36663
  • Nuno88

• Nuno88
    Az olasz bajnokság 12. fordulójában a Milan az Empoli vendégeként lép pályára. A két csapat játékerején kívül a múlt is a piros-feketék győzelme mellett szól, még akkor is, ha nincs éppen kirobbanó formában Carlo Ancelotti csapata. Az eddigi mérleg igen meggyőző: 7 mérkőzésből 4 Milan győzelemmel zárult, és 3 döntetlen született, míg az Empolinak nem sikerült otthon tartani a három pontot. A gólkülönbség 10-3 a milánóiak javára.

Az eddig mérkőzések:

1986. október 19. - Empoli-Milan 0-3
    Gólszerzők: 26' Massaro, 61' Baresi (11-esből), 90' Virdis

1987. november 29. - Empoli-Milan 0-0
    Gólszerzők: -

1997. október 5. - Empoli-Milan 0-1
    Gólszerző: 68' Andersson

1999. január 10. - Empoli-Milan 1-1
    Gólszerzők: 59' Di Napoli (E), 84' Ziege

2002. december 1. - Empoli-Milan 1-1
    Gólszerzők: 42' Rocchi (E), 52' Shevchenko

2003. december 6. - Empoli-Milan 0-1
    Gólszerző: 81' Kakà

2005. október 26. - Empoli-Milan 1-3
    Gólszerzők: 34' Simic (öngól), 45',50' Gilardino, 55' Vieri

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Yoann Gourcuff a Milan Channelnek adott interjújában tagadta, hogy konfliktusba keveredett volna a csapat védőjével, Daniele Bonerával. A fiatal középpályás a következőket mondta:

“Rendszeresen olvasom az újságokat, és tudom, hogy mit írtak rólam, valamint Boneráról. Azonban nincs semmi probléma, nem volt veszekedés köztünk, és mindenkivel jól kijövök. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és eléggé meglepődtem ezen a híren. Ilyen nem történt Franciaországban, nem lehetett ilyeneket olvasni az újságokban. Valószínűleg ehhez hozzá kell szoknom. “

Az üggyel kapcsolatban megszólalt a másik fél, Daniele Bonera is.

“Ez egy kitaláció, ami problémákat okozhat a csapatnak. A mostani egy kényes helyzet, de mi jó viszonyban vagyunk, és Milanelloba is egy kocsival jöttünk. Nemrég ettünk együtt, és nem volt semmi probléma. “

• Nuno88
    Rigano minke nekünk?
    kezdenek felhúzni a vezetők :@
  • LasCar16
  • Szabi 22
    Elég halovány a lista!
  • fsgh
    hát nem valami ütős lista...egyedül Budan lenne jó nektek...szvsz
  • DjCooll
    megint nem valami nagy sztárok és nem is tudom mondjuk hogy játszanak de ha úgy gondolják hogy jók akkor rácsapni vagy nem tudom me mindig vesztesen jövvünk ki ha nem vagyunk rámenősek
  • DjCooll
    A négyes csatár lista

Adriano Galliani és Silvio Berlusconi jelenleg azon dolgoznak, hogy leszűkítsék a januárban megszerezhető játékosok listáját - elsősorban a csatárokra koncentrálva, ugyanis az idei szezonban eddig az összes támadójuk csalódást okozott, még az újonnan vásárolt Ricardo Oliveira is.

A csatárlistán jelenleg négy név található, ezen négy játékosból szeretnének szerződtetni egyet, amint erre lehetőség nyílik januárban. Ez a négy játékos: Budan (Parma), Corona (Catania), Rigano (Messina) és Bianchi (Reggina).

Corona és Rigano esetében a kor probléma lehet, mivel mindkét játékos harmincon felül van. Budan és Bianchi ebből a szempontból jobb megoldásnak tűnnek, mert fiatalok, és a bajnokságban mutatott formájuk is meggyőző.
  • DjCooll
    hát remélem igazad van...
  • LasCar16
    ne pánikoljatok már senki nem megy sehová..csak feszültek vtak maj odébszáll a harag..s
  • DjCooll
    akkor inkább menjen Bonera vazze nem má Gourcuff
  • LasCar16
    korrupt jelzőt nem értem.. magyarázd L^^, hol lácc te korrupciót?
  • LasCar16
    A hírek szerint a Milan elvesztette a Boca Juniors középpályásáért, Fernando Gagóért folytatott küzdelmet a Real Madriddal szemben. Más források szerint Massimo Oddo kijelentette: maradni akar a Lazióban.

ui: határzottabban kéne fellépnünk az ilyen helyzetekben, és egyszer a zsebbe nyúlni, de sztem a Real "patinánssága" miatt nem minket választ...
  • LasCar16
    szar eredmények romló légkör, na ez már sok...
  • zsilike
    züllés a köbön,korrupt szánalmas helyzet,hát lehet h angelottinak mennie kell.
  • Sojka5
    na ez már nagyon rossz jel....
  • Sojka5
    Gourcuff menekül?

Egyéb hírekEgyéb hírekA Corriere dello Sport hírei szerint Daniele Bonera és Yoann Gourcuff a minap csúnya vitába keveredtek.

Az újság állításai szerint a duó fizikai összetűzésbe került, miután a jelenlegi formájuk körül kialakult vita egyre jobban eldurvult.

A két játékos még mindig nem hajlandó beszélni egymással, és a pletykák szerint Gourcuff azt fontolgatja, hogy elhagyja a Milant és visszatér Franciaországba.

Forrás: tribalfootball.com
  • DjCooll
    akkor ok:)ill hát nem ok de hát ha az volt
  • DjCooll
    ennek azért örülök
  • Szabi 22
    De ez tényleg les volt!
  • Nuno88
    A Milan által élénken figyelt Gonzalo Higuain egy újságban elmondta, hogy mennyire sokra tartja az olasz klubot. Azt is hozzátettem hogy egyelőre még nem döntötte el, hova igazol majd.

