A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képes Sport -ban kétoldalas Sheva -pószter van 😊
(egy nappal elöttem született)
(egy nappal elöttem született)
\"SLICE of LIFE\"
engem érdekel a bünti szted?menny árulkodni
Az olasz lapok osztályzatai a Bajnokok Ligája negyeddöntõ visszavágóról:
GAZZETTA DELLO SPORT
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 6, Cordoba 6.5, Materazzi 5, Favalli 5; C.Zanetti 6.5, Mihajlovic -, Cambiasso 7, Van der Meyde 5.5, Veron 6.5, Kily Gonzalez 5; Adriano 5.5, Martins 6.5. Mancini 4.
MILAN: Dida 7.5; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6, Pirlo 7, Seedorf 6; Kaka 5.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 7.5.
Játékvezetõk: Merk 5.5. Assistants: Schraer 6, Salver 5.5.
CORRIERE DELLO SPORT
INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5.5, Kily Gonzalez 6; Adriano 5, Martins 6.5. Mancini 5.
MILAN: Dida 7; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 7. Ancelotti 7.
Játékvezetõ: Merk 4.
TUTTOSPORT
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5.5, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6.5, Martins 6, Cruz 5.5. Mancini 5.
MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7.5, Nesta 6.5, Maldini 7; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 6. Ancelotti 7.
Játékvezetõ: Merk 5.
CORRIERE DELLA SERA
INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 5, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 6; Adriano 6, Martins 6.5, Cruz 6. Mancini 5.5.
MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6.5; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5, Shevchenko 7. Ancelotti 6.5.
Játékvezetõ: Merk 6.
IL GIORNALE
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5, Cordoba 6, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6, Van der Meyde 6, Veron 7, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6, Martins 6.5. Mancini 5.5.
MILAN: Dida 8; Cafu 6, Stam 7, Nesta 5.5, Maldini 6; Ambrosini 5.5, Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kaka 6.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 6.5.
GAZZETTA DELLO SPORT
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 6, Cordoba 6.5, Materazzi 5, Favalli 5; C.Zanetti 6.5, Mihajlovic -, Cambiasso 7, Van der Meyde 5.5, Veron 6.5, Kily Gonzalez 5; Adriano 5.5, Martins 6.5. Mancini 4.
MILAN: Dida 7.5; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6, Pirlo 7, Seedorf 6; Kaka 5.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 7.5.
Játékvezetõk: Merk 5.5. Assistants: Schraer 6, Salver 5.5.
CORRIERE DELLO SPORT
INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5.5, Kily Gonzalez 6; Adriano 5, Martins 6.5. Mancini 5.
MILAN: Dida 7; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 7. Ancelotti 7.
Játékvezetõ: Merk 4.
TUTTOSPORT
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5.5, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6.5, Martins 6, Cruz 5.5. Mancini 5.
MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7.5, Nesta 6.5, Maldini 7; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 6. Ancelotti 7.
CORRIERE DELLA SERA
INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 5, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 6; Adriano 6, Martins 6.5, Cruz 6. Mancini 5.5.
MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6.5; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5, Shevchenko 7. Ancelotti 6.5.
Játékvezetõ: Merk 6.
IL GIORNALE
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5, Cordoba 6, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6, Van der Meyde 6, Veron 7, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6, Martins 6.5. Mancini 5.5.
MILAN: Dida 8; Cafu 6, Stam 7, Nesta 5.5, Maldini 6; Ambrosini 5.5, Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kaka 6.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 6.5.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
én örülök e PSV-nek... de nem szabad elbízni magunkat hiszen bármi lehet!
Most dõlt csak el.......PSV lesz az ellenfél, miután 4:2 -re hozta a büntetõket.
\"SLICE of LIFE\"
Juve elvérzett.....szar játékkal.
PSV , vagy Lyon? ......hosszabbítás dönt arról , hogy kivel játsszuk az elõdöntõt.
