36663
-
#33480 Azért most jól megy a barcának is, de persze mivel náluk van többet a labda, és sokkal többet cseleznek jól, így több a szabálytalanság is ellenük. Aztán 1x úgyis összejön valami, nehéz maximálisan kivédekezni. -
#33479 Ezért nehéz elkapni a Barcát,ha nem megy nekik majd jön a bíró és megoldja... -
#33478 Jah, simán tudunk lőni még egy gólt. Persze a Barca játékában is bennevan. A bíróra valóban nem számíthatunk pozitív irányban. :D -
#33477 ja és Patot Robika helyére! -
#33476 Van még 45 perc. Be kell gyötörni még egy (vagy több) gólt.
Még meglehet a továbbjutás!!!!!!! -
#33475 Most sajnállak titeket, kifogtatok egy olyan bírót, aki két kanállal eszi a Barca-játékát :/
Abbiati mikor lett nálatok elsőszámú kapus? Amikor nézek Milan meccset, mindig magabiztos, és jól véd. Jelenleg szvsz simán a legjobb kapusok között van! -
#33474 Meg kell b@szni ezeket a köcsögöket, nincs más választás. Kell rúgni még egyet aztán védekezni keményen. Ilyen mezrángatásos hülyeséget befújni.... -
#33473 Hát komolyan ez szomorú, ezt befújni miközben Puyol detto ugyanezt csinálta.. remélem ez nem töri le a fiúkat és Allegri a szünetben felpörgeti őket annyira h ez meg se kottyan, nem szabad még egyet kapni, rúgni kell.. és ez simán benne van a meccsben, de a lényeg így is lehet tolni kicsit ezt a Barca szekeret, Ibra meg a faszért nem tud nyugodtan rákészülni, 2. félidőben is HAJRÁ!!! -
virslyee #33472 Ibrát, Seedorfot le, jöjjenek a fiatalok! -
#33471 MI A FASZÉRT???? még egy büntető????? 2-1 a kurva istenbe már komolyan mit fúj ez be???? ez lerántás volt?? istenem. -
#33470 omg... -
#33469 yupppííí!!! lefagyott a képem, de mikor láttam az (1)-est itt az SG-n, már reménykedtem és igeeeeeen!!!!! NOCERINOOOOO!!!! -
#33468 Eddig jó :D De irdatlan nehéz a meccs. De eddig bírják cérnával a srácok. -
#33467 NOCERINOOOOOOOOOOOOO -
virslyee #33466 Gól!
-
#33465 Csodát azért nem várok, ill. csodát várok azzal, ha sikerülne kiütni a Barcát a BL-ből.
Remélem nem adjuk magunkat semmiképpen sem könnyen, és egy baromi jó meccs lesz, mint ahogy az első is volt! -
#33464 sőt NINCS Bommel sem :).. :( tökéletes védekezés kell ismét mind középen mind hátul közben az adandó lehetőségeket ki kell használni más megoldás nincs, Forza! -
#33463 Én úgy tudom h nem , 1 hónapra kidűlt múltkor, sztem még 2 hét legalább... -
#33462 Thiago Silva játszhat már este? -
#33461 Este meg FORZA MILAN! Sajnos nem látom talán a 2. félidőre hazaérek, remélem még meccsbe leszünk a továbbjutásért! -
#33460 A meccs előtt pár igazolási pletyka:
- Flamini szerződését nagy valószínűséggel nem fogjuk meghosszabbítani, a Marseille vinné
- Nestát akarja a Juve, Pirlo csábítja, és Conte szerint is erősítést jelentene
- Van Bommelt vinné a PSV, nem lehet tudni még mi lesz a sorsa a hollandnak -
#33459 Nem mellesleg Augusztusba fogadtam, hogy a Milan Bl döntős lesz, akkor kiröhögtek és játszva mentek bele a dologba:D! Előző évbe ugyanezt eljátszottam úgy, hogy a Milané lesz a scudetto, akkoris kiröhögtek, aztán Májusba már nemvoltak annyira jó kedvükben! Hátha folytatódik a jó szériám és ezzel a pirosfeketéké is! -
#33458 Nekem sokszor vannak ilyen megérzéseim amik jönnek is, pár sört már nyertem velük:DDde most egyszerűen elképzelésem sincs hogy mifog este történni, reméljük jó dolgok. Forza!! -
#33457 2:2 -
#33456 Tippek estére?
Szeretnék egy 1:1-et, de az eszem egy 3:1-es Barca győzelmet jósol. -
#33455 -
Davidke007 #33454 Milan: Cassanót újra játékra alkalmasnak nyilvánították az orvosok
Az Olasz Sportegészségügyi Szövetség zöld utat adott Antonio Cassanónak, az AC Milan futballistájának, így a novemberben szívműtéten átesett válogatott támadó ismét játszhat.
A 29 éves Cassanót egy tíztagú bizottság nyilvánította alkalmasnak a játékra, a csatár ugyanakkor csak akkor segíthet újra társainak, amikor klubja orvosi stábja is engedélyt ad erre.
A futballistát azután operálták meg, hogy az AS Roma elleni, október 29-i bajnoki mérkőzést követően a hazaúton rosszul lett, szédülésre, látási és beszédproblémákra panaszkodott, majd kiderült: szívbetegség okozta a tüneteket. -
#33453 A Barcelona a legutóbbi 18 hazai BL mérközésén, ami 2009.május 27-ig nyúl vissza (15 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség) mindig rúgott gólt, átlagban 2.9-et.
2009. április 28-án volt egy Barca- Chelsea 0-0.
hajrá :DDD
-
#33452 -
#33451 Ez nagy volt :D:D:D:D -
#33450 egy-két gólt elvárnék Ibrától... (is) -
#33449 Nevetséges. -
#33448 Nincs Bommel. :D -
#33447 Van Bommel? -
#33446 Barcelona- Milan keret:
Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho. -
#33445 -
#33444 Az olasz bajnokság meg van előre rendezve, nyugi. :D Lehet most azt osztotta le a maffia, hogy ne a Milan nyerjen. :P -
#33443 Holnap hajrá Napoli! -
#33442 Várható volt, hogy a Catania ellen nehéz meccset játszunk, na de könyömgöm: 2 olyan lest fújtak be ellenünk, amikor 100%os lett volna a ziccer, természetesen egyik sem volt les, de ilyen 2-3 méterrel nézte el a partjelző (!) Robinho gólja meg MINTHA bent lett volna, bár streamen nem láttam jól...
ha ilyeneken bukjuk a bajnokságot (Juve elleni Muntari szituáció és ilyen hatalmas bírói hibák), akkor kurva pipa leszek -
#33441 Hát, én amúgy magáról a Barcáról gondolom, hogy pokoli, mert a tilitolijukban mindig ott a gól. :D
A hazai pályájuk meg azért veszélyes, mert nem panaszkodhatnak a gyepre, és nekik kedvez minden fűcsomó (bár remélhetőleg pont emiatt így a Milan kontrák is jobban futnak majd). :)
De igen, a döntetlen már jó eredmény! Azért nem sok csapatnak sikerült mostanában, de a Milanban bennevan mindenképpen.