A 18 éves argentin szerződése a River Plate-nél júniusban lejár, és már most több európai élklub bejelentkezett érte.

“A Milan egy fantasztikus klub, és elgondolkodnék egy átigazoláson” -mondta Higuain a Controcampo újságnak

“Az is igaz, hogy az apám, aki egyben az ügynökön is, tanácsait fogom követni. Tudom, hogy a Milan nem az egyetlen klub amelyik érdeklődik utánam.” -tette hozzá a játékos

A játékos leigazolását megkönnyti, hogy van francia útlevele így nem számítanak EU-n kívülinek.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Cristian Brocchi újságíróknak nyilatkozott azt követően hogy életében először behívót kapott az olasz válogatottba:

"Rendkívül boldog vagyok a behívó miatt, mert ez minden erőfeszítésért és munkáért kárpótol. Mindenkinek köszönöm aki segített elérni ezt számomra, különösen Carlo Ancelottinak. Szombat este a Romának lőtt gólom után teljesen spontán rohamtan oda hozzá és öleltem meg. Így fejeztem ki mennyire sokra tartom őt. Köszönettel tartozom amiért bizalmat szavazott nekem ebben a nehéz időszakban."

"Ami a Milant illeti, nem vagyunk krízisben. Nyilvánvalóan akadnak problémáink, amiket le kell küzdenünk. Azt azonban egyáltalán nem szeretem hallani, hogy a Milant öregemberek alkotják, mert sokszor más csapatoknál a fiatal játékosok fele annyi tapasztalattal és képeségekkel sem rendelkeznek mint a Milan bajnokai."

"A válogatott szereplés álmaim netovábbja. A keretben lenni hatalmas boldogságot jelent, most csak erre tudok gondolni. Donadoni szolgálatába állítom a küzdőszellemem és a megalkuvást nem tűrő játékomat, ami úgyhiszem a legjobban jellemez engem."

• DjCooll
    nekünk mindig lest fújnak általában..
  • Szabi 22
    Néztem a Sport 1-en a meccs összefoglalóját de nem mondanám hogy a milan olyan jó lett volna sőt egy szar!!!!!!! Ja Inzaghi gpolját azért nem adták meg mert les volt!!!!!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    a tribalfootball.com-nak nem kell hinni 100%-ban
  • LasCar16
    akkor most ki hazudik?
  • DjCooll
    nem csak én elöször úgy tudtam hogy bal szélső!Mert Seginhoval nem igazánvagyok képben! de akkor sorry hogy tévedtem...
  • Nuno88
    tessék tuti a Chelseaból fog visszavonulni már
  • Nuno88
    Sheva tells AC Milan: I'm happy at Chelsea
    tribalfooball.com - November 13, 2006

Chelsea striker Andriy Shevchenko has cleared up claims from AC Milan president Silvio Berlusconi that he wants to return to the San Siro.

Berlusconi revealed on Saturday that Sheva had told him he would happily return to Milan, but the Ukraine international told Corriere dello Sera today: "There's nothing in it.

"The phrase I made that I wanted to return was out of simple courtesy."
  • Palinko
    Gilára azéert tudtunk várni 1 évet,hogy nagy nehezen besüzljön 1 gólt..
  • Nuno88
    igen ezért jött ide h télen menjen zsír
  • LasCar16
    A Getafe CF védőjét, Alexist az AC Milan is figyeli.

A Real Madrid továbbra is folyamatosan támadja a Milant Kaká ügyében, de Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke szerint a brazil zseni megfizethetetlen jelenleg.
  • LasCar16
    Az AC Milan brazil csatárát, Ricardo Oliveirát visszakölcsönözhetik a Sao Paulo FC-nek.
  • LasCar16
    Az AC Milan érdeklődik a CSZKA Moszkva brazil középpályása, Dudu Cearense iránt.
    forrás : Origo.hu
  • Nuno88
  • LasCar16
    Több mint két év elteltével visszatér a holland labdarúgó-válogatottba Clarence Seedorf, az AC Milan klasszisa.
    A 30 éves középpályás - aki utoljára a 2004-es Európa-bajnokságon húzhatta magára a narancsszínű mezt - szerdán, az Anglia elleni barátságos mérkőzésen jut szóhoz Amszterdamban a megsérült Wesley Sneijder helyett.

A 77-szeres válogatott, háromszoros Bajnokok Ligája-győztes középpályás eddig nem fért bele Marco Van Basten szövetségi kapitány elképzeléseibe, aki korábban kijelentette: "Clarence öt szakvezető alatt is bizonyíthatott, de egyszer sem nyújtott meggyőző teljesítményt. Két éve új utakon haladunk, semmi okom nincs behívni őt."
  • LasCar16
    Lkeseredett vagyok...gondolom nem vagyok egyedül ezzel, motíválatlanság...,koncentrációhiány... stb...ezek jellemeznek minket mostanában...fejekben kellene rendettenni először( legjobban a védőkében)..és vmi okos taktika..., csak kilábalunk ebből vmikor
  • zsilike
    Na az az igazság,h roma ellen jol játszottunk,csak nem rugtuk be a sok helyzetet!nyerhettek volna.ezt most balszerencsésnek érzem!de persze nagy gáz!na és h maldini is játszik?szeretjük,de már a fiatalokkal kéne foglalkoznia,mint edző,nem tudja abbahagyni,mindenképp megvárja h rajta röhögjön mindenki,a csucson kell abba....hagyni.nemtom mibe bizzunk,ez igy bukta.
  • zizz21
    Hát a meccs után nagyon elkeseredtem... Ekkora gödörben már régen vunk... :(