36663
  • DjCooll
    nekem olyan van 2-ő is:)
  • zizz21
    A Milan átigazolásaiért felelős vezetője, Ariedo Braida elismerte, hogy klubja gyakorlatilag esélytelen a Real Madrid ellen folytatott versenyben, amelynek tétje a River Plate fiatal sztárja, Gonzalo Higuain megszerzése.

Braida így nyilatkozott: "Számomra tökéletes lenne, ha meg tudnánk szerezni Higuain-t, de jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a transzfer nem lehetséges. A nagy sztárok már nem akarnak Olaszországba jönni. Akik itt vannak, azok pedig távozni szeretnének."

Braida megjegyzései azonos hullámhosszon vannak Adriano Galliani napokban tett kijelentésével, melyek szerint az olaszországi adózási törvények miatt az olasz klubok nem fogják tudni tartani a versenyt a spanyol és az angol sztárcsapatokkal.

- Háát erre mit lehet mondani??? :S:S:S
  • zizz21
    Nekem van egy tavalyi fekete,de,ami nem tetszik bent az a nyaka :S nem szeretem ezt a mélyen kivágott v nyakat,vagy mi ez :S
    D lehet beszerzek még egy idei fehéret,bár most olasz idegenbeli hajtok :) :P
  • DjCooll
    hát az lesz:)
  • LasCar16
    felénkse olyan nagy a pangás...Milan cuccokból...talán láttam 04/05ös idegenbeli mezet..meg fekete sportszárat..és egy gyerek 05/06os mezcsomagot:ASD:A__AS::_AS ennyi...^^ vásárolj neten:D
  • DjCooll
    ma voltam az adidas boltba azt semmilyen milan cucc real meg stb.. volt de milan semmi
    ezt azért nem értem
  • DjCooll
    ja vágom:D
  • LasCar16
    vmi adidas-os cécó... adidas válogatott vagy mi:ASDAS?A
  • DjCooll
    ez mien mez??:S:S
  • LasCar16
    muszáj ezt állandóan ismételgetni? ezt hallom már 2 hete..nézzétek meg a meccset és látjátok h. mi a problem...nah köszcsászevasz
  • grebber
    Ezer éves védökel,gol ellen beoltott csatárokal nem viszi sokra a milan!!!!!!!!!!!!!!
  • DJ BP
    sajnos észrevettem :))
  • Nuno88
  • DjCooll
    hát én is de ha enyi bizzalmat adnak neki hogy majdnem minden meccsen ott van már és játéra kész. akkor csak jó lehet remélem:D
  • Nuno88
    Antonelli remélem beválik és remek védő lesz
  • DjCooll
    de nem nagyon megy neki nálatok,nem fekszik neki a spanyol foci:)
  • DJ BP
    ha-ha :))
  • LasCar16
    pár hír:
    Carlo Ancelotti: "Mi az, ami rosszul sikerült? Mindössze annyi a baj, hogy ebben az időszakban semmi sem akar sikerülni. A hat sérültünk mellé az utolsó pillanatban elvesztettük Cafut és Simicset is, aztán még Dida is megsérült. Sok helyzetünk volt és egy kapufát is lőttünk, de mindezek ellenére továbbjutottunk, ez erőt és magabiztosságot ad nekünk a jövőre nézve. Dida sajnos megsérült, egy ideig még tudta folytatni, de aztán rosszabb lett a helyzet. Majd meglátjuk, hogy mit mutatnak ki a tesztek az elkövetkezendő néhány napban. A csapat nagyon jól játszott a mérkőzés elején és gyors tempót diktált, volt három-négy tiszta helyzetünk is. A második félidőben is jók voltunk, Pippo Inzaghi lőtt egy kapufát, és volt még jópár lehetőségünk a gólszerzésre. Amikor egy csatárnak nem megy a gólszerzés, a legalapvetőbb összetevő hiányzik a játékából. Most csak arra kell figyelnünk, hogy megőrizzük az erőnket. Koncentrálnunk kell, keményen kell dolgoznunk, és a gólok előbb-utóbb jönni fognak. Mindig azt mondom a játékosaimnak, ha úgy kapunk gólt, hogy sarokra megy a lövés, akkor meg kell dicsérnünk az ellenfelet. Ha nem, akkor hibáztunk. Most arra kell emlékeznünk, hogy a vereségtől függetlenül elértük a célunkat, megszereztük az első helyet, így februárban majd jobb formában térhetünk vissza a Bajnokok Ligájába. A sok negatív történés mellett pozitívum, hogy annak ellenére, hogy kikaptunk, mégis továbbjutottunk. Az Ancelotti korszak tovább folytatódik. További tíz évig is a Milannál maradnék, de úgy szeretnék dolgozni, ahogy most - minden nap a pályán, szinkronban a klubbal, közösen tervezve a jövőt."

