. Értelmes ultráik sincsenek, csak kényelmes seggű színház rajongók. -
#33437 Jaja, az nagy volt :DDD -
#33436 Ja volt egy óriási kép, amikor Ibra felugrott, és kb. 2x olyan magasról mellel továbbította a labdát Mascerano felett. :D Az elég durva volt. -
#33435 Hát a gól inkább Patoban van benne, viszont egyik se elég masszív ahhoz, hogy érvényesüljön. Még Boa se tudott fickándozni. Idegenben még durvább lesz valszeg.
Majd meglátjuk. :) Ha kell a gól, akkor valszeg jobb több csatár, de addig marad az Ibra leteszi mellel a 2. hullámnak játék. :D -
#33434 Igen, gondolkodtam Robinhon is, ő is szar volt. :D A kettő határeset hasznosság terén. Igazán egyik se. Még egy Seedorf kellene. :D -
#33433 Kivéve, ha lő egy olyan gólt, mint az első meccsen. :D -
#33432 Robika se fért volna be a keretbe, helyette inkább játsszon Pato. -
#33431 Kérdés, hogy kell-e a Barca ellen... Az előző hatékony felállásba nem nagyon fér be. Labdabiztos, passzolós és védekezni is tudó játékosok kellenek. Pato a szélen mindig elveszti a labdát (elnyomják) és nagyon passzolni se tud. Ibra mellé meg valszeg luxus, kell az ember a középpályára.
Ez persze csak az én véleményem az elmúlt idő tapasztalatai alapján, amikor láttam Patot.
Majd kiderül. -
#33430 A Milan orvosa Jean Pierre Meersseman: Pato teljesen felépült, elérhető a Barcelona elleni visszavágón!
"Megkaptuk a választ, amire szükség van" -
virslyee #33429 Jó játszottunk, így kell a Barca ellen, letámadás, előre ívelés, középpályán nem lehet nyerni ellenük. Kár volt lehozni Boát, Herceggel Ibrával kellene kiállni visszavágón....Robinho meg max csere. Emanuelson nulla. Le a kalappal Ambrosini előtt, Seedorf is jól nyomta, igaz második félidőbe már nem kapott levegőt :)
A madarak azt suttogják 1:1 lesz. -
#33428 “Berlu papa sokadik székfoglalójában elejtett pár nevet, hogy kiket akar nyártól Milánó szebbik felében látni. Silvestre- Palermo, Danilo, Benatia – Udinese, Cissokho – Lyon, Jordi Alba – Valencia és végül a nagy álma…Kaká hazahozatala….” -
Davidke007 #33427 Elnökváltáson esett át a Milan. Más klubok esetében hajlamosak lehetnénk a hír hallatán drámai történéseket sejteni a háttérben, esetleg izgatottan találgatnánk az új Presidente kiléte felől, de Milánóban már megszokhattuk, másról szól a fáma.
Silvio Berlusconi 4 esztendővel ezelőtt lemondott szeretett klubja vezetői tisztségéről, miután a Rossonerinél betöltött pozíciója összeegyeztethetetlennek bizonyult miniszterelnöki tevékenységével.
Ma azonban, mint azt a vörös-feketék hivatalos közleményükben bejelentették, miután politikai pályájának fordulata következtében minden akadály elhárult, a Presidente visszatért az őt megillető székbe.
Hivatalosan is újra nevét adja tehát csapatához Silvio Berlusconi, ami a korábbi tapasztalatok alapján remek hír a szurkolók számára, a 75 éves ősmilanista ugyanis szívesebben nyúl mélyebben zsebébe, amikor formálisan is tőle függ a Rossoneri sorsa.
