A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
a hideg ráz Robinhotol, nagyszüleimnél volt szerencsém nézni a meccset, annyira ordítottam hogy már röhögtek kínjukba....Ibra is off mostmár, megint felejthetünk el jóeséllyel mindent de egy elõnyt látok h legalább Fáraó megint szerephez jut😄

DeerHunter01
Szégyen amúgy, hogy nincs egy normális kreatív támadó kp-nk és csiga lassú See-t kell játszatnunk mindig...sok támadás rajta megy el...
Allegri helyébe az ilyen lagymatag meccsek végén, amikor már semmi ötletünk nincs én bedobnám Pippot, mint jokert, lehet, hogy tûzbe tudná hozni a csapatot és akkor már megérte....lásd a Real Madrid ellen

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Nem is tudom elmondani mennyire mákos csapat vagyunk... most is leikszelt a Juve, kikapott az Inter, Udinese így "megúsztuk" ezt is.

Ibra hülye volt, el fogják tiltani több meccsre, nem lesz ott a Juve ellen, gratulálok neki.

Ilyen játékkal mellesleg nem érdemlünk bajnoki címet, Allegri még mindig nem nyert rangadót!!!

DeerHunter01
udinese is kikapott*

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
szerencsénk h a juve is x-elt és az udine is

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
emberhátrányban nehéz lesz, de hátha behúzzuk

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Robinho bazmeg mi kéne neked hogy gólt lõj?

\"Erről van szó!\"

LasCar16
Robinho ismét kihagyja a ziccert.

#acm

LasCar16
ha ez meg lesz akkor csakis szûkösen, Napoli védekezik, támadásaink kiismerhetõek, See már lassú és rajta kívül nincs kreatív palink a kpályán, egyedül még Urby próbálkozik, nagyon kevés ez továbbra is, de azért bízunk

#acm

acm689
ja, és Nesta is megsérült, ma biztosan nem tud játszani.

acm689
MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho.
NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Gargano, Dzemaili, Zuniga, Lavezzi, Hamsik, Cavani.

DeerHunter01
na végre!

\"Erről van szó!\"

szucsy89
"A Corrierre mai számában arról ír, hogy a nyáron valószínû, hogy elhagyja a Milant Pato (PSG) és Robinho (Santos) is. A helyükre Tevez és Balotelli érkezhet."
szucsy89
Ja, és ez eddig 6 rangadó amit idén a bajnokságban nem tudtunk megnyerni, ennyi botlással nem érdemel egy csapat bajnoki címet, még akkor sem ha a kis meccseket hozza!

Persze ettõl még lehetünk simán bajnokok, mert 4 pont szinte semmi...
szucsy89
Nem értem baszki, ha Allegri nem számol vele akkor minek cserélte be múltkor, minek adott neki újabb reményt? Most az lesz, hogy megint végig padozni fog, a szezon utolsó meccsén meg be fog állni 5 percre hogy búcsúzzon... teljesen nyilvánvaló, hogy Allegri nem szereti Pippot, hát elég sajátos módon mutatja ki, elé kellett volna akkor állni, és megmondani neki hogy nem számolok veled, fogadd el a Siena ajánlatát.

Ettõl a dologtól eltekintve, én is egyre jobban azoknak a táborát erõsítem, akik szerint Allegri nem jó edzõ. Idén még egyetlen "nagy" meccset sem nyertünk!!!

Kezdtük év elején a Lazio ellen x, Udinese x, Juve vereség, Napoli vereség, (2 Barca meccs x, vereség bár a BL-t még nem is számítom most ide), Inter vereség és most a Lazio szintén vereség. A Romat vertük egyedül, de a tabellán mutatott hely valamint az akkori formája alapján az nem volt nagy meccs, valamint a Laziot vertük ki a kupából de azt a meccset nagyon leszarták...

De mondhatnám a tavalyt is, amikor egy tök újonc Spurs vert ki minket a BL-bõl, ott se tudott semmi olyat húzni, csak vergõdtünk a kapu elõtt, és akkor most jön az Arsenak Wengerrel...
Redbull756
Milan-Napoli vasárnap 15:00-tól kezdõdik majd, igy nem marad el.

forza milan
már kezdtem felvillanyozódni,erre a mercato a Lazio ellen mutatott alibi-bohóc labdakergetés, és most ez végleg betett nálam...nagyon elfogult vagyok a csapattal szemben hiszen szivem lelkem a Milan, de basszameg ezmár hihetetlen hogy nemtudtunk 1 normális középpályás igazolni legalább, remélem nemlesz igazam és megyünk is valamire...de ez...ááh...

Elhiszem, hogy Inzaghi nem mai gyerek és nem rá kell építeni, de ez a mellõzöttség már elég durva. Õ hûségesküt tett a Milan mellett, nem ezt érdemli. Nem tudom Allegri miért nem szereti, de a lelkesedése és harci kedve sok fiatal számára példaértékû lehet.