Forrás: channel4.com

z AC Milan vezetőinek egyik legfontosabb feladata, hogy megtalálják Paolo Maldini helyettesét. A csapatkapitány tegnapi nyilatkozatában elismerte, hogy az idei szezon lehet az utolsó a számára, mint profi labdarúgó. A piros-feketék edzői stábja szerint Luca Antonelli képes lehet hosszú távon sikeresen pótolni a visszavonulását fontolgató Maldinit.

Antonelli még csak 19 éves, és oszlopos tagja a Milan utánpótláscsapatának, de már rendszeresen edz Carlo Ancelotti vezetése alatt a felnőtt kerettel. Az ifjúsági gárda trénere, Filippo Galli meg van győződve arról, hogy a monzai születésű tehetségből nagyszerű Milan játékos válhat.

A La Stampa szerint a Milan kapcsolatba lépett David Trezeguet édesapjával, aki egyben a játékos ügynöke is, hogy egy esetleges átigazolásról tárgyaljanak.

Trezeguet - akit a Milan mellett a Lyon is szeretne megszerezni - szerződése a Juventussal 2008 nyarán jár le, de a FIFA törvényei szerint a játékos kivásárolhatja magát a kontraktus utolsó évéből, és így szabadon igazolhatóvá válhatna.

Adriano Galliani: "A mérkőzés előtt megszámoltam, hány sérültünk van, a mérkőzés utánra ez a szám hatra növekedett úgy, hogy csak a kapus és a hátvéd posztokat számoltam. Tényleg hihetetlen. Nem tudom, hogy fogyhattunk ki ennyire a szerencsénkből. Szükségünk van a sérült játékosainkra, hogy visszatérjenek, de mindenekelőtt több szerencsére van szükségünk, mivel a csapat képes sok helyzetet kidolgozni. A Bajnokok Ligájában otthon érezzük magunkat. Azt hiszem a továbbjutásunk a következő körbe fordulópont lehet, mivel láttam, ahogy a játékosaink megkönnyebbülten mosolyogtak a legfújást követően. Az emberek úgy viselkednek, mintha a Milan már régóta krízisben lenne, pedig az első vereségünk csak október 22-én jött, miután 11 mérkőzésen keresztül veretlenek voltunk. Ez a csapat még nem haldoklik. A teljesítmény okai a pihenőidő hiánya, a Bajnokok Ligája korai rajtja, az olasz futballbotrány, a sérülések és a balszerencse. Ez mind együtt. A különbség a kapufa és egy gól között mindössze pár centiméter, úgyhogy én ezeket a kapufákat fél-góloknak számolom, így már nem olyan vészes a helyzet. Maldini visszavonulása? Még nem beszéltem vele. Bizonyára fizikális okai vannak, de majd meglátjuk, hogy érzi magát a szezon végén. Szerintem még nem döntött. Paolo nagyon erős, akár 45 éves koráig is képes lehet játszani."
  • LasCar16
    Cannavaro:)
  • LasCar16
    rohadt életbe megint egy rakat helyzet maradt ki.... nem mondok semmit Inzaghi...áááhh naggyá tette a kapust....Pirlot kispadra kell tenni a francba nemh. alig van normális labdája, szögleteiről ne is beszéljünk...de állandóan Ladja a labdát...Bonera,Maldini,Costacurta,Brocchi védősorunk még nem volt... eddig grat CA-nak a remek húzásért..látszik h. még mindig kísérletezik
    Dida is megsérült...hiába uraljuk a játékot ha 1. nem rúgunk gólt,2.így védekezünk...csoportból lehet h. továbbjutunk...de félek az 1. komolyabb szintű ellenféltől, nemistom h. mit kezdenénk most egy Lyonnal vagy egy Chelsea-vel...értékelés részemről ennyi...hevEnájSz déj
  • DjCooll
    hát nekünk a győzelem kell ami ha jönn gondolom vele járna szóval más nem is:)
  • DJ BP
    Rijkaard kell nektek, ő alaposan rendbeszedne titeket jövőre, szereti is a Milant, meg legalább elmenne a Barcából, mi kell még? :DDDD
  • Nuno88
  • gabber_saviola
    :DDDDddddddddddd

