A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
hosszabbítás van😄

hol nézitek 😄 valaki adjon már valami linket? 😄
most vége a mecsnek? behalt a streamom.... sehol se látom.. most 1 meccsen dõl el a továbbjutás?
forza milan
annyira imádom ilyenkor a tippmix sereget facebookon😄😄😄

forza milan
amúgysem vagyok még álmos, szóval jó hogy ráhúznak egy kicsit😄😄D de akkoris vicc Pato meg Robinho amit lemûvelt eddig megint

DeerHunter01
legalább Shaarawy hátha lõ még egyet

\"Erről van szó!\"

forza milan
Robinho meg Pato bazdmeg kajak egy normális labdát nemtudnak adni beszarás egy egyeneset nemtudnak a labdába passzolni...kész nevetség

forza milan
miafasz?😮má megint hidegzuhany a végén?meghalt a stream csak lesek hogy villan az eredmenyek.com 1-1...nebassz...-,-

DeerHunter01
1-1 hmm

\"Erről van szó!\"

forza milan
Pato kit látott ott?😄

acm689
sajna nem láttam az elsõ félidõt, Pippo hogy játszott? Serifnek meg örülünk nagyon 😊

forza milan
Ámen!😄

DeerHunter01
remélem Merkel is jó teljesítményt fog nyújtani!
Pato meg összeszedhetné magát végre vagy Milánó Torrese lesz lassan 😄
Arsenal elleni meccsig formába kéne lendülnie Robinak meg Patonak is, ha már maradtak itt, meg amúgy is jó lenne továbbjutni

\"Erről van szó!\"

forza milan
mekkora ötlet van ebbe a gyerekbe gyors technikás gólerõs...ezse volt csúnya szóló...

forza milan
hehe😄hát kikelek néha magamból😄DD ezt hajtogattam az olaszfoci buzi osztálytársaimnak egész héten eddig...figyeljétek meg, Shaarawy a tuti😄😄😄 beis jött eddig

Nuno88
Sheriff! <#puszi>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
na ezen most jót nevettem 😄DD
persze nem a mondanivalódon, hanem, ahogy mondtad 😄
remélem én is, hogy Robika vagy Pato helyett õ fog játszani...azt a szintet amit a két brazil produkál mostanában azt nem nehéz hozni amúgy sem, szóval meg kell adni neki a lehetõséget

\"Erről van szó!\"

forza milan
remélem meglátja az a fasz végre h ez a gyerkõc nem a padkoptatásra született!

szucsy89
ENNNNYI BADZMEG!!! és ezt a gyereket mellõzzük, nagyon jól játszott eddig is és most lõtt is egy gólt!
DeerHunter01
Shaarawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Végre egyszerre pályán a Pippo-Shaarawy páros, lelkesedésben nem lesz hiány az tuti.

Merkel tegnap lett hivatalos, máris kezdõben?
DeerHunter01
loool gec...
Merkelnek örülök, de ez Allegri faszsága, hogy a védekezõ játékosokat erõlteti elõl....
persze ez Boateng és Nocerino esetében jól bejött, de azért Emanuelson még csak nem is védekezõ kp, hanem egy balhátvéd

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Emanuelson megint irányító, hát beszaroook!!! Merkel máris kezdõ, Antonini -.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756
MILAN: Amelia, Bonera, Nesta, Mexes, Antonini, Merkel, Ambrosini, Nocerino, Emanuelson, Inzaghi, El Shaarawy.

NOVARA: Fontana, Morganella, Dellafiore, Paci, Centurioni, Garcia, Marianini, Radovanovich, Pesce, Granoche, Morimoto.

DeerHunter01
Ma legyen egy 2-0 nekünk 😄
gólszerzõk: Pippo,Shaarawy

már csak azért is, mert 2-3 gólra tettem a meccset 😄D

\"Erről van szó!\"

LasCar16
Rino, Cassano sérülésérõl nem tehet a MilanLab, Flamini szerencsétlen volt, a többieknek pedig jobbulást na itt lehet elõvenni a Labot, Pato izomproblémái érdekesek, valamint Abate-Nesta-Seedorf sõt asszem még Ibra is kisebb sérüléssel küzd

#acm

LasCar16
ja meg vót kemény alapozás Dubajban is 😊

#acm

szucsy89
Boateng megsérült az Arsenal ellen is kérdéses a játéka, kezdõdik -.-

Gattuso, Flamini, Aquilani, Boateng, Cassano off

tavaly valahogy ugyanez volt a Spurs ellen, ott is Merkel meg Silva játszott a középpályán annyi volt a sérült... ilyenkor jut eszembe, hogy elvileg nekünk van a világon a legjobb orvosi stábunk MilanLab néven...
Redbull756
-Merkel hivatalos, 37-es mezben játszik majd,
-Boateng pedig 4 hétre kidõlt...

forza milan
úgy megnézék egy olyan kezdõt,amiben Nocerino,Boateng,Merkel és Shaarawy egyszerre a pályán van...csak én tippelek úgy hogy látványosabb meg célravezetõbb játékunk lenne néha?😄

DeerHunter01
Merkel visszatérésének örülök, végre egy fiatal,gyors kp.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Jóféle!

