36663
-
#7692 Ez már lassan megszokott !!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7691 Azért figyeljünk csak Ameliara is! ;) Olazország következő nagy kapus egyénisége lehet majd Buffon után. Most meg még viszonylag olcsó is lenne... -
#7690 44' AEK Athens [1 - 0] AC Milan
32' [1 - 0] J. César
34' S. Tziortziopoulos
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
hát tényleg nem vagytok formában... -
Ereszt #7689 Vezet az AEK ... -
#7688 A Milan alelnöke, Adriano Galliani szerint a klub teljes erejével arra törekszik, hogy meghosszabbítsa Nelson Dida nyáron lejáró szerződését.
A brazil kapus és a Milan vezetősége között eddig nem voltak komoly tárgyalások a hosszabbítás ügyében, ami azt a verziót erősíti, hogy a játékos a nyáron távozni készül. Galliani azonban másképpen vélekedik:
"Meg fogjuk hosszabbítani a szerződését. Amint lehet, összehozunk egy találkozót, és reményeim szerint Dida még hosszú évekig nálunk marad majd. Ha mégsem sikerült megegyezni vele, akkor majd júliusban foglalkozunk a problémával, de az sem megoldhatatlan helyzet, ha Dida elmegy. Én hiszem, hogy a szerződéseket megújítják, amikor mindkét fél ezt akarja, de az sem jelent túl nagy gondot, ha ez nem sikerül. Ennek ellenére remélem, hogy Dida marad, mégha senki sem pótolhatatlan a csapatban" - nyilatkozta Galliani a Sky Italiának.
Amennyiben Dida elhagyja a San Sirót, úgy a Milan figyelme valószínüleg vagy a Livorno kapusa, Marco Amelia, vagy a Juventus hálóőre, Gigi Buffon felé fordul majd.
Gallianit ezen kívül megkérdezték a River Plate fiatal sztárjáért, Gonzalo Higuainért tett ajánlattal kapcsolatban is, miután a Real Madrid hétfőn tett, 5 millió fontos ajánlatát a River nem fogadta el, mondván, hogy túl alacsony.
"Többet kínálunk-e, mint a Real Madrid? Nem hinném. Az olasz kluboknak nagyon nehéz lesz a spanyolokkal versenyezniük, mivel odaát magasabbak a bevételek. Az adók alacsonyabbak Spanyolországban, és ha így mennek tovább a dolgok, akkor pár év múlva az olasz futball nem lesz képes versenyre kelni európa sztárklubjaival."
Forrás: channel4.com -
#7687 Az olasz sajtóban megjelent találgatások szerint Frank Rijkaard a szezon végén elhagyhatja a Barcelona csapatát, és Milanhoz igazolhat.
A holland mester szerződése 2008-ig szól a katalán klubbal, de a szerződésének állítólag van egy olyan záradéka - amit egyesek "Milan záradék"-nak neveznek -, amely lehetővé teszi számára, hogy idő előtt kilépjen szerződéséből.
Rijkaard neve egyre gyakrabban merül fel a Milan háza táján, főleg miután a csapat gyenge szereplése miatt Carlo Ancelotti pozíciója meggyengült a klubnál, és sokak szerint a nyáron távozni készül - annak ellenére, hogy az ő szerződése is 2008-ig szól csapatával.
A La Gazzetta dello Sport szerint Rijkaard viszonya a spanyol klub vezetőségével sokat romlott az utóbbi időben - ebben közrejátszhatott az is, hogy Johan Cruyff nem titkoltan Marco Van Bastent szeretné a csapat kispadján látni, ami érthetően rossz érzéseket keltett Rijkaardban.
Forrás: channel4.com -
#7686 mért már volt kitiltva nem is tudok róla???:S:S:S -
#7685 köszcsászevasz.... mehecc is a nemtomhányadiknickeddel...^^
ebbe a topicról a Milanról vagy rosszat vagy semmit^^ -
#7684 És egyébként is,nem vagy Te véletlenül kitiltva????? -
#7683 és bajod?