Mi szeretünk ám titeket :P
  • zizz21
    Inzaghi kapufája volt a 11.-ik ebben a szezonban!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    detovább jutottunk az a lényeg!!!

de télen el kellene pár frissítés és nem 30 fölöttiekre célzok
  • Nuno88
    nagyon nincs velünk a szerencse ebben a szezonban
  • Nuno88
    :(((
  • Szabi 22
    Azért szépen bekente!
  • zizz21
    Sajnos a gól nagy kapus hiba volt. :( :( (:
  • Nuno88
    hát jah... a csatárok be vannak szarva a tizenhatoson belül!!! :(((((((
  • Szabi 22
    Ne is nézd meg basszus mert már idegestő hogy menny ziccert hagyunk ki!!!!!!
  • Nuno88
    kikaptunk, meg se nézem a meccs összefoglalóját, ez van ezt kell elfogadni ebben a szezonban...

de egy vmi biztos... FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szabi 22
    20 perc Inzaghi ziccert kapusba lövi már harmadjára!!!!! Nem hiszem el!!!!!!!!
  • Szabi 22
    16 perc alatt Inzaghi 2 ziccert hagyott ki mind a 2-őt a kapusba lőtte!!!!!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    "Nagyon sokat kínlódom" – mondta a La Reppubblica című lapnak a 38 esztendős Maldini, akit krónikus térdsérülése akadályoz a játékban.

"Most úgy gondolom, hogy júniusban befejezem" – tette hozzá a 126-szoros válogatott klasszis, annak tudatában, hogy az idény végén lejár a szerződése az AC Milannal.

Paolo Maldini 1985-ben, azaz idestova 21 évvel ezelőtt mutatkozott be a piros-feketék együttesében, és soha nem játszott más klubcsapatban. Az édesapja, Cesare a maga idejében szintén kapitánya volt a Milannak.

A válogatottsági rekorder Maldini négyszer nyerte meg a legrangosabb európai kupát (BEK, majd Bajnokok Ligája) és hétszer az olasz bajnokságot.

A nemzeti együttesben a 2002-es világbajnokságon szerepelt utoljára, a Milanban azonban folytatta.
  • Nuno88
    nevetséges ez az egész... 1:0 az aténtól... nem találok szavakat akkora csalódásért hogy az csak na... csalódott vagyok... azt hittem legalább a bl-ben menetelünk de nem... :(

de akkoris FORZA AC MILAN PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Grave Digger
    Miért nem lepődök már meg az újabb vereségen :(
  • zizz21
    Mondani akartam,h ezt most nem hiszem el(mármint az eredményt),de sajnos ott tartunk,h minden további nélkül elkell hinnem...
  • Szabi 22
    Én ilyen eredméyeknél elásnám magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!