A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Pedig van, Zanettinek hívják 😊)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Nekem Nesta a kedvenc játékosom, azt hittem nem fogok látni tõle nagyobb tanárt focipályán... hát tévedtem 😊
Nuno88
Életem védõje Maldini mellett!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Thiago Silva - bajnokság 18 mérkõzés, 1 gól, 11 szabálytalanság 0 lap, BL: 4 meccs, 1 gól, 0 lap

A 2010/2011-es szezonban 40 tétmérkõzésen szintén 1 sárga. Az utolsó 70 tétmeccsén 2 azaz 2 sárgát kapott belsõ védõként!

(csak viszonyításképp: Piqué 31 mérkõzés, 1 gól, 17 szabálytalanság, 9 sárga... csak míg a spanyol szarrá van sztárolva, Silva nem...)

Remélem innen vonul vissza...
Nuno88
Állítólag ma bejelenthetik Maxi Lopez érkezését.

Tévez: "A sorsom a Rossoneri, csak a Milant akarom. Köszönöm, de nem kérek a PSG-bõl."

Allegrinek Montolivo kell.

Na szóval van itt minden, mindenki jönni akar de senki sem jön. Ha idehozzák Maxit és az a Fáraó mellõzését válltja ki akkor pipa leszek.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Még nem csendesedett le teljesen a Tevez körüli vihar, meg Maxi Lopez neve is fel-fel merül még.

Nuno88
Shaarawyt mindenképp kell.

szucsy89
Allegri is kezd rájönni, hogy jól tolja, meg is lepõdtem mikor a 2. félidõre Antonini helyett behozta 😄

BL-re jó lenne ha Pippoval együtt neveznénk õt...
Nuno88
Bárcsak a kezdõben kapna helyet bajnokikon is végre...

szucsy89
Egy félidõt, de adott 2 gólpasszt, majdnem lõtt egy gólt, és nagyon jól játszott...
Nuno88
Antonini nagyon kell ebbe a csapatba. Serif látom gólpasszt adott, Ibra két góljának örülök és végre Binho is betalált.

LasCar16
Fáraó mennyit játszott?

#acm

forza milan
osztom!

szucsy89
Ezt al El Sári gyereket a kezdõbe követelem. Gecijól nyomja...
forza milan
Binho elõször maga sem hitte el mit tett😄😄😄csak így tovább😄Forza!!

forza milan
10 centirõl lábra mûtött labdával már csak ment😄D

acm689
IBRAAAA

forza milan
nem is vártam más kezdõt...Robinho ha ma nem vág kettõt akkor ugyanazon a szar véleményen fogok maradni...Fáraó 4 life!

szucsy89
thx!
banok
15.00 Novara-Milan
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Redbull756
NOVARA: Ujkani, Morganella, Rinaudo, Centurioni, Gemiti, Radovanovic, Porcari, Pesce, Rigoni, Mascara, Caracciolo

MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho

Nuno88
Bombaerõs keret -.-

acm689
Pippooo 😊

LasCar16
keret holnapra:

Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Ely, Ambrosini, Emanuelson, Merkel, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho.

#acm

acm689
szerintem a Real Madrid - Man. City - PSG hármas és esetleg még a Chelsea lehet a reális kérõ, a többieknek nem kell, vagy túl drága.
Az a bajom, hogy ennyi sérülés az árát is nyomja szépen lefelé, szóval a kezdeti 60 milliós árhoz képest már csak 35 millióról szólnak a hírek, most jött egy újabb 1 hónapos sérülés, megint pár milla mínusz, lassan már azt a 22 millás árat sem érjük majd el, amennyiért vettük :S egy szó, mint száz: az én ítéletem is az, hogy Pato, menned kell. 😞

DeerHunter01
menjen a pi....psg-be! 😄
tényleg jó játékos meg minden, de szerintem itt a tehetségrõl már nem kell beszélni hogy várjuk meg míg beér,stb., 22 éves, már hoznia kéne egy stabil szintet...
csak hogy egy vele egy korú játékost említsek: a chelseabõl Sturridge lövi a gólokat elég rendszeresen és ugyanennyi idõs, tehát nem hiszem, hogy nagy javulás fog Paton látszódni....
de ne legyen igazam!

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Most írta a milannews, hogy mióta itt van 9-szer (!) szenvedett már izomsérülést.
bakkerman
ezért kéne õt eladni a picsába,és nem kiégett Tevez félékkel pótolni,hanem 22-24 éves ambiciózus,sokoldalú csatárral

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Március felé leghamarabb...
LasCar16
Milan: sérülés miatt Pato is több hétre harcképtelenné vált

A Milan labdarúgócsapatának közlése szerint Pato legalább 3-4 hétig nem játszhat izomsérülés miatt.

megint az a kurva IZOMSÉRÜLÉS.....

#acm

szomferi
hétvégén játszhat már az öreg?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

shad0w

don't give a fuck

Nuno88

shad0w

don't give a fuck

Nuno88

Nuno88
Pato 3-4 hét off... remélem Sheriff kapja a lehetõséget!

Redbull756
Patonak a szokásos 1 hónap kihagyás...😄

Taiwot meg jobb lett volna vmi olasz csapatnak kölcsönadni sztem.

Nuno88
szia Taiwo...

Taiwo kölcsönbe a QPR-hez kerül fél évre

forza milan
komolyan mondom ezmá botrányosan nevetséges😄35 milliót soha többé nem fognak érte ajánlani sztem, egy Ftot nemér...beáll rúg 1 v 2 gólt és lesérül...ezt tudja már jóideje...

szucsy89
Maldini: Nem kellek a Milannak

„A Milanért dobog a szívem és szeretnék visszafizetni mindent a klubnak. Erõs és feltétel nélküli szeretet érzek a Rossoneri mez iránt.”

Visszafizetni?? A klubnak kéne felajánlani neki valami állást a csapaton belül, tett Õ már eleget a klubért...
Johnny23
Totál egyetértek...jönnie kellene Teveznek+Montolivo+De Rossi+egy komolyabb balhátvéd+egy irányító (Ganso, Kaka pl.)

Igen ez pénzbe kerül, de így sosem fogunk visszakerülni arra a szintre,amire mindenki vár,de hidjétek sztem tudják ezt ott is.

Az öregeket pedig rég elpasszoltam volna(Gatta, Ambro, See, Pippo, helyettük Merkel, a kis fáraó, Didac Vila, Strasser ...

Taiwo-t is többet játszatnám, pl Robinhot lehet elõbb adnám tovább

Illetõleg azt is észre kéne venni és ez Allegri számlája,hogy Urby marhára nem irányító!!!, hanem balszélsõ

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

szucsy89
videót beszúrni nem értem miért nem tudok...

Fáraó tegnapi teljesítménye: http://www.youtube.com/watch?v=77xl9OWetOk
szucsy89
Elvileg Pato megsérült...

Kopaszék egyik legrosszabb döntése volt, hogy nem adták oda és hoztuk helyette Tévezt...
szucsy89
Nagy nehezen meglett a továbbjutás...
vége van? meg nyertük? 😄
forza milan
Robinho minek erõlteti magát állandóan van üres ember mellette és baszik passzolni...

acm689
most aztán figyelni, nem kapni még egyet... Pato most szépen csinálta.

forza milan
akárhányszor szidom Patot és elküldöm a postot rá 1 percen belül gól😄😄rászokok erre😄😄😄

nézem fain streamon, lefujják a meccset kiirja nekem:

your event is ended

mondom mia??