A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez baromi jó este volt! Köszönjük csapat és Allegri!
2005 Isztambul óta nem merek megnyugodni 😄
2005 Isztambul óta nem merek megnyugodni 😄
#acm
mi van Robival?😄
mondjuk nagy mák volt😊
mondjuk nagy mák volt😊
igen, tudom, azért írtam, hogy egy jó hír és külön sorba, hogy a most meg maradjon az eredmény 😊
a 0-0 már végeredmény -.-'
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Parma-Juventus 0-0!!
1. Milan 23 meccs 47 pont
2. Juventus 22 meccs 46 pont
3. Lazio 23 meccs 42 pont
4. Udinese 23 meccs 41 pont
1. Milan 23 meccs 47 pont
2. Juventus 22 meccs 46 pont
3. Lazio 23 meccs 42 pont
4. Udinese 23 meccs 41 pont
#acm
Eddig jó a meccs, a múltkori bajnokihoz képest tök jól játszik a Milan, már kezdtem aggódni a lassú játékot illetõen múlt héten, de ez most 2 fokozattal gyorsabb és pontosabb 😊
Ibra fejberúgta Robikát, így nagy nehezen sikerült neki😄
Boateng a legnagyobb király(herceg) a földön😄
Magyar bírók ^^
fölidegesít ez a fogalmatlan ember...pont a gyorsaság kéne fõleg az Arsenal ellen, és ilyenkor még értelme is lenne Emanuelsont erõltetni a középpályán, Shaarawy is a levesbe, Robika majd puskázza a lehetõségeket, Maxi keretbe se...szép!gratulálok megint!ezenkívül Forza Milan, behúzzuk<3 😄
AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati; Ignazio Abate, Philippe Mexes, Thiago SIlva, Luca Antonini; Clarence Seedorf, Mark Van Bommel, Antonio Nocerino; Kevin-Prince Boateng; Zlatan Ibrahimovic, Robinho.
Bench: Amelia (GK), Nesta, Bonera (DEF), Ambrosini, Emanuelson (MID), Pato, El Shaarawy (ATT).
Arsenal (4-4-2) – Arsene Wenger
Wojciech Szczêsny; Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs; Tomá¹ Rosický, Mikel Arteta, Aaron Ramsey, Alex Song; Robin van Persie, Theo Walcott.
Bench: Fabiañski (GK), Djourou (DEF), Benayoun, Coquelin (MID), Henry, Chamberlain , Arshavin (ATT).
MIÉÉÉÉÉÉÉRT?-.-
Christian Abbiati; Ignazio Abate, Philippe Mexes, Thiago SIlva, Luca Antonini; Clarence Seedorf, Mark Van Bommel, Antonio Nocerino; Kevin-Prince Boateng; Zlatan Ibrahimovic, Robinho.
Bench: Amelia (GK), Nesta, Bonera (DEF), Ambrosini, Emanuelson (MID), Pato, El Shaarawy (ATT).
Arsenal (4-4-2) – Arsene Wenger
Wojciech Szczêsny; Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs; Tomá¹ Rosický, Mikel Arteta, Aaron Ramsey, Alex Song; Robin van Persie, Theo Walcott.
Bench: Fabiañski (GK), Djourou (DEF), Benayoun, Coquelin (MID), Henry, Chamberlain , Arshavin (ATT).
MIÉÉÉÉÉÉÉRT?-.-
Hajrá Milan! (ma😊)
sziasztok! készítettem egy kis szösszenetet pár milanos gólból, remélhetõleg megfelel "bemelegítésként" az esti meccs elõtt 😊
én mindenképp kezdetném Shaarawyt vagy valakit, Binho pihenjen csak, bár ha még irányítóba barakja Allegri ott még talán a fürgesége miatt lehet belõle hasznon de én infartust fogok kapni ha csatárként kezd!
Milan - Arsenal keret:
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.
+ hétvégén már úgy néz ki lesz Aquilani és Muntari is.
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.
+ hétvégén már úgy néz ki lesz Aquilani és Muntari is.
De nem értem, hogy mire fel. Van egy játékos aki régóta szar formában van, 1 méterrõl nem bír gólt lõni, akkor mégis mi alapon játszik? Egy edzõnek nem azt kell nézni, hogy kicsoda-micsoda a játékos, hanem azt , hogy milyen formában...
Ez alapján pedig a fáraónak kéne játszania, majd ha az edzésen meg mindenhol faszául odateszi magát Binho, akkor kapjon helyet a kezdõben. Pont azt kéne, hogy cserélgetni a kezdõcsapat játékosait elég gyakran, hogy meglegyen a motiváció mindig.
Ez alapján pedig a fáraónak kéne játszania, majd ha az edzésen meg mindenhol faszául odateszi magát Binho, akkor kapjon helyet a kezdõben. Pont azt kéne, hogy cserélgetni a kezdõcsapat játékosait elég gyakran, hogy meglegyen a motiváció mindig.
\"Erről van szó!\"
Én is osztom a véleményed, de látod h Allegri õt játszatja általában...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Binho elmehet már a faszban, nagyon unom a szerencsétlenkedését, játsszon helyette fáraó vagy maxi lopez
\"Erről van szó!\"
Se Mesbah se Sharaawy nem lesz kezdõ, Zambrottát és Binhot tippelem oda.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Amelia-Abate-Méxes-Silva-Mesbah-Emanuelson-Van Bommel-Nocerino-Boateng-Ibra-El Sharaawy kezdõt szeretnék látni, de Max mester úgyse teszi be a kis fáraót, pedig jobban megy neki mostanában mint Robinhonak...
#acm
Szerintem már nem kell Paloschi. Ott van Maxi...
Ugye?😊
Ugye?😊
Azt mondom, hogy ha a Juve hozza a két elmaradt meccsét (az ugye négy elõny nekünk), akkor nagyon meghatározó lesz a Milan Juventus a bajnokság kimenetelére nézve (akár döntõ is lehet) most a Cataniat meg neketek a közbeesõ meccseteket (nem tudom kivel játszotok) nem említem.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Elfogultság kérdésköre vagy nem, én az Arsenal ellen elfelejteném, és eléggé felfog menni a vérnyomásom ha Shaarawy nem kap lehetõséget...
én is nagyon örültem, végre egy nagy gyõzelem! az Udine mindig kemény ellenfél! ezért is mondom mindig, hogy nekem ezért érdekesebb az olasz bajnokság, mint a spanyol, mert ott van egy Real-Barca párharc, esetleg a 1-2 csapattal kiegészül néha a küzdelem, de itt esélyes a Milan, Juve, Inter, Roma, Napoli, Palermo, Lazio, Udine. És esetleg még lehet jó szezonja egy Genoának is például, vagy egy másik kisebb csapatnak. Szóval itt irtó nagy a harc, végig!
Annyira ordítottam a góloknál, hogy az valami hihetetlen. A csapatnak a legeslegjobbkor jött csodás gyõzelme, végre megmutattuk, hogy akarunk gyõzni!!!!!
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
Gyenge ez a Milan, de remélem vannak még csodák s nyerünk majd,... valamit...<#dumcsi>#dumcsi>