A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Az angol, illetve az olasz listavezetõre egyformán 10 a 3-hoz lehet fogadni, míg õket a Juventus követi, amelynek végsõ sikere 7-2 arányban fizet. A negyeddöntõben a Chelsea a Bayern Münchennel (7-1), a Milan a városi rivális Internazionaléval (8-1), míg a Juventus a Liverpoollal (18-1) találkozik.
A William Hill szerint a francia bajnok Olympique Lyonnal (13-2) összesorsolt holland PSV Eindhoven a legesélytelenebb (20-1).
Az oddsok:
10-3 - Chelsea (angol), AC Milan (olasz)
7-2 - Juventus (olasz)
13-2 - Olympique Lyon (francia)
7-1 - Bayern München (német)
8-1 - Internazionale (olasz)
18-1 - FC Liverpool (angol)
20-1 - PSV Eindhoven (holland)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
kaptok egy 3-ast tõle 😄
Chelsea-Bayern
Liverpool-Juventus
Lyon-PSV
megütjük az Intert 😊)) utána a Lyon-PSV párharc nyertesét is , és jöhet a döntõ........mondjuk a Chelsea ellen 😊))
\"SLICE of LIFE\"
A rutinos védõ új szerzõdése 2007. Június 30-ig szól. Ennek lejártakor a csapatkapitány már 39 éves lesz és a 23. idényét fogja tölteni a piros-feketéknél.
Ambrosini is követte csapattársa példáját és 2008. Június 30.-áig, azaz újabb két évre kötelezte el magát az olasz bajnokhoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
4:1
21' <1 - 0>1 - 0> V. Iaquinta
61' <2 - 0>2 - 0> S. Mauri
77' <2 - 1>2 - 1> J.D. Tomasson
81' ❤️ - 1>3 - 1> D.D. Michele (pen.)
90' <4 - 1>4 - 1> S. Mauri
\"SLICE of LIFE\"
81' ❤️ - 1>3 - 1> D.D. Michele (pen.)
újra szopás 😞
\"SLICE of LIFE\"
na , alakul 😊
\"SLICE of LIFE\"
Kapusok: Abbiati, Dida, Fiori
Hátvédek: Cafu, Costacurta, Esajas, Kaladze, Pancaro, Simic, Stam
Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Dhorasoo, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho
Csatárok: Inzaghi, Tomasson
„Jól játszottunk, mindvégig fegyelmezettek voltunk, még akkor is, amikor Maldinit és Nestát le kellett cserélni. Biztos vagyok benne, hogy a körülményekhez képest a legnagyobb nyomást gyakoroltuk az ellenfélre, de a Bajnokok Ligája visszavágó miatti fáradság benne volt a lábakban. Remélem, hogy Paolo és Alessandro hamarosan visszatér. A kiválásuk nehéz helyzetbe hoz minket, de nem a mostani meccsen, amelyen szerencsénk volt.”
STAM: „Jól vagyok és még jobban akarok játszani”
„Ez egy keményen küzdõ Sampdoria volt, amely jól védekezett és jl kihasználja a hibáinkat. Mi jól koncentráltunk és támadtunk a döntõ pillanatokban. Nekem volt egy jó mentésem a végén, de úgy gondolom, hogy ott szerencsém volt. Nem volt könnyû játszani vasárnap, mert kicsit fáradtak voltunk a Manchester United elleni mérkõzés után. A magam részérõl jól vagyok, nem érzek fájdalmat és szeretném a legjobbat nyújtani.”
CRESPO: „Némi szerencse, de még több tudás”
„Természetesen a gyõzelemhez és ahhoz, hogy a táblázat elsõ helyén legyél kell szerencse is, de ezenfelül kell még képzettség is. Például, amikor Kaka’ góljával megszereztük a vezetést. Ráadásul dicséretet érdemel a védelmünk, akik mindig megmutatják nagyszerû szorgalmukat és jellemüket.”
KAKA: „Ez egy különleges gyõzelem”
Ez egy rendkívüli gól volt, egy rendkívüli mérkõzésen. Hihetetlen, hogy az én gólom három pontot hozott, egy nagyszerû, de kemény mérkõzésen. A Sampdoria jól játszott, mind védekezésben, mind támadásban., ahogy mi is. Mi gyõztünk, és nagyon boldogok vagyunk. Nagyon fontos gólt szereztem, és ezért elégedetten mehettem haza. Remélem szerzek még többet is. A csapat igazán jó. Nagyszerûen kiegészítjük egymást a csapattársaimmal. Andrea passza tökéletes volt. Crespo gólt fejelt kedden. Most pedig én. Láttam, hogy a kapus kint áll és így egy nagyszerû gól lehet. Azonban a legfontosabb dolog a gyõzelem.”
MILAN: Dida 6; Cafu 6; Nesta 7; (Costacurta 6); Stam 7.5; Maldini 6; (Serginho 5.5); Gattuso 7; Pirlo 6; Seedorf 6.5; Kaka 6.5; Rui Costa 6; (Ambrosini -); Crespo 5.5
SAMPDORIA: Antonioli 6; C.Zenoni 6; Pavan 6.5; Falcone 5.5; Pisano 6; (Gasbarroni 6); Diana 5.5; Palombo 6; Volpi 6; Tonetto 6.5; Rossini -; (Kutuzov 7); Flachi 5
IL CORRIERE DELLO SPORT
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 5.5); Stam 7; Maldini 6; (Serginho 5); Gattuso 6; Pirlo 6.5; Seedorf 6; Kaka 6.5; Rui Costa 6.5; (Ambrosini 6); Crespo 5.5
TUTTOSPORT
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 6); Stam 7; Maldini 6; (Serginho 5); Gattuso 6.5; Pirlo 6.5; Seedorf 6; Kaka 7; Rui Costa 6.5; (Ambrosini 6); Crespo 6
CORRIERE DELLA SERA
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 6.5); Stam 7.5; Maldini 6.5; (Serginho 5.5); Gattuso 7; Pirlo 6.5; Seedorf 6.5; Kaka 6; Rui Costa 6.5; (Ambrosini -); Crespo 6
REPUBBLICA
MILAN: Dida 6; Cafu 6.5; Nesta 6.5; (Costacurta 6); Stam 7; Maldini 6; (Serginho 5.5); Gattuso 6.5; Pirlo 6.5; Seedorf 6.5; Kaka 6.5; Rui Costa 6; (Ambrosini -); Crespo 6
IL GIORNALE
MILAN: Dida n.r; Cafu 6.5; Nesta 7; (Costacurta 6.5); Stam 7.5; Maldini -.; (Serginho 5); Gattuso 7.5; Pirlo 6.5; Seedorf 6.5; Kaka 6.5; Rui Costa 6; (Ambrosini 7); Crespo 5.5
a Chievo gólt meg nem láttam...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Milan 1-0 Sampdoria
Gólszerzõ: Kaka 64’
Játékvezetõ: Rosetti (Torino)
Sárga lapok: 69’ Stam (Mil), 75’ Costacurta (Mil)
Hosszabbítás: 5 perc
MILAN: Dida; Cafu, Nesta (44’ Costacurta), Stam, Maldini (34’ Serginho); Gattuso, Pirlo, Seedorf; Rui Costa (75’ Ambrosini), Kakà; Crespo.
SAMPDORIA: Antonioli; Zenoni, Pavan, Falcone, Pisano (69’ Gasbarroni); Diana (77’ Doni), Palombo, Volpi, Tonetto; Flachi, Rossini ( 20’ Kutuzov)