36663
  • szucsy89
    Meg kell köszönni nekik mindent, remélem a Novara ellen kezdő lesz az összes távozó.
  • Redbull756
    UFFICIALE
    Gattuso és Inzaghi is távozik,
    Yepes hosszabbított 2013-ig.
  • DeerHunter01
    Nem tudom mi lehet a baj tényleg, de tuti, hogy nem csak az ő "hibája" ez a folyamatos sérüléshullám.
  • LasCar16

Grazie Sandro!!!!!

• Nuno88
    Lehet hülyeséget írok, de nem lehet h Patoval azt baszták el h kurva gyorsan tettek rá vagy 5-7 kg izmot? Mikor idejött egy kis vékonyka gyerek volt, és hirtelen megizmosodott. Lehet hülyeség, de az acmilan.hu fórumán is olvastam már hogy valaki erre tippel, h ezért van annyi izomsérülése.

Nesta meg nagyon fog hiányozni, a világ legjobb védője távozik a csapattól. Sok sikert Sandro!
  • DeerHunter01
    el kell zavarni az orvosi stábot a picsába, rajtuk ment el ez a bajnokság is, komolyan, valamit nagyon elbasznak, mert ilyen sehol nincs, mint nálunk...
    Pato is szerintem ezért van rehabon állandóan, mert valamit elbasztak vele is, de nagyon.
  • DeerHunter01
    Négy játékos, Muntari, De Sciglio, Abbiati és Bonera is a sérültlistára került, miután a múlt vasárnapi Inter elleni derbin megsérültek. A piros-feketék 4-2-re kikaptak a városi riválistól, így a bajnoki címet a Juventus nyerte meg.

A Milan hivatalosan is megerősítette, hogy Sulley Muntari térde, Mattia de Sciglio bokája ficamodott ki, míg Christian Abbiati combhúzódással bajlódik, Daniele Bonerának pedig a bal lába sérült meg.

Ezek a játékosok várhatólag kihagyják az idényzáró Novara elleni bajnoki mérkőzést, amelynek a bajnokságot illetően már nincs tétje. Továbbá Flavio Roma, Urby Emanuelson, Alexandre Pato, Filippo Inzaghi és Thiago Silva is sérült.
  • DeerHunter01
    Mourinho volt az ész az interben, akkor összerakta a csapatot, de azóta csak ilyen alvarez féle cigánygyerekek játszanak :DDDDD
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDD Mátyás ebben a topikban igencsak kapja a brét a szájába :DDS:DS:
  • DONGUBA
    Az ki a gyikom?Buta vezetosegetek....juj megvertuk a MILANT mekkora edzo ez a strapacsoni tartsuk meg....10 meccs utan jovo szezonban repul ugyis
  • LasCar16
    UFFICIALE: Alessandro Nesta távozik a klubtól, és Amerikába, a New York Red Bullshoz szerződik.
  • szucsy89
    A derby után lesérült Muntari, Abbiati, De Sciglio és Bonera is... én ezen már inkább nevetek... valaminek történnie kell nyáron az orvosi stábbal mert kurva nagy gáz lesz ha marad minden így
  • limperatore
    itt van már Stramaccioni ;)
  • szucsy89
    Seedorf "balhéja" csak nekem maradt ki? Most olvasom az egyik fórumon:

"a Bologna elleni gyalázat közben cserélte le Allegri, a holland rossz néven vette ezt és rögtön az öltözőbe sietett, állítólag a meccs után össze is kaptak és azóta keretben sem volt. Vasárnap búcsúzik a Novara ellen."

na ez a baj baszki, az öregek még mindig azt hiszik, hogy meghatározó játékosok, őket nem lehet lecserélni, meg megharagszanak ilyenért? Pirloval is ez volt, akármilyen szezonja van most a Juvénál örülök, hogy nem néztem még egy évig a játékát. See is nagy játékos volt, de ha magától nem látta be, hogy már eljárt felette az idő, akkor így kell búcsúznia.
  • LasCar16
    Alessandro Nesta holnap egy sajtótájékoztatón fogja bejelenteni, hogy a szezon végén távozik, vagy marad még egy évet.

