A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tep
Képes Sport -ban kétoldalas Sheva -pószter van 😊

(egy nappal elöttem született)

\"SLICE of LIFE\"

engem érdekel a bünti szted?menny árulkodni

forza milan
fékezd már magad,2 büntipontot nem ér az egész!ebként sajnálom,milan jutott tovább,kész.

Sheva
Az olasz lapok osztályzatai a Bajnokok Ligája negyeddöntõ visszavágóról:

GAZZETTA DELLO SPORT
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 6, Cordoba 6.5, Materazzi 5, Favalli 5; C.Zanetti 6.5, Mihajlovic -, Cambiasso 7, Van der Meyde 5.5, Veron 6.5, Kily Gonzalez 5; Adriano 5.5, Martins 6.5. Mancini 4.

MILAN: Dida 7.5; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6, Pirlo 7, Seedorf 6; Kaka 5.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 7.5.

Játékvezetõk: Merk 5.5. Assistants: Schraer 6, Salver 5.5.

CORRIERE DELLO SPORT
INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5.5, Kily Gonzalez 6; Adriano 5, Martins 6.5. Mancini 5.

MILAN: Dida 7; Cafu 6, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6; Ambrosini 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 7. Ancelotti 7.

Játékvezetõ: Merk 4.

TUTTOSPORT
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5.5, Cordoba 6, Materazzi 6, Favalli 5; C.Zanetti 5, Mihajlovic 5.5, Cambiasso 6, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6.5, Martins 6, Cruz 5.5. Mancini 5.

MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7.5, Nesta 6.5, Maldini 7; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5; Kaka 6, Crespo 5.5, Shevchenko 6. Ancelotti 7.

Játékvezetõ: Merk 5.

CORRIERE DELLA SERA
INTER: Toldo 5.5; J.Zanetti 6, Cordoba 5, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6.5, Van der Meyde 5.5, Veron 5, Kily Gonzalez 6; Adriano 6, Martins 6.5, Cruz 6. Mancini 5.5.

MILAN: Dida 7.5; Cafu 6.5, Stam 7, Nesta 6.5, Maldini 6.5; Ambrosini 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 6; Kaka 6, Crespo 5, Shevchenko 7. Ancelotti 6.5.

Játékvezetõ: Merk 6.

IL GIORNALE
INTER: Toldo 6; J.Zanetti 5, Cordoba 6, Materazzi 5.5, Favalli 5; C.Zanetti 6, Mihajlovic -, Cambiasso 6, Van der Meyde 6, Veron 7, Kily Gonzalez 5.5; Adriano 6, Martins 6.5. Mancini 5.5.

MILAN: Dida 8; Cafu 6, Stam 7, Nesta 5.5, Maldini 6; Ambrosini 5.5, Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kaka 6.5, Crespo 5, Shevchenko 7.5. Ancelotti 6.5.

Játékvezetõ: Merk 5.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva

Sheva
én örülök e PSV-nek... de nem szabad elbízni magunkat hiszen bármi lehet!

tep
Most dõlt csak el.......PSV lesz az ellenfél, miután 4:2 -re hozta a büntetõket.

\"SLICE of LIFE\"

tep
Juve elvérzett.....szar játékkal.

PSV , vagy Lyon? ......hosszabbítás dönt arról , hogy kivel játsszuk az elõdöntõt.

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
nono ez nem gumi szoba!!!

kis fasszopó

Sheva
eltalálta egy bereüplõ tárgy de szerintem semmi komolyabb baja nem lett... vagyis remélem!!!

forza milan
na,r9 szia neked egy kis idöre.de didával mi lett?nem láttam a meccset

Kicsit gusztalan volt az inter szurkolótábora szerintem.Igaz meg lehetett volna adni azt az 1 gólt, mert mindeféleképenn nyert volna a milán.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Sheva
hát ja szépen eltekerte a gyerek!!!<#hawaii>

Sheva
nemzetisport

tep
Gyönyörû gólja volt Sheva-nak<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

tep
Milyen szépen pattant le Stam-ról Adriano<#wink>

\"SLICE of LIFE\"

franco
ne haragudj de ezt az információt honnan szedted? én úgy hallottam mintha lefújták volna a meccset szurkolói rendbontás miatt...

