36663
-
#33560 :DDDItt dől el nálam végleg, Allegri egy faszkalap e vagy nem.Hacsak nem tud vmi nagy dolgot amit mi nem, ebből megint zakker lesz...és most kéne a legjobban hajtani... -
#33559 GYŐZELEM!!!!!!!!!!!!! -
#33558 De Sciglio, Gattuso, a védelem többi része 35ön felül, Seedorf... MI LESZ ITT??? -
#33557 Nagyon súlyos ez a kezdő, Gattuso csak úgy a mélyvízben, mi lesz ebből basszus...?!!! -
#33556 nem adjuk! annyit itt is játszik, mint amennyit ott játszana. kemény még neki az angol liga szerintem, nem hiányzik, hogy egy újabb Patonk legyen... -
#33555 Shaarawyt nyáron kölcsönvenné az Arsenal! -
#33554 Sandrot szemeltük ki nyárra a Spursből MVB utódjának... (ki hinné) az Interrel kell érte megküzdenünk majd :D -
#33553 A szép játékra reagálva: akkor lehet csak nekem Milan szurkolóként nem volt szemrevaló a játék, ugye a Milan meccsei nekem mindig "szépek", szóval itt tényleg nem nagyon tudom megítélni. :D A Juve drukkerek meg ugye fordítva látják... mondjuk nekem már a Barca játéka is unalmas... :D:D
Amúgy korrekt hozzászólás
-
#33552 Nem kell itt rizsázni, voltak olyan meccsek amiket hozni kellett volna, de a lényeg ez az idény sokkal könnyebb lett volna ha sokkal de sokkal kevesebb a sérültünk, ez kijött az idény elején is.. nehezebb volt rotálni Cassano, Pato, Flamini, Gattuso mintha velünk sem lett volna, és sajnos fontos meccseken kulcsjátékosok nem álltak rendelkezésre vagy egyszerűen készen 100%-osan a játékra, nem a kettős terhelés miatt sírunk hanem az miatt, hogy ennyi sérülttel nagyon nehéz helyt állni mindenhol, BL-ben ez egész szépen összejött, múlt heti vereség pedig a fáradtságnak köszönhető, volt pár meccs ahol a játékvezetést lehet okolni, teljesen jogosan, meg nem adott gólokat értem ezek alatt, amik döntően befolyásolták volna a végkimenetelt, büntetőket és lest el lehet nézni.. de fontos szitukban már más a helyzet, sokkal erősebb a keretünk mint a Juvénak ez az én véleményem, ez a kialakult helyzet pedig egyedül a sérüléseknek köszönhető, különben már meglenne a magabiztos előnyünk, ha ezt a problémát megoldjuk akkor jövőre sem lehet gond, de ezek mellett tovább kell foltozni a csapatot a megfelelő emberekkel, kopaszék ezt majd kitalálják :) -
#33551 pár dologra reagálnék
1.sok az X.tény,de a 0 vereség azért erősen árnyal a képen.ha egy csapat nem ellenfél nélkül lesz bajnok,akkor a döntetlen+vereség mutatója simán megvan 13-14(lásd a Milan tavaly 10 x,4 v),ehhez képest nem lenne olyan kurva nagy dolog ha teszem azt a Juve a szezon végén 22 győzelem 16 döntetlennel fog állni.
2.európai kupák.ezzel az van,hogy nem kötelező indulni.ha valaki a terhelés miatt rinyál,az ne induljon el.a Bajnokok Ligája hiánya miatt a Juventus nem kis pénzektől és presztizstől esik el,hidd el sokkal nagyobb előny ez a Milannak mint hinnéd.
3.a kevés sérült mögött nem a szerencse áll,hanem komoly munka.szerintem 1 kezemen megtudnám számolni a Milannál hány komolyabb sérülés történt meccshelyzetben
4.döcögős és nem szép játék.itt jön az amikor nem hiszem el azt,hogy azt mondod elég sok Juve meccset láttál.a Juventusnál csak a Barcelona és a Bayern birtokolja többet a labdát és csak a Real Madrid lőtt többet kapura.a meccsek nagy részét folyamatosan az ellenfél kapuja előtt töltjük.persze,ha a szép játék ott merül ki,hogy Robinho csinál 67 biciklicselt és üreskapura fölévágja,vagy Zlatan sarkal egy gólt,akkor tényleg nem játszunk szépen.itt nem pörgeti senki a faszán a labdát,mert Conte le is tépné a fejüket és beleordítana a tüdejükbe.meg van tiltva az egyénieskedés.
5. itt írnék a bírói ítéletekről,de inkább kihagyom:)
véleményem szerint mind a két csapat megérdemelné a bajnoki címet,ki ezért,ki azért.mindenesetre a Juventus sokkal nagyobb és rögösebb utat jár be érte. -
#33550 José Mourinho mondta még régebben, hogy míg a Bajnokok Ligája győzelem nagyon sok mindentől függ (szerencse, sorsolás, pillanatnyi forma stb.), addig a bajnokságot MINDIG a legjobb csapat nyeri meg, az, amelyik a legerősebb és legjobban megérdemli.