Flamini sincs nevezve...

Nuno88
Szép volt!

Középpályánk csillagos 5-ös!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Gratulálok az esti teljesítményhez...

Allegri meg mostmár elmehet a halál faszára, nem nevezte megint Pippot ez mi????????????????

így bebaszva ez kikívénkozott belõlem😄
Redbull756
Lista Champions:

Portieri: Abbiati, Amelia, Roma.

Difensori: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta.

Centrocampisti: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Merkel (lista 😎, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.

Attaccanti: El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.

LasCar16
Ibrának nem megy akkor senkinek sem, 3 vkp ma??? kreativitásunk kimerült az ívelgetésbõl ismét, Lazio szépen tömörült ez így nem ment... ilyenkor kellene pár kreatív pali középre ...

#acm

forza milan
nagyon alibi volt a játékunk megint...a Juve elleni meccsre emlékeztet...végén a hidegzuhany ottis

LasCar16
szélsõ védelem zéró, Bumi lehozásával hiába lettünk többen elõl, átrohantak rajtunk, tökölés ment elõl meg sok alibi hátrapassz, lófasz ez ma 😞

#acm

DeerHunter01
Robinho se csinált szart se megint, be kellett volna hozni Pippot helyette inkább, Allegri is mi a fasznak játszatja Ambrosinit is

\"Erről van szó!\"

acm689
hát ez nem a mi napunk...

DeerHunter01
beszoptuk

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
2 gólt lõjünk már

\"Erről van szó!\"

forza milan
*rva életbe...Ibra nagyon Robinhos ma...

forza milan
halál ötlettelen unalom amit mûvelünk basszus...

DeerHunter01
be kell húzni a meccset már csak a mixem miatt is
van egy olyan sejtésem hogy tavasz végén is fej-fej mellett leszünk a juventussal

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Klose elvileg megsérült a meccs elõtt, Cissé már nincs a Lazionál, 2 gonddal kevesebb
DeerHunter01
Mesbah, El Shaarawy <#eljen>

\"Erről van szó!\"

Redbull756
LAZIO: Marchetti, Konko, Biava, Dias, Radu, Gonzalez, Ledesma, Lulic, Matuzalem, Hernanes, Rocchi.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy.

LasCar16
Montolivo nyáron tuti ingyen fog érkezni, Tévezt is megpróbáljuk szerintem, Muntari csak kölcsönbe jött..szerencsére.. ha felépülnek a középpályásaink akkor nem lesz nagy gond, bár kurva kemény lesz ez a február

#acm

Nuno88
Montolivora is miért az utolsó percben kellett rárpülni??? Persze h nem sikerülhetett...

Muntari, jesszusom!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
pont most olvastam én is, szuper hír! igazán nagy emberre vall!

szucsy89
Pippo: "Maradok. Nem tudtam lemondani errõl a környezetrõl és szakítani a Milannal, a szurkolókkal. Lehetetlen volt, hogy két óra alatt döntsek és távozzak, anélkül, hogy a San Siroban búcsúzzak, úgy ahogy azt én elképzeltem!"

Õ döntött, ha már maradt, remélem nevezzük a BL-re, és be is fog találni! Év végén meg egy bajnoki címmel búcsúzzon 😊
Oziris666
Ha Tevez nem jött,egy bomba igazolás kellett😄DD

szucsy89
Szerintem ennek az Interesek most jobban örülnek 😄

DeerHunter01
inkább ment volna ültetvényre.... 😄

\"Erről van szó!\"

LasCar16
😄DD fasza

#acm

Redbull756
LasCar16
13:53 - Rárepültünk Montolivora. Így, hogy Palombo nem akar összejönni, Muntari még nem írt alá, Galliani gyorsan a Fior középpályása felé fordult.

13:57 - Hivatalos ajánlat jött a Sienától Inzaghiért. A Milan Pippora bízza a döntést, aki egyébként nincs nevezve a holnapi keretbe se a Lazio ellen.

#acm

LasCar16

Philipp Prosenik, a Chelsea 19 éves csatára már a miénk.

http://www.transfermarkt.de/de/philipp-prosenik/profil/spieler_81714.html

#acm

gabber_saviola
Értem. Majd kíváncsi leszek mit alkot nálatok .

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
Én is ezt mondom, hogy ide már nem fér be, menjen el vhova ahova tuti kezdõként számítanak rá, rúgjon még 10-15 gólt aztán akassza szögre.

acm689
mint a San Siro 90%-a 😊))

DeerHunter01
Így van, de azért egy impotens Cagliari ellen többgólos elõnyben simán be lehetne küldeni fél órára.
Én azt mondom ha nem kap lehetõséget, márpedig nem fog, akkor menjen egy kisebb csapathoz és játsszon amennyit még bír, megérdemli.

\"Erről van szó!\"