A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
Hátvédek: Cafu, Costacurta, Maldini, Nesta, Stam
Középpályások: Ambrosini, Dhorasoo, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho
Támadók: Crespo, Inzaghi, Tomasson
Forrás: www.acmilan.com
- A Milanban szeretném befejezni a pályafutásomat, ezért úgy gondoltam, minél hamarabb megkötöm ezt a megállapodást, amely biztosítja számomra, hogy az elkövetkezõ két évben is játszhassak - mondta a kontraktus aláírása után Stam.
A holland válogatott játékos tavaly, az Európa-bajnokság elõtt hagyta el a Laziót a milánói csapat kedvéért, de korábban a Manchester Unitedben és a PSV Eindhovenben is szerepelt.
\"SLICE of LIFE\"
- A hét hátralévõ napjain még pihenek, a következõ héten azonban már elkezdem az edzéseket. Hogy a fejemet még kíméljem, valószínûleg egy speciális maszkot viselek majd az edzéseken és a meccseken - mondta a csatár.
01:00-ig néztem a meccet és már 04:00-kor kelnem kellett 😞
de ezt látnom kellett 😊
\"SLICE of LIFE\"
Cresponak gratulálok emgint a gólhoz... sajna nem láttam a meccset mert tudtam addig fennmaradni...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"SLICE of LIFE\"
ATALANTA: CALDERONI 6, RIVALTA 6, NATALI 6, CAPELLI 5.5, MOTTA 6.5, MONTOLIVO 6, BERNARDINI 6.5, MARCOLINI 6, BELLINI 6, MAKINWA 7.5, LAZZARI 5
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6, NESTA 6, MALDINI 6.5, COSTACURTA 6, BROCCHI 6, (AMBROSINI 7), PIRLO 7, DHORASOO 5.5, (SERGINHO 6), KAKA 5, TOMASSON 5, CRESPO 5, (INZAGHI 6.5)
CORRIERE DELLO SPORT
MILAN: DIDA 6.5, STAM 5.5, NESTA 5.5, MALDINI 6.5, COSTACURTA 5.5, BROCCHI 6, (AMBROSINI 7), PIRLO 7, DHORASOO 5, (SERGINHO 6), KAKA 4.5, TOMASSON 5, CRESPO 5, (INZAGHI 6.5)
TUTTOSPORT
MILAN: DIDA 6.5, STAM 5, NESTA 5.5, MALDINI 6, COSTACURTA 6, BROCCHI 6, (AMBROSINI 6.5), PIRLO 6.5, DHORASOO 4.5, (SERGINHO 5.5), KAKA 5, TOMASSON 5, CRESPO 4.5, (INZAGHI -)
CORRIERE DELLA SERA
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6.5, NESTA 6, MALDINI 6.5, COSTACURTA 5.5, BROCCHI 5.5, (AMBROSINI 6.5), PIRLO 6.5, DHORASOO 6, (SERGINHO 5.5), KAKA 5, TOMASSON 5.5, CRESPO 5, (INZAGHI 6.5)
REPUBBLICA
MILAN: DIDA 6.5, STAM 6.5, NESTA 5.5, MALDINI 6.5, COSTACURTA 6, BROCCHI 6, (AMBROSINI 7), PIRLO 6.5, DHORASOO 5.5, (SERGINHO 6), KAKA 5.5, TOMASSON 5.5, CRESPO 5, (INZAGHI -)
IL GIORNALE
MILAN: DIDA 6, STAM 5, NESTA 5, MALDINI 6.5, COSTACURTA 6, BROCCHI 5, (AMBROSINI 7), PIRLO 6.5, DHORASOO 5, (SERGINHO 6), KAKA 6, TOMASSON 5, CRESPO 5, (INZAGHI 6)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Atalanta 1 - 2 Milan
Gólszerzõk: Ambrosini 72 (M), Makinwa 73 (A), Pirlo 94 (M)
Vezetõbíró: Bertini
Sárgalapok: Dhorasoo 38,, Costacurta 45, Montolivo 56, A. Makinwa 84'
Hosszabbítás: 4 perc
ATALANTA: Calderoni; Rivalta, Natali, Capelli; Motta, Montolivo, Bernardini, Marcolini (Innocenti 86), Bellini; Lazzari, Makinwa (Sinigaglia 91)
MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Costacurta; Brocchi (Ambrosini 61), Pirlo, Dhorasoo (Serginho 60); Kakà; Crespo (Inzaghi 77), Tomasson