A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danee12
a milan rácseszik ha nem marad az övé crespo.crespo nélkül már lehet hogy kiestek volna a blböl.szal ö egy nagyon jó játékos,a milannak meg kell tartani!

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Sheva
jaja most jó formában van...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Imobe
Crespoért szvsz nemsok 8 millió és tényleg egyre jobb szal..<#worship>

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

DONGUBA
jovan eld ki magad

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
ezek ma olvastam és még nem láttam és nem hallottam róluk szal azért tettem ide õket!

DONGUBA
Ma megint az ezer eves hirek<#ejnye1>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
Lapértesülések szerint Roberto Baronio, a Chievo játékosa az AC Milanban folytathatja a pályafutását. Ha Andrea Pirlón múlna a dolog, akkor a 28 éves középpályás bizonyosan piros-fekete szerelésbe öltözne, az AC Milan "esze" egy nyilatkozatában elmondta, nagyon örülne Baronio érkezésének. "Nagyon jól ismerem õt, hiszen együtt nõttünk fel a Bresciánál...
... és anno az U21-es válogatottban is játszottunk együtt - nyilatkozta Pirlo. - Olyan mintha tervérem lenne, gyakran beszélünk. Csak a legjobbakat mondhatom róla, remekül lát a pályán, nagyon jó játékos. Remek lenne újra egymás mellett futballozni". Az olasz sajtó értesülései szerint három középpályás szerepel a milánóiak kívánságlistáján: Baronio mellett az udinesei David Pizarro és a Barcelonában szereplõ Xavi is az AC Milan látószögében van.

Sheva
Három évre szóló szerzõdést kínál az olasz bajnok AC Milan Hérnan Crespónak. Az argentin támadó az idény végéig kölcsönben szerepel a lombardoknál, azonban teljesítménye meggyõzte a milánói vezetést, így készek 8 millió eurót áldozni a dél-amerikaira. A Chelsea együttesétõl nyáron érkezõ csatár rosszul kezdte az idényt, azonban decembertõl hírnevéhez méltóan...
... szerepelt, s a Serie A-ban éppúgy mint a Bajnokok Ligájában sorsdöntõ gólokat szerzett. Bár Crespo játékjoga a Chelsea tulajdonában van, a két egyesület közötti jó viszony alapján elképzelhetõ, hogy a londoniak - esetleg kis módosítással - elfogadják az olaszok ajánlatát. A Chelsea 2003-ban 16.8 millió fontért igazolta le Crespót az Internazionale csapatától.

Crespo megtartása, azaz offenzíva megerõsítése mellett a Milan a hátsó sorokat is "dúsítaná". Bár a Milan védelme az egyik legjobb a kontinensen, a játékosok életkora - Maldini, Cafu, Stam és Costacurta is jócskán túlvan a harmincon - miatt elkél a frissítés.

A lombardok felvették a kapcsolatot Marco Mottával. A Paolo Maldini utódjának tartott U 21-es válogatott labdarúgó az Atalanta játékosa, s korábban úgy tûnt, már 2005-ben Milánóba költözhet.

Elképzelhetõ azonban, hogy Motta további egy évig a bergamóiaknál marad, így viszont - a játékos egyre növekvõ ázsiója miatt - a Milan akár vetélytársakkal kell majd megküzdjön a védõ aláírásáért.

Az Atalanta és a Milan menedzsmentjei közötti viszonyok azonban Motta milánói költözését sejteti.

Sheva
Sheva remélem úgy tér vissza az Inter ellen h góólt is fog lõni! <#taps><#worship><#nevetes1>

Sheva
hát ja inkább vonuljon vissza ha ennyire sérülékeny

danee12
hát halljátok én nemtom de ez má télleg röhej.

