36663
  • DeerHunter01
    a faszért kell am robikát játszatni mindig, ott van egy jó formában lévő Cassano, aki szórja a gólpasszokat, erre meg kispadozik......hihetetlen, nem tudom ilyenkor mi jár Allegri fejében
  • LasCar16
    behozzuk az ifit a bal oldalra ráadásul jobbhátvéd... Mexés pedig a padon, de alapból mér kellett Bonera, Cassano is jó formában van erre Robika kezd, ha nem nyerünk ma akkor csúfos lesz a rangadókon elért idei teljesítményünk és így nem érdemeljük meg a Scudettot, akarás, motiváltság látni akarom ezt mindenkin!!!! nyernünk kell ma!
  • Nuno88
    Bajnok a Juve, ők vezetnek, mi cumizunk eddig...
  • forza milan
    Érettségi előtt jóttesz az idegállapotomnak ez...
  • banok
    20.45 Internazionale-Milan
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Nuno88
    Vicc a védelem...
  • forza milan
    Van egy olyan megérzésem, hogyha Muntari elvtárs ma a pályára lép akkor megbosszulja az elhanyagolt időszakot!
  • horpeti
    :DD
  • szucsy89
    Kopár nyilatkozta, hogy nem fog jövőre változni a támadósor - > nagy változások lesznek nyáron :)
  • Nuno88
    Daniel Alves hosszabbított, őt kilőhetjük.
  • Nuno88
    A francia lapok biztosra veszik, hogy Bakaye Traoré a Milan játékosa lesz a nyártól.
  • Nuno88
    Biztos távozó az Öreg.
  • acm689
    Úgy tűnik, Silva nem fog felépülni az Inter elleni derbyre :SS
  • Rockynhooo
    Pippo sorsa mi lesz?
  • Nuno88
    Ambro, Yepes, Gatta hosszabbít, Seedorf és Nesta valszeg nem.

Vicc az egész, hogy megint itt akarjuk tartani a "véneket"...
  • Nuno88
    Nem szimpi? Fossa a gólokat, vagyis fosta eddig, 30 éves és bizony elnézném őt itt, bár ez nem fog bekövetkezni.
  • szucsy89
    Bár az átigazolási politikánkba pont belefér, remélem Villa nem jön... 1 év kihagyás után, öreg már ráadásul egyáltalán nem szimpi pléja.
  • Nuno88
    Viszont David Villa jöhetne, úgy olvasgattam még a szezon közepén h megválhatnak tőle a katalánok.
  • szabii98
    értem:)
  • Nuno88
    Tello mint szélső felesleges, nem játszunk szélsőkkel.
  • szabii98
    Én mint kívülálló, rástartolnék a Dani Alves - Tellora ..:D
    mindkettő jó játékos
  • szomferi
    pfej
  • Nuno88
    Annyira csak nem hülyék már :/
  • szucsy89
    Félek, hogy Silvát bele akarják majd vonni a bizniszbe.
  • Nuno88
    A Milan megerősitette érdeklődését Dani Alves iránt. Nagy "harc" várható a brazil játékosért, ugyanis a PSG és az Anzshi is akarja.
  • acm689
    abban is benne vagyok! :)
  • szucsy89
    Lucas tényleg jó lenne, bár mostanában nem cikkeztek róla. Inkább ismét Gansoról, 1-1ben szeretnénk cserélni a Santossal Robinhora :D
  • Oziris666
    Messze az a BL hely nagyon...
  • acm689
    Lucas nekünk is kéne! Kaká2!
  • LasCar16
    Vasárnap derbi a Merda ellen, nagyon nagy a tét mindkét részről, kölcsönösen kibaszhatnak egymással a csapatok, tét a Scudetto és a kicsi tesónak pedig a BL hely. :))))))
  • DeerHunter01
    na srácok....1 pont különbség!
  • horpeti
    Ibra szegény mindig lemaradt a BL-ről. :D Kicsit fáziskésésben van mindig.
  • Nuno88
    Az El Confidencial szerint José Mourinho a BL cím ígéretével igyekszik meggyőzni Ibrahimoviæot a klubváltásról. A portugál mester egyébként már át is adta nyári kívánságlistáját az elnöknek, amelyen a svéd csatár mellett Ivanoviæ, Lucas Moura és Javi Martínez neve is szerepel.
  • Nuno88
    Mark van Bommel, a Milan holland labdarúgója a Voetbal Internationalnak adott interjújában megerősítette: a nyáron visszatér korábbi klubjába, a PSV-be.

A 74-szeres holland válogatott középpályás Eindhovenbe igazolásáról már korábban is cikkeztek, most ő maga erősítette meg: már csak formalitás, hogy aláírja szerződését.

Van Bommel 1999 és 2005 között erősítette a PSV sorait, ahonnan a Barcelona és a Bayern München érintésével került tavaly a Milanba.
  • Nuno88
    Így van, Kaká az aranylabda után 2008-tól nem hozta azt a szintet amit elvártunk volna tőle. Nem tudom mi lenne ha visszajönne, félek hogy egy Shevchenko story éledne újra :/

Más... elvileg érdeklődünk Daniel Alves iránt, aki lehet hogy távozni fog a Barcelonából.
  • limperatore
    milanba se volt utsó évében már olyan mint előtte
  • horpeti
    Én nem tudom, mi az oka, de valszeg az ottani környezet nem készteti arra, hogy kihozza a maximumot. Milánban meg ő volt a húzóember, ott pedig csak egy a sok közül (már mikor odament akkor is). Szal valszeg ez is közrejátszik.
    Jó lenne még a tophoz közel látni, annyira azért még nem öreg. De lehet ennyi volt benne és már csak lefele megy. Majd kiderül.
  • szucsy89
    Sajnos az Ő szempontjából nagyon nem jött be ez a Madridi kirándulás... Ronaldo ott is jó, Kaká nem. Ha visszajönne, szerintem még képes lenne a legmagasabb szinten játszani pár évig, kérdés, hogy kell-e még a Milannak.
  • horpeti
    :D
    Jah, bár azt hiszem lassan átengedem a múltnak Kakát. Kedvencnek kedvenc marad, de belátom, hogy eljárt felette (is) az idő. Az "is" annak szólt, hogy mindketten 82esek vagyunk. :D
  • szucsy89
    :D:D igen igen... amúgy már most annyi pletyka van, nyáron nem fogunk unatkozni

Kakáról is lesz "pár", Milan-PSG-City-kitudja még ki, szóval neked is izgi lesz :D