/bár gyakorlatilag tényleg eldõlt,4 kell az internek/

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

tep
a ZISTEN 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
Na , most legyen nagy szája R9 -nek!!! <#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
MEGVAN TOVÁBB MENTÜNK!!! FORZA MILAN!!!

Imobe
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

tep
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
SHEVCHENKO GÓLVAL VEZETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0-1

Sheva
az bõven elég! Adrianot meg kell fogni!!!

olyan 70%esélyetek van

remélem nem 😄

Sheva
ma tovább jutunk remélem!!!

Sheva
A mérkõzést kétgólos hátrányban váró Inter egészen biztosan nem az idei statisztikákból merít erõt a Milan elleni "nemzetközi" derbi elõtt: az aktuális idény három egymás elleni meccsén ugyanis nem sikerült betalálnia a piros-feketék kapujába, és egy döntetlen mellett két vereség a mérleg. Most kettõt kellene rúgnia Mancini csapatának, miközben kapnia egyet sem szabad, és ezzel még mindig csak egál lenne az állás, csak a hosszabbítást harcolnák ki.
Az Interben minden bizonnyal visszatér az egy hete még sérüléssel bajlódó Adriano, a múlt heti produkció után a kék-feketék szurkolóinak a brazil csatárban van minden bizodalmuk. Carlo Ancelotti gárdájában Maldini játéka még kérdéses, a veterán védõ szereplésérõl csak közvetlenül a meccs elõtt dönt a vezetõedzõ. Az eltiltását töltõ Gattuso azonban egészen biztosan nem játszhat, õt Ambrosini igyekszik majd pótolni a középpályán.

tep
Na , ma van a nagy nap 😊

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
hát az igaz! 😄

semminél több 😄

Sheva
hát egy olasz kupára nem lennék büszke...

olasz kupa 😄

forza milan
igy igaz!azt nem hazuttolom meg hogy nagyon de nagyon jó játékos.többre is vihetné,csak nem ebben a clubban.én nem utállom adrianot,csak nem vok interista.

Sheva
ok tõlem lõhet akár 200km/h-val is nem érdekel...majd ha felmutat vmit a klubjával majd utána...

na a 2 láma
elmondom hogy a roma-Inter 3:3-on Adriano 141 km/h-s sebeséggel lõtte meg a labdát ami a kapufa felett egy 10cm-rel ment el...és Adrianonak nézzétek meg mekkora combja van.Nem lõ gyengébett mint válogatott beli társa

Sheva
<#eljen><#nyes><#eljen>

forza milan
én se mivel nem vok interista nem érdekelnek az interes hirek.ennyit

Sheva
én errõl semmit sem hallottam szal...

Rudee
Te írsz hülyeségeket, Adriano is ilyen erõvel lõtt múltkor.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
<#lama><#lama><#lama>

Sheva
jó de hol van Adrianonak olyan lövõereje mint Roberto Carlos bácsinak? SEHOL... akkor meg? nem kell hülyeségeket írkálni R9!!!

forza milan
vgülis

forza milan
r9 fogadok hogy te alig vagy az inter fórumba,és állandóan itt ellenfórumoskodsz?télleg,megnézzük az álmodozókat mit irkálnak az inter fórumba?<#smile><#taps>

Rudee
Roberto Carlos is ekkora sebességgel lõtt, ha jól emléxem a Betis elleni meccsen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

forza milan
😄

forza milan
jóvan majd meglátjuk r9-ke

forza milan
az internek az nagy sebesség.lol

forza milan
oppppppppppps,én ezt arra mondtam hogy az intertöl én még ilyet nem láttam,nemtom most mért lenne más a helyzet.lol