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Sheva
Filippo Inzaghira újabb pihenõ vár, a Milan csatára sokadik kihagyására készül, miután Marc Martens professzor Antwerpenben kockázatosnak tartotta pályára lépését. Az olasz válogatott támadója bokája - amely az elmúlt nyáron sérült meg, és lett megmûtve - miatt kényszerül minimum egyhónapos kihagyásra.
Inzaghinak az elmúlt egy évben megsérült a bokája, a karja és a háta is.

Sheva
ok mostmár tudom...

Sheva
Az Olasz Olimpiai Bizottság II. János Pál pápa iránt érzett tiszteletbõl úgy döntött, hogy a hétvégén elmarad minden sportesemény Olaszországban. A döntés értelmében a labdarúgó bajnokság hétvégi fordulója sem kerül megrendezésre.

Rudee
Nem lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
mi nem lesz fordulóM? ma játszik a MILAN is és a JUVE is...

JackDaniels
Sztem ez mán tárgytalan, mivel a hétvégén nem lesz forduló.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Sheva
A listavezetõ Milan meglehetõsen tartalékosan készül a kiesõhelyen álló, és a legutóbbi öt meccsükbõl négyet elveszítõ bresciai "fecskék" fogadására: az eltiltott Stamon és Kakán kívül biztosan hiányozni fog Pippo Inzaghi, míg Sevcsenko és Nesta játéka egyelõre kérdéses, a dél-amerikaiak (például Dida, Cafú, Crespo) pedig csak pénteken csatlakoztak társaikhoz. Így aztán elképzelhetõ, hogy egyfajta Milan B-t látunk majd - Dhorasoóval, Serginhóval, Tomassonnal, hogy csak néhány nevet említsünk -, hiszen Ancelottinak gondolnia kell az Internazionale elleni BL-derbire is.

Sheva
hát ja majd pont Maldini meg Billy fog focizni velük... pfffff röhely

hova süllyed a magyar foci...multkor beakarták hozni a brazil Edmundót..az is röhely

Sheva
Mint annak idején beszámoltunk róla, tavaly novemberben Nagy Tamás a Pécs, és Prukner László Kaposvár trénere az AC Milannál járt tanulmányúton. A kirándulásnak azóta is számtalan esetben látták szakmai hasznát, ám a legtöbbet vélhetõen Prukner húzta a milánói útból. A kaposvári edzõ az út óta több játékossal is jó, már-már baráti kapcsolatot ápol, ám arra, ami történt talán õ maga sem számított:
- Tavaly november óta többször beszéltem telefonon Paolo Maldinivel és Alessandro Costacurtával - kezdte Prukner László. - Mindketten nagy borrajongók, így amikor megtudták, hogy a balatonboglári borvidék nincs messze tõlünk, megkértek, hogy segítsek nekik telket venni.
Nos, a dolgok Húsvét elõtt felgyorsultak...
- Három napja felhívtam Maldinit, mert találtam két egészen jó telket számukra - folytatta Prukner -, és Paolo elmondta: a következõ bajnoki szünetükben átugranak hozzánk. Mi több, megegyeztünk abban, hogy ha 2-3 éven belül tetõ alá jön az üzlet, akkor amolyan levezetésképpen - persze, csak amatõrként - beszállnának hozzánk játszani is. Szerintem ez nekik csak afféle "jó buli" lenne, de ha jönnének, egyszerûen nem lehetne nemet mondani nekik.
A somogyiaknak nem kerülne semmibe a két játékos leszerzõdtetése, mivel profi pályafutásuk végeztével, szabadon igazolhatóként jönnének. Elképzelhetõ tehát, hogy a Rákóczi védelme hamarosan így állhat fel: Farkas N., Costacurta, Zahorecz, Maldini...
Nem (lenne) rossz.