Néhány hónapon belül meglátjuk, folyítatódik-e a hagyomány. -
#33426 "...a Milan pedig borzasztó rutinnal egyszerűsítette párharcokra a védekezését, összesen 50 alkalommal állították meg a Barcelonát, ami bődületesen magas szám." -
#33425 olvasni való -
[b]NESTA tegnap 100. BL találkozóját játszotta![b] -
#33423 Viszont a Milan azt, hogy legalább a nagy meccsekre nagyon összeszedik magukat. :D Ilyenkor valszeg extra drogdózist kapnak. :)) -
#33422 Barca, Arsenal ellen is gólt lőtt idén, akkor hol voltál? Tegnap labdát is alig kapott, ha normálisabb középpálya lett volna és tömték volna labdákkal nyilván több helyzete lett volna, így is adott az első percekben fejjel egy gólpasszt Robinhonak csak hát kihagyta a balfasz :D -
#33421 ibra bebizonyította sokadszorra h 1 balek nagy meccseken -
#33420 Goal.com szerint Antonini a meccs embere, hova jutottunk -
#33419 Fasza eredmény, nyílt 2. meccs jobb Herceggel, talán védelemmel..? akiket meccs előtt szidtam azok valami hihetetlent nyújtottak, lényeg van esély a 4 közé jutásra, így kell hozzá állni a visszavágóhoz és akkor max emelt fővel búcsúzunk, és azokat a kurva ziccereket meg be kell lőni mert ez a Piqué Puyol duó simán sebezhető, a tili-toli meg súlytalan ha mindent szépen ki tudunk védekezni, több pontosság és tökösség és akkor szinte a mennyekben lehetünk! Forza Milan! -
#33418 Ez az eredmény a Barcának veszélyesebb. 1-1, 2-2 simán benne van a visszavágóban.
Ambrosini, Antonini és Bonera játéka nekem is pozitív volt, Robinhot adjuk el nyáron a g.cibe... -
#33417 Nem tudom. Én arra gondoltam, hogy ennyit bírt. Egyébként túl sokat nem tudott alkotni, mert nem nagyon volt támadás építés. Mondjuk a 2. félidőben már nem volt akkora barca tilitoli. -
#33416 továbbra sem értem(a sérült volt ne erőltessük érven kívül), miért kellett Boát lehozni, bár őis elnézte az összes lövését de benne lehetett volna még valami:) -
#33415 Jah Emanuelson 1. percében kapta a tuti passzt, de a lehető legrosszabbul ért labdába 2x egymás után. :D -
#33414 Bonera, Seedorf és főleg Antonini játéka baromi nagy pozitív csalódás volt ma számomra. Kár, hogy Robinho vagy/és Emanuelson nem lőtte be a helyzetét.
Azért szép teljesítmény volt ez a mai, a Barca ellen. -
#33413 idegenbe jó lesz az 1-1 !
Meccs előtt azt mondtam h csak Ambrot és Antoninit ne, de nagyot játszottak ma, hajtottak ezerrel, jó volt látni főleg Ambrosini játékát. Pacsi nekik. -
#33412 jó ez a 0-0, én azt mondom... nem kaptunk gólt, én ezt tűztem ki célul, jó, h nem is lőttünk, de egy idegenbeli gól nagyot lendíthet majd. -
#33411 Jó meccs volt! -
#33410 Ambot kéne má inkább lehozni mé Boatengg váá... -
#33409 Seedorf megint nagyot játszik. Bár ő egy ideje (pár éve :D) mindig a top meccseken tündököl, a többi annyira már nem mozgatja. :D
Csak bírjuk erővel. -
#33408 hát srácok, lehet nagyot álmodni, de én már most elégedett vagyok a srácokkal, hogy kibírtak egy félidőt gól nélkül a Barca ellen. - T. Silva nélkül... -
#33407 Barca ellen ezt kell játszani, mást nagyon nem is lehet. :) Aztán vagy bejön pár kontra, és sikerül semlegesíteni a támadásokat, vagy nem. -
#33406 Robinho már most úgy kel fel, mint egy öregember, 10 másodpercig tápászkodott fel :D -
#33405 Robinho bazmeg.... -
#33404 Győzni kell! FORZA MILAN! -
#33403 legyen inkább 2-0 :) -
#33402 minden egyes ilyen meccs 1-2 évvel rövidít az életemen, a legutóbbi 3-0os londoni kiruccanás után is má azt hittem szívrohamot kapok:DDDDremélem húzzuk és Ibra papa tartja a jó tendenciát! -
#33401 Bonera, Antonini, Ambro, See ezek mind mind rizikós emberek :S