36663
-
#7852 Adriano Galliani látogatást tett az utánpótláscsapat bázisán (Centro Sportivo Vismara), és emlékeztette a fiatalokat, hogy Ők a klub jövője. Galliani az edzőpálya mellett elbeszélgetett a játékosokkal, és elmondta nekik, hogy meg fogják kapni az esélyt a felnőtt csapatba kerülésre.
“Ez egy fontos nap az utánpótlásunk számára,” - mondta a piros-feketék alelnöke. “Emlékeztettem Őket a kötelességükre, és az UEFA következő szezonban életbe lépő szabályára, amely szerint három saját nevelésű játékosnak kell szerepelni a 25 fős keretben. A 2008/2009-es idényben ez a szám pedig már négyre fog emelkedni.”
Forrás: acmilan.com -
#7851 lényeget lefordítodd nem vok perfekt:S -
#7850 hát nem tudom nekem nem a legszimpatikusabb támadó. nem nagyon bírom..lehet hogy jó de szte is védő kellne me oli jó lesz csak idő kérdése.Inzaghi meg egy nem is tudom mi ninc sjó formában.örge ez a baj Gilardino pedig hát nem tudom vagy nagyon nem tud játszani vagy csak nálunk nem megy neki!Halottam olyan hírről hogy Gila Toni csere + némi kp
-
#7849 Oliveira backs AC Milan bid for Shevchenko
tribalfooball.com - November 30, 2006
After scoring against Brescia in the Coppa Italia this week, Ricardo Oliveira insists he's unconcerned over the potential return to AC Milan of Andriy Shevchenko.
The Brazilian said: "If he returned it would go very well, he is a great champion and the tifosi would be happy. I physically feel well, I have worked a lot with the athletic coach and also my knees are well.
"I have the problem of my sister, I do not receive a lot of news about her, but my Milan teammates help me here. Milan has given confidence to me and it was not mistaken in buying me, if I'm here it means that I have qualities." -
#7848 hmmm... nem is tudom, jobban örülnék vmi fasza védőnek -
#7847 személy szerint Carew-nak örülnék:P nektek mi a véleményetek róla?..és meg is valósítható a transzfer... -
#7846 hát ennyire nem húzhat minket az ág.... -
#7845 Kés alá kerülhet a Milan világbajnoka
Külföldi labdarúgás
A lombardok klasszis hátvédje, Alessandro Nesta hónapok óta bajlódik vállsérülésével, a múlni nem akaró fájdalomnak csak egy műtét vethet véget.
Alessandro Nesta az idei szezonban nem képes folyamatosan Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére állni, miután rejtélyes vállsérülés hátráltatja. A nyári világbajnokságon a csoportküzdelmek során szintén megsérülő Nesta eddig mindössze nyolcszor kezdett, kétszer pedig csereként lépett pályára a Milanban. A játékos ezért könnyen lehet, hogy műtétre szorul, ám a beavatkozás hosszú pihenővel jár. Ha Nestát meg kell operálni, legalább négy hónapig nem léphet pályára.
Közben a klub vezetése kénytelen volt közleményben cáfolni a napokban újra felmerült híreket, amelyek szerint a lombard klub a téli átigazolási időszakban szeretné kölcsönvenni egykori klasszisát, a nyáron a Chelsea-be igazoló Andrij Sevcsenkót:
- Adriano Galliani és a klub szeretné tisztázni, hogy jelenleg semmilyen tárgyalás nem folyik Andrij Sevcsenko Milanba való visszaigazolása kapcsán – hangzik a klub honlapján megjelentetett közlemény.
-
#7844 A Milant mostanában sújtó sérülések aggodalomra adnak okot, de ez lehetővé tette, hogy több utánpótlás labdarúgó is lehetőséget kapjon Carlo Ancelottitól a bizonyításra. Többek között Facchin (kapus), Antonelli, Bruscagin, Darmian (védők), Bottini, Guerci, Lunati, Vitofrancesco (középpályások), Aubameyang és Di Gennaro (csatárok). Ez a 10 fiatal játékos ebben a szezonban már közel került a tűzhöz.
Luca Antonelli:
Luca Antonelli okozta az első kellemes meglepetést. A Brescia elleni Olasz Kupa párharcának odavágóján remek teljesítményével meggyőzte Ancelottit, hogy a visszavágón is lehetőséget adjon neki a játékra, és a két találkozón összesen több mint 110 percet töltött a pályán, valamint átlagban 6,5-ös osztályzatot kapott. Paolo Maldinihez hasonlóan neki is piros-fekete vér csörgedezik az ereiben, hiszen egykor édesapja, Roberto Antonelli is a Milan labdarúgója volt, és jelenleg is edzőként dolgozik. Antonelli egy hatalmas tehetséggel megáldott ígéretes fiatal játékos.
Matteo Darmian:
Hasonló a helyzet Matteo Darmian esetében is, akit a Brescia elleni második mérkőzésen nagy szeretettel, és tapssal fogadtak a szurkolók. Az ifjú védő 1989-ben született, és 16 évesen került fel először a nagycsapathoz. Egy olyan apróság, mint a kor, nem állhatott az útjába. Darmian eddig a két Olasz Kupa-mérkőzésen 45 percet kapott a bizonyításra.
