A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Már öreg, tisztelem amit tett, de már nem fér be ez tény, és csak a nagyon elvakult Pippo fanok nem ismerik ezt el.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
a Dinho-s példát pedig azért hoztam fel, mert vele sem volt jó viszonyban Allegri és ugyanezt játszotta el vele hogy meccsek végén adott neki 4-5 perceket...

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
ha megy ha nem, akkor is több lehetõséget kéne neki adni.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Azért Pippo 10x annyit tett le itt mint Dinho. Igen megérdemelte volna a nagyobb búcsút, de ne beszéljünk errõl hiszen még nem mondtak semmit.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
á baszki, azért Pippo nem ezt érdemli...3-0 után vagy a félidõ után rögtön be kellett volna hozni, ha valóban úgy van, hogy nagyon rosszban vannak Allegrivel még akkor is kibaszás tõle, hogy csak ennyi idõt ad neki :/
Ronaldinhoval is hasonló volt a helyzet

\"Erről van szó!\"

acm689
hát szerintem 7 percnél azért nagyobb búcsút érdemelt volna. nem akárki távozik, ha tényleg elmegy, de ne legyen igazam, igazunk!

Nuno88
Maxi arcán azért nem gyenge csalódottság ült, de Pippo kellett beállni ha tényleg elhagy minket.

szucsy89
Biztos hogy azért küldte be, nem hiába szaladt ki hozzá Ibra a gólja után.
Nuno88
Lehet hogy búcsú miatt küldte be?

Szerintem Maxit küldte volna be, csak Pippo megy és ez amolyan búcsú.

acm689
jó kis meccs ez.
fõleg, hogy jön Pippo! 😊)

Nuno88
Abbiati a CSK amúgy 😊

Unalmas meccs, teljesen impotens ez a Cagliari, 3:0 ide ez a lényeg, 2-3 éve ezeken a meccseken csak szenvedtünk és 1:0-ra nyertünk, végre már hogy magabiztosan 50%-on se pörögve hozzuk a meccset.

szucsy89
Ez szép volt tõle.

Egyébként hihetetlen, hogy kb. 40%on pörögve hozzuk a meccset simán úgy, hogy az ellenfélnek helyzete sincs, pedig már 4 támadóval rohamoznak... mellesleg nagyon unalmas meccs. 😄
Nuno88
Ambrosini itt van-e! Szép volt!

3:0

Nuno88
Ha õ ha nem akkor se veszi fel, anno Maldini se vette fel ha néha (nagyon ritkán ugye) csereként állt be.

szucsy89
De jelenleg õ az elsõ számú kapitány 😄
Nuno88
Csere általában nem veszi fel a csk szalagot, Ambro is így tett. Õ a rangidõs a keretben, bár én Silvának adnám, egyértelmû vezér lenne.

szucsy89
See volt a csk, lecserélték, jött helyette Ambro, See odaadta neki, Ambro meg továbbadta Nestának 😄

Nagyon helyes, sose gondoltam méltónak Ambrosinit csapatkapitánynak...
DeerHunter01
én is így vagyok vele, de ettõl függetlenül biztos vagyok benne, hogy be fogják dobni a nevét napi 30 pletykában...

\"Erről van szó!\"

Nuno88
El van kapatva nagyon, eddig nem bizonyított még semmit...

szucsy89
31 lesz jövõre, nem kell
DeerHunter01
Ganso 😄DDD

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Ha most jött volna örültem volna neki, nyáron vmi fiatal ambiciózus irányítót vegyenek.

DeerHunter01
Kaká nyáron jön szerintem

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Irányítóba kellene már egy klasszis, mert Seedorf meg Urby nem megoldás már 😞

szucsy89
Bocs, nem pipa, kapufa mellé volt helyezve nagyon.

közben NoceRino 2-0, ki hitte volna hogy õ lesz a góllövõlistánk 2. helyén ilyenkor? 😄
Nuno88
NOCERINOOO!!!

2:0

Nuno88
Nem volt az azért akkora pipa de szép volt, elsõ szabi gólja nálunk.

szucsy89
Ennél jobban nem lehetett volna odatenni a pipába 😄
Nuno88
Ibrahimovic szabi góóól!!!

1:0

szucsy89
Tetszik most ez a kezdõ, a fáraóra nem szabad nagy terhet rakni, már a legutóbbi 2 meccset is végigjátszotta, most jó hogy csereként fog csak jönni.
banok
20.45 20.45 Milan-Cagliari
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
Emanuelsonon nem tudok eligazodni sosem...