Sheva
Andrij Sevcsenko, az AC Milan aranylabdás ukrán labdarúgója biztosan pályára léphet az Internazionale elleni, jövõ szerdai Bajnokok Ligája-negyeddöntõ elsõ mérkõzésén.
- Tökéletesen felépült sérülésébõl. Talán ennyi kihagyás után lehet egy kis meccshiánya, de ha a Brescia ellen játszik a hétvégén, ezt is bepótolhatja - nyilatkozta Jean-Pierre Meersseman, a klub orvosa.
A 29 éves csatár február 19-én, a Cagliari elleni bajnokin szenvedett járomcsonttörést, és azóta nem állhatott Carlo Ancelotti vezetõedzõ rendelkezésére.

Sheva
na mondom én szerintem már a Bresciaq ellen is kezdõ legyen... persze ha több gólos sikert akarunk csakis akkor! 😊))

DONGUBA
Jaja jaccik majd inter ellen

Sheva
Sheva nem játszik? dehogynem már felépült.. a Brescia ellen csereként számít is rá Carlo...

danee12
hopp r9 nem jáccik adriano de viszont nálunk meg shevchenko nem jáccik!!!<#rinya>

Sheva
a jövõben is ez vár rátok!!!

a multon már nem lehet változtatni,csak te ezt nem érted meg.ez van

Sheva
mi meg 1994-BL, 1999-Scudetto, 2003-BL, 2004-Scudetto... szal ennyi kisöreg az Interetek elbújhat! Ha most ki is ejti a Milant akkor is a nyomunkban se vagytok!!!

1989 Matthaussal

Sheva
bajnokság???? a 19. században mi? 😛PPP

Sheva
+ inter <#hehe>

Sheva
jó kérdés 😊))

Nemtudom,de remélem hogy az Inter.Itt már a Liverpoolon és a PSV-n kívül mindenkinek ugyanolyan esélye van.

JackDaniels
Az ilyen mé' nem jár gyalog?😊))

\"Never say never!\" W Churchill

Imobe
Nem az Inter<#nyes>, kíváncsi leszek az 1. meccsre már nagyon várom.. Adriano nélkül..<#hehe>

danee12
hallod r9 te szerinted ki nyeri a bl-t?

bajnokság+uefa kupa

Sheva
Majdnem tragédiába torkollott Ruí Costa, az AC Milan portugál labdarúgója utazása, miután magánrepülõgépe kényszerleszállást hajtott végre.
A 33 éves irányító a világbajnoki selejtezõk miatt pihenõt kapott klubjától, és éppen hazafelé tartott, ám a repülõgép futómûve elromlott, így csak nagy kockázat árán tudott leszállni a milánói Malpensa repülõtéren.
A helyszínt közel egy órára lezárták, és a tûzoltóság is kivonult, hiszen fennállt annak a veszélye, hogy a gép esetleg kigyullad. Szerencsére sikerült elkerülni a balesetet, így az utasok és a személyzet sértetlenül megúszták a veszélyes kalandot.
A történet érdekessége, hogy a portugál sztár éppen kedden ünnepelte a 33. születésnapját.

Sheva
hát ja... az elmúlt 20 évben semmit nem tudtak felmutatni!!!!

Rudee
Ha kicsit alaposabban megnézed hogy mire válaszolt, akkor talán rájössz hogy az elmúlt 20 évre gondol, nem pedig valaki korára.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
20??? pfffff esetleg az IQ-ja 20! <#hehe>

DONGUBA
ki 20?

9csöves9
20

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
õ meg 9 <#hehe>

danee12
hallod igen 12 éves vok ha tudni akarod.

Sheva
jaja az Inter az elmúlt 10 évebn mit nyert??? SEMMIT!!! egy Uefa-Kupát pffff szégyen!!!

Imobe
Mondjuk nemtom mire volt ez most jó hogy berakta ezt a '81-es képet.. Ami volt volt... elmúlt már a bajnoki címért küzdünk mint csapat. Ehhez az Inter még nagyon messze van..mert õk még egyenlõre nem csapat ugyanúgy ahogy a Chelsea sem..

Sheva
6-0 kész ennyi

Sheva
mit vársz egy 9 IQ-s gyerektõl?!!!