Ezzel maximálisan egyetértek, meglátjuk, hogy igazam lesz-e, miszerint idén a Milan érdemelné meg a bajnoki címet. A Juventus elindult egy felfelé vezető úton, és már most kijelenthető, hogy óriási idényük van, kisebb csoda amit a csapat (és Conte) idén tesz, főleg az elmúlt pár év után. Ez tény. De ha idén bajnokok lennének, az a Serie A-ra vetne rossz fényt. 14 (vagy még több döntetlennel) nem hiszem, hogy volt már olyan csapat a topligák történetében, amelyik bajnok lett volna. A Juventus a kötelező meccseit képtelen megnyerni, a könnyűnek tűnő ellenfelek, a kis csapatok ellen rendre elvéreznek. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy idén európai kupában nem szerepelnek, tehát csak a kupára és a bajnokságra kell összpontosítaniuk, és még sérülések sem hátráltatják, tulajdonképpen Conténak egész évben teljes keret áll rendelkezésére akkor már mindjárt másabb a helyzet.
Még vegyük hozzá azt, hogy a csapat játéka nagyon "döcögős", nagyon sokszor szenvednek a pályán, a játék képe pedig enyhén szólva is hagy kívánnivalót maga után, idén Conte a szép játékkal még adós maradt, jövőre biztos vagyok benne hogy már ez is másképp lesz. (elég sok Juve meccset láttam idén, bár főleg az őszi félévben)
Most nem akarok azzal jönni, hogy a Milannak mennyi sérültje van, 3-as terheléssel küzdött viszonylag sokáig, néhány elég csúnya bírói hiba a csapat ellen, de ezek mindenképp hozzátartoznak a tényekhez.
Jövőre a Juve igazi bajnokesélyesként fog a szezonnak nekikezdeni, egy vélhetően még jobban megerősített kerettel, néhány olyan igazolással, akik a rutinjukkal a BL-ben is nagy segítségére lesznek a csapatnak. Hogy aztán hogy fogják bírni a terhelést, ez a viszonylag BL-szűz csapat hogy fogja venni a Bajnokok Ligáját, ugye azért láthattuk, hogy a 33 éves Pirlora épülő Milan a BL-ben nagyon kevés volt, lehet itt sem lesz ez másként, szóval ez még a jövő zenéje. Szüksége lenne egy erős Juvéra (és Interre) a Serie A-nak, mert ha ilyen ütemben folytatódik ez a tendencia (olasz csapat már nincs európai kupákban, spanyol pl. 6 is van), akkor még a franciáktól is tartani kell majd...
Szóval ezt a bajnokságot a Milan fogja elbukni, ha elbukja, de még van hátra 7 meccs (a Juvénak + egy kupadöntő) nem hiszem, hogy mind győzelem lesz, de ha mégis, akkor én sem fogom annyira húzni a szám, mert az nem kis teljesítmény lenne. -
wright #33549 Külföldi fórumokon milán fanok gratulálnak a Juventusnak a bajnoki címért,és elismerik az újabb botrányos 11-es jogtalanságát...Ez a milán saját maga veszti el a bajnokságot,nem a Juve nyeri meg.
Én még nem hiszem hogy a Juventus lesz a bajnok,de azt kétségbe vonni,hogy érdemtelen lenne,hát egy kicsit felbassza minden fociszerető ember agyát. -
#33548 most nincs sok időm, mennem kell de ígérem kifejtem -
#33547 nem érdemeljük meg??? te miről beszélsz??? -
#33546 Nem szokásom ördögöt a falra festőset játszani de remélem ez nem megint egy nagyon zötyögős és gyenge széria kezdete... -
#33545 Juve topikba hamarabb beírják az eredményt mint ide...
Ne adjuk már át a bajonkságot ennek a gyenge Juvénak, veretlenésg ide vagy oda nem érdemlik meg... ugyan úgy ahogy ma mi a győzelmet sem érdemeltük meg ez tény. Viszont 1-1, 1-2 mind1 volt, mert pontegyenlőség esetén is a Juve nyerne, szóval nem hibáztatom Allegrit a kockáztatás miatt -
#33544 merő szégyen, úgy játszottak ki mint ha valami megye 2es csapatot...atyaég:D -
#33543 szerintem sem, de sebaj :) -
#33542 Nem volt 11es... -
#33541 köszi!
(megy az onlinetv-n is, magyarul.)
forza! -
#33540 köszi -
#33539 15.00 Milan-Fiorentina
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
#33538 Hát én pont ilyen voltam. :) De ugye mögöttem semmilyen szakmai stáb nem volt, meg edzések, stb.
