A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Allegri helyébe az ilyen lagymatag meccsek végén, amikor már semmi ötletünk nincs én bedobnám Pippot, mint jokert, lehet, hogy tûzbe tudná hozni a csapatot és akkor már megérte....lásd a Real Madrid ellen
\"Erről van szó!\"
Ibra hülye volt, el fogják tiltani több meccsre, nem lesz ott a Juve ellen, gratulálok neki.
Ilyen játékkal mellesleg nem érdemlünk bajnoki címet, Allegri még mindig nem nyert rangadót!!!
#acm
NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Gargano, Dzemaili, Zuniga, Lavezzi, Hamsik, Cavani.
Persze ettõl még lehetünk simán bajnokok, mert 4 pont szinte semmi...
Ettõl a dologtól eltekintve, én is egyre jobban azoknak a táborát erõsítem, akik szerint Allegri nem jó edzõ. Idén még egyetlen "nagy" meccset sem nyertünk!!!
Kezdtük év elején a Lazio ellen x, Udinese x, Juve vereség, Napoli vereség, (2 Barca meccs x, vereség bár a BL-t még nem is számítom most ide), Inter vereség és most a Lazio szintén vereség. A Romat vertük egyedül, de a tabellán mutatott hely valamint az akkori formája alapján az nem volt nagy meccs, valamint a Laziot vertük ki a kupából de azt a meccset nagyon leszarták...
De mondhatnám a tavalyt is, amikor egy tök újonc Spurs vert ki minket a BL-bõl, ott se tudott semmi olyat húzni, csak vergõdtünk a kapu elõtt, és akkor most jön az Arsenak Wengerrel...
Középpályánk csillagos 5-ös!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Allegri meg mostmár elmehet a halál faszára, nem nevezte megint Pippot ez mi????????????????
így bebaszva ez kikívénkozott belõlem😄
Portieri: Abbiati, Amelia, Roma.
Difensori: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta.
Centrocampisti: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Merkel (lista 😎, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
Attaccanti: El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.
#acm
#acm
\"Erről van szó!\"
van egy olyan sejtésem hogy tavasz végén is fej-fej mellett leszünk a juventussal
\"Erről van szó!\"
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy.
#acm
Muntari, jesszusom!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Õ döntött, ha már maradt, remélem nevezzük a BL-re, és be is fog találni! Év végén meg egy bajnoki címmel búcsúzzon 😊
13:57 - Hivatalos ajánlat jött a Sienától Inzaghiért. A Milan Pippora bízza a döntést, aki egyébként nincs nevezve a holnapi keretbe se a Lazio ellen.
#acm
Philipp Prosenik, a Chelsea 19 éves csatára már a miénk.
http://www.transfermarkt.de/de/philipp-prosenik/profil/spieler_81714.html
#acm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.