36663
-
#7490 A alelnöke, Adriano Galliani legújabb kijelentése szerint Carlo Ancelotti nem távozik a klubtól, hanem szerződésének végéig a csapat élén marad.
Bár az edző 2008 júniusáig szerződött le a vörös-fekete klubbal, vannak híresztelések, melyek szerint az együttműködés az idei évben tapasztalható nehézségek miatt hamarabb véget érhet.
Ezeket a pletykákat igyekezett még csírájában elfojtani Galliani alelnök, és megerősítette: továbbra is bíznak a trénerben:
"Ancelottinak szerződése van velünk, egészen 2008-ig fog ülni a Milan kispadján. Ez az egyetlen, hivatalos álláspontunk az ügyben. Lippi? Ő nagyszerű edző, tényleg sokra tartom. Úgy gondolom, hogy baráti viszony van közöttünk, de a Milan edzőjét továbbra is Ancelottinak hívják."
Az átigazolási piacról beszélve Galliani utalt arra, hogy készülnek valamire, de kizárta egy bizonyos Barcelona játékos megszerzésének lehetőségét:
"Nem hiszem, hogy ide tudjuk hozni Ronaldinhót a szurkolóknak, ugyanis a Barca nem fogja eladni őt. Viszont a szurkolók megérdemelnek valami jutalmat a kitartásukért. Ha meg tudjuk lepni őket valamivel, akkor ezt meg is fogjuk tenni. Azonban nem hiszem, hogy ez Ronaldinho lesz."
Forrás: channel4.com -
#7489 Eddig kételketem Brocchiban de most azért kicsit biztosabb avgyok benne:) -
#7488 Brocchi bomba gólt lőtt, Pippo és szépet vágott!!!
-
Seedorf még bízik a visszahívásában
2006-11-09 17:30:35
Az AC Milan holland középpályása rendületlenül bízik benne, hogy Marco van Basten, az Oranje szövetségi kapitánya visszahívja a válogatottba.
seedorf.jpgNagy rejtély, hogy Marco van Basten, a hollandok szövetségi kapitánya, miért nem szereti Clarence Seedorfot, de annyi szinte bizonyosnak látszik, hogy komoly ellentétek lehetnek a szakember és a futballista között. Az Oranje szakvezetője kinevezése óta nem hívta meg a középpályást a válogatottba, pedig ez idő alatt előfordult, hogy nem volt nála jobb formában futballozó játékos a posztján. Seedorf nem adta fel a szélmalomharcot, továbbra is bízik benne, hogy egyszer rá tudja venni van Bastent arra, hogy lehetőséget adjon neki a nemzeti csapatban.
- Nekem is csak annyit mondott, mint másnak, vagyis hogy jobb játékosai vannak nálam erre a posztra. Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk együtt dolgozni, számomra nagy kihívás lenne, ha van Basten irányítása alatt kellene játszanom, és meggyőződésem, hogy neki is így kellene a közös munkára tekinteni. Én mindenesetre továbbra sem adom fel, bízom benne, hogy nyerek még trófeákat az Oranje színeiben - nyilatkozta a 30 éves középpályás. (samsungsport.hu) -
-
#7485 csak az a baj h nem 2007-be kell a változás hanem most! -
#7484 Lippi nemet mondott, ezt olvastam most--->de volt egy olyan válasza is h. majd 2007-ben kiderül -
#7483 szerintem olivera majd itt marad még,ha csinál valamit.ő már nem fiatla mint gilardinho,szóval bele kell húznia...
kül én örülnék,látszik,hogy csapatápétísre van szükség,tudjátok múltkor is fontolóra volt véve,de nem lett belőle semmi,most nagyon megérett már -
#7482 -
#7481 Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke meglepetést ígér az együttes szurkolóinak a következő szezonra, ugyanakkor leszögezte, nem a Barcelonában futballozó Ronaldinhóról és az olasz válogatottat szövetségi kapitányként világbajnoki címig vezető Marcello Lippiről van szó. "Lippi fantasztikus edző, nagy tisztelője vagyok, de a Milan szakvezetője továbbra is Carlo Ancelotti, akinek a következő szezonra is érvényes szerződése van" - mondta Galliani. A sportvezető azt is elárulta, habár nagyon szeretnék megszerezni az aranylabdás Ronaldinhót, de kizárt, hogy ő legyen a meglepetés, mert katalán klubja semmi pénzért nem engedné el, s ezt tiszteletben kell tartaniuk. "Fantasztikusak voltak a szurkolóink, hiszen kétgólos hátránynál sem fordultak el a csapattól, ennek pedig meglett az eredménye. Nélkülük nem sikerült volna fordítani 4-2-re" - indokolta a jövő nyári "igazolási ajándékot" Galliani a másodosztályú Brescia ellen megnyert szerdai Olasz Kupa-nyolcaddöntő első mérkőzése után. (MTI/EFE) -
#7480 Érdekes összefüggést tárt fel az olasz Corriere dello Sport. A sportlap szerint nem véletlen, hogy Marcelo Lippi egyetlen ajánlatot sem fogadott el az utóbbi időben, az olasz válogatottal világbajnokságot nyert tréner ugyanis a nyáron az AC Milanhoz igazol!
Lippi, Ronaldinho, Zambrotta, Trezeguet, Amelia és Iaquinta. Tekintélyes névsor. A Corriere dello Sport értesülései szerint míg a Milan jobbára csak szenved az idei szezonban, Silvio Berlusconi klubtulajdonos ezen nevek megszerzésén fáradozik.