PSV , vagy Lyon? ......hosszabbítás dönt arról , hogy kivel játsszuk az elõdöntõt.
\"SLICE of LIFE\"
kis fasszopó
eltalálta egy bereüplõ tárgy de szerintem semmi komolyabb baja nem lett... vagyis remélem!!!
Kicsit gusztalan volt az inter szurkolótábora szerintem.Igaz meg lehetett volna adni azt az 1 gólt, mert mindeféleképenn nyert volna a milán.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
ne haragudj de ezt az információt honnan szedted? én úgy hallottam mintha lefújták volna a meccset szurkolói rendbontás miatt...
/bár gyakorlatilag tényleg eldõlt,4 kell az internek/
/bár gyakorlatilag tényleg eldõlt,4 kell az internek/
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
olyan 70%esélyetek van
remélem nem 😄
A mérkõzést kétgólos hátrányban váró Inter egészen biztosan nem az idei statisztikákból merít erõt a Milan elleni "nemzetközi" derbi elõtt: az aktuális idény három egymás elleni meccsén ugyanis nem sikerült betalálnia a piros-feketék kapujába, és egy döntetlen mellett két vereség a mérleg. Most kettõt kellene rúgnia Mancini csapatának, miközben kapnia egyet sem szabad, és ezzel még mindig csak egál lenne az állás, csak a hosszabbítást harcolnák ki.
Az Interben minden bizonnyal visszatér az egy hete még sérüléssel bajlódó Adriano, a múlt heti produkció után a kék-feketék szurkolóinak a brazil csatárban van minden bizodalmuk. Carlo Ancelotti gárdájában Maldini játéka még kérdéses, a veterán védõ szereplésérõl csak közvetlenül a meccs elõtt dönt a vezetõedzõ. Az eltiltását töltõ Gattuso azonban egészen biztosan nem játszhat, õt Ambrosini igyekszik majd pótolni a középpályán.
Az Interben minden bizonnyal visszatér az egy hete még sérüléssel bajlódó Adriano, a múlt heti produkció után a kék-feketék szurkolóinak a brazil csatárban van minden bizodalmuk. Carlo Ancelotti gárdájában Maldini játéka még kérdéses, a veterán védõ szereplésérõl csak közvetlenül a meccs elõtt dönt a vezetõedzõ. Az eltiltását töltõ Gattuso azonban egészen biztosan nem játszhat, õt Ambrosini igyekszik majd pótolni a középpályán.
semminél több 😄
olasz kupa 😄
igy igaz!azt nem hazuttolom meg hogy nagyon de nagyon jó játékos.többre is vihetné,csak nem ebben a clubban.én nem utállom adrianot,csak nem vok interista.
ok tõlem lõhet akár 200km/h-val is nem érdekel...majd ha felmutat vmit a klubjával majd utána...
na a 2 láma
elmondom hogy a roma-Inter 3:3-on Adriano 141 km/h-s sebeséggel lõtte meg a labdát ami a kapufa felett egy 10cm-rel ment el...és Adrianonak nézzétek meg mekkora combja van.Nem lõ gyengébett mint válogatott beli társa
elmondom hogy a roma-Inter 3:3-on Adriano 141 km/h-s sebeséggel lõtte meg a labdát ami a kapufa felett egy 10cm-rel ment el...és Adrianonak nézzétek meg mekkora combja van.Nem lõ gyengébett mint válogatott beli társa
jó de hol van Adrianonak olyan lövõereje mint Roberto Carlos bácsinak? SEHOL... akkor meg? nem kell hülyeségeket írkálni R9!!!
r9 fogadok hogy te alig vagy az inter fórumba,és állandóan itt ellenfórumoskodsz?télleg,megnézzük az álmodozókat mit irkálnak az inter fórumba?<#smile>#smile><#taps>#taps>
Roberto Carlos is ekkora sebességgel lõtt, ha jól emléxem a Betis elleni meccsen.
Szar Bayern, szar Bayern :)