A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danee12
2002-2003-as blt és megnyerte a milan.de én nem vok csak fél éve tájékozott a fociban,azelötti dolgokat nem tudom.kivel is döntöztünk akkor?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
ha továbbjututnk,akkor sztetek kivel jáccuk a döntöt?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
öhm,r9 otárs ebként egyenlö osztálytárs,nagyaon vicces vagy mondhatom.

danee12
az interesek most gondolom azon vannak hogy mezönybe jobbak voltunk a milántól.jackdaniels igazad van,a futballt gólra jáccák,ez nemm mükorcsolya<#vigyor5>,hogy az akrobatikus mozdultokért meg a mittomén mié adják a pontokat,ezért mert szétcselezik az agyukat nem kapnak pontot,nem értem mit izélnek itt hogy jobb csapat,jobb csapat nincs nekik ép eszük tisztelet a kivételnek, mert nem látják mi is történik at ök imádott kis csapatukkal!jó csapat,csak nem a milan ellen!

JackDaniels
Sima volt, mert a futballban egyet nem kell elfelejteni: Valakik úgy találták ki, hogy gólra játszák. Na itt a Milan 2-vel többet rúgott, innentõl kezdve felesleges minden magyarázat.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

danee12
nem r9 az iskola társam hanem egy másik szegény interista

danee12
r9 le merem fogadni hogy barcelonista is vagy!!!looool.én utállom azokat de még hogy!!!

danee12
egyébként r9 iskola társam 😄,de ovodás gondolkodási szinten van,mert olyan eszetlewn mint ti interesek,hogy azt hiszi az inter nyeri a bl-t<#vigyor5><#vigyor5>

danee12
az interre gondoltam hogy le vannak maradva

danee12
hopp bocs sheva,ez r9-nek ment volna

danee12
😄,hát ja.nincs nektek eszetek,hogy nem látjátok pl az olasz bajnokságban ugy le van maradja mint a sicc!egyébként meg az inter addig volt 36-szoros veretlen az idei seria a-ban amig nem a milan ellen kellett jáccani.beláthatnátok már hogy az internek nincs sok esélye a milan ellen!

Sheva
nem mindenki 9 éves itt mint te

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

akarod mondani ovoda társad?

danee12
az otársam is inter örült,szegény,de ha lenne eszetek,akkor belátnátok.

hol olvastad?

danee12
ó de jó mondtam én hogy az inter nem veheti fel a versenyt a milannal.

Sheva
hát nem volt sima mert mezõnybe ahogy hallottam nem voltunk jobbak... de kit érdekel lényeg h az elõny nálunk van! 😄DDD

JackDaniels
Ahogy elnéztem, meglehetõsen sima meccs volt.😊 Az Inter nem sok vizet zavart.

\"Never say never!\" W Churchill

Sheva
a király <#worship>

Sheva

Sheva
Milan 2 - 0 Inter
Gólszerzõk: Stam (45+1’😉, Sevcsenko (74.)
Játékvezetõ: Alain Sars
Asszisztensek: Arnault, Texier (mindhárom francia)
Sárga lap: 33’ Gattuso (Mil), 65’ Stam (Mil), 66’ Mihajlovic (Int), 74’ Shevchenko (Mil), 78’ C. Zanetti (Int)
Hosszabbítás: 4 perc

Milan: Dida; Cafu (Costacurta 91), Nesta (Kaladze 70), Stam, Maldini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Crespo (Ambrosini 83)

Inter: Toldo; J Zanetti, Cordoba, Mihajlovic, Favalli; Veron (Karagounis 70), Cambiasso, C Zanetti (van der Meyde 80), Stankovic; Cruz (Vieri 55), Martins

Összes kapura lövés: 7 - 8
Kapura tartó lövés: 3 - 4
Lövés mellé: 1 - 4
Blokkolt lövés: 3 - 0
Elkövetett szabálytalanság: 15 - 27
Szöglet: 8 - 5
Labdabirtoklás (%): 53 - 47

A mérkõzés rövid krónikája:

1. perc: A meccs elõtt egyperces gyászszünettel emlékeztek a csapatok és a szurkolók II. János Pál pápára, majd az Inter hozhatta játékba a labdát.

10. perc: Mihajlovics szabadrúgását Dida szögletre tolta.