Az olasz sportlap azt is tudni véli, hogy Marcelo Lippi (képünkön) azért utasított el több mint tíz mesés ajánlatot, mert pár nappal ezelőtt mindenben megegyezett Berlusconival, aki már alig várja, hogy a sikeredző megkezdje ténykedését a Milannál. A Presidente azért úriember módjára megvárja, amíg a szezon végén lejár a jelenlegi vezetőedző, Carlo Ancelotti szerződése, és csak aztán jelenti be Marcelo Lippi érkezését.
Lippi milánói szerepvállalása óriási palotaforradalmat idézne elő a piros-feketéknél, ugyanis a kiváló szakember számos kedvencét hozná magával. Szinte biztosra vehető a Livorno kapusának, Ameliának az érkezése is (akit Lippi óriási meglepetésre a németországi vb-re si elvitt), de jönne Trezeguet és Iaquinta is. A legnagyobb álom azonban Ronaldinho és Zambrotta megszerzése lenne, amire egyébként jó esély van. A brazil labdazsonglőr menedzsere ugyanis már hetek óta kapcsolatban áll Berlusconival, aki minden pénzt hajlandó lenne megadni napjaink legjobb játékosának megszerzéséért. Zambrottát valószínűleg nem kellene sokat győzködni, ugyanis ő mindig is Marcelo Lippi egyik nagy kedvence volt.
Ezek lennének az érkezők, de hogy kik mennének, azt egyelőre nem lehet tudni. Mindenesetre Dida szerződése lejár, míg a hírek szerint Oliveirát, Cafut, Borriellót és Jankulovskit nem nagyon marasztalná Belusconi… -
#7479 -
#7478 -
#7477 okés!!!!!!!!! -
#7476 ok akkor holnap megveszem!!! -
#7475 download-nál! -
#7474 Hol vannak a hátterek milan. comon???? -
#7473 Nem drága 195 FT !!!
-
#7472 Jó kérdés! Nekem az osztálytársam adta ide a posztert,de max 300 FT -
#7471 mennyibe kerül a képessport? :) -
#7470 A háttérképek ugyanott vannak ahol a képek??? -
#7469 Ez a poszter van benne a Képes sportba!!!! -
#7468 nem tudom -
#7467 nem fogunk dűlőre jutni:)...Berlusconi miért nincs így vele? -
#7466 egyetértek -
#7465 Ancelotti is nagyon jó edző,ez így is van! De már belüszürkült az itteni munkába,nem tud újat mutatni... Szeretem Én is Őt...De a Milant jobban! :P
Hamarosan mindenképp váltani kell majd... -
#7464 mondod te -
#7463 CA is az nem kell nekünk Lippi -
#7462 Én is! Ő nagyon jó edző!!! -
#7461 te kis telhetetlen:D:9 NEm amugy télleg Ancelotiból már sok:)vagy kevés?? -
a Milan-com-on vannak hátterek -
#7459 vele lassan már nem érem be -
#7458 egyenlőre még Ancelotti az edző^^ érjük be vele:P -
#7457 Eben tejesen egyet értek veled:)Nagyon szimpatikus edző és tudja is a dolgát:) -
#7456 Lippinek nagyon örülnék -
#7455 összefoglalót már nézem is -
#7454 0:2-ről fordítottunk?
hmmm 0:2-ig hogy jutottunk el? :S -
North #7453 Ezt jól tudod.:) Az acmilan.hu-n meg is nézheted a gólokat. -
#7452 Az AC Milan és a Real Madrid fut versenyt a River Plate tehetségének, Gonzalo Higuain-nak a megszerzéséért. A fiatal argentin ára körülbelül 10 millió Font, és előny lehet, hogy a játékos rendelkezik francia útlevéllel. Ariedo Braida jelenleg Buenos Aries-ben tartózkodik, hogy tárgyaljon a River vezetőivel Higuain ügyében. Azonban az is kiderült, hogy a játékos apja, és az ügynöke (Roberto Recasens) a héten már jártak Madridban, és találkoztak a Real illetékeseivel.
A hírek szerint a piros-feketék érdeklődnek a Rimini titánja, Ciro Barusso iránt. Annak ellenére, hogy a középpályás a múlt hónapban a Crotone elleni bajnoki mérkőzésen lábtörést szenvedett, a Milan hajlandó lenne egy 3 millió Fontos ajánlatot tenni érte. Azonban Barusso leigazolása addig nem valósulhat meg, amíg nem felel meg az orvosi vizsgálatokon, de a Gazzetta dello Sport szerint elképzelhető, hogy a Milan még a szezon vége előtt megszerzi a jó felépítésű ghánait
A harmadik játékos, akit kapcsolatban hoztak a milánóiakkal, a Boca Juniors csatára, Rodrigo Palacio. Az argentin támadó a nyáron a bundabotrány előtt már majdnem csatlakozott a Juventus gárdájához, de az üzlet végül nem jött létre. Most azonban a Milan keresztülhúzhatja a torinóiak számításait, hiszen Ariedo Braida éppen Dél-Amerikában van felfedezőúton. Mivel Carlo Ancelotti támadósora jelenleg gyengélkedik, így lehet, hogy Palacio januárban a San Siroban köt ki.
Forrás: tribalfootball.com -
#7451 89ben is BEK-et nyertünk, Barcelonaában a Steaua ellen 4:0 ra...
Ha ezt is elrontottam akkor ... akkor ... akkor nemtom....