-
#7682 Látod a Milan egy ilyen csapat,még Téged is boldoggá tudott tenni... -
North #7681 4-et. -
sdasdasdasdasd #7680 ha jól láttam a milánói AC 1,4 hónap alatt mindössze 1 bajnoki pontot kapart össze? -
#7679 nekem egy valami nem tetszik amit hallok különböző helyekn fórumokon hogy szidják a Milant hogy mien öregek meg minden,de itt főleg Maldini hallom hogy nagyon szidják.ez nem nagyon tetszik nekem hisz lehet hogy egy csapat fiatal de viszont rutintalan.Ebben viszont a Maldini Cafu ,pippo redelkezik és sokszor többet ér mint ha fiatal lenne a csapat.ez egy rész meg különben i sztem Maldini van olyan jó még mindig mint mikor még fiatal volt. -
#7678 de Kaká nem akar menni:) akkor ennyi erővel az összes sztár lmehetett vna a Realból:P 3 év alatt... -
#7677 én is csak néztem...Pippot nem kell leírni 30 év fölött is szerzett fontos gólokat. Oli remélem minnél előbb belejön eddig 1 gól és kapufák jellemzik őt. majd jó lesz az... FORZA MILAN!!! -
#7676 az
-
North #7675 Ekkora baromságot. Ha valamiért eladjuk Kakát, az azért lesz, mert menni akar, de hogy a Milan pénzszűkében legyen...ez vicc. -
#7674 Oliveira sztem is megérte,idő kell csak Neki... Kaká-t nagyon sajnálnám de biztos vok benne,h nem megy el! Nemhiszem,h amíg Berlusconi az elnök addig lehet olyan nagy baj,h eladják Kaká-t! Inzaghi pedig tényleg nem lesz már fiatalabb... És abban is biztos vok,h meglesz a BL hely! -
#7673 eggyet értek veled Inzaghit elkkel küldeni avyg tudom is én meg még Boriellot is més hozzni helyetük valami jó gólvágogat mert ez így nem állapot.és nem hiszem hogy enyire szegény lenne a klub hogy már játékosokat keljen eladnunk.és ha így is vann akkor sztem ne pont Kaká-t adjuk el. -
#7672 jézusom mi van itt??....mi ez a bomlasztó hangulat???
ebből már kezd elegemlenni... nem hiszem h. ennyire nem lenne pénz....kényszerűségből Ladni Kakát.... bele se gondolok... Oliveirara megérte Lkölteni a pénzt... csak időt kell neki adni én inkább Pippot küldeném nyugdíjba... nem kell feladni... ilyenkor kell szurkolni, nem beletőrődve h. ez már ugyse változik, a csapat dolgozik..és hiszem h. az eredmények is jönni fognak...csak egy kis türelem kell ilyenkor kell igazán támogatni a csapatot...Forza Milan nekünk a 3. helyre kell odaérnünk a scudetto már elúszott...ennyi erre a reakcióm -
#7671 Minden brazilját elveszítheti a Milan
Külföldi labdarúgás
Elképzelhető, hogy jövő nyáron Kakának is távoznia kell a milánói piros-feketéktől.
Brazil focista nélkül maradhat nyáron a Milan, miután több dél-amerikai játékos egész biztosan távozik a klubtól, míg másoktól kényszerűségből válhat meg a klub. A két veterán, Cafú és Serginho már jelezte, hogy befejezik az európai légióskodást, előbbi visszatér hazájába, míg utóbbi felhagy a profi futballal.
A másik két brazil elvesztése sokkal nagyobb vérveszteség lenne, Dida és Kaká ugyanis kulcsjátékosa a klubnak. A kapus továbbra sem volt hajlandó meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a klub vezetőivel, és úgy tűnik, otthagyja a csapatot. Kaká szívesen maradna, és a Milan sem akarja eladni, a jelenlegi állás szerint azonban az együttesnek nincs sok esélye arra, hogy kiharcolja a részvételt a Bajnokok Ligája következő kiírására, lévén a tabella második felében szerénykedik a gárda. Ez jelentős bevételkiesést okozna a klubnál, a vezetők kénytelenek lennének megválni egyik legértékesebb játékosuktól, s mivel a Real Madrid élénken érdeklődik Kaká iránt, nem lehetetlen, hogy a fiatal brazil lenne az „áldozat”.
Az utolsó brazil, a nyáron igazolt Ricardo Oliveira egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, s ha ez a szezon végéig nem változik, a klub alighanem megköszöni neki idei fáradozásait. -
#7670 20-MAN SQUAD FOR AEK ATHENS GAME
11/19/2006
GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac.
DEFENDERS: Cafu, Maldini, Costacurta, Simic, Jankulovski, Bonera, Antonelli (31).