hát szerintem távozik... :S
  • LasCar16
    mindent elhisz amit írnak, titokban reménykedik h visszamegy hozzájuk mint Murinnyó :DDDDD
  • szucsy89
    Te honnan szeded ezt a Balotellis-Interes dolgot? Sehol sem olvastam róla még, sztem csak kitaláltad :DS:DS:DS:DS
  • LasCar16
    ja mert te tudod mi van a szerződésében :D
  • limperatore
    főleg h balotellire elővásárlási joga van az internek :D moratti meg tuti nem hagyná h a milanba menjen
    tevezt meg nem akarja berlusconi lánya :D:D::DD:D:
  • szucsy89
    Nem fog elmenni se Silva se Ibra. Ha Ibra mégis távozna, biztos vagyok benne, hogy vagy Balotellit vagy Tévezt elhoznánk, ergo akkora visszalépés nem lenne. De ha Patot eladjuk, akkor is jöhet a 2 említett játékos egyike, az meg még nagyobb erősítés lenne...
  • Redbull756
    Traoré hivatalos!
    http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=80137
  • DeerHunter01
    Silvat nem adnám semmi pénzért, még jópár évig lehetne a védelem oszlopa. Színész barcások meg nem kellenek. Bojan is elment a Romahoz rakás szar ott.
  • limperatore
    azért ha ibra mellett silva is elmenne elég nagy cumi lenne
    de ha okosan csináljátok silváért cserébe pár játékost eltudtok hozni
  • szucsy89
    Fogja is aug 31.-ig.
  • DeerHunter01
    Barca már megint Silva-t akarja........
  • limperatore
    totonerooo
  • DONGUBA
    Tunj innen ocsi
  • LasCar16
    Mátyás kérlek... majd pont az Inter a hiteles csapat :ASDAS
  • limperatore
    tökmind1 mit írnak fel, mert rég nem hiteles az a csapat
    nem mintha ti azok lennétek :D
  • Nuno88
    A Sky szerint a Milan és a Genoa megegyezett Miguel Veloso átigazolásáról.
    A portugál játékos a középpálya bármely részén tud játszani, és még csak 25 éves.
    A transfermarkt.de oldal 10 millió Euróra becsüli a játékos árát.
  • LasCar16
    28 - Juventus
    18 - AC Milan, Internazionale
    9 - Genoa
    7 - Pro Vercelli, Bologna, Torino
    3 - AS Roma
    2 - Fiorentina, Napoli, SS Lazio
    1 - Cagliari, Casale, Novese, Hellas Verona, Sampdoria, Spezia

most mi a francot kell erőlködni azzal a 3 csillaggal? :D
  • DeerHunter01
    de feltudnak idegesíteni az ilyen nyilatkozatok, persze Galliani kiszámíthatatlan, de most valami nagyot kéne alkotnia a nyáron.
  • szucsy89
    “Új igazolások? Már most is világklasszis játékosaink vannak.” – reagált a vezető.

Galliani
  • Grove4
    :DDDDDDD
  • limperatore
    europa ciganya :D remelem madriddal sem nyer semmit es utana felakasztja magat
  • LasCar16
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-van_der_wiel_a_romahoz_igazol_-62519

10 milláért???..
  • Grove4
    Mindig így kezdődött nála és tudjátok, hogy mi lett a vége...
  • Nuno88
    Ez a keret egy fronton lehetett volna jó, úgy mint a Juve. A BL továbbjutás elvitte a bajnoki címet.

Jövőre remélem megint ott leszünk a végén, kell nem egy erősítés, és az öregeket szélnek kell ereszteni.

FORZA MILAN!
  • szucsy89
    Ja, amúgy Abate nálam idén kritikán alul teljesített, hoznék a posztjára valakit, lehet jót tenne neki egy kis harc a kezdőért :)

Vagy ezt a De Sciglio gyereket esetleg többet lehetne játszatni.
  • szucsy89
    Abbiati - Abate - Silva - Mexés - Jordi Alba - Nocerino - M'Vila - Muntari - Boateng - Tévez - Ibrahimovic

kezdőhöz mit szólnál? :)

Amúgy a szívem fájdult meg, hogy ilyeneket ki kellett hagyjak mint pl. Ganso vagy Sári, de bárcsak ilyen gondjai lennének Allegrinek...