A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Hát ez baromi jó este volt! Köszönjük csapat és Allegri!

2005 Isztambul óta nem merek megnyugodni 😄

#acm

horpeti
Nyomi Pato lehetett volna még 3 gól. 😄

forza milan
a szezon Milanja eddig...!

acm689
Arsenal KO

horpeti
Allegri beijesztette Robinhot Pato melegítésével, és egybõl hajtott is. 😄D

LasCar16
na asszem most kellene még kettõt vágni!!

#acm

forza milan
Binho jókor emberelte magát meg, szép!😄😄😄😄😄

mi van Robival?😄
mondjuk nagy mák volt😊

acm689
na jó, így sem rossz! 3-0 olléééééé

DeerHunter01
BINHO 😄DDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

acm689
igen, tudom, azért írtam, hogy egy jó hír és külön sorba, hogy a most meg maradjon az eredmény 😊

horpeti
Jaj, Henry. 😄

Grove4
a 0-0 már végeredmény -.-'

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

acm689
na még egy jó hír! 😊
remélem, megmarad az elõny a meccs végére is!

LasCar16
Parma-Juventus 0-0!!

1. Milan 23 meccs 47 pont
2. Juventus 22 meccs 46 pont
3. Lazio 23 meccs 42 pont
4. Udinese 23 meccs 41 pont

#acm

forza milan
egyetértek eddig minden stimmel, reméljük nem nyugszunk meg a szünetben😄😄😄😄😄

horpeti
Eddig jó a meccs, a múltkori bajnokihoz képest tök jól játszik a Milan, már kezdtem aggódni a lassú játékot illetõen múlt héten, de ez most 2 fokozattal gyorsabb és pontosabb 😊

Ibra fejberúgta Robikát, így nagy nehezen sikerült neki😄

acm689
'Binho a legjobbkor talál be, végre!!!!

forza milan
szééép<3

Boateng a legnagyobb király(herceg) a földön😄

acm689
eddig szuper, meg kell tartani, vagy növelni az elõnyt! hajrá hajrá!!!

Magyar bírók ^^

forza milan
fölidegesít ez a fogalmatlan ember...pont a gyorsaság kéne fõleg az Arsenal ellen, és ilyenkor még értelme is lenne Emanuelsont erõltetni a középpályán, Shaarawy is a levesbe, Robika majd puskázza a lehetõségeket, Maxi keretbe se...szép!gratulálok megint!ezenkívül Forza Milan, behúzzuk<3 😄

forza milan
AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati; Ignazio Abate, Philippe Mexes, Thiago SIlva, Luca Antonini; Clarence Seedorf, Mark Van Bommel, Antonio Nocerino; Kevin-Prince Boateng; Zlatan Ibrahimovic, Robinho.
Bench: Amelia (GK), Nesta, Bonera (DEF), Ambrosini, Emanuelson (MID), Pato, El Shaarawy (ATT).

Arsenal (4-4-2) – Arsene Wenger
Wojciech Szczêsny; Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs; Tomá¹ Rosický, Mikel Arteta, Aaron Ramsey, Alex Song; Robin van Persie, Theo Walcott.
Bench: Fabiañski (GK), Djourou (DEF), Benayoun, Coquelin (MID), Henry, Chamberlain , Arshavin (ATT).
MIÉÉÉÉÉÉÉRT?-.-

horpeti
jól sikerült 😊

szucsy89
Prince twitter: "I´m ready for the game tonight and I will give my best...forza Milan!!"
Hajrá Milan! (ma😊)
sziasztok! készítettem egy kis szösszenetet pár milanos gólból, remélhetõleg megfelel "bemelegítésként" az esti meccs elõtt 😊
forza milan
én mindenképp kezdetném Shaarawyt vagy valakit, Binho pihenjen csak, bár ha még irányítóba barakja Allegri ott még talán a fürgesége miatt lehet belõle hasznon de én infartust fogok kapni ha csatárként kezd!

Redbull756
Milan - Arsenal keret:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.

+ hétvégén már úgy néz ki lesz Aquilani és Muntari is.

DeerHunter01
De nem értem, hogy mire fel. Van egy játékos aki régóta szar formában van, 1 méterrõl nem bír gólt lõni, akkor mégis mi alapon játszik? Egy edzõnek nem azt kell nézni, hogy kicsoda-micsoda a játékos, hanem azt , hogy milyen formában...
Ez alapján pedig a fáraónak kéne játszania, majd ha az edzésen meg mindenhol faszául odateszi magát Binho, akkor kapjon helyet a kezdõben. Pont azt kéne, hogy cserélgetni a kezdõcsapat játékosait elég gyakran, hogy meglegyen a motiváció mindig.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Én is osztom a véleményed, de látod h Allegri õt játszatja általában...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
Binho elmehet már a faszban, nagyon unom a szerencsétlenkedését, játsszon helyette fáraó vagy maxi lopez

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Se Mesbah se Sharaawy nem lesz kezdõ, Zambrottát és Binhot tippelem oda.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Én is! Esetleg Nesta Silva mellé...
LasCar16
Nesta, Pato, Flamini és Prince tegnap már a csapattal együtt edzett.

#acm

LasCar16
Amelia-Abate-Méxes-Silva-Mesbah-Emanuelson-Van Bommel-Nocerino-Boateng-Ibra-El Sharaawy kezdõt szeretnék látni, de Max mester úgyse teszi be a kis fáraót, pedig jobban megy neki mostanában mint Robinhonak...

#acm

forza milan
reméljük meg leszünk vele elégedve, ahogy a csapattal is😄

szucsy89
Kassai Viktor vezeti a meccsünket.
Szerintem már nem kell Paloschi. Ott van Maxi...
Ugye?😊
szucsy89
Egyetértek.
forza milan
HEHEHEHEH😄DDD

szucsy89
Grove4
Azt mondom, hogy ha a Juve hozza a két elmaradt meccsét (az ugye négy elõny nekünk), akkor nagyon meghatározó lesz a Milan Juventus a bajnokság kimenetelére nézve (akár döntõ is lehet) most a Cataniat meg neketek a közbeesõ meccseteket (nem tudom kivel játszotok) nem említem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forza milan
Elfogultság kérdésköre vagy nem, én az Arsenal ellen elfelejteném, és eléggé felfog menni a vérnyomásom ha Shaarawy nem kap lehetõséget...

acm689
én is nagyon örültem, végre egy nagy gyõzelem! az Udine mindig kemény ellenfél! ezért is mondom mindig, hogy nekem ezért érdekesebb az olasz bajnokság, mint a spanyol, mert ott van egy Real-Barca párharc, esetleg a 1-2 csapattal kiegészül néha a küzdelem, de itt esélyes a Milan, Juve, Inter, Roma, Napoli, Palermo, Lazio, Udine. És esetleg még lehet jó szezonja egy Genoának is például, vagy egy másik kisebb csapatnak. Szóval itt irtó nagy a harc, végig!

szucsy89
Ja, és ettõl függetlenül a Robinhoról és a Seedorfról mondottakat tartom 😊
Annyira ordítottam a góloknál, hogy az valami hihetetlen. A csapatnak a legeslegjobbkor jött csodás gyõzelme, végre megmutattuk, hogy akarunk gyõzni!!!!!

FORZA MILAN!!!
Gyenge ez a Milan, de remélem vannak még csodák s nyerünk majd,... valamit...<#dumcsi>