LasCar16
én csak eljátszok a gondolattal:

Bonera-Zambrotta-Yepes-Taiwo-Ambrosini-Gattuso-Antonini-Inzaghi-Robinho out.

Srna-Astori-Sakho-M'Vila-Dídac Vila'-Merkel-Ganso-Tévez in. 😄

keret kb így nézne ki:
-Abbiati/Amelia
-Srna-Abate-De Sciglio-Méxes-Nesta-Astori-Sakho-Silva-Vilá
-Seedorf-M'Vila-Bommel-Flamini-Aquilani-Merkel-Prince-Nocerino-Emanuelson-Ganso-El Shaarawy
-Ibra,-Pato,-Cassano,-Tévez

#acm

Nuno88
Lehet egy Mourinho másolat kellene, sztem az még Seedorfot is megfiatalítaná 6 évvel.

szucsy89
Kéne egy Ganso télen, hátha gatyába rázná a 2 impotens brazilt... :S

(a harmadikat nem kell, õ a derbyn is király volt)
DeerHunter01
még most el kéne adni Januárba õket, ha így folytatják nyáron lejjebb megy az áruk jóval...
BL-ben meg nem hiszem, hogy komoly céljaink lennének ezen az éven...

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Robinho egy nulla és ha ezt nem veszik észre akkor vakok és idióták! Pato is egy nagy nulla volt, kezet foghat a két brazil támadónk.

DeerHunter01
Ma már higgadtabban tudok írni a dologról...
Nem szabad csak és kizárólag Abatére fogni a dolgot, egy rakás fos volt a középpályánk, Robika kihagyott helyzetei meccsrõl-meccsre pedig már a legjobb Benny Hill részeket idézi fel bennem

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Még nem nyertünk nagy meccset a Román kívül.

MILAN 0 - 1 Inter
Juventus 2 - 0 MILAN
MILAN 1 - 1 Udinese
Napoli 3 - 1 MILAN
MILAN 2 - 2 Lazio

Nuno88
„Úgy éreztem, hogy elérhettem volna a labdát. De a labda elpattant tõlem, és így született a meccset eldöntõ gól. Talán a helyemen kellett volna maradnom, de úgy döntöttem, hogy megpróbálok odaérni Militóhoz. Abban a századmásodpercben úgy éreztem, hogy elérhetem a labdát. Vállalom a teljes felelõsséget, és bocsánatot kérek a szurkolóktól” – mondta Abate.

Nuno88
Moslékok!!!

DeerHunter01
ez mekkora aljas geciség....rohadt szégyentelen buzik

\"Erről van szó!\"

szucsy89
ez nagyon nagy tahóság volt
LasCar16
limperatore
motta hatulrol erkezett, nagyon nem volt lesen felidoben ki is elemeztek tlejesen szabalyos volt 😄
2. szabalyos motta fejes amit elvesznek a milan ellen
hat robinho utso ziccerenel puki volt 😄 de alvarez is kihagyott 1 hasonlot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
arról a lesrõl beszélsz? 😄 komolyan én leszartam volna ha kikapunk, de így ilyen bakiból, aztán még Robinho sem veri be a ziccert, nonszensz.

#acm

limperatore
gondolom motta szabalyos golja mar nem is szamitott volna 😄

amugy elegge passziv volt a csapat ,ranieritol ne mvartam mast

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Ezek után tuti megveszi a kopasz Tevezt 😄 Amúgy mindig akkora mákunk van, most milyen jól jött hogy a Juve is leikszelt...
acm689
hát sajna ez nem a mi esténk volt, remélem Tevez nem ez alapján dönt 😊

forza milan
egyetértek, 2 mellõzött játékos akiben szerintem sokkal több van... Shaarawynak ezen kevés idõ alatt is több értelmes megmozdulása volt mint pár kezdõnek... Pippo meg mint tudjuk akármikor képes odaérni jóhelyre jóidõben... ha tehetném én 3 embertõl megválnék, persze ez lehetetlen, szerintem így a fórumból összeállt stáb ügyesebb döntéseket hozna... na mindegy ez nagyon nemvolt a mi napunk, csak sajna én nemis látok a téli mercatoban sok reményt...