A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
jaja Sampdoria ellen Kaká fejes góljával nyertünk!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

megint 1:0?

Sheva
MEg van...na mostmár csak a Juvénak kell veszteni és 3 ponttal megyünk...

Sheva
KaKá oléééééééééééééééééééééé!!!! 1:0

Sheva
Nesta és Maldini is kidõlt... most már bele kell adni mindent!!!

Sheva
na kezdõdik a meccs...FORZA MILAN!!!

Sheva
hehe lehet!!!

tep
Biztos úgy lesz megint , hogy Seedorf megküldi messzirõl , a kapus megfogni nem tudja csak kiöklözni valamelyikük elé 😊))

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
de Crespo vagy Inzaghi is betalál remélem!!!!

Sheva
szegény Sheva ugyan mikor játszhat már..... nagyon hiányzik!!!

tep
úgylegyen

\"SLICE of LIFE\"

tep
Õ igen....de csak a cserecsapattal

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
ma délután megverjük a Samot remélem!!!!!!!

Sheva
sheva rajta van???

tep
Az új Képes Sport-ban van egy csapatkép a Milan-ról...........de nincs rajta se Gattuso , se Seedorf , se Kaká.....úgyhogy hanyagoltam 😞

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
Kapusok: Abbiati, Dida

Hátvédek: Cafu, Costacurta, Maldini, Nesta, Stam

Középpályások: Ambrosini, Dhorasoo, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho

Támadók: Crespo, Inzaghi, Tomasson

Forrás: www.acmilan.com

Sheva
A Milan Junior Camp idén Budapestre látogat! A sporttábor a Láng Sportcentrumban kerül megrendezésre, egy hét idõtartamra: 2005. július 18-tól 22-ig (hétfõtõl-péntekig), valamint túljelentkezés esetén opcionálisan további 1 hét megszervezésére is sor kerül: július 25-tõl 29-ig. További információk honlapunkon.

Sheva
Szerzõdést hosszabbított az olasz bajnokságban élen álló AC Milannal Jaap Stam, a csapat holland labdarúgója. A 32 éves középhátvéd 2006 júniusában lejáró kontraktusát toldotta meg egy évvel.
- A Milanban szeretném befejezni a pályafutásomat, ezért úgy gondoltam, minél hamarabb megkötöm ezt a megállapodást, amely biztosítja számomra, hogy az elkövetkezõ két évben is játszhassak - mondta a kontraktus aláírása után Stam.
A holland válogatott játékos tavaly, az Európa-bajnokság elõtt hagyta el a Laziót a milánói csapat kedvéért, de korábban a Manchester Unitedben és a PSV Eindhovenben is szerepelt.

Sheva
jaja Gattusso nagyon kell a Milanba!!!!!!!

tep
Errõl a képrõl meg csak annyit , hogy sztem Gattuso volt az egyik legjobb a csapatban.........fõleg mert likvidálta azt , aki a legveszélyesebb volt a kapunkra. /ráadásul teljesen véletlenül/

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
jó bizony már aligvárom h ismét a pályán lássam!

tep
Ez igazán jó hír<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
A legújabb orvosi vizsgálatok szerint napokon belül elkezdheti az edzéseket a Milan ukrán csatára, Andrij Sevcsenko. Amint azt a támadó elmondta, már lelkileg is túltette magát azon, hogy a Cagliari elleni mérkõzésen majdnem életét vesztette, és a következõkben minden megtesz azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára.
- A hét hátralévõ napjain még pihenek, a következõ héten azonban már elkezdem az edzéseket. Hogy a fejemet még kíméljem, valószínûleg egy speciális maszkot viselek majd az edzéseken és a meccseken - mondta a csatár.

Sheva
nem bja mi se birnánk ha ha a MU jutott volna tovább...

tep
Hehehe.....nem bírják az igazságot a MU-topikban<#nyes>

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
ááá és lemaradtam róla!!! nem baj majd ma úgyis mutatják a tegnapi gólokat!!

tep
Gyönyörûûûût!!! A hosszú sarokba......a kapus tehetetlen volt<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
hehe képzelem... oszt szép gólt fejelt Crespo???

tep
Nekem meg meló....tiszta kába voltam 😊

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
jó van de nekem másnap suli volt...<#sir>

tep
Há' mien Milan szurkoló vagy te??? 😊)))
01:00-ig néztem a meccet és már 04:00-kor kelnem kellett 😞
de ezt látnom kellett 😊

\"SLICE of LIFE\"

Sheva

Crespo!!!

De grat. a MU-nak is!!!

Sheva
Forza Milan!!! röviden összefoglaltam a tegnapi esemyéneket! 😊))
Cresponak gratulálok emgint a gólhoz... sajna nem láttam a meccset mert tudtam addig fennmaradni...

