A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Bár utálom a Milan-t, ezt mégis hülyeség volt berakni. Nem a játékuk miatt kerültek anno a másodosztályba.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Imobe
Juj azért..<#taps> najó kicsit más volt tavaly. Az 1. meccset 4:1-re megnyertük és úgy álltak hozzá a 2.hoz. szal ne viszonyíts ahhoz.

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

csak ez 4 éve volt ecsém,ez meg tavaly kb. ugyanezzel a kerettel

Sheva

EGY KIS MELÉKEZTETÕ!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

kis emlékeztetõ

<#vigyor1><#nyes>

Sheva
Andrea Pirlo két remekbe szabott szabadrúgásgóljával Olaszország 2-0-ra verte Skóciát, ezzel már ötpontosra növelve elõnyét az 5. csoportban. A Milan középpályása hazai pályán, a San Siróban a 35. percben szerezte meg a vezetést, míg a 85.-ben eldöntötte a három pont sorsát.
- Tökéletes munkát végeztünk, a három csatárnak rengeteg lehetõsége adódott - mondta Marcello Lippi szövetségi kapitány. - Pirlo hozta a meccset, nem tévedtünk tehát, amikor azt mondtuk, hogy nagy szükségünk van rá, és õt választottuk.

Sheva
és neked azt h 9 éves vagy???

az a 12 azt mutatja hogy 12 éves vagy?

Sheva
Cordoba lerúgja??? háromszor megkerüli és bvágja a kapuba a labdát mire legrúghatná!!!

danee12
hallod ha interes vagy mit keresel a milan fórumba?mondjuk igaz én is átmegyek ellenfórumozónak az interesekhez.figyelj a milan nyri a bl-t nyugodjál bele.

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

majd Cordoba lerugja

Sheva
mert miért ne tudna a hétvégén csereként pályáralép aztán meg az Inter ellen kezdõ lesz...

danee12
csak az a gond hogy sevchenko nemigen tud játszani a bl döntö után se egy ideig lehet.de remélem idejében felépül.

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
megnyeri a milan a bl-t az 10000000000000000000% százalék

Sheva
így van!

9csöves9
meg ha a meccsek 1-2 percel elöbb fejezõdtek volna be akkor kb 8 ponttal mögöttünk kullognátok😊 de hagyjuk ezt amelyikünk csapata megnyeri a bajnokságot az nem érdemtelenül fogja.nagyszerû csapat mind a kettõ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
hmm sztem nem látjátok át a helyzetet. amíg nem állt rá a 3 csatáros játékra Cap addig egyáltalán nem neki köszönhettünk mindent,ráadásul pont Zlatant emelitek ki aki szinte max egy bajnokit pihent,rosszul veszi át a labdákat és nagyon szabálytalan.mindemellett tudom hogy nagyszerû futballista. inkább ha olyan játékos kell akik nélkül végünk lenne az Buffon,Zamrotta,Cannavaro,Thuram,Emerson és Camo. õk a nélkülözhetetlenek

Sheva
THX <#hehe>

Sheva
hát ja ha kivennénk Capello és Zlatant vagy még Nedvedet akkor erõs közép csapat lenne...ezzel nem akarok a Juvét cinkelni mert tisztelem mint a Milan nagy vetélytársát...

Imobe
Azért az tényleg igaz hogy nagyon sokat segítenek a Juvenak a bírók. Bocs hogy lenyomiztam õket végül is nem rossz csapat de azt valld be hogy ha capello nincs..<#wave> a bajnoki reménynek. Egyszerûen nem szeretm a Juvet te meg sztem a Milannal vagy így.

Rudee
Nem akarom védeni, de Te pont úgy állsz hozzá ehez mint Õ, mikor pl a Madridról van szó.

9csöves9
összeszámolnád nekem hány ilyen meccs volt idén?

9csöves9
nyomizhatjátok meg minden,számomra akkor is a Juve a legjobb.egyébként számold össze az utóbbi 20 évben mit nyert az Inter(1 szaros UEFa) és mi mit nyertünk. jöhettek azzal hogy segít a bíró de amikor ellenünk fújnak azt észre se veszik.egyetértek azzal hogy többet tévednek a javunkra de könyörgöm nehogymár azt higyjétek hogy európa egyik legprofibb bajnokságában kinéznek egy csapatot akit segítenk vagy hogy bundáznak

Imobe
Ne aggódj a Juve se fog nyerni semmit mert egy nagy nyomi csapat!! A Milan fog nyerni, amúgy meg az Inter elrontotta a bajnokság elejét amúgy lett volna esélye..

és a te szaros juvéd aki a meccseket az utolsó 20 percben birói segítséggel hozza 1:0-ra fog vmit nyerni?hát nem...

Imobe
Jó mit tudna nyerni az Interrel?😄 bl-bõl kiejti a Milan a bajnokság rég elúszott.. talán ha igyekeznek a kupát megnyerhetik..

9csöves9
én is azért emeltem ki mert tudom hogy nem fog😄

Imobe
Sheva kira lett az új logod:😄😄

DONGUBA
miert fog?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
'Az Interrel semmit nem fogok nyerni'

milan

Sheva
pffffffffff

Sheva
Emre jól beszél 😄DDD

ullrich
9csöves9
megdicsérti és üdvözölte a magyar Milan drukkeret és az acmilan.hu oldalt

ez mi?

9csöves9
na akkor van már Massaro aláírásom is😄

Sheva
www.acmilan.hu <#eljen>

Sheva
mit vártok az NB1.HU-tól! 😛PPPPPPPP

Imobe
Na most olvastam<#wink>azért ez tetszett egy pontos elõny<#circling><#circling><#circling>

Sheva
bakker ez nem hirdetõ topic

Rudee
A játék ismertetõjébe nincs leírva hogy ez sportfogadás, nem pedig piramisjáték? Lehet majd a 4. figyelmeztetés rávezet.

Ha akarsz egy magyar fogadoirodat ahol mindenre lehet fogadni es MEG KAPSZ 2500 ft BONUSZT ??? AKKOR KATT IDE

Sheva
kac kac 😛PPPP

valószínû!!!!!!!!!!!pont azér
<#beka2><#bee1><#ravasz1>

BADE
Pontosabban nb1.húgy

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sheva
nem tom direkt azért tettem be h észre veszitek-e!!! különben az NB1.HU-ról van!!!

BADE
Honnan van ez a ratyi cikk?
"A 29. fordulóban a Milan 2-0-s római sikerével egypontos elõnyre tett szert a tabella élén" - vajon mirõl beszél?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sheva
A hajrájához érkezett a Serie A, melynek éllovasai, a Juventus és a Milan hetek óta fej-fej mellett haladnak, a milánóiak több fordulón keresztül csak több lõtt góljukkal elõzték meg a Zebrákat. A 29. fordulóban a Milan 2-0-s római sikerével egypontos elõnyre tett szert a tabella élén.
- A két legjobb csapat izgalmas párharca várható, ennél jobbat ki sem lehet találni - mondta a kétszeres világbajnok, aki a szombati, Roma elleni rangadón tõle szokatlan keménységgel szabálytalankodott Cufréval szemben, akit az eset után le kellett cserélni. - Azt gondolom, hogy ez a csata egészen a bajnokság végéig tart, ami mindenkinek jó: a csapatoknak, a szurkolóknak és a médiának egyaránt. Élvezetes kis párharc ez, annyi bizonyos.