Redbull756
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Mexes, Mesbah; Seedorf, Van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Ibrahimovic, Robinho

CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Dessena, Ekdal, Nainggolan; Cossu; Pinilla, Ibarbo

Nuno88
2x éltem bele magam Tevezbe, harmadszorra már nem...

szucsy89
Megelõztél, de lényeg hogy egyre jár az agyunk :d
szucsy89
A 6 csatárból Ibra OK, Robinho OK, Pato sérült, Cassano sérült, Inzaghival kijelentette Allegri hogy nem számol, idén 10 percet ha kapott összesen, El Shaarawy meg 19 éves, rá nem lehet alapozni... tehát legyen 2 (!) csatár, mikor most jön egy ilyen sorozat, hogy Lazio-Udinese-Napoli-Juve-Arsenal (+Juve a kupában is). Nem is kerül pénzbe, mert kölcsönbe jött opcióval, ha szar formát fog mutatni nem vesszük meg, játszhat a BL-ben is, saját elmondása szerint nagyon motivált stbstb.

(+ a hírek szerint Berlusconi maga vette kézbe a Tevez-ügyet és még egy utolsó rohamot indít ellene, de én már nem hiszek semmiben😄)
Nuno88
Hát én így tudom levezetni:

-Ibra (Õ egyedül aki megbizható hozza amit kell, meccset tud eldönteni)
-Robinho (Igaz h rúgott 2 gólt az elmúlt két meccsen, de amiket kihagyott már idén az mesébe illõ, nem igazán ez élete szezonja)
-Pato (sérülékeny, nagyon gyenge forma, bármikor megsérül 2 hónapra is akár)
-Cassano (tudjuk mi van vele)
-Shaarawy (19 éves Allegri még nem tesz rá nagy nyomást)
-Pippo (Allegri nem számol vele)

gabber_saviola
ezt az igazolást sosem fogom megérteni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szomferi
játszik már ma?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nuno88
Maxi Lopez #21

Redbull756
Milan - Cagliari keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho.

szucsy89
visszatérõk:

Cassano, Gattuso - még nem tudni
Aquilani, Pato - 24. ford.
Boateng, Flamini - 25. ford.
Yepes - 27. ford.
Merkel - a hírek szerint 5 hétig nem bevethetõ
LasCar16
most nem errõl volt szó, Tévez is érkezett volna Maxival karöltve ha a City nem tesz be egy záradékot, kopár lenyilatkozta, hogy viszonyt sikeresen feljavítottuk a Cityvel, és nyáron visszatérünk a biznisszre

#acm

DeerHunter01
Én már napokkal ezelõtt is tudtam, hogy Maxi Lopez lesz a befutó. bár még jöhet Tevez is, de nem sok esélyt adok neki...
Remélem be fog válni, de azért nem egy kategória a két játékos...

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Nem hiszem el ezt az utolsó pillanatban látott kitételt... Altattak mint nyáron.

LasCar16
nincs ennek még vége ha nem most, akkor nyáron tuti elhozzuk 😊

#acm

Redbull756
1 hónap, csak elirtam.

szucsy89
Ezt még csak most látom 😮

Fasza, visszahoztunk, játszott egy meccset és lesérült 2 hónapra jee <#wow3>
DeerHunter01
ha sóher faszok vagyunk, akkor hagyjuk is 😄
nagy üzletembernek tartom Gallianit és lehet (remélem), hogy végül neki lesz igaza, de azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy szarért-húgyért elhozunk majd egy klasszist 😄

\"Erről van szó!\"

szucsy89
“18:30-kor biztos voltam benne, hogy Tevez csatlakozik hozzánk. Nagyon közel voltunk. Tevez készen állt, hogy Olaszországba repüljön. Sajnálom, hogy nem sikerült. Nyilvánosan is szeretném megköszönni neki, hogy eddig várt ránk.“Tartom a szavam, mert megígértem Lopeznek, hogy hozzánk igazolhat. Most csak õt fogjuk szerzõdtetni. Nagyon elszánt. Marad-e Tevez a City játékosa? Nem tudom mi történik még az átigazolás idõszak alatt. Júniusban újra tárgyalunk a City képviselõivel.”

Szegény Tevez... Õ megtartotta a szavát, várt ránk, visszautasította az Intert, PSG-t mi meg kibaszunk vele...