14. perc: Crespo tört be jobbról a büntetõterületre, de a beadásával Córdobát találta telibe.

30. perc: Mihajlovics szöglete után Córdoba lõtt éles szögbõl az oldalhálóba.

34. perc: Verón eresztett meg egy lövést Dida, kapujára c de a Milan hálóõre nagy bravúrral szögeltre mentett.

38. perc: Sevcsenko játszott össze Crespóval, de Córdoba még idõben becsúszva szögletre tisztázott.

39. perc: Az Inter kapujában a labda, de a játékvezetõ nem adja meg a gólt, mert Kaká szabálytalankodott Toldóval szemben.

46. perc: Pirlo csavart be szabadrúgást jobbról, Stam magasabbra ugrott Córdobánál, és hat méterrõl a hosszú sarokba fejelt. Vezet a Milan!!!

59. perc: Sztankovics átadásáról Vieri maradt le, így a labda Didáé lett.

74. perc: Mihajlovics szabálytalankodott Sevcsenkoval. A beívelt szabadrúgást az ukrán csatár 6 méterrõl a kapuba bólintotta. 2-0 a Milan javára!!!

87. perc: Karagunisz éles szögbõl leadott lövése a kapufán csattant.

91. perc: Sevcsenko 16 méterrõl lõtt kapura, de Toldo a helyén volt és Hárított.

93. perc: Vége a mérkõzésnek!

Sheva
hát sajna az baj de megoldjuk! <#hehe>

Sheva
Shevchenko <#whatever>

tep
Csak azt sajnálom , hogy Gattuso megkapta a második sárga lapját , úgyhogy nem játszhat a visszavágón 😞

\"SLICE of LIFE\"

tep
de ez nem csak BL

\"SLICE of LIFE\"

tep
ok csekkolom , thx

\"SLICE of LIFE\"

Rudee
BL meccsek követéséhez az uefa.com-nál jobb és gyorsabb oldalt nem igen találsz. Ráadásul hanggal is jelzi a gólt, tehát nem kell folyamatosan bámulni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tep
amúgy ajánlom EZTaz oldalt.
2-3 percenként van frissítés

sztem a legjobb

\"SLICE of LIFE\"

Imobe
ÉLJEN A MILAN!!! <#worship><#worship><#worship>

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

tep
Chelsea - Bayern 4:2

\"SLICE of LIFE\"

tep
74' <2 - 0> A. Sjevtjenko 😊))Hurráááá

\"SLICE of LIFE\"

Rudee
Már 2, az ukrán lõtte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tep
45' <1 - 0> J. Stam 😊)))

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
vezetünk gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem tudja vki ki rúgta a gólt???

Bandee1987
1-0 a Milannak

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

DONGUBA
mondtam en

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tep
30-adik perc : 0:0

\"SLICE of LIFE\"

danee12
az internak esélye sincs

DONGUBA
tipikus olasz meccs keves gol

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tep
Huhh......jólvan...nem játszik Adriano.
Szal most muszáj nyerni.....lehetõleg minél nagyobb gólaránnyal.

!!!!FORZA MILAN!!!!!

\"SLICE of LIFE\"

danee12
jólvan sztem is az lenne jó ha nem menne sehova dehát...

Sheva
A Bajnokok Ligája 2002-es kiírásában a bajnoki címet szerzõ Milan az elõdöntõben ütötte ki városi riválisát, ezúttal már a negyeddöntõben elbúcsúztathatja a kék-fekete alakulatot. A papírforma szerint a továbbjutás esélyese Carlo Ancelotti együttese, az Internek viszont fontosabb a siker, mert a scudetto megszerzésére már minden esélye elszállt, és ha a csapat kiesik, akkor szégyenszemre idén is trófea nélkül marad.
A hazai pálya elõnye értelemszerûen csak félig érvényesül majd a San Siróban rendezett találkozókon, az odavágón a Miláné lesz a "félelõny": a 80 ezres lelátón csak néhány ezer Inter-drukker foglal majd helyet.
A Milannál visszatér sérülésébõl Andrij Sevcsenko, ami lélektani fórt is jelenthet a piros-feketéknek, az ukrán támadó ráadásul mumusa Mancini együttesének, eddig összesen 11 alkalommal talált be a városi rivális hálójába.
Az Internél több kulcstámadó is hiányzik majd, Adriano térdsérülése miatt hagyja ki a találkozót, Vieiri pedig nincs megfelelõ formában, ezért várhatóan a Martins-Cruz csatárkettõs rohamozza majd Dida kapuját.

