36664
  • wright
    Sosem könnyű.Nálunk Juve drukkereknél jobban szerintem senki nem tudja.Szenvedtünk mi már a csapattal eleget :)
  • LasCar16
    ez tény és rohadtul bosszantó, ez mellé még elbasszuk a végén a scudetto-t 17 ember nyomta le kb az egész szezont mind3 fronton, én még nem bírok megbékélni ezzel :)
  • wright
    Még mindig ez a ló?Keress egy másikat,ennek már elkopott a lába...
  • DeerHunter01
    persze, kell a videóbíró, de akkor hogyan fognak bundázni ?
  • wright
    Tudod hogy ez mind nézőpont kérdése!Hidd el sok szurkoló örülne,ha végre korrekt bíráskodás lenne olaszországban IS.Nem azon kellene szájkaratézni senkinek,hogy melyik bíró,melyik meccsen hogyan baszta el a meccs alakulását.De ez hozzá tartozik a mi szeretett bajnokságunkhoz.Csak ugye mindig a 'vesztes'-nek fáj jobban.Amíg a világ-világ ez mindig így lesz.
  • LasCar16
    abból nem lenne ennyi, de nem örülne így a szád ha ezekért a szitukért pont járt volna... :)
  • szucsy89
    Büntessék azt is... én nem mondtam, hogy ők nem szimulálnak, bár sajnos ez ma már a focival jár együtt.
  • wright
    Majd valaki összerakja a sok fetrengő rubinnyós,zlatyi képeket....csak hazavágja a fórumot akkora lesz
  • szucsy89
    Azért én elgondolkoznék a videobíró bevezetésén...

• LNF
    INDUL A BUSZ ÁLÉÉ ÁLÉÉÉ
  • forza milan
    Nemrossz-nemrossz:DDD
  • forza milan
    Én arra inkább ki se térnék mert sok csillagot igényelne:Dszégyen...fél óra alatt 3at vágott a Juve nagyon integet a Scudi...
  • DeerHunter01
    bajnoki cím elúszni látszik...
  • LasCar16
    engen most spec. nem az újabb meg nem adott gól izgat, hanem a fos játék amit az elmúlt két hétben produkálunk
  • wright
    1:Azért mert a szövetség azt akarja,hogy a Juventus legyen a bajnok!
    2:Azért mert a szövetség azt akarja,hogy a Juventus legyen a bajnok!

Soproni megfelel
  • forza milan
    Nem Genovában kellett volna lincseskedni a tömegnek hanem itt...hajrában ennyire telibeokádni-szarni az egészet ez hallatlan meg is érdemeljük...megye 2 volt megint...2 dolgot nemértek még mindig és vki adjon rá értelmes választ ha tud egy sörre a vendégem 1.Robinhot minek erőltetjük 2.Az állandó kisszögletek értelmére sem jöttem még rá...köszönöm!
  • LasCar16
    azért így elbaszni a dolgokat a vége felé, ébresztő van .. még nincs vége :)
  • LasCar16
    1-1... fasza lenne ha nem nőne a különbség este...
  • szucsy89
    Gyerekek, ilyen játékkal még döntetlent sem érdemeltünk... ha ma nyer a Juve, akkor nagy valószínűséggel bajnokok.
  • limperatore
    na basszatok meg oda ajandekoztatok a scudettot a giuvenak...

donguba, barcád kiszopott,mu-d szintén ratyizott, most a 3. divatcsapatod is kifog kapni, azért jól beválasztottál D
  • szucsy89
    Eddig nem valami bíztató a játék vezet a Bologna
  • banok
    A MU meccs után kapcsolnak oda
  • DONGUBA
    miert nem megy a meccsunk digin?
  • szucsy89
    MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Muntari, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho.

BOLOGNA: Agliardi, Raggi, Portanova, Cherubin, Garics, Perez, Mudingayi, Morleo, Ramirez, Diamanti, Di Vaio.
  • szucsy89
    hát nem tudom... 27 éves
  • LasCar16
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/traore/profil/spieler_45168.html

itt a következő fogás :)
  • LasCar16
    Montolivo után Acerbi is megszerezve
  • LasCar16
  • Nuno88
    biztos vagyok benne h az lesz :)
  • acm689
    0:24-nél érdemes figyelni, az lehet az új mez talán?
  • szucsy89
  • szucsy89
    Több olasz internetes portál (milannews.it, calciomercato.it) is tényként közli, hogy Montolivo aláírt a Milanhoz 2016-ig!

Nocerino, Montolivo, Aquilani... kezd szépen összeállni egy olasz középpálya, még egy De Rossi kéne :D
  • bakkerman
    muntari a következő zara kollekció arca...:DDDDDD
  • Nuno88
    Én nem tudtam volna fütyülni se anyázni se :/
  • szucsy89
    Ja de gondolom azok fütyültek akik több ezer kilométert utaztak, megvették repülőjegyet stb. már ott ültek a lelátón és akkor megmondták nekik hogy haza lehet húzni... lehet te is kurvaanyáztál volna :D
  • wright
    ...mint ahogy olaszhonban mindig is szokás volt :) De,ha te mondod...:)
  • limperatore
    az első,
    ha nem tudnád a te kedvenc csapatod drukkerei is erőteljesen szokta fütyülni a négereket meg a vágott faszuakat :)
  • wright
    Melyik a duvább?Az,hogy egy drukker azt nézi,mi a jó vagy a rossz a csapatának,közben megadja a tiszteletet az elhunytnak(ki milyen módon)Vagy az hogy büdös niggerezel egy nyílt fórumon suttyó paraszt módjára....?
  • limperatore
    a milan drukkerek meg elkezdtek fütyülni

ez a muntari hihetetlen szép ember amúgy :D
  • szucsy89
    A játékosok arcáról készült képek, azt hiszem mindent elmondanak, el kellett ezt halasztani: