36663
-
#7570 olyan jó h a milan.com-on megakartam nézni az összefoglalót erre a fio-atalanta meccset adja le :S -
#7569 hát jah ők berúgják a 93.ben is, tőlünk meg elveszik a gólt mindig -
#7568 nyert az inter szerencsés Cruz góllal a 93. percben...már egy csapatnak sincs -pontja..jönnek a nyakunkba... még a végén kiesőhelyre csúszunk vissza... -
#7567 Egyetértek veled!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7566 hát ezzel inkább ne lepjenek meg... -
-
-
#7563 jaja sztem is hiányzik nagyon -
#7562 Pirlo és Gatta nem megfelelő? -
North #7561 De még csak középen sem játszott sose. Serginho oda van ragasztva az oldalvonalhoz.:) Idén még egy meccsen sem lépett pályára, pedig nagyon elkéne a játéka. -
#7560 számomra ez egy ideális felállás...sztem Cafú többet fut fel mint Bonera--> aki mellesleg kh-de mi egy ilyen Cafú alteregónak igazoltuk..nemtom..:S Cooll amúgy kit rakná balszélsőnek? Maldinit vagy Jankut?...kpályánk védekező részét kell megerősítenünk...túl sok gólt kapunk..ha ezen változtatunk akkor... a támadójátuknk is eredményes lesz ..sztem^^ -
#7559 nem azért de egy bal lábas játékos aki életében nem volt jobb bek, és te ezzel az emberrel mégis jobb bekket játszatnál? -
#7558 hát nálam lenne:) de nem végülis ha eljátsza úgy e jobszélet akkor eltundá a balt is!legalább is szerintem.de nem nyítok vitát mert nincs értelme tudom h igazad van azt kész:) -
#7557 én bízok benne csak idegesít kicsit h nem tud gólt rúgni -
#7556 Serginho egyszer nem volt még eddig jobb védő -
#7555 Gilardino-t nem szereti itt senki? benne miért nem bíztok?
(nekem szimpi volt a Parmaban és itt is, majdcsak formába jön) -
#7554 hát én ott játszattnám:)nem tom mért vhogy nekem oda jobban paszol.Mind 1 én egyet remélek hogy Oliveira belekezd a gólgyártásba... -
#7553 Serginho nem jobb oldali -
#7552 Ez se rossz végülis sőt nagyon is jó de talán cafu helyére serginho vagy boonerát jobban eltunám képzelni -
#7551 --------------Dida--------------
Cafu--Nesta--Kaladze--Serginho
------Brocchi----Gattuso--------
------------Pirlo---------------
------Kaká--------Gourcuff--------
-----------Oliveira---------^^ -
#7550 ja joban járunk:) -
#7549 jah inkább adjátok nekünk Adrianot :) -
#7548 hát őő izé...Tőlem jöhet Messi és Adrit se annyira sajnálom hisz nálunk nem tud jól játszani(Barcába tuti bellendül...) de 90 MILLA..az baromi sok.-.... -
#7547 az acmilan.hu is ezzel van tele :)
de ba is szarok ha létrejön az üzlet -
#7546 honnan a hír? -
#7545 NA Inter kitezs magáért:)
Inter: 90 millió euró plusz Adriano Messiért!
Külföldi labdarúgás
Massimo Moratti megtette ajánlatát a Barcelonának Lionel Messiért. Az olasz Corriere dello Sport információi szerint az Internazionale elnök-tulajdonosa 90 millió eurót plusz Adrianót ajánlotta a kis argentinért cserébe.
Ha a Barcelona elfogadja Moratti ajánlatát, Messi lesz minden idők legdrágább labdarúgója. Massimo Moratti már hetekkel ezelőtt kijelentette: minden pénzt megadna azért, hogy Messit az Inter mezében lássa futballozni. Nos, úgy tűnik, hogy az olasz bajnok elnök-tulajdonosa nem viccelt!
Az ajánlat több, mint mesés. Az ugyanis borítékolható, hogy 90 millió eurón még a Barcelona vezetői is elgondolkodnak. A katalánok elnöke, Joan Laporta ugyan már többször leszögezte, hogy Messi nem eladó. A Presidente éppen ezért - akárcsak Ronaldinho esetében - 100 milllió euróban állapította meg a játékos vételárát. Moratti ajánlata már "csak" tízmillióban nem stimmel, de ha belekalkuláljuk Adrianót is, akkor az Inter licitálása talán még meg is haladja a Laporta által szabott összeget.
Hogy Messi menni akar vagy sem, az egyelőre senkit nem érdekel. Még az újságírókat sem, akik szerint már csak azért is komoly esélye van annak, hogy az argentin tinisztár átigazol az olaszokhoz, mert az érte kapott összegből a Barca újabb hat évvel meghosszabbíthatná Ronaldinho szerződését. A brazil klasszis állítólag évi 12 millió eurós fizetésre tart igényt, ám ez az összeg még Laportának sem áll rendelkezésre. Nem beszélve arról, hogy Samuel Eto'o kiesésével továbbra sincs stabil, jó formában lévő támadója a gránátvörös-kékeknek. -
#7544 Ez inkább télre kénne:A hogy ne esünk ki:) -
#7543 akkor ő Seedorf helyére nem tudtam dönteni:) -
#7542 a szurkolóknak a meglepi Sheva nyári visszahozatala lesz, ezt írta egy acmilan.hu-s srác -
#7541 gattát semmikép nem hagynám ki -
#7540 ja hupsz + Seedorf -
#7539 én így épitteném fel a téli igazolás után a csapatott
Amelia
Bonera Nesta kaladze Maldini
Gourcuff kaká Pirlo
Sheva Oli -
#7538 hát nem tudom ő is nagyon szerencsétlen me az a kapufának a hálóban volt a helye inkább mármint a, lővésnek:) -
#7537 Oliveira meg majd akkor rúg gólt ha a tizit vele lövetjük vagy mi van -
#7536 -
#7535 Galliani letolta a sztárokat
A Gazzetta dello Sport hírei szerint Adriano Galliani a tegnapi, Roma elleni hazai vereség után kemény szavakkal illette a játékosokat az öltözőben.
"Elég legyen! Mindenkinek, aki ebben a szobában tartózkodik, többet kell nyújtania - velem kezdve! Nem vagyunk hozzászokva a vereségekhez, és már így is túl sok vereséget szenvedtünk a szezonban!"
A beszéd alatt egyetlen játékos sem szólalt meg, senki sem mert vitatkozni az alelnök szavaival.
Később Kaká azt nyilatkozta, hogy "Galliani arra ösztönzött minket, hogy maradjunk erősek, és hogy ne adjuk fel."
-
#7534 ja ne itt oszd az észt. -
#7533 Te inkább az Inter topikba járj...mióta nem voltál már ott.. -
#7532 jók vagytok :D -
#7531 Igaz és sokszor ő döntöt el egy meccset!