MIDFIELDERS: Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Brocchi, Guerci (28).
STRIKERS: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
| |
-
#7669 Nem értem,h az Inter szurkoló miért jön ide szidni a Milant!? Menjen a saját topicjába és szidja a saját csapatát!!! Ha van értelmes hozzászólása akkor mondja emberi hangnemben,ha meg nincs akkor minek pofázik itt??? -
#7668 óó...má megin takarítottak?:_SAASDSA sry h. nem vagyok képes este 23kor olvasni:D -
#7667 hát akkor ez leeht h egyáltalán nem biztos merhogy tribalfutbal... -
#7665 akkor cafu télleg komolyan gondolja hogy eligazol..de nem baj csak akkor jöjjenek jó fiatalok mármint tehetségesek -
#7664 Az AC Milan hátvédje, Marcos Cafu örömmel fogadta klubja érdeklődését a Sao Paulo játékosa, Ilsinho iránt. A fiatal hátvéd elismerte, hogy találkozott a piros-feketék vezetőjével, Ariedo Braidával.
„Ő még csak a karrierje elején jár, de már most bebizonyította, hogy nagyszerű játékos válhat belőle, olyan, mint Belletti, Ze Carlos és Cicinho. Az újságokból értesültem arról, hogy a MIlan érdeklődik iránta, és Ő lehet az én utódom. Remélem, hogy tényleg ideigazol, de a vezetők nem mondtak nekem semmit erről.” – nyilatkozta Cafu.
Forrás: tribalfootball.com -
#7663 maldini aszt hiszem vissza is volnul -
-
#7661 Tartozom még képekkel! -
#7660 Simic olyan mint a fing!!! -
#7659 féltse csak én a vezetőség helyébe már rég szerződést bontottam volna vele -
#7658 menjen Cafu, Billy és Paolo vonuljon vissza év végén és Simic meg menjen vmi Megye II-es osztályba... és nyáron jöhetnek a fiatalok ^^ -
#7657 Cafu menni akkar
A Milan veterán védője, Marcos Cafu nagy meglepetésre úgy nyilatkozott, hogy akár már januárban elhagyhatja a klubot.
"Vissza akarok térni a hazámba. Ez megtörténhet akár már januárban, vagy a szezon végén is, még nem tudom. Már folynak a tárgyalások, és nem csak Sao Paulóval. Mindenkinek köszönöm, hogy ennyi ajtót nyitottak előttem, és most még válogatni is tudok közöttük. Közelebb akarok lenni a családomhoz. Már sok klubbal tárgyaltam, de még semmi sem biztos."
Forrás: tribalfootball.com, channel4.com
na ez fasza nem jönn senki viszont távzó elég sok lesz vagy mi?? -
#7656 én azzal vagyok már a kedzdetektől de a türelem se véges.. -
#7655 dehogy félti, lassan haladunk előre... télleg ha legalább szerencsénk lenne... erre már nem tok mit mondani, 1-0-s győzelmet vártam, lényeg h. javuljon a játékunk, türelemmel kell lennünk^^ Forza Milan -
#7654 hát sztem már félti nagyon az állását.mert ez így nem jó!! -
#7653 ez bakker ha kikapunk 10:0-ra is azt mondja jól játszottunk -.- -
#7652 Carlo Ancelotti az Empoli elleni döntetlen után úgy vélekedett, hogy javulást látott a csapat játékában, de a balszerencse megakadályozta őket a győzelem megszerzésében.
"Véleményem szerint a csapat jól játszott, nem engedtük az ellenfelünknek, hogy gólszerzési lehetőségeket dolgozzanak ki. Összességében egy kis lépés tettünk előre, és bár a második félidőben lehettünk volna jobbak is támadásban, de a döntetlen elfogadható eredmény. A kapufák? Ez két döntő fontosságú eset volt, mivel a balszerencsénk tovább folytatódik. Ma is két kapufát lőttünk, és jelen pillanatban az eredmények nem a teljesítményünket tükrözik. Mindenképpen javulást láttam az Atalanta elleni vereséghez képest. A középpályán kiegyensúlyozottabbak voltunk, főleg, mivel egy gyors futballt játszó ellenfelünk volt. Nem engedtük nekik, hogy kontrákat vezessenek, és ez volt a mérkőzés kulcsa. Vannak tehát pozitívumok."
Forrás: channel4.com