De ő egy profi labdarúgó, komoly szakmai stábbal a háta mögött, és nem is Megye2es... Ezért furcsa ez. Bár ezek után már tényleg nem csodálom. Bár ha ez van, akkor is fel kellene tudniuk készíteni őt egy meccsre, extra sérülés megelőzési gyakorlatok, stb. Szerintem így is kap eleget, hiszen nem vakok... -
#33537 66 meccs az majdnem két szezon, lol -
#33536 szerintem ez már mentális probléma,annyira fél a sérülésektől,annyira próbál magára vigyázni,hogy pont ezért sérül meg mindig. ez olyan mintha valaki nem meri nyomni a gázt,mert annyira óvatos,biztos hogy egyszer 30 km/h-nál fog karambolozni -
#33535 Valaki, aki testközelben jobban ért a focihoz, játszik, igazolt, stb, mondja már el nekem, mi a menet. Mert én így képzelem el, de nem vagyok bennfentes. -
#33534 Én azt nem értem, hogy hogy lehetséges ez?
Megsérül egy játékos. Oké, pihen mondjuk pár hetet, meg regenerálódik, gyógyul. Aztán el kezdi a könnyű edzéseket, gyógytorna, majd egyre erősebb edzések, végül csapattal edz, és mikor már teljesen jó, akkor talán leül a padra, de akkor már full intenzitással edz.
Aztán becserélik a padról 100%os állapotban, amikor már jó pár hetet full intenzitással edzett, maxot nyújtott. Erre 5 perc után megsérül.
Hogy lehetséges ez? Ilyen peches? Mert az edzéseken nem sérült meg, ahol nem 5 percet tolt le minden nap.
Nem fér a fejembe. :) Én is sokszor sérültem le focin visszatérve sérülésből, de azt nem előzte meg egy komoly felkészülés és edzés, mert nekem a haverokkal a foci volt az edzés. :D -
#33533 Nevetséges, én már nem tudom kihez kellene vinni, lesz-e ebből a gyerekből még valami? -
#33532 2010 januárja óta hivatalosan 345 napot volt sérült, s 66 meccset hagyott ki..... -
#33531 mivan? ilyen a világon nincs... -
#33530 Pato szezonjának vége... kérlek Leo, Carlo, tegyetek le érte 30 millát nyáron... -
nagy hős #33529 Alves amugyis ugyesen tud elesni, talan tavalyi bl elodontoben jatszotta el a halalt pepe ellen aki pirosat kapott mikozben mindenki tudja mi tortent :D
Ez a busquets alves duo a legnagyobb szegyenfolt ebben a kislanyfociban amit a draga barcelonanak koszonhetunk. -
#33528 2010 milito 100%-os helyzetben lefújva les miatt miközben nem volt, etoonál szintúgy, dani alves kamu esését meg csak nektek van pofátok beírni :D -
Hunor88 #33527 Igen :)
Köszönöm a szavazást! -
#33526 Jó hozzászólás, legalább értelmes érvekkel jössz, respekt:) Ezeken amúgy az apokalipszisig lehetne vitatkozni, de értelme nem sok van, lassan túl kell lépnünk ezen, bár fájó! -
#33525 Te csinálod az oldalt? Egyébként szavaztam. :) -
#33524 "Utolsó kommentem ehhez a témához:
"2006 meg nem adott Sheva gól.
2008 meg nem adott Chelsea 11-es.
2010 Motta jogtalan kiállítása.
2011 RVP kiállítása a továbbjutásra álló Arsenalból 3 perccel azután, hogy egyenlítettek az angolok
2012 Kamu tizi félidő előtt 2 perccel.
Bírói segítség nélkül továbbjutni megfizethetetlen,
minden másra ott az unicef.""
Csak hogy ne hogy azt hidd, hogy csak neked van igazad.
2006-ra nem emlékszem, rég volt
2008 meg nem adott Barca 11-es az odavágón, elmaradt piroslap
2010 Inter lesgól, elmaradt Inter kiállítás, elmaradt jogos 11es az odavágón
2011 meg nem adott teljesen jogos Messi gól az odavágón
2012 meg nem adott Alexis elleni 11es az odavágón
Ezen felül a Barca ellen is csináltak ordítóan durva dolgokat a bírók, mikor 3-2nél Barca továbbjutásnál a Chelsea - Barcelona meccsen két kézzel lerántották Valdest. Az éremnek 2 oldala van és összességében a bírók kiegyenlítik egymás hülyeségeit.
A történelemben mindig annak van igaza, aki nyer, a futballban meg úgy látszik, hogy fordítva van -
#33523 Az egy dolog hogy a cikk író hülye, de hogy te nem jársz utána, hogy baromság e, az már túlzás:
"@ivanperezrodrig: @Thi_Alcantara91 dos penaltis que no eran" Y hoy hace sol en Barcelona
Ez azt jelenti, hogy ivan valaki írja, hogy nem volt 11es és Thiago ezt idézi, és valami olyant válaszol rá, hogy ez egy szép nap Barcelonának (a tegnapi után hogy továbbjutottak), nem azt, hogy igaza lenne. -
Hunor88 #33522 Magáért beszél -
#33521 Én is, ráadásul azt hiszem nem is mutatták, ahogy lejött, vagy megsérült, csak hogy már Maxi Lopez van fenn. De lehet azt a részt csak átaludtam. :D