Gastone Bottini, Di Gennaro, Aubameyang:
Az utánpótláscsapat kapitánya, Gastone Bottini egyik azon középpályásoknak, akiket behívtak a felnőtt keretbe. A pályán eltöltött idő alatt megmutatta, hogy egy remek tulajdonságokkal rendelkező játékos, aki soha nem adja fel. Primaverás csapattársa, Di Gennaro még nem kapott lehetőséget a bizonyításra, de Őt is nagy tehetségnek tartják. A csatárok közül Aubameyang már bebizonyította, hogy a profik világában is fel tudja venni a játék ritmusát.
Forrás: acmilan.com -
#7843 Jól mondod!! -
#7842 na de ne foglalkozzunk átigazolási pletykákkal... a Cagliari meccsre kell koncentrálni és azt kell megnyerni!!! -
#7841 A Chelsea árgus szemekkel figyeli a Milan vezetése és Dida között zajló tárgyalásokat.
A Milan vezetői kitartóan próbálkoznak, hogy megegyezésre jussanak a brazil hálóőrrel, azonban idáig úgy tűnik, hogy a játékos nem akarja meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a klubbal.
A Corriere della Sera szerint a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics januárban előszerződési ajánlatot akar tenni Didának, hogy a Bosman törvény értelmében szerződése lejárta után ingyen igazolhasson csapatához.
Forrás: tribalfootball.com -
#7840 sajnálom azért :( -
#7839 köszi a kódot :) -
#7838 bár a kettő ebben az esetnem sztem összefügg :P -
#7837 igaz :D -
#7836 hát nem azt mondat hogy nem jönn hanem nem tárgyalnak. -
#7835 Jójez :D ;)
Hát Klose nem kell... Seváról meg most jelentte ki Galliani,h nem jön :
A Milan hivatalos weboldalán a következő nyilatkozatot tette közzé:
"Adriano Galliani szeretné egyértelművé tenni, hogy jelenleg nem zajlanak tárgyalások Sevcsenko visszahozataláról a Chelseavel."
-
#7834 Jah sorry:)jólvan na ma túl gyökér vagyok:Dsokan felköszöntenek azt aztse tudom hol vok:) -
#7833 ZSÍR!!! -
#7832 <style type="text/css">
body{
background-image: url(http://www.sg.hu/galeria/1152954750/11529547501156425844.jpg);
background-repeat:repeat;
}
textarea{
background-image: url(http://www.sg.hu/galeria/1152954750/11529547501164881920.jpg);
background-position:center;
background-repeat:repeat;
}
</style> -
#7831 nem érted :)
az egyik megy oldalháttérnek a másik oda ahova a hszeket írod :) -
#7830 bocs de én ehhez hülye vagyok??az mit jelent?:) -
#7829 egyikre szavazok:D -
#7828 Egyik:
Másik:
-
#7827 na mit szólnátok ha megint betetetnénk a régi hátteret és csináltam egy hátteret, ahova a hsz-eket írjuk :) -
#7826 hát ezt én is...és remélem is h nem megy más olasz csapatba inkább akkor maradjon a kéknél :( -
#7825 így igaz jól érted
de ír egy kiskaput is, hogy ha a Chelsea eladná egy olyan Olasz csapatnak, akinek van egy szabad non-eus helye akkor Ők kölcsönadhatnák nektek, de kétlem ezt a verziót -
DJ BP #7824 megkaphatta volna már az olasz papírokat, -
#7823 ha jól értem akkor nem jöhet vissza mert non-eus és már igazoltak egy non eus Oliveira személyében??? -
#7822 Aki szeretné Shevát vissza, az lookolja meg a linket -
#7821 sztem nincs rá nagy esély szal megnyugodhatsz :) -
#7820 Isten őrizz hogy Klose a Milanba mennyen!!!!!!!!!!!!!!! -
#7819 álítólag érdeklődünk Klose-ért... -
#7818 hát ez igaz!bár jól mondadt illetve érzed hogy ő nem igen fog vissza jönni -
#7817 sztem együtt nagyon jók lennének, csak ehhez előbb visszakellene jönni Shevanak -
#7816 Azért arra kíváncsi lennék, ha Oliveira Shevával lenne egy csatár páros, mit hoznának ki!Mert köztudott hogy Shevcnehko mellet minden csatár jól érzi magát!Inzaghi,és most még Drogba is azt nyilatkozta, hogy nagyobbnak tartja magát azóta mióta Shevával alkot csatár párost!Így oli is belejönne és akkor lenen egy klasszis csatárunk,mondjuk így is jó ő de azért kicsit még fejlődjön hisz még fiatal! -
#7815 Hát igen!Most hogy tegnap betalált remélem, így már jönnek a gólok maguktól és a kapufa szezonnak vége lesz végre!Neki is jó lesz nekünk is a klubnak is!kell ennél több? -
#7814 én is győzelmet várok, és ismét egy Oli gólt :) -
#7813 Hát reméljük itt nem nagyon fog villangatni:)