Grave Digger
Asszem ez nagyon sima meccs volt. gratula a csapatnak, a meccs eszternek csak fellángolásai voltak. Ahogy a mencseszteri 90 percet, ezt is nyerhettük volna jóval simábban, s ha összesítésben négyet rakunk közé, akkor sem szólhattak volna semmit rúniék😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

9csöves9
grat a Milannak !😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tep
GYÕÕÕÕÕÕZELEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

tep
61' Crespo lõtzte ezt is <#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

tep
1:0 -ra VEZETÜNK!!!!!!!

\"SLICE of LIFE\"

tep
úgylegyen 😊

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
ma minden eldõl... mi vagyunk a jobbak és ezt be kell bizonyítani!!!!<#violent>

Sheva
GAZZETTA DELLO SPORT
ATALANTA: CALDERONI 6, RIVALTA 6, NATALI 6, CAPELLI 5.5, MOTTA 6.5, MONTOLIVO 6, BERNARDINI 6.5, MARCOLINI 6, BELLINI 6, MAKINWA 7.5, LAZZARI 5
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6, NESTA 6, MALDINI 6.5, COSTACURTA 6, BROCCHI 6, (AMBROSINI 7), PIRLO 7, DHORASOO 5.5, (SERGINHO 6), KAKA 5, TOMASSON 5, CRESPO 5, (INZAGHI 6.5)

CORRIERE DELLO SPORT
MILAN: DIDA 6.5, STAM 5.5, NESTA 5.5, MALDINI 6.5, COSTACURTA 5.5, BROCCHI 6, (AMBROSINI 7), PIRLO 7, DHORASOO 5, (SERGINHO 6), KAKA 4.5, TOMASSON 5, CRESPO 5, (INZAGHI 6.5)

TUTTOSPORT
MILAN: DIDA 6.5, STAM 5, NESTA 5.5, MALDINI 6, COSTACURTA 6, BROCCHI 6, (AMBROSINI 6.5), PIRLO 6.5, DHORASOO 4.5, (SERGINHO 5.5), KAKA 5, TOMASSON 5, CRESPO 4.5, (INZAGHI -)

CORRIERE DELLA SERA
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6.5, NESTA 6, MALDINI 6.5, COSTACURTA 5.5, BROCCHI 5.5, (AMBROSINI 6.5), PIRLO 6.5, DHORASOO 6, (SERGINHO 5.5), KAKA 5, TOMASSON 5.5, CRESPO 5, (INZAGHI 6.5)

REPUBBLICA
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6.5, NESTA 5.5, MALDINI 6.5, COSTACURTA 6, BROCCHI 6, (AMBROSINI 7), PIRLO 6.5, DHORASOO 5.5, (SERGINHO 6), KAKA 5.5, TOMASSON 5.5, CRESPO 5, (INZAGHI -)

IL GIORNALE
MILAN: DIDA 6, STAM 5, NESTA 5, MALDINI 6.5, COSTACURTA 6, BROCCHI 5, (AMBROSINI 7), PIRLO 6.5, DHORASOO 5, (SERGINHO 6), KAKA 6, TOMASSON 5, CRESPO 5, (INZAGHI 6)

Sheva
gecc most olvastam h Gattuso legnagyon álma h Angliába a Mu-ba focizhasson! Remélem csak pár éven után akar odamenni mert most nagy szükség van rá!!!

Sheva
oké...

DONGUBA
Olvass aztan cselekedj.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
ja télleg bocsesz nem láttam! <#confused><#zavart2><#wilting><#guluszem1><#szomoru1>

DONGUBA
tokfeju minek rakod be ugyanazt a hirt megegszer?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
<#worship><#worship> PIRLO <#worship><#worship>

Sheva
Az olasz bajnokság 27. fordulójában a piros-fekete alakulat egy nehéz mérkõzésen, a hosszabbításban szerzett Pirlo góllal idegenben legyõzte az Atalantát.

Atalanta 1 - 2 Milan
Gólszerzõk: Ambrosini 72 (M), Makinwa 73 (A), Pirlo 94 (M)
Vezetõbíró: Bertini
Sárgalapok: Dhorasoo 38,, Costacurta 45, Montolivo 56, A. Makinwa 84'
Hosszabbítás: 4 perc

ATALANTA: Calderoni; Rivalta, Natali, Capelli; Motta, Montolivo, Bernardini, Marcolini (Innocenti 86), Bellini; Lazzari, Makinwa (Sinigaglia 91)
MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Costacurta; Brocchi (Ambrosini 61), Pirlo, Dhorasoo (Serginho 60); Kakà; Crespo (Inzaghi 77), Tomasson

Sheva
ja de h more tizivel!!!! meg a Roma miket kihagyott!

tep
Sajnos a Juve is nyert a farkasveremben 😞

\"SLICE of LIFE\"