Sheva
ANCELOTTI: „Egy csendes elõeste. A csapat rendben van, a légkör nyugodt. A taktika sokat fog számítani. Úgy hiszem, hogy mindkét csapat megpróbálja ráerõltetni az akaratát az ellenfélre. A játékosok jól vannak, és egészséges izgalommal várják a mérkõzést. Nem annyira aggódom, mint két évvel ezelõtt, mert még az olasz bajnoki címért is versenyben vagyunk. Amikor a 2003-as elõdöntõre gondolok, azt kell mondanom, hogy ez a csapat erõsebb, mert most nagyobb tapasztalattal rendelkezünk. A legjobb állapotban várjuk a drebit.”

CRESPO: „Tíz napot voltam Argentínában. A megszállottság, ami a mérkõzésünket övezte, mentálisan jó hatással volt rám. Friss vagyok! Tisztában vagyunk az erõsségeinkkel, ahogy az Inter erélyeivel is, de mindenek felett azzal, hogy mi mit tudunk. Ez a derbi a sport ünnepe lesz, sok izgalommal. Most nyugodtak vagyunk, de egyre feszültebbek leszünk, mert tudjuk, hogy gyõznünk kell, de ez nem fog meglátszani rajtunk.”

KAKA: „Ennek a meccsnek a feszültsége a 2002-es Világbajnokság döntõjéhez hasonlítható. Ott nem léptem pályára, míg most majd igen. Nagyon kemény mérkõzés lesz és nem szabad hibáznunk. Úgy kell teljesítenünk, mint az elõzõ körben. Mindkét félidõben okosan kell játszanunk.”

CAFU: „Jól érzem magam miután visszatértem Brazíliából, ahol két világbajnoki selejtezõt játszottam. Az Inter elleni mérkõzés nagyon fontos. Aki most gyõz, az egy lépéssel közelebb lesz a döntõhöz. Nehéz mérkõzés lesz, mert itt nincs hibázási lehetõség. Ez az elsõ, hogy idáig eljutottam, így még nincs is tapasztalatom ebben. Nincs is szükség rá. Ki kell menni a pályára és játszani egy jó mérkõzést. Így is fog történni.”

Sheva
Mindkét edzõ kihírdette keretét a szerda esti Bajnokok Ligája elõdöntõ mérkõzésre.

MILAN
Kapusok: Abbiati, Dida
Hátvédek: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Stam
Középpályások: Ambrosini, Gattuso, Kaka, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho
Csatárok: Crespo, Shevchenko, Tomasson

INTER
Kapusok: Toldo, Fontana, Carini
Hátvédek: Cordoba, J. Zanetti, Mihajlovic, Zè Maria, Favalli, Materazzi, Gamarra, Coco
Középpályások: C. Zanetti, Van der Meyde, Veron, Kily Gonzalez, Cambiasso, Karagounis, Stankovic, Marino
Csatárok: Cruz, Martins, Vieri

Sheva
Sheva nem megy sehova és kész...

danee12
jaja,ez igaz de sztem az az ember megy a zsozsó után,mivel akár ilyen aakár olyan,ukrán!szal ha pl. a cfc ajánlana neki többet mnit a milan akkor elképzelehetö de ez csak feltételezés de ezt ebként én se szeretném,szal...

DONGUBA
miert menne el???
Nagyobb klubba nem tud menni

Sheva
A Milan sikerének egyik legnagyobb kovácsa sokak szerint a védelem elõtt szûrõként szereplõ Andrea Pirlo, aki észrevétlenül irányítja a lombardok hátsó alakzatát. Pirlo nemcsak a klubjában, hanem az olasz válogatottban is alapember, legutóbb két góljával nyert a squadra azzurra a skótok ellen.
- Szó sincs, és nem is lehet arról, hogy Andrea távozzon - jelentette ki kategorikusan Ancelotti, a Milan trénere. - A Milan ugyanis soha nem adja el a legjobbjait, így õ biztosan velünk marad.

Sheva
nem vagyis én nem akarom!!!!!!!!

danee12
szerintetek sheva elmegy majd a milantól?