36664
-
wright #33641 Sosem könnyű.Nálunk Juve drukkereknél jobban szerintem senki nem tudja.Szenvedtünk mi már a csapattal eleget :) -
ez tény és rohadtul bosszantó, ez mellé még elbasszuk a végén a scudetto-t 17 ember nyomta le kb az egész szezont mind3 fronton, én még nem bírok megbékélni ezzel :) -
wright #33639 Még mindig ez a ló?Keress egy másikat,ennek már elkopott a lába...
-
persze, kell a videóbíró, de akkor hogyan fognak bundázni ? -
wright #33637 Tudod hogy ez mind nézőpont kérdése!Hidd el sok szurkoló örülne,ha végre korrekt bíráskodás lenne olaszországban IS.Nem azon kellene szájkaratézni senkinek,hogy melyik bíró,melyik meccsen hogyan baszta el a meccs alakulását.De ez hozzá tartozik a mi szeretett bajnokságunkhoz.Csak ugye mindig a 'vesztes'-nek fáj jobban.Amíg a világ-világ ez mindig így lesz. -
abból nem lenne ennyi, de nem örülne így a szád ha ezekért a szitukért pont járt volna... :) -
Büntessék azt is... én nem mondtam, hogy ők nem szimulálnak, bár sajnos ez ma már a focival jár együtt. -
wright #33634 Majd valaki összerakja a sok fetrengő rubinnyós,zlatyi képeket....csak hazavágja a fórumot akkora lesz
-
Azért én elgondolkoznék a videobíró bevezetésén...
-
LNF #33632 INDUL A BUSZ ÁLÉÉ ÁLÉÉÉ -
Nemrossz-nemrossz:DDD -
Én arra inkább ki se térnék mert sok csillagot igényelne:Dszégyen...fél óra alatt 3at vágott a Juve nagyon integet a Scudi... -
bajnoki cím elúszni látszik... -
engen most spec. nem az újabb meg nem adott gól izgat, hanem a fos játék amit az elmúlt két hétben produkálunk -
wright #33627 1:Azért mert a szövetség azt akarja,hogy a Juventus legyen a bajnok!
2:Azért mert a szövetség azt akarja,hogy a Juventus legyen a bajnok!
Soproni megfelel
-
Nem Genovában kellett volna lincseskedni a tömegnek hanem itt...hajrában ennyire telibeokádni-szarni az egészet ez hallatlan meg is érdemeljük...megye 2 volt megint...2 dolgot nemértek még mindig és vki adjon rá értelmes választ ha tud egy sörre a vendégem 1.Robinhot minek erőltetjük 2.Az állandó kisszögletek értelmére sem jöttem még rá...köszönöm! -
azért így elbaszni a dolgokat a vége felé, ébresztő van .. még nincs vége :) -
1-1... fasza lenne ha nem nőne a különbség este... -
Gyerekek, ilyen játékkal még döntetlent sem érdemeltünk... ha ma nyer a Juve, akkor nagy valószínűséggel bajnokok. -
na basszatok meg oda ajandekoztatok a scudettot a giuvenak...
donguba, barcád kiszopott,mu-d szintén ratyizott, most a 3. divatcsapatod is kifog kapni, azért jól beválasztottál D -
Eddig nem valami bíztató a játék vezet a Bologna -
A MU meccs után kapcsolnak oda -
miert nem megy a meccsunk digin? -
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Muntari, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho.
BOLOGNA: Agliardi, Raggi, Portanova, Cherubin, Garics, Perez, Mudingayi, Morleo, Ramirez, Diamanti, Di Vaio. -
hát nem tudom... 27 éves -
http://www.transfermarkt.co.uk/en/traore/profil/spieler_45168.html
itt a következő fogás :) -
Montolivo után Acerbi is megszerezve -
-
biztos vagyok benne h az lesz :) -
0:24-nél érdemes figyelni, az lehet az új mez talán? -
-
Több olasz internetes portál (milannews.it, calciomercato.it) is tényként közli, hogy Montolivo aláírt a Milanhoz 2016-ig!
Nocerino, Montolivo, Aquilani... kezd szépen összeállni egy olasz középpálya, még egy De Rossi kéne :D -
muntari a következő zara kollekció arca...:DDDDDD -
Én nem tudtam volna fütyülni se anyázni se :/ -
Ja de gondolom azok fütyültek akik több ezer kilométert utaztak, megvették repülőjegyet stb. már ott ültek a lelátón és akkor megmondták nekik hogy haza lehet húzni... lehet te is kurvaanyáztál volna :D -
wright #33606 ...mint ahogy olaszhonban mindig is szokás volt :) De,ha te mondod...:) -
az első,
ha nem tudnád a te kedvenc csapatod drukkerei is erőteljesen szokta fütyülni a négereket meg a vágott faszuakat :)
-
wright #33604 Melyik a duvább?Az,hogy egy drukker azt nézi,mi a jó vagy a rossz a csapatának,közben megadja a tiszteletet az elhunytnak(ki milyen módon)Vagy az hogy büdös niggerezel egy nyílt fórumon suttyó paraszt módjára....? -
a milan drukkerek meg elkezdtek fütyülni
ez a muntari hihetetlen szép ember amúgy :D -
A játékosok arcáról készült képek, azt hiszem mindent elmondanak, el kellett ezt halasztani: