A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
\"Never say never!\" W Churchill
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"Never say never!\" W Churchill
Gólszerzõk: Stam (45+1’😉, Sevcsenko (74.)
Játékvezetõ: Alain Sars
Asszisztensek: Arnault, Texier (mindhárom francia)
Sárga lap: 33’ Gattuso (Mil), 65’ Stam (Mil), 66’ Mihajlovic (Int), 74’ Shevchenko (Mil), 78’ C. Zanetti (Int)
Hosszabbítás: 4 perc
Milan: Dida; Cafu (Costacurta 91), Nesta (Kaladze 70), Stam, Maldini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Crespo (Ambrosini 83)
Inter: Toldo; J Zanetti, Cordoba, Mihajlovic, Favalli; Veron (Karagounis 70), Cambiasso, C Zanetti (van der Meyde 80), Stankovic; Cruz (Vieri 55), Martins
Összes kapura lövés: 7 - 8
Kapura tartó lövés: 3 - 4
Lövés mellé: 1 - 4
Blokkolt lövés: 3 - 0
Elkövetett szabálytalanság: 15 - 27
Szöglet: 8 - 5
Labdabirtoklás (%): 53 - 47
A mérkõzés rövid krónikája:
1. perc: A meccs elõtt egyperces gyászszünettel emlékeztek a csapatok és a szurkolók II. János Pál pápára, majd az Inter hozhatta játékba a labdát.
10. perc: Mihajlovics szabadrúgását Dida szögletre tolta.
14. perc: Crespo tört be jobbról a büntetõterületre, de a beadásával Córdobát találta telibe.
30. perc: Mihajlovics szöglete után Córdoba lõtt éles szögbõl az oldalhálóba.
34. perc: Verón eresztett meg egy lövést Dida, kapujára c de a Milan hálóõre nagy bravúrral szögeltre mentett.
38. perc: Sevcsenko játszott össze Crespóval, de Córdoba még idõben becsúszva szögletre tisztázott.
39. perc: Az Inter kapujában a labda, de a játékvezetõ nem adja meg a gólt, mert Kaká szabálytalankodott Toldóval szemben.
46. perc: Pirlo csavart be szabadrúgást jobbról, Stam magasabbra ugrott Córdobánál, és hat méterrõl a hosszú sarokba fejelt. Vezet a Milan!!!
59. perc: Sztankovics átadásáról Vieri maradt le, így a labda Didáé lett.
74. perc: Mihajlovics szabálytalankodott Sevcsenkoval. A beívelt szabadrúgást az ukrán csatár 6 méterrõl a kapuba bólintotta. 2-0 a Milan javára!!!
87. perc: Karagunisz éles szögbõl leadott lövése a kapufán csattant.
91. perc: Sevcsenko 16 méterrõl lõtt kapura, de Toldo a helyén volt és Hárított.
93. perc: Vége a mérkõzésnek!
\"SLICE of LIFE\"
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"SLICE of LIFE\"
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szal most muszáj nyerni.....lehetõleg minél nagyobb gólaránnyal.
!!!!FORZA MILAN!!!!!
\"SLICE of LIFE\"
A hazai pálya elõnye értelemszerûen csak félig érvényesül majd a San Siróban rendezett találkozókon, az odavágón a Miláné lesz a "félelõny": a 80 ezres lelátón csak néhány ezer Inter-drukker foglal majd helyet.
A Milannál visszatér sérülésébõl Andrij Sevcsenko, ami lélektani fórt is jelenthet a piros-feketéknek, az ukrán támadó ráadásul mumusa Mancini együttesének, eddig összesen 11 alkalommal talált be a városi rivális hálójába.
Az Internél több kulcstámadó is hiányzik majd, Adriano térdsérülése miatt hagyja ki a találkozót, Vieiri pedig nincs megfelelõ formában, ezért várhatóan a Martins-Cruz csatárkettõs rohamozza majd Dida kapuját.
CRESPO: „Tíz napot voltam Argentínában. A megszállottság, ami a mérkõzésünket övezte, mentálisan jó hatással volt rám. Friss vagyok! Tisztában vagyunk az erõsségeinkkel, ahogy az Inter erélyeivel is, de mindenek felett azzal, hogy mi mit tudunk. Ez a derbi a sport ünnepe lesz, sok izgalommal. Most nyugodtak vagyunk, de egyre feszültebbek leszünk, mert tudjuk, hogy gyõznünk kell, de ez nem fog meglátszani rajtunk.”
KAKA: „Ennek a meccsnek a feszültsége a 2002-es Világbajnokság döntõjéhez hasonlítható. Ott nem léptem pályára, míg most majd igen. Nagyon kemény mérkõzés lesz és nem szabad hibáznunk. Úgy kell teljesítenünk, mint az elõzõ körben. Mindkét félidõben okosan kell játszanunk.”
CAFU: „Jól érzem magam miután visszatértem Brazíliából, ahol két világbajnoki selejtezõt játszottam. Az Inter elleni mérkõzés nagyon fontos. Aki most gyõz, az egy lépéssel közelebb lesz a döntõhöz. Nehéz mérkõzés lesz, mert itt nincs hibázási lehetõség. Ez az elsõ, hogy idáig eljutottam, így még nincs is tapasztalatom ebben. Nincs is szükség rá. Ki kell menni a pályára és játszani egy jó mérkõzést. Így is fog történni.”
MILAN
Kapusok: Abbiati, Dida
Hátvédek: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Stam
Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Kaka, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho
Csatárok: Crespo, Shevchenko, Tomasson
INTER
Kapusok: Toldo, Fontana, Carini
Hátvédek: Cordoba, J. Zanetti, Mihajlovic, Zè Maria, Favalli, Materazzi, Gamarra, Coco
Középpályások: C. Zanetti, Van der Meyde, Veron, Kily Gonzalez, Cambiasso, Karagounis, Stankovic, Marino
Csatárok: Cruz, Martins, Vieri
Nagyobb klubba nem tud menni
- Szó sincs, és nem is lehet arról, hogy Andrea távozzon - jelentette ki kategorikusan Ancelotti, a Milan trénere. - A Milan ugyanis soha nem adja el a legjobbjait, így õ biztosan velünk marad.